Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Új feladat (4. hét)

babarczyeszter képe

Kedves Csoporttagok!

Először az újakhoz: nézzétek át a csoportban az eddigi anyagokat (ehhez be kell lépni a csoport oldalára), és kezdjétek az elején.

A tapasztaltabb Smile csoporttagokhoz: köszönöm a visszajelzéseket. Sokatoknak nehéz volt a jótulajdonság-kereső feladat. Ez a depresszió sajátossága, nem azt jelenti, hogy nincs jó tulajdonságotok. Én se adom fel a jó tulajdonság keresést! Még vissza fogunk térni ehhez a szálhoz, de

ÚJ FELADAT

készíts minden nap egy fényképet valamiről, ami szívderítő, kedves vagy szép. Ha teheted, részleteket is mutass, hogy elmélyedhessünk mi is a dolog szépségében vagy kedvességében, ha nem, akkor megelégszünk egy gyorsan elkapott  képpel.

A képeket küld át a párodnak, és a hét végén válogasd ki a legjobb élményeket, és azokat küldd el nekünk is! Erre a célra létre fogok hozni egy új blogot, amit mindenki szerkeszthet.

Eszter

Megosztás Viberen