Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

pszichiáter

babarczyeszter képe

Ratkóczi Éva doktornő válaszol

Kedves Búralakók és Látogatók!

Kleó képe

A normális barátnő

Már eleve nem tudom, mi alapján gondolja a barinőm (még a gimiből), hogy ő normális? Az apja művész volt (Munkácsy-díjas), adja magát, hogy volt egy kis lökete.

torta képe

Pszichiáter kerestetik

Sziasztok!

 

leroi képe

Hétfő

Hétfő....
 

Persze tegnap jó későn feküdtem le, így amikor anyám 6:45-kor berontott, hogy ő nem jön, de én menjek le a körzetihez, eléggé morcosan reagáltam

Luna93 képe

Hivatalosan is bolond..

Ma megtörtént az első beszélgetésem a pszichológussal.. Amolyan tényfeltárás, diagnosztizálás, de még nagyon az elején vagyunk.

Egér profilja

wannabefixed képe

Pszichiáternél jártam

Tegnap eljutottam egy pszichiáterhez. Ő volt a legkedvesebb, legintelligensebb pszichiáter akivel valaha beszélgettem. Csak sajnos nem tud engem gondozásba venni, mert rengeteg dolga van.

wannabefixed képe

Pszichiáter

Az héten voltam először itt Budapesten pszichiáternél, a helyi sztk-s rendelésre mentem, mert gondoltam az bőven elég arra hogy megbeszéljek vele pár dolgot. Azt hittem vidéken rossz az ellátá

HellStone képe

Normális? (10)

Az egyik itteni blog után jutott eszembe, hogy ki hogyan viselkedik mikor megy a dilidokihoz? Akár gyógyszerfeliratás miatt, vagy akár "havi" nagy beszélgetésre.

Mr. Jones képe

Képzelt beszélgetés a pszichiáterrel – II. rész

- Miért, mi történt 2013 októberében?

Tartalomátvétel

Megosztás Viberen