Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Csoporttagoknak

babarczyeszter képe

Kedves Csoport!

Változó mértékben tudjátok követni a programot (nyilván ne vegye magára, akinek nem inge...). Aki sokat hiányzik és keveset kommunikál, az nem csak saját magával tol ki, hanem a párjával is -- ezért kértem tőletek elköteleződést 12 hétre. 

Eddig mindenki kapja az értesítéseket és a feladatokat, de ha két napon belül nem jeleztek vissza, az inaktív tagokat törölni fogom.

A nagyon rendes aktív tagoknak, különösen azoknak, akik visszaküldték a kérdőívet is: nagyon köszönöm!

Az eheti feladatotok: vedd elő a jótulajdonság-listádat. Nézd át újra -- könnyen lehet, hogy sok dolgot lefelejtettél. Pontosabban: nem könnyen lehet, hanem egészen biztos. Gondold át minden nap, mi az, amit aznap megcsináltál, és írd fel, mert AZ IS JÓ TULAJDONSÁG. Nem az a kérdés, hogy jól csináltad-e, mert ha perfekcionista vagy, sosem fogod úgy érezni, hogy jól csináltad, hanem hogy volt-e valami teendőd vagy terved, amit megcsináltál (a mosogatás, bevásárlás is számít, de az is, ha egy emailre válaszoltál!). 

Írd hozzá azt is, ha volt teendőd/terved aznapra, amit NEM csináltál meg. A következő napod aztán kezd azzal, hogy megcsinálod, amit előző nap nem sikerült. Támaszkodj ebben a partneredre. Bármi legyen is a feladat -- én például nem vagyok képes felbontani hivatalos leveleket, ha felbontom, nem olvasom el, ha elolvasom, nem válaszolok vagy nem teszek semmit, így nagy katasztrófák tudnak felhalmozódni -- most például a NAV-val nem kommunikálok, el tudjátok képzelni, mi lesz a vége.

Viszont minden nap nézem, hogy a programban ki hogy áll, tegnap kiértékeltem a kérdőíveket, amellett, hogy két másik munkám is elvégeztem. Úgyhogy három az egy a javamra, de holnap a NAV-val kell kezdenem, ha valaki néhány jó szóval segít....

Eszter


Offline
Csatlakozott: 2014 szep 8

Ez a hivatalos papír dolog annyira nagyon ismerős Laughing out loud. Én most a közös költség tartozás mértékétől rettegek, de inkább nem kérdezek rá Laughing out loud

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen