Üzenetek Neked

362 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Online
Csatlakozott: 2023 máj 7

Egyetértek veletek abban, hogy ez az oldal nem éppen a legjobb a mentális zavarosok számára.

Készíteni kellene egy olyan privát fórumot, ahol az ember bármit megoszhat másokkal, nem úgy mint itt.

Itt csak a depressziós embereket fogadják el. Senki mást.


Offline
Csatlakozott: 2021 júl 30

https://youtu.be/GyC8DierXqQ


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Kincskereső kisködmönnek:

Így utólag,tisztábban látok veled kapcsolatban dolgokat.Nem lett volna semmi gond azzal,hogy kevés az időd hanem,a hirtelen és igazából indokolatlan kirohanáisaid azok nagyon nem kellettek volna,a legutóbbi hisztid meg abszolút magáért beszél!Viszont,elhiszem és megértem,hogy nehezen tudod magad kontrollálni olyan múlttal ami neked van,ez nekem is sokszor problémát jelent.


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 29

Elijah, értelek, értemis, és nagyon gáz! Adminok? feladták, leszarják.Eszti is letojja, pedig ez az ő gyermeke, és 21 évesen már segített a búra, ami pörgött és nem volt tabutéma!!!! Ezt is leírtam már neked, 100x ezt mindenben egyet értek veled!

A fórum megszűnése, idióták!!!!, lelkisegély --idióták, áterek legtöbb idióta, csak nyomatja a gyogyikat...

itt évek óta olyan gyereksikítás üvöltés szülők üvöltenek szülinapokat tartanak de eskü brutáldurrrva, mindneki ki van akadva itt, de mivel gyerekek, mit tegyünk???? idegbaj.

Én nem anyámnak üvöltöztem, hanem rohadtul kiakasztottak lent, mikor full pánikrohamban lihegtem a gyogyitárba, nah ott. csak ott kussolok. itthon adtam ki. anyukád fáradtságát megértem. Anyu reggeltől estig robotol, és apám meg aszondja: csak mereszti a picsáját egész nap. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na mindegy majd itt kidühöngöm magam a dühöngőben.!!!


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 29

Írdd ki, igenis igen egy ilyen fórumon, ha belőlem is kitör, félve írom, de csessze is meg!


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Félreértetted, én nem rád gondoltam, hanem adminokra.

Akkor leírom érthetően.

Régebben itt volt öngyilkosság, krízis topik, de már megszüntették, mert felkavart sokakat.

De kérdem én, minek ez az oldal, ha nem beszélhetsz arról őszintén, ami van.

A szomszéd Mari nénivel és Pista bácsival kis helyen, ahol pletykásak emberek amúgy se beszélheted meg, kisvárosban kavarják a szart.

Lelki segélyt meg mentőt mondják, itt van számuk is, de lelki segély no komment, mentő meg kórház sem megoldás.

Átria olyan fos, hogy rosszabbul lesz ember, mert gyogyik és kuss legyen.

Sok áter és lógus amúgy is inkompetens és unott művigyorral vagy ásítozással nyugtázzák, hogy értik.

Sajnálom, hogy ilyen sok bajod van, am meg add ki dühöd, én is üvöltöttem anyámnak retkes szomszédról szombaton, mert felvert sikító és dübögő gyereke hajnalban.

Én külön lakok tőlük, mert apám nem viseli el, ha valaki 9 után hangoskodik, pedig kertes ház, de mindenkinek hozzá kell alkalmazkodni, őt nem érdekli senki.

Példa: anyám hullafáradt kertészkedés után, de még csináljon bundás kenyeret meg kakaót.

És engem személy szerint nem zavar, ha itt valaki káromkodik, csak egymás szüleit ne szidjuk (ez amúgy nem történt meg még soha itt).

 

 


Offline
Csatlakozott: 2021 júl 30

már nem az oviban vagyunk, ezért is nem válaszoltam, meg azért mert annyira nem érdekel. és ha már azt sem írhatjuk úgy ahogy akrjuk, ami épp van, az szomorú, lenne egy ilyen helyen.


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 29

És Elijah, tudod mi a szar amitől én vagyok kiborulva de kurvára??????????

Az hogy másfél évig vártam arra, hogy írjak a kibaszott rohadék Pánikrohamomról, hátha hátha!!! hátha segít, ha írok, hátha valaki tudja mit élhetek át, hátha valaki megérti ezt!!!! De nem, át lehet futni az írásaimon, menj lógushoz meg kórházba, persze ezt mindenkinek köszönöm, de az! hogy amit átélek, senki sem gondol bele, mert nagyon kemény, talán jobb is.. de hová írjak???? Ha leírnám, hogy rákos vagyok és milyen kínokat élek át, azt jobban megértik az emberek. aztse kívánom senkinek természetesen (átéltem mamimmal 2x, anyámmal 1x), de pont ez a geci ebben, hogy elvileg kívülről nem látni! mint a depressziót és társait..jól lehet maszkolni. de nálam már látható sajnos nem tudom maszkolni, és ez egy dolog, de hogy semmitse vagyok képes intézni, kint, de bent is pánik, hát hová meneküljel már????? mindegy. dühös vagyok. csúnyákat írtam és befogom a pofázmányomat. Sad(


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 29

ElijahShade, egyet értek veled sajnos:(

De van amit külön kell választani, ha itt két vagy több ember alázza egymást ilyen módon, a háttérben mi nemis tudunk róla, az gáz, az kettejük baja, intézzék el ketten.

Viszont ha szimplán idegbajból kijönne belőlem valami nagyon csúnya, mint pl. pénteken fél órán keresztül szidkozódtam de nagyon csúnyán (nem szoktam de nagyoon kiborítottak), anyám halgatta, majdnagy nehezen lenyugodtam.. akkor itt miért nem törhetek ki? Hogy azta Ki..szott...rohadt..k....életbe hogy nem bírok így élni, és roh..on meg mindene tetves g.... és stb. És h rohadjon meg a g.. élet h miért kell ezt nekem blabla.....áááááááááááá. próbáljunk csodálatosan irodalmian fogalmazni, hogy azt a fene kutya vigye el a csontot és ássa el jó mélyre, hogy mittomén. nah mindeg:(

A kibaszottt nah leírtam, elsősegélyről ezerszer írtam választ neked, inkompetens idióták!!!! tapasztalatból:(

És itt rohadok és a baszottt pánikban élek, megöl kinyír stb. állandó balhé otthon, senkivel nem beszélek, csak rothadok, pénzem nekem sincs, szóval engem érdekel mi van veled! Ezt megérted? Érdekel.


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Hát. tulajdonképpen bura funkcióját vesztette, megbukott, mint oldal.

Nem írhatsz mások számára felkavarót, öngyilkosság, krízis topik nincs, itt van ajánlgatva 1830, azt múltkor felhívtam, mert egyik éjjel fájt vizelés pár hónapja és mondták igyak sok vizet, éjjel nem tudnak mit tenni.

Így volt otthon fájdalomcsillapító, bekaptam egyet és aludtam.

A lelki elsősegélyt nem kommentálom, többször is megkaptam tőlük, hogy csak egyszeri elsősegély, ha meghalt valakid, elhagyott, hajléktalan vagy.

A lógushoz nem tudok menni, nincs pénz, TB-sek no komment, anyámék miatt évi 5-ször be tudok menni kezelőorvos, semmi öröm nincs életemben szinte, de ez itt senkit nem érdekel.

 


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

S2244 írta:

nah leszophatsz...

ne vegye ezt egyik búrás se magára ha lehet Smile

Azt írsz amit jól esik,itt már a kutya sem fog rád szólni.Bájos gondolataid vannak mellesleg,hajrá!


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

És íme! Légy tanúja annak, hogy mi emberek milyen messzire tudunk elmenni a bosszúért, amikor elmagyarázzuk a valaha készült egyik legjobb bosszúfilm végét! Új blogbejegyzés! -=> https://www.bura.hu/blog/gacsi-krisztian-blogja/2023-apr-15/az-oldboy-befejezes-magyarazat-megeri-a-bosszu


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 29

Ez nagyon szép és fájdalmas. Ki minek gondol, az vagyok annak… Sad d én mit gondolok magamról? ...


Offline
Csatlakozott: 2021 júl 30

https://www.youtube.com/watch?v=v9AFhLn7ynU


Offline
Csatlakozott: 2021 júl 30

nah leszophatsz...

ne vegye ezt egyik búrás se magára ha lehet Smile


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 29

S2244 írta:

beszélhetnénk?

ittt is írtam neked, kivel szeretnél beszélgetni?


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 29

szia, kivel szeretnél beszélgetni?


Offline
Csatlakozott: 2021 júl 30

beszélhetnénk?


Offline
Csatlakozott: 2023 már 24

Ne hidd el h ez levél és kereszt az út szélén barátom a víz figyel az álmainkra ezüstkötetet szőre hisz tőlünk más a hang és nem bánjuk ha vége?


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Kincskereső kisködmönnek avagy mittudoménmárkinek:

Úgy tűnik,hogy nagyon a tilosban jártál,de ha tévednék(tudod,emberi dolog) akkor meg nagyon durván hibádzik az a kép amit magadról próbáltál előadni!Magad elől úgysem tudsz elfutni!


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Néztem a felhőket merre mennek,nem feleltek.Ma csendben ülök,csak a fenyő bólogat mely az égig ér itt és a holdnak kibeszéli,hogy nem tudom mi ez és lehet,hogy nem is akarom,de mégis érzem nagyon.Messze vagy és senki sem érti,a csendben valami megtörténik...


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

Bocsánat...egyszerűen csak így történt.


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

''Habár normális emberként szeretnék élni, a társadalom láthatatlanként kezel.

Amint kételkedni kezdesz valakiben vagy valamiben, megjelenik a halvány érzés, mely szép lassan elcsúfítja a róluk a fejedben élő képet.

Hiányzik bennem valami abból, ami emberré tesz. 

Már vártalak. Fájdalmaim vannak. Adj valamit, mi megszabadít tőlük. Többé már nem válunk el egymástól.''

 

/Osamu Dazai/


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Boldog vagyok mert már nem érzem úgy mintha,villám hasítana belém mikor meglátom a felhasználóneved,de ettől függetlenül még meg van,hogy szeretlek és  az a legjobb,hogy te ez ellen nem tehetsz semmit,nem tilthatod meg nekem!Lehet,hogy nem valóságos és sosem volt érzés ez,de akkor is ezt érzem.

Köszönöm.


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Te vagy aki eltévedt,én pontosan tudtam,hogy merre megyek.Lehet,hogy nagyon messzire ellátsz de,ami az orrod előtt van azt nem mindig veszed észre így kimarad egy fontos részlet.


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Nem értelek téged...sokszor te nem értetted saját magad,nem tudtad hol a határ pedig neked kellett volna tudnod,de természetesen én vagyok a hibás.Egyértelmű és rohadtul egyszerű.


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

"Ne attól félj, hogy elveszíted az embereket. Attól félj, hogy elveszíted magad azzal,hogy próbálsz mindenkinek megfelelni."   

Ezt úgy kábé mindenkinek,de csak azért kábé mert,van aki nem mer önmagával találkozni így nincs is mit veszítenie.Szomorú dolog,de szomorú más is.


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Most sem könnyű,de ez legalább tiszta,nem bánt és tudom,hogy elég ha csak hagyom,majd szépen lassan elkopik,eltűnik.


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

''A józan ész sosem hat a bűnös emberekre,

a dolgok, melyek sokat jelentenek, végül már hidegen hagynak.

Ez a működés diszfunkcionális, és hogy elleplezd az igazságod

a meggyőződéseid leplébe burkolózol,a tényeket semmibe véve.

 

Eme városban egyesek egyedül élnek,

az alkony a homályból otthonainkba elhozza őket.

És ott rejtőznek életük romjain,

s olyan dolgokat látnak szemük sarkából, melyek nem is valódiak.

 

Jöjj vissza, ha ezt kívánod

és emlékezz arra, hogy ki vagy,

mert itt már nem maradt számodra semmi, kedvesem

és minden múlandó.

 

Ha világ kitagadott,

sosem derül ki, hogy miért van így,

Magadra zárhatod az ajtót, de nem veheted semmibe

az ólálkodó végromlást.

 

Egy bickli, 

egy kerti fal,

anyai hívó szó,

szeretet születik

és végül az álom, mely reám hull.''

 

/Steven Wilson/

 

 

 

 

 

 

 


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

''Csontig hatoló nyomorúságunk az istenek feledtetik,

enyhítik álmatlan éjszakáink, nyugtalan napjaink,

engedelmeskednünk kell a legkisebb parancsolatuknak is,

és az elménk, szívünk, imádatunk fel kell ajánlanunk!

 

Hálás köszönetet mondunk erőtökért,

és segítségetekért könyörgünk legsötétebb óráinkban!

Ó, istenek! Esdekelve kérünk bennetek

és bízunk kegyelmes válaszotokban!

 

Az istenek sosem árulják el a szívüket,

Nem ismerik az éjszakát,

a halál hosszadalmas tor-ülő napját.

 

Elégedetten játszadoznak félelmeinkkel,

és hajnali harmatcseppenként csillognak könnyeinken.

 

Az istenek megtagadnak, minden könyörület semmissé lesz,

Minden halandó szív utólszor dobban.

 

Minden emberi kéz ernyedten lóg,

Minden emberi szeretet halálra van ítélve!

 

Az istenek hatalmas szárnyai fénylőn felemelkednek!

Végül pedig gyászban hagynak minket.''

 

/Bear McCreary: Capricoperatica/

 

 

 

 

 


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Az alábbi beszélgetés egy régi filmben hangzott el egy olyan ember között, aki bűnt követett el és mentális beteg volt a felülvizsgálás alatt a mentálisan sérült betegek börtönében, mikor azt kutatta kirendelt ügybiztos (bűnügyi pszichológus), hogy valóban megbánta-e tettét:

- Nem, Uram. Miért nem, uram? Mivel tudja alátámasztani, hogy többet sosem tesz ilyet?

- Mert akkor visszaküldenének ide, Uram.  Mert akkor visszaküldenének ide, Uram.  

- A kondicionált válasz a megtorlástól való félelmet fogja kifejezni. Ezt mit is tudjuk, tanulmányoztuk. Világos, hogy itt, jelenleg semmilyen erkölcsi érzék nem játszik szerepet, csak megjátszott.

Esettanulmányaim alapján kijelenthetem, hogy a pszichopatáknál ritkán fordul elő belső változás vagy fejlődés. Ahogy a latin mondás is tartja:

''Vulpes pilum mutat, non mores.'' 

azaz: ''A leopárd foltjai mindig változatlanul ugyanolyanok.''

- A farkasról szól az idézet, Uram.

- Hogy merészelsz okoskodni!?

- Sajnálom, Uram, de a vulpes szó farkast jelent, már megbocsásson, Uram. 

'Vulpes pilum mutat, non mores.'' szó szerinti fordításban annyit tesz, hogy:

''A farkas bundáját néha levedli ugyan, de természete nem változik.''

 

A vicc az az egész beszélgetésben, hogy azt jelenti a  

''Vulpes pilum mutat, non mores.'' hogy 

''A róka bundát vált ugyan, de természete (erkölcse, alapbeállítottsága) nem változik ''

 


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

"Látod ott azt a búzatáblát? Én nem eszem kenyeret. Nincs a búzára semmi szükségem. Nekem egy búzatábláról nem jut eszembe semmi. Tudod, milyen szomorú ez? De neked olyan szép aranyhajad van. Ha megszelídítesz, milyen nagyszerű lenne! Akkor az aranyos búzáról rád gondolhatnék. És hogy szeretném a búzában a szél susogását..."

H....... t.


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Na persze,most meg működik,de mindegy már nem üzenek semmit!

 Minden halad a maga útján.


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

faszom megint dupla shit...mind111..sorry


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

A hazugság rossz szájízt hagy maga után


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

A hazugság rossz szájízt hagy maga után


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

zúgó zuhatag

zuhanásában hazug

csepp nincs csak igaz  

M. P. haiku

 

 

 

 

 

 


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

"A csodát nem küvülről küldik, hanem belülről idézed meg. Aki ezt nem érti, ki van téve annak, hogy amire vár, az soha nem jön el."

Müller Péter


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

''A nyitott ablak nagy négyszöge most merő egy ízig csak égboltot mutatott. Ahonnét is minden fény elapadott, szigorú volt az egész, kő-hideg. Árnyak hulltak. Árnyak kúsztak fel Bartholomew magas homlokára; nagy orrát árnyak lepték el. Leveletlennek látszott, éteri-kísértetiesnek, s a széke monumentálisra nőtt. Ahogy kutyák borzonganak meg, borzongott a bőre. Fölállt, megrázta magát, meredt valami semmibe, aztán kibotorkált a szobából. Hallatszott, ahogy a kutya tappancsai, mögötte lépegetőben, surrogatják a szőnyeget.

Lucy lapozott, sebtén, bűntudattal, mint a gyerek, akinek a fejezet vége előtt megparancsolják még: mars az ágyba. 

''A történelem-előtti ember - olvasta - ez a fél-ember, fél-majom kezdett kiegyenesedni, elhagyván görnyedt tartását; kezdett nagy köveket felemelni a földről.''

A scarborough-i levelet két lap közé csusszantotta, jelezze a fejezetvéget, majd felállt, mosolygott, aztán csöndesen kitipegett a szobából.

Mindkét öreg fölment hát lefeküdni. Giles összehajtogatta az újságot, eloltotta a lámpát. Először maradtak kettesben magukra ezen a napon; csöndben voltak. A magányban az ellenségesség előrecsupaszodott; de a szeretet is. Mielőtt elalhatnának, harcolniuk kell egymással; és miután így megküzdöttek, összeölelődznek. Ölelésükből új élet születhet. Ám először harcolniok kell, ahogy a hím róka küzd meg a nőstény rókával, a sötétség mély ölén, az éjszaka világán 

Isa leengedte varrását. A nagy, huzatos-puffos karszékek irdatlanná nőttek. S így megnőtt Giles is, Isa, az ablak előtt kirajzolódva, nemkülönben. Az ablak egy ízig merő színe-se ég volt. A ház megszűnt fedelet adni. Maga az éj, az volt már csak, idők előttről, mikor utak se, házak se épültek még. Az éj volt a ház, éj, mint amilyenbe a barlanglakók valaha kibámulhattak, sziklás magasukból. 

Akkor felment a függöny. Megszólaltak.''

 

/Részlet Virginia Woolf Felvonások között c. művéből/


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Mindig túlcsordul...már régóta tudod,de úgy érzem, képtelenség elégszer leírni, hogy mennyire hálás vagyok.Nélküled,semmit sem tudnék adni senkinek,de igazán semmit.Köszönöm százszor, ezerszer, milliószor....

F.-nak.

Utólagos kiegészítés:és még hála a többieknek is(ti tudjátok;)


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Nem tudom hova írjam,leírom ide..bár ne kéne Sad

Egy fecske nem tavasz,

Egy fűszál nem mező,

Egy vízcsepp nem patak,

Egy sír nem temető


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

''Nem ébred dal, hogy Muad'dibért szóljon

Áradva búsan a sivatag felett,

Árnyaktól elperelni gyászmécset nem gyújt

Világtalan látnok, Dűne Messiása! Idő folyosóinak magányos vándora!

Megpihent már a nyughatatlan szív, Maga a világ őrült, fenséges álmaid otthona!

Vége, érte senki sem sír.

Őrült szent ő, arányló ködből született, Valóság határán lakozó idegen

és régi jóbarát; Csak hunyd le szemed, s megláthatod. Magányos láng,

dacolva csillagok hidegével. Az idők kezdetétől állhat ott! Roppant kerekét

a Sorsnak fordítják látomá– sai.

Hangja bíbor békét hoz s ébreszt új életet. Próféta ő, örökkön

visszhangzó szavú, Ezüst folyam hűs vizéhez vezeti népét. Alakját övezi

titokból szőtt köpeny, Homoktenger partján Terád vár, Shai-hulud; Ott, hol

szeretők fonják egymásba karjaik, S a szerelem tűzet őrizi daluk.''

 

/Frank Herbert/


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Azt hiszem, hogy elhagyni valamit, nem mindig veszteség hanem,egy lehetőség,hogy újra megtaláljuk.Néha kanyargós az út és küzdelmes,de a legjobb egy fárasztó nap után nyugovóra térni.

  Köszönöm,M.Sz. 


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

;) 


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

Én szeretem Kis Herceget, végig is olvastam fél éve újra. Wink


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Szia.Rádférne hogy,A kis herceget lapozgasd, nézhetnéd a képeket benne,a szöveget úgysem értenéd,nem is a tefélédnek írták.Most mégis itthagyok egy részletet belőle,de nem neked.

 „Szépek vagytok, de üresek. Nem lehet meghalni értetek. Persze egy akármilyen járókelő az én rózsámra is azt mondhatná, hogy ugyanolyan, mint ti. Holott az az igazság, hogy ő egymaga többet ér, mint ti valamennyien, mert ő az, akit öntözgettem. Mert ő az, akire burát tettem. Mert ő az, akit szélfogó mögött óvtam. Mert róla öldöstem le a hernyókat (kivéve azt a kettőt-hármat, a lepkék miatt). Mert őt hallottam panaszkodni meg dicsekedni, sőt néha hallgatni is. Mert ő az én rózsám.”


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 25

Egy öreg indián egyszer azt mondta az unokájának:

-Fiam: Mindenki lelkében két farkas harcol.

Az egyik farkas gonosz. Ő a düh, az irigység, a rosszindulat és a hazugság.

A másik farkas jó: Ő a szeretet, a béke, az öröm, a kedvesség és az igazság,

A fiú el gondolkodott: És megkérdezte:

-Nagypapa és melyik farkas az erősebb ?

Az öreg az felelte: Amelyiket etetted.

 


Offline
Csatlakozott: 2021 júl 12

Hát ez nálam így szokott lenni...


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Sad miért?


Offline
Csatlakozott: 2021 júl 12

Szánalmas vagy Gray! Megint csalódást okoztál! És a legszomorúbb, hogy már meg sem lepődök rajta Sad

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen