Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

Elindult az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet munkatársainak depresszió vizsgálata, melyben EEG jelek segítségével azonosítjuk a depresszió jelenlétét, érzelmileg pozitív, negatív és semlegesebb szavak bemutatása mellett. A vizsgálat az Amerikai úti központban (1145 Budapest, Laky Adolf utca 44.) zajlik, a részvételért cserébe okosórát ajánlunk fel. A vizsgálat megközelítőleg 50 percet vesz igénybe. Részvételi szándékukat és a kutatással kapcsolatos kérdéseiket az [email protected] email címen jelezhetik. Segítségük, részvételük reményében: Dr. Kapitány-Fövény Máté (kutatásvezető)

Impresszum

A www.bura.hu honlapot a Búra Alapítvány üzemelteti. A Búra Alapítvány nonprofit közhasznú szervezet, képviselője Babarczy Eszter. A Búra alapítvány címe: 1136 Budapest, Balzac u. 9.

Kapcsolatfelvétel: eszter pont babarczy kukac gmail.com

A www.bura.hu honlapon közölt blogtartalmak a felhasználók tulajdonát képezik, újraközlésükhöz a tartalmat beküldő felhasználó engedélye szükséges. 

A www.bura.hu honlap által kezelt regisztrációs adatok titkosak. A honlapon az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) érvényes. 

A www.bura.hu honlapon található információkkal kapcsolatosan kapcsolatfelvétel: Gácsi Krisztián, [email protected], +36 ( 30 ) 228 - 6784

A Búra Alapítvány fenntartja a jogot, hogy a Búra önsegítő honlap céljait sértő, büntetőtörvénykönyvbe ütköző, becsületsértő vagy rágalmazó tartalmakat figyelmeztetés nélkül eltávolítsa.

Ez a honlap a Norvég Civil Alap támogatásával valósult meg, 2010-ben.

Megosztás Viberen