Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Csoportok: használati utasítás

A csoportok a következőképpen működnek:

Létrehozol egy csoportot. Beállítod, hogy

1. megjelenjen-e a regisztrációs lapon (akkor regisztráció közben bárki kérheti a felvételét).

2. hogy nyilvános csoport legyen-e

3. hogy milyen admin jogot akarsz: lehet nyitott, olyan, ahová kérhetik a jelentkezésüket (te hagyod jóvá), olyan, ahová csak te hívhatsz meg embert, és olyan, ahol te adsz hozzá embereket, az ő megkérdezésük nélkül :-)

Ezután elmented.

Aztán a bal lenti sarokban megjelenik neked az összes csoportod. Kiválasztod a szóban forgó csoportot, és azt mondod, hogy új tagok meghívása (invite). Akkor feljön egy űrlap. Tehetsz bele email címeket vagy felhasználóneveket. És kész.

A csoporton belüli broadcast azt jelenti, hogy minden csoporttag megkapja, amit küldesz. A többi tartalomnál be lehet állítani, hogy mit lehessen beküldeni, mit ne, mit bízol a tagra, hogy láthatóvá teszi-e, stb.

Most úgy van beállítva, hogy minden láthatatlan, kivéve a csoporttagokat.

Ha valamiért nem megy, próbálj csatlakozni a saját csoportodhoz. Tudom, hogy ez marhaság, de nekem pl. így sikerült. De lehet, hogy ez csak adminra vonatkozik.

Ha a tagoknak akarsz adni különféle jogosultságokat, akkor megteheted a "roles" alatt. Látod az összes tagot, és egy választó menüben választhatsz, hogy adminok-e, vagy csak tartalmat tudnak létrehozni.

Ha kell, újabb ilyen role (szerep) is létrehozható, de az kis macera, és asszem csak én tudom megcsinálni (nézd meg, van-e neked ilyen menüpontod).

Ha valami nem megy, jelezz vissza.


Offline
Csatlakozott: 2016 aug 29

valaki?


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Szia komorú -- hová szeretnél csatlakozni? Jelenleg a csoportok nem működnek, mert a Búratagok nem használják őket, szóval sajnos nem érdemes egyikhez sem csatlakozni.


Offline
Csatlakozott: 2016 júl 12

Én nem tudom, hogy csatlakozzak


3
rhiannon-roxána

Köszönöm.


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

OKÉ -- bár gyorsabban észrevesszük, ha a szerkesztőségi fórumokba írtok. Ha túl sok helyen lehet kommentelni, akkor nem jut el hozzánk az információ...


rhiannon-roxána

Szerintem jó lenne, ha ide

/segitseg-fooldal

is lehetne kommentelni.


6
delia0

há mi van?


rhiannon-roxána

...

Megosztás Viberen