Átadták a 2020-as Déry-díjakat október 26-án, hétfőn Budapesten!
AZ ELISMERÉST IDÉN BABARCZY ESZTER ÍRÓ-ESSZÉISTA,
BARTÓK IMRE ÍRÓ, KRITIKUS, ÉS OTTILIE MULZET MŰFORDÍTÓ NYERTE EL,
VALAMINT A MAGYAR NYELV OKTATÁSÁÉRT ÉS A MAGYAR IRODALMI MŰVEK NÉPSZERŰSÍTÉSÉRT
MEGOSZTVA POLGÁR ANIKÓ ÉS CSEHY ZOLTÁN KAPTA.
GRATULÁLUNK!
Ide Kattintva Gratulálhattok Ti Is!

Leszokás benzodiazepinekről

248 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2020 okt 17

Sziasztok!

Csak nekem az a tapasztalatom, hogy a nyugtatózás belelök egy depresszióba? Engem 3 nap után már majdnem öngyi gondolatok kerülgettek...

Nem gondolom, hogy mindenkit belelök a depibe, ill azt se, hogy senkinek se kell szednie, de szeritem baromi elgondokodtató... 

Az ember úgy működik, hogy van benne egy egészséges teljesítménykényszer/nyugtalanság, ami arra készteti, hogy tegyen ezt azt ÉS ugye maga a cselekvés egy nagyon jó hangulatjavító. Aki meg nem csinál semmit (mert túl van nyugtatva), az meg belecsusszan a depibe... Én ezt látom mögötte... Ti mit gondoltok? Van most itt valaki, aki depis és sok nyugtatót szed?


Offline
Csatlakozott: 2015 már 27

Szia!

Köszi a bíztatást!

Már így is 11-éjfél körül fekszem és 6-kor kelek. Olvasni szoktam még este, meg a napi sorozataimat megnézni,miután a gyerekek elaludtak.

Na meg beiktattam a szobabiciklizést egy ideje. Eddig heti 2-3 alkalom volt. Most már 4 napja naponta  fél óra- 3,5-4km. Sajnos a térdeim nem a legjobbak,így egyenlőre szoktatom magam hozzá. Aztán emelni kellene az adagon.

Nagyon remélem,hogy sikerül...


3
Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Ügyes vagy, menni fog!

Alvás előtt valamivel kifárasztani / elálmosítani magad?


Offline
Csatlakozott: 2015 már 27

Sziasztok!

Ma jutottam el odáig az orvosnál. hogy közölte nyárig le kell szoknom a xanax-ról. Mivel már elég régóta szedem, több éve, az adagok fel és le ugrálásával, enyhén szólva kissé félek. Jelenleg 2mg-ról kellene 0-ra leszoknom, kaptam egy 100db-os 0,5mg-os xanax-ot 2 hónapra.

Már1 hónapja csak este szedem,nappal nem. Így is elég rosszak az éjszakáim,legalábbis az utóbbi napok voltak azok. Túlságosan hozzászoktam. 1 hónapja még 2*2mg sr-t szedtem,aztán jött a 2*1mg sima, most a 2*0,5mg sima. Függő vagyok. Viszont még emlékszem arra milyen jó volt mikor nem szedtem semmit. De most gondolom az alvástól elbúcsúzhatok egy időre.

Voltam még februárban magándokinál, amit meg is bántam. Ő antip.-vel akart leszoktatni, meg még mellé pár gyógyszerrel. De mivel az AP.-t nem bírom,meg egy kissé drága ahhoz,hogy rendszeresen járjak hozzá,így az felejtős,maradt a régi dokim.

Most már csak elég erő kell,hogy le tudjam tenni.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 26

Én már jó ideje elhagytam a xanaxot frontint és sokkal jobb nélküle... 

Igaz, mindig lenne ok szedni, most is, de teljesen elvagyok nélküle  jókat alszom, néha rám jön ugyan egy egy szorongásos roham, de elmúlik pár óra alatt. 

Remalom semmi szerencsére, vagy csak extra ritkán  3-4 havonta. 

Igazság szerint mióta megkaptam jogilag is a fiam, megnyugodtam. Az aggódás meg hasonlók pedig az élettel járnak.

Halolajat szedek hogy az okozott károkat (esetlegesen) helyrehozzam. 


6
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Hello!

Hát sajnos én sem szedtem, csak néhányszor kaptam a kh.-ban, épphogy bealtat, de akkor arra kellett. "A midazolám (Dormicum) egy ultra rövid hatású benzodiazepin származék." Hááát...


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 26

Helló Kleo,

Én a madezapamról gyűjtök infókat, a rivotrill-t lecserélném rá, mert egyre több kéne a rivotrillből.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Azon morfondírozok, hogy milyen jól elvagyok azzal a gondolattal, hogy ezeket simán el lehet hagyni. Ahhoz képest, hogy szedtem őket majd' 10 évig, aztán 12 év gyógyszermentesség, és immár 20 éve szedem őket, hol ezt, hol azt, hol abuzálva, hol minimális adagban (mint most), hol piával, hol anélkül... Aztán kérdés, mi lesz, mikor a doki teljesen elhagyatja? Nincs már messze.


9
Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Várom, h enyhüljön annyit a depresszióm, hogy az indulatom vmi hasznos dolog (munka, tanulás) erőltetésében tudjam levezetni. (ilyenkor a lelki mazochizmusom is kiélem önmagam hajszolásával). Az borderes indulat ilyenkor akaraterővé transzformálódik.Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

A nyugtató és altató elhagyásával még rémesebbek lettek a rémálmaim és rémisztőbbek a reggelek. Mióta enyhèbbek a megvonási tünetek, kevesebb a rémálmom és nem olyan rémisztő a reggel, mint amikor még szedtem a gyszert. 

Most este kevésbé vagyok nyugodt és reggel enyhébb a szorongás. Nincs az a nagy hullámzás, mint a gyszeres időszakban. Többnyire csak este szedtem, zavart h nappal álmosít. 

Az a gondom a gyszerrel, hogy a tüneteket (félelem, düh) nem szűnteti meg, csak lenyomja, amíg hat. Ezzel nincs megoldva.

Gyszer nélkül kénytelen vagyok más megoldást keresni, amitől jobban vagyok. Semmi nem segít annyit, mint a nyugtató, de van ami hatásos. Próbálok ösztönösen ráérezni, hogy mi tenne jót. Ugyanezek a hangulatomat is javítják. 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Nekem a felfázásra mondták, h nem értenek hozzá. Sűrűn jártam éjjel pisilni, ezért leszíjaztak. Kérdeztem, h vmi gyszert tudnak-e adni. Vért pisilek. Nem tudtak.

Nekem is elképesztő, h ennyire nincs csapatmunka egy kh-n belül illetve az egyik osztály nem tud gyszerhez jutni, a másik nem ad. Ez még pszichiátrián belül is érvényes. Az egyik átriai osztály kifogy a pszichó gyszerből, a másik osztálytól nem tud kérni. Egyik ismerősömnek ezért állították le a Wellbutrint.

Olyat is hallottam, h átrián az egyik beteg kifogyott a szívgyógyszerből, hazaküldték mert féltek ott tartani a szokott gyszer nélkül. 1-2 hét múlva vették vissza, mikor sikerült 3 havit felíratnia. 

A BZD megvonàs ráadásul nagyon bekavar a szívbe. Nekem nincs szívbetegségem, mègis magas volt a pulzusom ès a vérnyomásom, amikor nagyon kínlódtam az elhagyással (ez egy kirábbi leállásnál volt).


12
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Hirtelen BZD-megvonás "áldásos" hatásai. Haverom "hivatalosan" szedett napi 10 mg Rivót, persze ennek min. a dupláját abuzálta. Addikton drasztikusan elvonták tőle, most esti 0,5-nél tart. Az még hagyján, hogy zsibbad a lába, és a zsibbadás felhúzódik a derekáig. Néhány napja úgy elvesztette az egyensúlyát, hogy ketten kapták el. Tegnap már "sikerült" elájuljon. Aztán megnézték az EKG-ját, ami több mint fél órába telt, mert google-n nézték, hogy hogyan kell feltenni... Az átrián nem értenek a belgyógyászathoz: nekem nem adták a vérnyomás-csökkentőimet, aztán beparáztak, amikor felment 180-ra... Utána adták. A belgyógyászaton (sőt, a neurológián!) meg nem értenek az átriához, simán elvették az AD-met (mert drága). Gőzük sincs, minek milyen egyéb hatása lehet. Nesze neked holisztikus szemlélet!


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Pár órája elaludtam. Most arra ébredtem, h baromira fáj a lábam (boka környékén). Este nem ütöttem be nem terheltem túl, semmi baja nem volt. Járni és mozgatni is alig tudom (sántítok).

Pár éve szintén nyugtató leszokási időszakban az egyik lábam lábfeje környékén kezdett el fájni. Akkor még ennyire sem tudtam járni/mozgatni. Akkor sem ütöttem be, nem terheltem túl. 

Lehet ez nyugtató megvonási tünet??? Az a gyanúm, h félig begörcsölt a lábam és úgy maradt. 

 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Sztem ahhoz, hogy le tudjak szokni a Frontinról bele kellene mernem engedni magam olyan állapotba, amitől félek. 

1. Még több a halum

2. Önveszélyesség határán állok

Valszeg elmúlna. És ha nem???

Nagy dilemma. 

Örökké nem szedhetem, a készletem véges, dokim nincs, terápiám nincs és túl sokat nem is remélek ezektől. Lefutott próbálkozások, körök.


15
Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Nem véletlen, hogy sokan afterra szívják a füvet, h valahogy ellegyenek v jól legyenek. 


Azt buliban is pofátlanul tolják. Smile
Majd egyszer mesélek a party dolgokról.
Sztem jókat fogsz nevetni. Laughing out loud


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Nem véletlen, hogy sokan afterra szívják a füvet, h valahogy ellegyenek v jól legyenek. 


Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Azt nem mondtam, h érdemes kipróbálni. Szimplán azzal nem értek egyet, h ha valaki x vagy y drogot 1x kipróbál, attól máris menthetetlenül függő lesz.


Ok, félrebeszéltünk. Smile
Egyszer elmentél volna életed során egy igazi több 1000fős techno buliba, mint pl a Hyperspace, akkor elég vidám tapasztalataid lennének. Úristen, megmagyarázhatatlan az az érzés. Mindenki vidám, mindenki haverkodik mindenkivel, tök feeling az egész. Nem egy rokkoncert, ahol a bebaszott idióták telibehányják egymást, és pogóznak orrvérzésig.
Bár a másnap ás harmadnap ritka szar, mert akkor világvége hangulatod van, mert az éjszaka alatt feldolgoztad az összes dopaminodat, és pár nap kell, amíg újratöltődsz. És épp ezért szar a másnap és harmadnap, mert túl gyorsan feleződik a spuri, és ezt a szervezeted érzi, és az maga a pokol ,de tényleg, főleg ha rápiáztaá. 
Ezért mondtam, hogy "harcosnak" kell lenni, hogy élj azzal a patkányméreggel.
mindegy, jó pár éve nem voltam így bulizni(tehát simán le lehet tenni, nem egy nikotin, vagy alkohol) de néha hiányzik. Jó volna egyet csapatni.


18
Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Azt nem mondtam, h érdemes kipróbálni. Szimplán azzal nem értek egyet, h ha valaki x vagy y drogot 1x kipróbál, attól máris menthetetlenül függő lesz.


Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Èn azzal sem értek egyet, h ha kipróbálod egyszer (mindegy mit), függő leszel. Igen, van aki függő lesz, ő is kipróbálta 1x. Van aki nem lett az.

Ennyi erővel a kh-i morfiumtól is függő lehetnék. Vagy bárki, aki ott legálisan kap drogot.


Miért ne próbáld ki??? Egy ekitől, vagy spuritól olyan másnapos leszel, mint a rohadás, és igazi harcosnak kell lenned, hogy újra rávigyen a lélek. Mondjuk a zenei ízlés sokat nyom a latba. Én technos voltam világ életemben, tehát ez a műfaj az estek 99,9%-ban ezzel jár. Tehát volt motiváció, pedig pár nap borzalmas kínszenvedés volt, és kb 10 év után is borzalom volt a másnap, tehát nem lehet hozzászokni, mint mondjuk a piához. Attól nincs nagyon másnaposság, csak ha nem seggeltél be igazán. Én már évek óta a piának hódolok ha vmit kell nyomni, pl. hétvégenként, de undorító érzés, és hiányzik a pörgés a köbön, amikor is 200% motivációd van, és szófosási rohamod lesz vadidegenek esetén is. Nekem a fő problémám az introvertáltság, tehát tök jó érzés volt úgy kijönni egy buliból, hogy kb 10-15 emberrel szó szerint végigpofáztuk az éjszakát, és minden gondolatot megosztottunk egymással, tehát a buli végére annyira ismertük egymást, mint a legjobb barátok. Tehát a cuccnak vannak igen pozitív hatásai is, csak hát hazavágják az adott transzmitter receptorokat, mint pl. eki esetén a szerotonin, spuri esetén a dopamin hálózatot.
Sajna nincs kolbászból a kerítés...Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Èn azzal sem értek egyet, h ha kipróbálod egyszer (mindegy mit), függő leszel. Igen, van aki függő lesz, ő is kipróbálta 1x. Van aki nem lett az.

Ennyi erővel a kh-i morfiumtól is függő lehetnék. Vagy bárki, aki ott legálisan kap drogot.


21
Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Így már értem.Tehát inkább legyél 1,4es benzo függő, mint valódi cuccfüggő.
A hernyó elvonás bármire képes, attól bármire képes vagy, csak hogy beszerezd.
Az a gáz, hogy a normál társadalom szerint minden cuccot hasonlókép kell elképzelni.
Pedig ez egy baromság. Pl a hollandoknál jobban mrgszólnak, ha utcán sörözöl, mint ha egy rakáta van a szádban.
És erre annó a Mónika show rátett jó sok lapáttal. A nőci szerint ha eltolsz egy spanglit, akkor hernyó függő leszel. Smile
Ez kb. akkora baromság, mint ha megiszol egy sört, akkor pálinka függő alkoholista leszel.
És ezt a baromságot a társadalom beszopta. Hollandiában ezért a hülye kijelentéséért tuti darabokra szedték volna, mert eme kikezdhetetlen logika szerint a hollandok full hernyó függő cuccos állatok. Smile
Pedig csak gyógynövényeznek. Laughing out loud


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Így már értem.


Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Hát úgy hogy heroinnal, tramadollal és a többivel le lehet szokni a bzd-ről...csak nem éri meg SmileHernyóval leszoknia benzókról.
Na az az igazi idióta aki ezt meglépi. laugh


24
Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Csak azt nem értettem, h a tramadolra miért írtad, h "olyan, mint a hernyó". 


Mert hasonló, de ez kb olyan, mint a bupropioin vs amfetamin.
Gyengébb, de hasonló.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Hát úgy hogy heroinnal, tramadollal és a többivel le lehet szokni a bzd-ről...csak nem éri meg Smile


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Csak azt nem értettem, h a tramadolra miért írtad, h "olyan, mint a hernyó". 


27
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Messze járunk a benzóleszokástól, óóóóóó. Pláne a gyszertopicban nem szabad, Colombo kedvenc topicja, még a bassetjét is hozza legközelebb...


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Láttam.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Hagyd már azt a szipuzást kérlek! Pont olyan egyes biofű is...


30

Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Nem tudom milyen a hernyó. Nem próbáltam.

Kh-ban a morfiumtól (plusz a minden mástól) szarul voltam. Nagyon erős a hatása, mellékhatása. Nem egy pozitív drogos élmény volt.

Tramadolt évekig receptre kaptam háziorvostól. Nem annyira erős a fájdalomcsillapító hatása, és droghatása sincs. Álmosít, nyugtat, nagyobb adag (150 mg) émelygést okozott. 50 mg kb olyan, mint egy 0,5 mg-s Xanax.  Nekem. Rám így hat.

A hernyót azért ennél ütősebbnek képzelem. Biztos nem véletlen, h nrm írja fel háziorvos receptre.


Nem is akarom megtudni. Láttad a Trainspotting c. filmet?
A hernyó a legalja persze a szipuzás után.


Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kleó írta:

Látod, ebben 1-et értünk.Meg az új designer szarokat sem. Ebből a szempontból a mai fiatalok kretének.
Gina meg Kati meg társai.
A régi jól bevállt mássalhangzók, pl s, f és a magánhangzók, pl e.

 

 

 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Nem tudom milyen a hernyó. Nem próbáltam.

Kh-ban a morfiumtól (plusz a minden mástól) szarul voltam. Nagyon erős a hatása, mellékhatása. Nem egy pozitív drogos élmény volt.

Tramadolt évekig receptre kaptam háziorvostól. Nem annyira erős a fájdalomcsillapító hatása, és droghatása sincs. Álmosít, nyugtat, nagyobb adag (150 mg) émelygést okozott. 50 mg kb olyan, mint egy 0,5 mg-s Xanax.  Nekem. Rám így hat.

A hernyót azért ennél ütősebbnek képzelem. Biztos nem véletlen, h nrm írja fel háziorvos receptre.


33
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Látod, ebben 1-et értünk.


Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Nem mondtam, h egy marha nagy hatású gyszer a tramadol...Smile

Szerotoninra is hat.


Az olyan, mint a hernyó, azt pedig soha az életben, semmiylen körülmények között sem. SOHA.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Nem mondtam, h egy marha nagy hatású gyszer a tramadol...Smile

Szerotoninra is hat.


36
Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kleó írta:

Kiscsillag írta:

Jó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.

 

 

A zelső férjem tramadolozik vodkával meg sörrel... Semmi az, csak morfin.Ez legalább nem gyógyszer, hanem gyógynövény.
Bát ritka hatásos, bár mint tudjuk egy növényis lehet hatásos. Smile
Tehát nincsenek a kemikálékhoz hasonló mellékhatásai.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Kiscsillag írta:

Kleó írta:

Kiscsillag írta:

Nyugtató megvonás okozta hányással, migrénnel, hasmenéssel képtelen lennèk inni.

És piamegvonás okozta ugyanezekkel benzót bevenni, úgy, hogy fel is szívódjon? Hidd el, megy az! Csak az első néhány korty nehéz...

Kleó!

Te még nem láttál engem ilyenkor hányni. A korty víz ahogy a gyomromig leér, onnan fordul is vissza. Egy Algopyrint nem tudok vízzel bevenni. 

Jó, ez már az elfajult eset...van amikor azért ennyire nem hányok. De volt, h ügyeleten kértem Cerucal inj-t mert semmi nem maradt meg bennem.

Jah, te se engem másnaposan... alul-fölül minden. Víz is. Epe is. Az a legrosszabb, amikor du. 5-ig rágyújtani sem bírok, mert az első slukktól is.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Kiscsillag írta:

Jó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.

 

 

A zelső férjem tramadolozik vodkával meg sörrel... Semmi az, csak morfin.


39
Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Jó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.

 

 


Soha ne a leírásnak higgy, hanem annak aki nemcsak ír róla, hanem próbálta is. Smile
Ezért az Eszti tényleg komolyan le fog cseszni.


Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kleó írta:

"Egy sejtnek több 1000 receptora lehet, ami bizonyos anyagokra hat." Szerintem egy sejtnek több 1000 receptora lehet, amire bizonyos anyagok hatnak.

Sajnos könnyen elérhető zöldségesem most nincs, annak idején volt primőr... Mikróban szárítottuk. Pont úgy jártunk vele, mint az exszel a házi tojáslikőrrel: sose tudtuk meg, milyen is összeérve. wink


Én egyszer spurit szárítottam mikróban, mert túl taknyos volt.
Azt hívták füstbe ment tervnek. laugh


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Jó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.

 

 


42
Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Ezt hogy szokás fogyasztani???


Por formában lehet kapni, én szárazon, kiskanállal eszem, és ráiszok grapefruit levet, mert attól jobban  hat, mert a grapefruitnak enzim lebomlást okozó hatása van, épp ezért nem leht bizonyos gyogyik mellé inni.
Már írtam, talizzunk 1x és prezentálom. wink


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

"Egy sejtnek több 1000 receptora lehet, ami bizonyos anyagokra hat." Szerintem egy sejtnek több 1000 receptora lehet, amire bizonyos anyagok hatnak.

Sajnos könnyen elérhető zöldségesem most nincs, annak idején volt primőr... Mikróban szárítottuk. Pont úgy jártunk vele, mint az exszel a házi tojáslikőrrel: sose tudtuk meg, milyen is összeérve. wink


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Ezt hogy szokás fogyasztani???


45
Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kiscsillag írta:

Úgy látom, h nagyobb adagnak ópiáthoz hasonló hatása (fájdalomcsillapító, nyugtató, euforizáló) van. Esetleges mellékhatás is hasonló: émelygés, viszketés.

 Ez mind baromság. Kb 2 éve használom, ahhoz hogy túl sokat vegyél be, annyit kell enned belőle, hogy az ízétől berókázol.
Borzalmas keserű íze van.
A pia is az ópiát receptorokat használja.
Kis adagban tényleg szófosásod lesz tőle, én kb emiatt beszélek most állandóan. angel
Semmi extrát nem érzel tőle, csak azt, hogy jó kedved van, tehát semmilyen émelygés, szédülés.
Bár egyén függő, egyszer adtam muternak is, bár kicsit sokat, na őt kiütötte, de akkoriban kezdtem el vele kisérletezgetni. Smile
2-5g ami élénkít, vidámmá tesz több nem is kell.
Hogy én ezért mit fogk kapni az Esztitől, hogy erről beszéltem...
 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Úgy látom, h nagyobb adagnak ópiáthoz hasonló hatása (fájdalomcsillapító, nyugtató, euforizáló) van. Esetleges mellékhatás is hasonló: émelygés, viszketés.

 


Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Kleó írta:

debut12 írta:

http://kratom.ini.hu/

Már megtaláltam azt is, ahol beszerezhető SmileBudapesten boltban is vehető, tehát full legális, amúgy internetről is rendelhető.
Érdemes kipróbálni, de csak saját felelősségre.
Mondjuk az eddig szedett 7 féle antidepi/pszichotikummal nem akadt össze, de azért csak ésszel.
A fő hatóanyaga az 5ht2a szerotonin, és az ópiát receptorokra hat, de ettől még nem ópiát.
A kakaó is azokra a receptorokra hat, mint pl. az amfetamin, és a kanabisz, de attól az étcsoki még nem cucc.
Egy sejtnek több 1000 receptora lehet, ami bizonyos anyagokra hat.
Amúgy ha van Mariskás buli, szólj, egy oldott, baráti csacsogásra mindig vevő vagyok. Wink


48
Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Kleó írta:

Kiscsillag írta:

Nyugtató megvonás okozta hányással, migrénnel, hasmenéssel képtelen lennèk inni.

És piamegvonás okozta ugyanezekkel benzót bevenni, úgy, hogy fel is szívódjon? Hidd el, megy az! Csak az első néhány korty nehéz...

Kleó!

Te még nem láttál engem ilyenkor hányni. A korty víz ahogy a gyomromig leér, onnan fordul is vissza. Egy Algopyrint nem tudok vízzel bevenni. 

Jó, ez már az elfajult eset...van amikor azért ennyire nem hányok. De volt, h ügyeleten kértem Cerucal inj-t mert semmi nem maradt meg bennem.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

debut12 írta:

http://kratom.ini.hu/

Már megtaláltam azt is, ahol beszerezhető Smile


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Hát én csak lestem, hogy mitől lett alacsony a pulzusom, merth mindig sok volt, aztán a béta-blokkoló beállította. Hát látom ám, h a Tiapridalt nem ajánlatos béta-blokkolóval szedni, merthogy szívmegállást okozhat. A kh.-ban is nyugodtan adták együtt... Azért 60-egynéhányas pulzussal még nem fog leállni a ketyegő.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen