Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Ötödik-hatodik heti feladat

babarczyeszter képe

Kedves Csoporttagok!

Először, szokás szerint, az újakhoz: nézzétek meg az eddig itt a csoportban látható feladatokat, töltéstek ki a tesztet, ha szeretnétek csatlakozni, és küldjétek el nekem üziben az eredményt.

És kedves veterán Csoport!

Köszönöm a visszajelzéseket (főként mert mindenki olyan pozitív volt). Várom továbbra is a képeket, de íme a következő feladat. Ez a feladat két hétre (tehát a jelen csonka hétre és a jövő hétre szól).

Teremts kapcsolatot valakivel. Az is lehet, hogy megállsz beszélgetni egy kicsit egy járókelővel, eladóval, kereskedővel, utcai zenésszel, és az is lehet, hogy felhívsz egy régi ismerőst. Szorongósoknak ez nehéz feladat, de én tegnap, büszkén mondhatom, a súlyos izolációs problémám ellenére abszolváltam, és mindjárt 4 ismeretlen emberrel is beszélgettem egy kicsit, továbbá felhívtam két ismerősöm.

Tőletek is azt kérem, hogy próbáljatok minél több ilyen kapcsolatot létesíteni -- csak pár kedves szó, mondat, vagy egy régi ismerősnél, rég nem látott rokonnál, osztálytársnál, munkatársnál érdeklődés, hogy hogy is van, mi újság.

Aztán feltétlenül számoljatok be a nehézségekről és az élményről is a párotoknak, és a hét végén nekem is!

Eszter

Megosztás Viberen