Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Filmek a témában

551 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Én és a depresszió
(Alastair Campbell: Depression and Me)

Megjelenés éve:2019
Rendező:Peter Gauvain
Szereplők:Alastair Campbell
Ország:UK
Hossz:50 perc

Offline
Csatlakozott: 2017 okt 25

Na Üdv! 
Én nem olyan rég láttam a Prozac országban filmet, igaz csak feliratosan de durván hatott rám. Az a lány aki depressziós volt teljesen olyan volt mint én, én is a múltba folyton így éreztem magam. 


3
242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Szavak a falakon / Words on Bathroom Walls (2021)
- 110 perces amerikai film -

Egy paranoid skizofréniával küzdő tinédzser reméli, hogy az új kísérleti gyógyszer segít neki eligazodni a középiskola és a külvilág bonyolult rendszerében.

Offline
Csatlakozott: 2021 nov 16

Ezt a Knackningar c. filmet hol lehet megnézni?


242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Knackningar (2021)

(Magyar feliratos Svédország 78"  |  Premier: 2021.01.29.)

Thriller

Rendező: Frida Kempff

Forgatókönyvíró: Emma Broström

Zene: Martin Dirkov

Szereplők: Ville Virtanen, Tobias Almborg, Meliz Karlge, Albin Grenholm, Kristoffer Fransson, Emil Almén, Cecilia Milocco

Tartalom:Egy nő idegösszeomlása után elhagyja a pszichiátriai osztályt, hogy titokzatos kopogó hangokat halljon a lakásában.

 


6
Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18
  • Control, Ian Curtis és a Joy Division története.
  • Rachel esküvője
  • Non-stop party arcok (24 hours party people), a hetvenes-nyolcvanas évek manchesteri zenei életéről.

242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Like Crazy

Őrült boldogság

2016

olasz

https://www.imdb.com/title/tt4621872/

road movie, diliházból megszökéssel 2 teljesen eltérő karakterrel. Érdekes, mert más rendszerű a pszichiátria, mint hazánkban.


242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

ncore


9
Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

A Three Christs c. filmet hol lelem meg?242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Bliss 2019 USA
https://www.imdb.com/title/tt9026524/
Az év drog filmje. Csak erős idegzetű fórumtársaknak Smile
Rövid netes tartalom:
Egy zseniális festő félelmetes belső utazásra indul, hogy elkészítse élete legnagyobb mesterművét.
Szubjektív vélemény: nem hittem volna, hogy a karácsony hozza nekem az év drog filmjét. Akinél pl. a Climax kiverte a biztosítékot, annál ez is ki fogja. Akinek a Climax kimaradt, az tekerjen vissza, ahhoz is én írtam az első ajánlót. Az író-rendező korábbi munkáját "The Mind's Eye" már láttam, ekkor figyeltem fel a kompromisszummentes zeneszerző Steve Moore horror-synth hangjaira. A rendezőnek 4 éve volt felnőni a feladathoz és ez sikerült. A film látványilag hasonlít a Neon Demon, Into The Void, Anonymous 616-hoz, de azt megfejeli horror-gore jelenetekkel. A cselekmény nem nagy wasistdas: 99% tépés LA-ban történő partyk és a főszereplő műteremlakása között. Hangok, zene, kép, vágás 100%. Kiemelendő a főszereplő "jellemfejlődése" azaz leépülése, személyiségének eltorzulása. Ehhez a filmhez képest a Trainspotting és társai szünidei matiné filmeknek fognak már csak tűnni.

 


242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Engedetlen (2018)(HUNGARY)
https://www.imdb.com/title/tt8918110/

rövid netes tartalom:

Bálint 18 éves. Az érettségi utáni hónapok a bulikról, a zenélésről szólnak. Engedni a vágyaknak, megtalálni valamit, ami igazi. Egy fesztivál után találkozik egy titokzatos lánnyal, aki az erdőben él. Egy másik lány, a városban, azt állítja, évek óta vár rá. A legjobb barátjának új barátnője is izgatja. Hány első szerelem lehetséges? Kettő? Három? A szédítően gyorsan telő nyárban összekavarodnak az érzelmek, egyre több a szenvedély, de a magány is.

szubjektív vélemény: akik már látták a posztjaimat, tudják, hogy bírom a tinédzser filmeket. ráadásul ez magyar és úgy tudom független forrásból jött össze. Természetesen, mint minden filmet ezt is mindenféle előzetes kritika, előzmény, ajánlás nélkül néztem meg.

Az netes tartalmat el is lehet felejteni. Nem tudunk meg főszereplőnkről sok mindent, pl. nincs rátetoválva, hogy 18 éves. Nem tudjuk családi, szociális, neveltetési hátterét, anyagi helyzetét/hátterét. Kábé a keresztnevét tudjuk. Bp és vonzáskörzetében (Kismaros) játszódik a sztori. Cselekmény nem igen van: Jön, megy, házibulikból-házibulikba jár, felugrik zongoratanárához, de nincs kedve gyakorolni, billentyűzik (Roland E-09) egy együttesben, természetben jár, szerelembe esik, ezt élőszóval hangoztatja, minimum 3 hölggyel kerül minimum csók kapcsolatba. Jellemfejlődés sem igazán van, főhősünk a film végén zord, pengévé szorított szájjal (kb. mint Alain Delon a Szamurájban) elhajózik messzire.

A kamera, fények tökéletesek. Vizuális mestermunka, természetesen a Neon Demon/Bliss/VFW kék-lila-piros-bordó trendjében. Szöveg nem sok van, hangosan kimondott monológok inkább. Köszönés nincs. Se egy hello, se semmi. Ami még meglepőbb mobilozás, netezés, virtuális kommunikáció nincs, egyszer látunk egy okostelefont üzenettel. Ez kissé ellentétes a mostani trenddel, mondjuk az USA Spree című opusszal, amiben a film zömében osztott ablakban megy a VR.

De ez nem gond, sőt! Itt minden IRL történik. A nonverbális kommunikáció nagyon erős: a barátok szó nélkül átölelik egymást, az erdei jelenetben a két szereplő és a kamera szabálytalan táncot jár, közeledik-távolodik. Különösen erős az a jelenet, mikor egy party-n egy lány test és szemkontaktussal tudomására hozza, hogy kell neki, ő visszautasítja, s a lány durcásan elrobog, mindezt egy szó nélkül.

Én ahogy értelmeztem ez egy FLOW film, egy életérzést ad át, talán a tétova tinédzserek-hez tudom hasonlítani. Megkockáztatom, hogy a Z generáció eddigi legjobb magyar filmje.

Az erdő és nagyváros kontrasztja illetve kohéziója jó, a rézkilincs, old-school lift, nyomós kút, mind emlékfelidéző, retro, hungarikum hatású.

A szereplők ártatlanok, szolidak, no drog, no túl sok alkohol, no push-up ez is erős kontraszt pl. az Euphoria sorozathoz képest.
A zene jól eltalált, spotify-n élvezhető.

Újranézési faktor magas. Utána való filózgatás magas. kb. mint anno megnéztük a JATE-n a Kínai rulettet, és végigbeszéltük az éjszakát. Bátran fel lehet rakni a Remélem..., MOMO, stb. filmek közé a valós vagy virtuális polcunkra.

Finom utalások vannak más filmekre/jelenségekre: nyelés (Swallow USA 2019). A film címében a fordított E jelentését talán a Gaspar Noé fordított betűiben kell keresni Smile


12
242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

A hullám mi vagyunk S01 Német 2019
https://www.imdb.com/title/tt11053220/
Két kedvenc filmem, a Die Welle és a pont 20 éves Fight Club különös keveréke ez a Netflix minisorozat. Aki e két remeket látta, sejtheti, hogy mire számíthat. Nem elhanyagolható, hogy a "Mi vagyunk az éjszaka" írója írta scriptet. Van itt csoportdinamika, kohézió, kirekesztettség, befogadás, marginizmus, kisebbség, bosszúvágy, anyagi és társadalmi egyenlőtlenségek elleni fellépés, stb. Azt a 5x50 percet megéri.


242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

kérem szépen: ki bírja Gaspar Noé munkásságát? legutóbbi Climax című filmje ismét kiveri a biztosítékot többszörösen is szó szerint.

https://www.imdb.com/title/tt8359848/?ref_=fn_al_tt_1

Táncosok gyűlnek össze egy erdő közepén lévő, bezárt iskolaépületben, hogy eltáncolják az utolsó táncukat. Az egész éjjel tartó buli hallucinogén rémálomba fordul, amikor rájönnek, hogy a szangriájukba valaki LSD-t tett. Hamarosan képtelenek lesznek ellenállni a bennük lévő neurózisoknak és pszichózisoknak, bódult hipnózisukat pedig tovább fokozza a zene elektronikus ritmusa. A drog mindenkiből mást hív elő: míg egyesek a paradicsomban érzik magukat, mások a poklot járják meg.
Jó ötlet a 47. percbe betenni a stáblistát, vagy az utolsó 15-20 percet fejjel lefelé fordított kamerával felvenni.
A film végén 2 tézis is kiírásra kerül. (igaz az egyik fejjel lefelé, most értelmezzük úgy mint egy tarot lapot, ami az ellentétét jelenti?)
Haladó, erős gyomrú csoporttársaknak ajánlom.


242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Innocence
https://www.imdb.com/title/tt0375233/
Lucile Hadzihalilovic első nagyjátékfilmje (amit ráadásul Gaspar Noé-nak dedikál a film végén) egy rendkívül mesés környezetben játszódik. Egy magas fallal körbevett, rejtélyes balettiskola mindennapjai elevenednek meg a sűrű erdő mélyén. A legfiatalabb újoncok mindig egy kis fakoporsóban érkeznek, hogy a nagyobbak majd együtt vezessék be őket az intézet szokásaiba. Ide nem járnak a szülők látogatóba, a kislányok pedig soha nem hagyhatják el az intézet területét. Talpig fehérben élik gondtalan életüket az intézet falain belül, a balettórákat leszámítva pedig egész nap kifulladásig játszhatnak. Este kilenckor mindenkinek takarodó, kivéve a legnagyobbakat, akik ilyenkor titokzatos útra indulnak a lámpákkal kivilágított erdei ösvényen...

mindenkinek ajánlom teljesen erőszakmentes film, se verbális, se tettleges agresszió, azonban a film mélyén lappang valami feszültség, amit a sodródó víz, alagsori kazamaták jól szimbolizálnak, a film az irreversible tökéletes ellentéte


15
242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Vincent (2016)
https://www.imdb.com/title/tt3231020/?ref_=fn_tt_tt_5
Vincent 3. öngyilkossági kísérlete után beállít édesanyja 6 éve nem látott húga. Road movie jellemfejlődéssel. Hasonlít a little miss sunsine-ra.
Van itt minden: öngyilkossági kísérlet, világmegváltó kamaszodás, depresszió, gyerek több apától, gyógyszerre alkohol, alter kishúg, lányanya nagynővér, értékek ütközése, gyönyörű táj, stb.

 


242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

haladó fórumtársaknak, spoiler veszély, ne aggódj, nem lövöm le az egész filmet, csak a keretet vázolom
Wij
https://www.imdb.com/title/tt6671244/
na kérem szépen: 8 tinédzser (4 lány és 4 fiú) nyári történetét meséli el a film. Első pillantásra a szokványos életigenlő nyári élmény film kategóriának tűnik, de nem az. A film 4 tételből áll, melyet dialógusok színeznek: lány-barátnő, lány-anya, lány-pszichiáter, fiú-bíró. Érdekes megfigyelni ezek viszonyulását a képen látottakhoz képest, illetve az őszinteségük is különböző. Szabadságukban, unalmukban és jómódukban deviáns viselkedést mutatnak: kulcsszavak: promiszkuitás, prostitúció, zsarolás, halálos közúti baleset okoztatása, házilagos abortusz, társuk balesete, stb. Számomra kiemelendő a közönyük, közömbös viselkedésük. A film nem ítél, nem ítéltet, ugyanazokat a szép vágásokat illetve szinti zenét alkalmazza mind a harmonikus mind a keményebb jeleneteknél.


242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Euphoria s00 Ep1-2 (USA)

Ki ne emlékezne az Euphoria S1 (USA) sorozatra, melyről tanulmányokat lehetne írni?
Bővebb recenzió:
https://index.hu/kultur/media/2019/08/10/euphoria_euforia_hbo_sorozat_ze...

A nagy világvége-covid stop alatt szép csendben leforgattak 2 epizódot, nem tudni, lesz-e folytatás. A S1 sorozathoz képest kismókusok is bátran nézhetik, itt nem lesz túltolt szexualitás, drog, mérgező kapcsolat, mobbing/bullying, stb. A 2 rész a 2 főszereplő 1-1 terápiás órájáról szól. Akik imádték a Terápia sorozat részeit, azoknak be fog jönnni, kőkemény pszichologizálás, analizálás, filozofálás, fogyasztói társadalmi kérdésekkel, virtuális jelenlét/kivetülés megemlítésével megspékelve. A két rész közös is és ellentétes egymással. A már korábban általam javasolt Wij-hez hasonlóan több narratívából követjük a történéseket. A Rue részben Rue egy tiszta drogossal beszélget Szenteste(!) egy Ételbárban. Ja, hogy ilyenkor a családdal illik lenni...nekik nincs ilyen, elmaradt a karácsonyi kötelező mosoly happening. Az éjjel játszódó pár szögből fotózott jeleneteket gyönyörű neon fényekkel megvilágított kék-lila-bordó Neon Demon által uralkodó trenddé (lásd: Bliss, VFW, Spring Breakers) tett képi világ festi alá. Jules ezzel szemben nappal egy pasztellszínekkel telenyomott pszichiátriai rendelőben ül, s megy az irányított beszélgetés. Érdekes volt Jules-t smink nélkül, vagy nem szétmosott/szétsírt sminkben látni. Kissé hasonlít Beth Gibbons-ra, aki a Portishead cult-trip-hop zenekar énekesnőjeként a 199x években pár szomorú lélekbe örökre beírta a nevét a Glory Box vagy Sour Times dalaikkal. Negatívum a részemről, hogy a pszichiátert is mutatják, akinek nem mutatása fokozta volna film dinamikáját. Jules íriszén végigvonuló jeleneteket tanítani kéne filmképzéseken. Az operatőri munka itt is szép, egy pozitív emlék felidézésére napfény önti el Jules arcát. Az emlékek sárga tónusúak. Nyugodtan nyithattok fórumot a pszichiáternő falán lévő festménynek is. Ami számomra meglepő, hogy Supprelin (this weird sci-fi chip implant in my arm) implantátum van a bőre alá ültetve, ami rövid google után is a "long-lasting histrelin implant used to block puberty in individuals with precocious puberty or who are transgender" ára szerény $42,873 USD/év, ami testvérek között is kb. 13 M HUF. A két részt egyaránt esőesés zárja le, lehet asszociálni ennek tisztító hatására.


18
242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Body Brokers
19 February 2021 (USA)

https://www.imdb.com/title/tt9585676/

friss, ropogós film.
félig drog és félig gazdasági film, igen jól olvastad. Az USA-ban mármint ha van biztosítása a szenvedélybetegnek, a rehabilitációs, leszoktatási költségek elég magasak. Ebbe a világba nyújt betekintést ez a film. Sajnálatos módon ismert színészek, pl. Jack Kilmer (Dead karaktere a kultikus A sötétség gyermekei-ből) szerepelnek benne, nem amatőr titánok, mint pl egy Larry Clark filmben + nem egészen adják a junkie megjelenést 10 év heroin, crack használat után, itt BAZ megyében keményebb arcokat lehet látni. Tanulságos film, a végén pár statisztikai adattal. Pszichoterápia, stb. nem tudtunk meg bővebbet, bőven lett volna még potenciál a filmben. Végig az volt az érzésem, hogy a Casino true kult etalon film-et nézem, csak itt nem Casino a helyszín, hanem 2021, USA drog-rehabilitáció, ahol 2000 USD egy "urine test".

 


242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Level 3 (2020) (USA)

bemutató: 23 March 2021 (USA)
friss, ropogós film.

https://www.imdb.com/title/tt6296562/

ha bejött neked a Terápia sorozat és az Euphoria S00 2 része ez is be fog jönni. Hasonló történet: pszichológus 4 klienssel találkozik lélekelemz-feltár-vezet-stb. Dramaturgialag rejtve van, nem látjuk őt, de a rámenős, laza (LA szleng) beszéde uralja a terápiás session-öket. A kérdések és válaszok a különböző páciensek/kliensek között szinte videoklipszerűen vannak vágva, bevágva pár személyes emlékkel, történéssel, stb. Elég intenzív film, ez nem az a film, amit kikapcsolódásképp egy nehéz nap után megnézel. Itt bizony a torkodon fog akadni a húsvétról megmaradt sonka. Üt, mint egy vonat. Ezt a filmet tanítani kellene az egyetemeken. Kőkemény pszichologizálás, analizálás. Testbeszéd, mimika, smink, ruha, kiegészítők, hátterek, megvilágítás, imbolygó félamatőr kamera, utcai zaj mind reflektálnak a kliensek aktuális állapotára.Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

242 ajánlása:

System Crasher 

Level 3

Body brokers

A System Crasher-t láttam, nagyon jó.


21
Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

Öt történet az elmezavarról 

Nagyon nagyon jó!

https://port.hu/adatlap/film/tv/ot-tortenet-az-elmezavarrol--call-me-cra...

https://en.wikipedia.org/wiki/Call_Me_Crazy:_A_Five_Film


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 13

Nagyon jól hangzik.


242
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 9

Three.Christs.2017.BDRip.x264-YOL0W

Richard Gere, mint psziciáter 1959-ben 3 önmagát Jézusnak képzelő beteggel.


24
Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 7

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-stonehearst-elmegyogyintezet-teljes-film-online-cyKjUWRdFjgX43TO

A Stonehearst elmegyógyintézet


Offline
Csatlakozott: 2019 júl 2

Régen azt hittem az életem egy tragédia, de ma már tudom, hogy komédia.


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 23

Láttam egyszer egy filmet, de nem emlékszem a címére. Felismeri esetleg valaki?

Amerikai, húszas évei elején járó csávó öngyilkosságot kísérel meg, leugrik egy hídról. Túléli, és japán származású anyja kiküldi "gyógyulni" a japán rokonokhoz. 


27
Offline
Csatlakozott: 2018 máj 23

Az egyik legerősebb film, amit eddig a témában láttam. Zanzásítva: érzelmileg elhanyagolt gyerek, rossz dühkezelési technikákkal.

Másik: a Netflix nekiesett néhány Marvel-képregénynek, többsége a szokványos szar lett, viszont sikerült összehozniuk valami kurva jó dolgot is. A Daredevil-adaptációnak legalább az első és a harmadik évada megér egy-egy külön misét (hogy nyelvhasználatilag is a képregény kontextusában maradjak Laughing out loud). Eddigi kedvencem a harmadik évad, amelyben Bullseye-t (magyarban Célpontnak szokták fordítani) kevert szem.zavaros személyként mutatják be: border+szociopata. Nyilván ebből a kevertből a szociopata rész inkább azért kellett, hogy fokozzák az akciójelenetek izgalmasságát, de egyébként szerintem rohadtul hiteles, ahogy a karaktert felépítették.

(De a többi karakter is kurvajól van összerakva. A pszichológiai játszmákra legalább akkora hangsúly esik a sorozatban, mint a jól koreografált bunyókra. Pl. a Kingpin/Vezér kvázi tankönyvbe illően manipulálja a környezetét.)

 


Offline
Csatlakozott: 2018 szep 26

Patrick Melrose (sori) 


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 23

 


30

Offline
Csatlakozott: 2018 okt 15

Offline
Csatlakozott: 2018 máj 23

 


Offline
Csatlakozott: 2018 jún 26

 


33
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Oks.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Leghátsó fog hátsó oldala. A fél telóm bekaptam a fotóhoz. Nevetni fogsz, h mennyire minimális. Priviben elküldöm.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

A Tayler-Burton-féle film, úgy látom, nem érhető el a neten. A házassági játszmák témában a legjobb.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Nem_f%C3%A9l%C3%BCnk_a_farkast%C3%B3l


36
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Nyisd nagyra a szájad, és csinálj egy szelfit! Wink Engem nem fog zavarni!


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Szabadesés profilkepéről azt hittem, hogy egy hulla nejlonzsákba csomagolva. Úgy véltem, hogy egy falcolasos kép ehhez képest semmi. Rosszul gondoltam. Aki jelezte, h zavarja a kepem sem a látványra hivatkott. (rossz emléket kavar fel)

Egy biztos: nehéz megállapítanom, h mi durva és mi nem (másnak), ha nekem nem az. 


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

"Ha valaki egyedül marad,vagy belép egy összeszokott csapatba,ott nehéz,mert a csapat összezár." – ez "véletlenül" teljesen normális. Nézz meg egy farkasfalkát, ha idegen egyed téved a területükre; vagy egy osztálynyi kölyköt, ha később kerül közéjük egy új gyerek (ezt megéltem, kétszer annyit kell küzdeni a "helyedért"). De lásd Szabadesés régebbi viccét: Amikor vki a kb. "Mi van, faszfejek" felkiáltással lép be először egy kocsmába... Szerintem E. épp ezt a történést próbálta kivédeni...


39
Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Engem Red videója sem zavar. (azóta megnéztem) Ezért írtam, h nézze meg más mert nekem ebben is magas a toleranciám, lehet bennem semmi rossz érzést nem indít el valami (kép, videó), ami mást zavar. A pedofil topik sem zavart. Előzetes hozzájárulásomat kérve priviben is kaptam üzit, ami nyíltban már durva lett volna. 

A profilképem (falcolasról) Eszter engedte, mást zavart. Inkább levettem.


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 7

Mondom,nem harcolok,s véleményt nyilváníthat mindenki...Miből indult ki az egész??Red beköszönt,s megosztott egy videót...S azonnal tüntessük el,mert csúnya,stb.

Erre lett a reagálásom,hogy sok más dolgot is elnézek,pl.az alább említett hsz at is.

S innen jött minden,de továbbra is azt gondolom,Red megosztása maradhat,s nem kell megnézni.Piásan,vagy anélkül..Ha valaki egyedül marad,vagy belép egy összeszokott csapatba,ott nehéz,mert a csapat összezár.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Leírni, hogy mit csináltam nem ugyanaz, mintha mást bátorítanék vagy buzdítanék erre. Engem ennél jobban (e téren) elrontani nem lehet. Sztem Kleót se. 

Azt sem állítom, h veszélytelen. De ennyi erővel falcolásról sem írhatnék mert az is veszélyes. 

Ha valamelyik hsz-em zavar valakit, jelezze és moderálom.

Máséhoz nem nyúlok ilyenért mert nekem épp ebben magas a toleranciám, az ilyen tartalmú hsz-ek nem ütik ki nálam a biztosítékot. (kivéve ha konkrétan buzdít valaki erre mást)


42
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Na igen, ki milyen "poénkodást" nem tolerál. Van, aki pl. a nők elleni erőszak semmilyen formáját.

Ámen.


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 7

Legyen igazatok!Nem veszélyes,de ott más kombók is voltak...S most döntsem majd el,melyik kombó az,amit ok,írjunk ki,hogy milyen jó...De Kiscsillag,majd figyeled,s eldöntöd...Tényleg ,ha valaki külsős olvassa,....ez a gondom csak...


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Én is iszok rá, de nem bíztattam erre senkit. Egy 0,5 ös Frontinra egy feles (ami nálam 2 v 3 centes szokott lenni) és egy sör kb olyan mintha a rövidből duplán ittam volna. Semmi extrát nem érzek. 


45
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 7

Nem durva ötlet semmi,piára ne menjen a gyógyszer, ha lehetőség van rá.Kleó,mély tiszteletem mindenkié,s nem fogok egyedül itt arcoskodni...Kisebb gondom is nagyobb,viszont uram bocsá,mint admin véleményt mondhatok én is.Szerintem nem szerencsés,ha azzal poénkodunk,mit iszunk milyen gyógyszerrel keverve.

Üdv.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Columbo írta:

Jáj,ez nekem túl magas,Kiwi!S nem is tudtam,hogy miattad vettük le a pedofília topicot.Más ok volt,külső kérés.

Az a gond,hogy én egyszerű ember vagyok,s nem értem ezt a sok szövevényes mondatot...Ne húzd fel magad,felesleges.Ámbár a vidám halottmosóban lévő gyógyszerkombinációk piával elgondolkoztat...Míg itt rágódunk egy filmen,addig ott durva ötletek mennek...

Miért, ami a filme(ke)n van, az SZELÍD 5let??? És még vizuális is!


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Mi a pszichológiai hadviselés?

Avagy: "A valódi harctér a saját elméd."

 

 


48
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 7

Amúgy a pedofília oldalt még én ,,takarítottam,,szóval semmiféle ,,álmodozás,,sem volt rajta.Teljesen normális hangvitelű vélemények jöttek.Nos,azért vagyunk sokan moderátorok,hogy egészben lássuk a búrát.Én sokkal többet megengedek,ami már másnak esetleg zavaró,s kevésbé szeretem az oldalon a mesét habbal,de elfér.Azt szeretném,ha egy külső olvasó is megtalálná azon problémájára a választ,amit máshol Mo-on nem kap meg.Tehát inkább külsősként nézem,s nem azt,hogy kit ismerek személyesen,s kivel kávéztam,haverkodtam.Innentől ugyanis elvesztjük a hitelességünket,részlehajlóak leszünk pár ember iránt.


Offline
Csatlakozott: 2017 feb 26

 Totál egyszerű ember vagyok én is.

Egyet értek,lapozzunk más oldalra. 


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 7

Jáj,ez nekem túl magas,Kiwi!S nem is tudtam,hogy miattad vettük le a pedofília topicot.Más ok volt,külső kérés.

Az a gond,hogy én egyszerű ember vagyok,s nem értem ezt a sok szövevényes mondatot...Ne húzd fel magad,felesleges.Ámbár a vidám halottmosóban lévő gyógyszerkombinációk piával elgondolkoztat...Míg itt rágódunk egy filmen,addig ott durva ötletek mennek...

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen