Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Az izgalmas pillanat: ki kinek a párja

babarczyeszter képe

Kedves Csoporttagok,

ahogy megállapodtunk, ma tennék egy javaslatot arra, ki kit fog felvigyázni, biztatni, noszogatni vagy közösen gondolkodni vele.

A párokat életkor, nem, iskolai végzettség alapján állítottam össze. Ha a párod nem válaszol egy első üzire, megkapod tőlem a mobil számát.

A mobilos kommunikáció szabálya az, hogy nem telefonálunk, csak sms-t küldünk (vagy bizonyos feladatoknál mms-t vagy képet). Ha valaki nagyon szeretne telefonálni, nem tilos, de az alapállás az, hogy írott kommunikáció sms-ben -- aztán ha úgy érzitek mindketten, hogy ennél érdekesebb lenne mindjárt beszélni is, én nem szólok bele.

Íme, fontossági sorrend nélkül a párosítások:

Norcika - szabcsi

dilidoll - tigerlily

darkforest - Prisztavok Tamás

Tgold - csijjaka

ditka - IndiGo

eszter3145 - zohan

Manyika - remedios

hegymagas - Petra

Frufru - imreia

Ha valakit kihagytam, sikítson!

Javaslom, írjatok először egy üzit, és kérjetek telefonszámot. Ha nem mux (néhányan nem nagyon lépnek be, mert, gondolom, túl macerásnak tűnik), akkor tőlem meg lehet szerezni a telefonszámot (két kivétellel, de ezen is dolgozom).

A hála-feladatból még van egy hét. Van, akinek nagyon jól ment, és teljesen feldobódott tőle, sőt -- el is küldte, és a címzettek is nagyon feldobódtak. Van, akinek nehezebben megy, nehéz találnia egy fénylőbb emléket, túl sok a rossz emlék. Ez normális, sokunk van (vagy volt) tele azzal a fájdalommal, amit más emberek okoztak. De ha ebből ki tudsz lépni egy icipicit, hirtelen sok embert találhatsz, akik rendesek voltak. Én például számtalan egykori kollégámnak írtam levelet...

A leveleket nem kell megmutatni (ahogy elküldeni sem kell), de aki eddig elküldte -- én is elküldtem -- annak nagyon pozitív élmény volt, amikor válaszoltak a címzettek. 

Ezeket mind megbeszélhetitek egymással, és jövő hét végére talán azoknak is lesz levelük, akik most nem nagyon találják azokat a rendes embereket, akik segítettek nekik, akik révén valami lehetőséghez jutottak, vagy akik szimplán elviselték őket rosszabb periódusaikban.

A párokra bízom az érintkezés gyakoriságát. Normális esetben ez napi egy sms, estefelé, amikor elvileg szánsz rá legalább tíz percet, hogy a feladaton elmélkedj. De ha valakinek heuréka! pillanata volt, vagy hirtelen talált egy fontos dolgot, arról rögvest küldhetsz egy smst...

Vigyázzatok egymásra!

Szeretettel: Eszter


Offline
Csatlakozott: 2014 okt 11

Keresem Norcikát! Mindjárt vasárnap!


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Sikerült megtalálnod? e


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Szia imreia -- még mindig nem válaszolt Frufru? Pedig szóltam neki, hogy jöjjön be. Írok neki ismét, hogy adja meg az emailjét.

e


Offline
Csatlakozott: 2014 okt 11

Nincs párom!


Offline
Csatlakozott: 2014 szep 25

Hogyan találhatom meg Frufru nevű párom e-mailjét?


Offline
Csatlakozott: 2014 szep 29

Köszönöm Smile


Offline
Csatlakozott: 2014 okt 1

Köszi Smile


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Smile


Offline
Csatlakozott: 2014 okt 1

Sikítok .....Smile

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen