Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

Elindult az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet munkatársainak depresszió vizsgálata, melyben EEG jelek segítségével azonosítjuk a depresszió jelenlétét, érzelmileg pozitív, negatív és semlegesebb szavak bemutatása mellett. A vizsgálat az Amerikai úti központban (1145 Budapest, Laky Adolf utca 44.) zajlik, a részvételért cserébe okosórát ajánlunk fel. A vizsgálat megközelítőleg 50 percet vesz igénybe. Részvételi szándékukat és a kutatással kapcsolatos kérdéseiket az [email protected] email címen jelezhetik. Segítségük, részvételük reményében: Dr. Kapitány-Fövény Máté (kutatásvezető)

Ludiomil

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A LUDIOMIL ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A Ludiomil a tetraciklikus antidepresszívumoknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik. A depresszió és depressziós hangulati zavarok kezelésére szolgáló gyógyszer.
A Ludiomil segít enyhíteni a depressziós tüneteket, amilyen a szorongás, a levertség, az érdeklődés hiánya, nehézség a mindennapi tevékenységek elvégzésében, az idegesség és a sikertelenség vagy bűntudat érzése. Javítja a depresszió okozta fizikai tüneteket is, amilyen az energiahiány, a fáradtság, a rossz alvás, a szédülés, a fejfájás, az emésztési zavar és a fájdalom.
Amennyiben kérdései vannak azzal kapcsolatban, hogy a Ludiomil miként hat vagy, hogy miért írták fel Önnek ezt a gyógyszert, akkor kérdezze meg az orvosát.

 


e
Offline
Csatlakozott: 2011 jan 23

Én kb 30 éves szedtem aludtam tőle


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Szedtem. Zéró hatása volt. (NEKEM!)

Megosztás Viberen