Truxal

1. MILYEN TÍPÚSÚ GYÓGYSZER A TRUXAL ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
Hogyan fejti ki a hatását a Truxal?
A Truxal az antipszichotikumok (más néven neuroleptikumok) gyógyszercsoportjába tartozik. Ezek a gyógyszerek az agy meghatározott területein futó idegpályákra hatnak, és az agyban azoknak a kémiai anyagoknak az egyensúlyzavarát segítenek helyreállítani, amelyek az Ön betegségének tüneteit okozzák.
Mire használható a Truxal?
A Truxal szorongással, feszültséggel, nyugtalansággal, nyomott hangulattal járó idegrendszeri betegségek kezelésére alkalmazható.
A Truxal pszihózisok kezelésére, továbbá idős, demens betegeknél a hiperaktivitás, izgatottság, szorongás, zavartság és viselkedési zavarok, valamint az alkohol- és kábítószerfüggőknél az elvonási tünetek kezelésére alkalmazható.
Kezelőorvosa azonban más betegségek kezelésére is rendelhet Önnek Truxalt. Amennyiben bármilyen kérdése van azzal kapcsolatban, hogy miért írtak fel Önnek Truxalt, beszélje meg kezelőorvosával.


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 28

Én Restigulinnal szedem meg tritticoval az elején nagyon álmosított 3 honap után már nem annyira a benzodiazepin nyugatókat váltotta nállam

 


Offline
Csatlakozott: 2018 nov 12

A Truxal igazi nehéztüzérség.

10 éve szedtem talán egy évig. Azt kell mondjam, hogy, mint antipszichotikum kiváló szer. Kifinomultan, szépen hat. Azonban tény, hogy úgy szedál, mint a fene. Bár vannak esetek, amikor az ember beletojik a szedált állapotba, elviseli csak legyen egy kis nyugalom a fejében


crazy

szedi még ezt valaki, vagy csak engem tömnek ilyen szarokkal?  dokim azt mondta okosan vele, mert lehúzza a vérnyomást...azt hiszem engem is ez vág fejbe, de nem tudom biztosan, mert 4 félét eszem... convulex, rilex, metoprolol, lamolep, és ez....


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

A truxál képes a zombisításra.


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Engem szabályosan fejbe vág a truxal. Úgy 2 hete vettem észre egy hónapi szedés után. Most is alig állok a lábamon, pedig aludtam is délben, mégis mintha szédelegve mázsás súlyokat kéne cipelnem. Ma reggelt már nem vettem be, de tegnap este még 2-t is.


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Azért kaptam, nemrégiben, hogy az elalvási problémáimat segítse (időnként csak 4mg Rivotrillal tudok elaludni -- de nem minden nap kell beszednem).

Kis mennyiségben egyáltalán nem hatott. Nagyobb mennyiségben jelentkezett a nálam tipikus vízvisszatartási probléma, felpuffadtam mint egy vizihulla, napi 3 vízhajtó kellett ahhoz, hogy emberi formám legyen.


Bosie

ezt is szedtem, csodásan lenyugtatott (állandó, erős szorongásban élek, ezért Xanax-függő lettem, és a Xanaxot lett volna hivatott kiváltani a Truxal). sajnos híztam tőle, ezért egy hónap után letettem. a hízásban nem csak a Truxal a hibás, vastagon benne voltam én is, a kényszeres evésemmel. szóval erről a gyógyszerről tul.képpen csak jót tudok írni.

Megosztás Viberen