Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

Elindult az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet munkatársainak depresszió vizsgálata, melyben EEG jelek segítségével azonosítjuk a depresszió jelenlétét, érzelmileg pozitív, negatív és semlegesebb szavak bemutatása mellett. A vizsgálat az Amerikai úti központban (1145 Budapest, Laky Adolf utca 44.) zajlik, a részvételért cserébe okosórát ajánlunk fel. A vizsgálat megközelítőleg 50 percet vesz igénybe. Részvételi szándékukat és a kutatással kapcsolatos kérdéseiket az [email protected] email címen jelezhetik. Segítségük, részvételük reményében: Dr. Kapitány-Fövény Máté (kutatásvezető)

abúzus

Nulladik profilja

rozsaszirom képe

Már megint az abúzus...? Vagy mégsem

Már megint ez emészt... Azt álmodtam, hogy ordítok a párommal, mert olyan filmet néz, amiben nőket erőszakolnak. S ütöttem, kiabáltam, gyűlöltem.

ordnop profilja

Jegvarazs profilja

Castiel profilja

multajelenben profilja

Offline
Csatlakozott: 2014 okt 28
Szexuális abúzus

Sziasztok!

A félévben végzek egyetemen, szintén "sorstárs" vagyok itt búrán. Arra szeretnélek titeket kérni, hogy segítsetek nekem a szakdogám elkészítéséhez. 

unloved78 képe

SSRI fun

Tegnap egy sikeres workshopról tartottam hazafelé kerékpárral, mikor épp előttem esett el bringával egy pár férfi tagja.

Kiscica profilja

Tartalomátvétel

Megosztás Viberen