Rádió ZH

" ... A Beszámolás Órája ... "

Sorstársak által készített beszélgetős műsorok, sorstársakról, sorstársaknak.

Rendszeres időközönként jelentkezünk műsorokkal, melyekben meginterjúvoljuk sorstársainkat, hogyan alakul az életük, hogyan élnek a lelki panaszaikkal együtt, hogyan küzdenek meg a hétköznapokkal.

Túlélési stratégiák, ötletek, tippek, sztorik!

Kellemes ráhangolódást, kellemes feltöltődést kíván:

A Rádió ZH Csapata!

 

IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁNKRA,
ÉS AZONNAL ÉRTESÜLSZ,
AMINT KEZDŐDIK AZ ÉLŐ MŰSOR! --==>>

 

 

 

LÁJKOLD A FACEBOOK OLDALUNKAT,
ÉS AZONNAL ÉRTESÜLSZ,
AMINT KEZDŐDIK AZ ÉLŐ MŰSOR! --==>>

 

Válogatás a Rádió ZH műsoraiból

Rádió ZH - " ... A Beszámolás Órája ... "

A www.bura.hu weboldal kezdeteiről. beszélgettünk, valamint a lelki gondozattak integrációs lehetőségeiről.

 

 

Rádió ZH - " ... A Beszámolás Órája ... "
Kerekasztal beszélgetés lelki dolgokról, optimistán.
További információ: www.bura.hu

Rádió ZH - " ... A Beszámolás Órája ... " Kerekasztal beszélgetős műsor.

Parrot egy borderline, mély depressziós, insomniás nő élete egy bő félórában.

Evelyn a huszas évei végén jár. manapság gyógyszert kényszerül szedni, és erősen le van szedálva, mert iskolában bullying-nak volt kitéve, mind a mai napig nem dolgozta fel teljesen. Egy élettörténet megrázó részletekkel. További infók a www.bura.hu weboldalon.

Hóember újra mesél nekünk életéről, válaszol a Búralakók kérdéseire. Rendkívül pozitív kicsengésű műsor. Reméljük a többi sorstársunk is erőt tud meríteni belőle! Gyertek a bura.hu fórumaira, kommenteljétek, írjatok, kérdezzetek bátran!

Hóember becenév mögött egy igen felemelő sorsú ember áll. Súlyos epizód után, évekig tartó bezárkózottság után, újra a társadalom hasznos tagja. Sportol, nyelveket tanul, dolgozik. Családi, baráti köre kiépült. Tehát van kiút! Van lehetőség!  Minden saját magunkon múlik! Akarat erő kell! Várjuk a sorstársakat a bura.hu weboldalon! Jelentkezzetek a műsorba! Ezzel is támogatjátok a Búra Alapítványt!

Cvit skizofréniával diagnosztizálták, gondnokság alá akarták helyezni, de tizenegynéhány év gyötrődései, kálváriája után, már semmelyik orvos, gyámügyi hivatal nem adná meg neki újra ezt a diagnózist. Siker sztori a javából. Egy kétgyermekes családapa igaz története.

Beát a harmincas évei elején skizofréniával diagnosztizálták, majd írt egy könyvet, jelenleg gyermekét neveli. Egy nem megszokott műsor. Életinterjú, érdekességek.

Egy hosszabb lélegzetvételű műsor Poisonkiddel, aki a mérget nem csak alkoholosan itta, megtalálta számítását a bura.hu fórumain, beszámoló tőle, Parrot és Krisz segítségével.

Megosztás Viberen