Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Új tagok

babarczyeszter képe

Kedves Társaság!

Több új tag érkezett (akiknek korábban technikai nehézségei voltak). Nekik még újak a kezdeti feladatok, így összefoglalom a teendőket:

1. Töltsd ki a CESD tesztet itt:https://www.surveymonkey.com/s/NYSJ5JF. A CESD egy sztenderd teszt, amely bizonyos pontszám felett arra utalhat, hogy súlyos depresszióban vagy. Ebben az esetben önmagában néhány kis gyakorlat nem biztos, hogy segít. Mindenki tesztjét látom, de név nélkül, csak azt ellenőrzöm, van-e valaki, akit azonnal elküldenék -- szívem szerint -- orvoshoz.

2. Írd meg nekem az életkorod, a nemed (bár az újak esetében ezt tudom) a legmagasabb iskolai végzettséged és a mobil számod. Erre azért van szükség, mert a továbbiakban egymást támogató-noszogató párokba rendeződünk. Mindenki felel azért, hogy a párja rendesen csinálja a házifeladatát. Tudom, borzalmasan hangzik... 

Eszter


Offline
Csatlakozott: 2014 szep 8

Lehet még jelentkezni amúgy?


Offline
Csatlakozott: 2014 szep 8

Szia Eszter!

Abban tudsz segíteni, hogy a Búra jelszavam pontosan hol tudom beállítani? Eddig, ha kijelentett az oldal, mindig új jelszót kértem, a linkkel automatikusan beléptem, de nem találtam meg, hol tudok jelszót beállítani. Most ehhez az új csoporthoz viszont rendesen be kéne lépnem jelszóval, amit nem tudok Smile :/.

 

Köszi!

Manyika

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen