Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

Elindult az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet munkatársainak depresszió vizsgálata, melyben EEG jelek segítségével azonosítjuk a depresszió jelenlétét, érzelmileg pozitív, negatív és semlegesebb szavak bemutatása mellett. A vizsgálat az Amerikai úti központban (1145 Budapest, Laky Adolf utca 44.) zajlik, a részvételért cserébe okosórát ajánlunk fel. A vizsgálat megközelítőleg 50 percet vesz igénybe. Részvételi szándékukat és a kutatással kapcsolatos kérdéseiket az [email protected] email címen jelezhetik. Segítségük, részvételük reményében: Dr. Kapitány-Fövény Máté (kutatásvezető)

Atarax

 

1. MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ AZ ATARAX SZIRUP ILLETVE FILMTABLETTA?
Az Atarax filmtabletta és szirup szorongás és feszült állapot kezelésére szolgáló gyógyszer felnőtteknek és gyermekeknek. Csökkenti a bőrbetegségekkel járó viszketés érzetét.

Hatóanyag: hydroxyzine


Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Jó gyógyszer mert nem okoz függőséget. Enyhe nyugtató és álmosító hatása van. Benzóknál gyengébb. Az esti gyszereimtől időben elkülönítve, korábban vettem be próbaképpen. Lenyomott. 


rhiannon-roxána

Van itt valaki, aki mostanában szedte/szedi? 


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Köszi Appleyg! Sajnos csak most láttam a megjegyzésed, de rajta leszünk!


Offline
Csatlakozott: 2012 nov 12

Ez egy nagyon jó kis anti-hisztamin. Tipikus példája annak, hogy nem csak a nyugtató a nyugtató. Szinte kockázatmentes, és szélesen dózírozható. Ezenkívül van még ún. pipolphen is, ami szintén nagyon-nagyon jó szorongásoldó, szedatívum, anti-hisztamin. Javaslom, hogy szerkesszetek egy lapot annak is. Én szedtem, és nagyon jól bevált mindkettő!

Megosztás Viberen