Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

DÜHÖNGŐ 2

1937 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Online
Csatlakozott: 2017 okt 25

Szerintem mondjuk ki az internet elterjedése valamit nagyon tönkre tett a társadalomban, Én azért éltem akkor is mikor nem volt minden háztartásban internet, és minden nyugisabb volt az emberek az adott pillanatba éltek nem voltak droidok.
Sajnos már én a saját életemen is tapasztalom hogy egyre többet kommunikál az ember online.
A világ nagyon megváltozott de nem az előnyére, valahogy már az emberekbe sincs meg az a össze tartás.

Egy munkatárs, 65 éves szomszéd, Ő is azt mondta az emberekből kiment az összetartás, azt nézzik kinek hol lehet betenni keresztbe.
Ha rosszul vagy az utcán, a franc se megy oda megkérdezni jól vagy. Vagy csak nagyon kis mértékben, 10-ből 1 ember talán.

Ez sajnos a saját tapasztalatom, én a saját bőrömön ezt tapasztaltam. Néha szoktam nézni direkt régi videókat, mert azok át adják a régi kor atmoszféráját. Nyilván sehol sincs kolbászból a kerítés és minden generációnak megvannak a maga problémái.

Wágner diszkó 1986 Balatonberény

Fonyódi nyár 1986

Minden esetre kíváncsi vagyok ki hogy látja, próbálok nem negatív lenni de valahogy nagyon nem jó írányba megy a világ.

Manapság sok helyen már nem is azt nézzik értékes ember vagy-e vagy hogy milyen az értékrended. Hanem hogy anyagi helyzeted, hogy kapásból hány forint van rajtad. Sok ismerös van akik gazdagabb mint aminek mutatják magukat, de ez a anyagias világ ahol csak akkor vagy jó van pénzed se túl bizalom gerjesztő. A másik gond akkor is utálnak ha van pénzed, mert akkor meg a irigység miatt utálnak meg a emberek.
 

 


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Bocs :) 


3
Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Nyugalom!


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Igen te bizonyara tudod. En mit szeretnek szerintem direkt baszol fel idegileg


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Kleo bazdmeg


6
Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Dehogynem, csak meg kell találni a varázst. Például összeülni pár emberrel a város szélén, kikapcsolni a telefonokat, és bambulni az eget pár doboz sörrel...az varázs. A lehetőség mindig ott van, csak elfelejtik az emberek, egyébként igazad van, de nem a világ a gyors, hanem az emberek élnek gyorsan.


Offline
Csatlakozott: 2019 júl 2

Utálom ezt a felgyorsult világot és ez egyre csak rosszabb lesz.Nincs már meg semminek sem a varázsa.


Online
Csatlakozott: 2017 okt 25

Igen, azért akkoriban már világ volt. Elég nagy eséllyel volt az hogy valóban társat keres az illető, de manapság rengeteg olyan regisztrál aki már kapcsolatba van és nézzi a következőt mert a jelenlegivel nem boldog. Így van neki tartalék folyton, ha ne adj isten szakítana.

Szerintem ahogy telik az idő úgy hidegülnek el az emberek egymástól, a házasságok nagy része is vállással végződik.
Én úgy szűrtem le mai világba már egyre több a felszínes kapcsolat, és ez még lehet csak rosszabb lesz az idő mulásával.


9
Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

BMW-s machó? Hát, vannak olyanok, akik erre izgulnak, de mikor egy ilyen nő benéz az ütött-kopott, szutykos fehér, dobozos Berlingómba, és látja a tükrön lógó tangát, hátul meg a rácsokat, meg a bilincset rajta...akkor néha van némi dilemma, hogy melyik a keményebb... Laughing out loudOffline
Csatlakozott: 2019 júl 2

Testvérem társkeresőn ismerte meg a feleségét. Több mint 8 éve házasok. Van két gyerek is. Igaz 13-14 éve még nem élte mindenki az életét az interneten.Mobilon se nagyon lehetett akkor még netezni.


Online
Csatlakozott: 2017 okt 25

Ezzel egyetértek, manapság valóban egyre több a elutasítás és aki nem bírja a kritikát az gyorsan mély depresszióba zuhan.
Hát igen aki csajozik annak elég nagy esélye meg van jó párszor pofára fogják ejteni. Ezért írtam én is egy átlagos kínézet már ma nem elég, meg nem árt ha a pénztárcába is van vastagon. "Mai nők ideállja a BMW-s" Machó.

De ha meg se próbálja az se jobb, mert akkor legalább megnyugszik a lelki ismerete hogy ö megpróbálta. 
Az se jobb ha bezárkozik és otthon punyad, sajnos még az se könnyen talál társat aki társasági ember.
 


12
Offline
Csatlakozott: 2021 ápr 16

Én még abban az időben társkeresőztem, amikor ott csak a házasságot keresők voltak. Lett is belőle házasság, gyerek. Most azt látom, inkább csak a köbnyebb dolgokról szól. Bár nem akarok ítélkezni, biztos vannak most is komoly kapcsolatot keresők. Kívánom, találják meg!


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 15

A csajozás annak való, aki bírja a sikertelen elutasításokat, mert megfelelő tulajdonságok hiányában úgyis ebből lesz a több. Már ha pasi. A nőknek meg ugyan jóval nagyobb a siker, csak ott meg az "alkalmi szexre kellesz" felhasználási mód a nagyon gyakori.

-

A sikertelen elutasítás mondjuk pont negálja egymást, mert ha egy elutasítás sikertelen, az nem elutasítás. Bár úgy is lehet értelmezni, hogy az elutasítás azért sikertelen, mert a pasi nem veszi az adást és nyomul.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Csak azt szeretne! És ha a kézimunka megy, már miért ne?

@Kharzak: Rá se ránts!


15
Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

Megkérdezhetem, hogy ennyi gyógyszer mellett menne egyáltalán a szex? 


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Én nem is nagyon probalokozok csajozni lehet nem tartok rá igényt nemtudom 


Online
Csatlakozott: 2017 okt 25

Ne is mond egyet tudok érte teljes mértékben, az én városomban is van kb 4400 lakos. így mondjuk úgy hogy elégé korlátolt az emberek száma, aki meg teheti menekül mert itt nincs túl sok lehetőség az életre. De az se megoldás hogy mindenki városba költözik Laughing out loud
 


18
Online
Csatlakozott: 2018 júl 24

Na hát akkor mit szóljon az akinek még lelki gondja is van? Mondjuk az a csajoknak is lehet.. emberek közé menni haha amióta beütött ez a nyomorult pandémia azóta problémás. Nekem is online lenne az iskola, de tojtam így bele. Pedig ott lehet szinte a legjobban ismerkedni.  Nem beszélve arról hogy egy vidéki kisvárosban mint ahol lakom még rosszabbak a lehetőségek mint pl egy legalább 100 ezres városban.. szóval el van ez cseszve szerintem nagyon, de legfőképp ez a nyomorult vírus nem hiányzott a 20-as éveim kellős közepébe:/


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Na neeemár Laughing out loud De hát tudod hogy van ez, kinek mi a ronda, vagy a szép...Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Itt a megoldás:

https://www.youtube.com/watch?v=El7L8c_o_LM


21
Online
Csatlakozott: 2017 okt 25

Hát komolyan, most ez a OTP-s esti vásárlás nagyon felkurva az agyamat. Éjfélig volt fekete pénteki akció és egy külföldi cégtől rendeltem hangszórót, de ez a telekódos mizéria nagyon bosszantó. Még mázli hogy a kosárba volt a hangszóró és az akció éjfél után is érvényes volt.
"Anker" Hát minden jól megy 1 héten belül itt van.

 

Amúgy a nettes társkeresés szerintem is bonyolult, sajnos én nekem se jött be. Még fiatalon regisztráltam, és mikor csaj írt egyből az volt a kérdése van-e házam kocsim. 19 Évesen azért ez nem alap dolog, ha nem származik az ember gazdag családból amúgy meg lehetetlen. Laughing out loud
Sajnos manapság meg még nehezebb a társkeresés, mert minden "csáje" lóvagra vár fehér lóval. Csak az a probléma az átlagos kinézetű csaj is top model férfira vágyik. Az internet miatt meg még nehezebb a társkeresés, sajnos az átlagos kinézettel nehéz is párt találni.

A nőknek ilyen téren könyebb, mert egy átlagos csajnak 10-20 férfi csapja a szelet. Én akiket csajokat ismertem, azoknak mindig volt udvarlója.

De fel a fejjel nem kell feladni, mindenkinek meg van a párja valahol. Ki kell muzdolni és emberek közé járni, bár sokat számít hány éves a ember. Sajnos 30 és az fölött már nehezebb társat találni. Mert hát már sok embernek komolyak a szándékai, sokan akarnak családot stb.
Az a baj a csinos normális csajokat gyorsan kihalászák előled, amúgy rengeteg embert ismerek akik nagyon akart pár találni még se tud.
Pedig egészséges ember, és nincs semmi lelki gondja.

 

 


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Pár üzenet után törölte magát? Nem írt vissza, holott ő írt először, vagy jelölt kedvencnek? Jaa, hát az rendszeres nálam Laughing out loud De gondolj csak bele, élőben ez rosszabbul sikerülhet, mondjuk találkozgatsz valakivel, és a 3. találkozás után derül ki, hogy mégsem...elment vele 3 heted, aztán kiderül, hogy mégsem... Nincs tökéletes megoldás, a neten is, meg élőben is lehet jót, vagy rosszat kifogni. Erről a nem visszaírásról legalább jó lenne leszokni, mert annyit írni, hogy ne haragudj, mégsem, szerintem nem nehéz dolog. Sokkal könnyebb, mint mikor megbeszéltek egy találkozót kettőre, aztán ott várakozol fél hatig, sehol senki...utána meg ha összefuttok, jöhet a kínos magyarázkodás...


Offline
Csatlakozott: 2019 júl 2

2 társkeresőn voltam 3 évig. Töröltem magam mindegyikről mert én is hasonlókat tapasztaltam.Írtak visszaírtam utána többet nem írt vagy pàr üzenet után törölte magát stb.


24
Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Igen, van fizetős, de vannak, pl. a randivonal vagy a páratlan,  amik elég olcsók, és az ingyenes funkciókkal is használhatók. Csak tudni, meg akarni kell használni valamelyiket, nekem évek óta vannak profiljaim, de van, ahol egy év után írtak rám, most éppen ez a páratlanon volt...a többin meg csak a spamokat kapom, vagy éppen semmit, de ez régen sem volt másképp, és egy szórakozóhelyen sincs másképp, szerencse és türelem kérdése. Nekem volt korábban egy szexpartner kereső oldalon, hogy ingyen regisztráltam, és egy hét után írtak rám, de nem jött be a lányka...utána előfizettem, két hónapig nem írt senki, én írtam, két nap után válaszolt, de végül nem jött be az sem...hiába, hát vannak igényeim...na mindegy, ezt így kijelenteni, hogy szarok, szerintem túlzás...egyébként meg gondolj bele, azért egy weboldalnak költségei vannak, az üzemeltetők is pénzből élnek...az más kérdés, hogy lehet rá havi 5ezret, vagy havi ezret is költeni, ugyanazzal az eredménnyel...vagy ott a másik módszer, elmész valami szórakozóhelyre, és leülsz valakivel beszélgetni...vagy nem tudom, esetleg a facebooknak nincs valami társkereső funkciója?


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Tarskeresok szarok fizetősek és vissza se irnak


Online
Csatlakozott: 2017 okt 25

Regisztrálj fel pár társkeresőre, talán a Badoo beválik. 


27
Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Szoc/társas készség javítása segíthet párt találni.


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Szomoru es dühös vagyok mert 30 vagyok es sosem volt barátnőm 


Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Berta = Jane


30

Online
Csatlakozott: 2017 okt 25

Majd én lenyomom! Super Saiyan Blue! Kaioken!!!!!!!!!!! Laughing out loud

Dragonball Super - Genki Dama Theme (HQ Cover)


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 15

Provokált, majd átment durva személyeskedésbe. Nem véletlenül tiltották ki a gyakoriról sem, szerintem.


Online
Csatlakozott: 2018 júl 24

De Charlie Firpo nem is törölte magát.. megvan még neki a profilja. Berta555 meg egy h_lye p|c$a volt, kár miatta idegeskedni. 


33
Offline
Csatlakozott: 2018 okt 15

A berta555 miatt volt?


Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

Úgy tudom, hogy olyan tagnak is lehet írni, aki törölte magát, legalábbis régebben így volt. 


Online
Csatlakozott: 2017 okt 25

Na lekopogom ma  egész jól sikerült a napom, 12 karácsonyi ajándékból 8-at sikerült megvenni. :) 
Debrecenbe elment egy egész napom, viszont egész jól éreztem magam. 
Idei karácsonyt várom, már kíváncsi leszek a reakciókra, idén remek ajándékokat választottam.

Amúgy nem tudom ki az a Charlie, de sajnos az internet korában igen is meg van a esély hogy valakire rászálnak ha nem szimpatikus első nézésre. Persze ez csak a saját véleményem, de néha jobb online közöség nélkül, ha valakire az online tér toxikus hatással van akkor egyszerűbb nélküle. Amúgy meg csak azért mert törölte magát, még lehet telefonszámot cserélni és lehet élőbe találkozni.

Én is néha-néha belépek, de úgy ősszintén néha időpazarlásnak tartom az itt eltöltött órákat. Ezért napi fél órát foglalkozok az oldalal, az időmet inkább valós társasg interakciókkal kötöm le. 


36
Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Én már olyan rég óta tag vagyok, hogy tényleg szelektálok.
Valahogy a normálisakat sikerül megtalálni és kész.
De hát a megbántott hiúság is nagy úr, ezt tudjuk.
Én úgy vagyok vele, ha már egy normális tag van, azért érdemes.


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Áá, tán csak visszajön, reménykedjünk benne! Hát, nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy nem balhézok hülyékkel, mert két idióta mellett van 20 normális, szóval fel sem veszem a bsztatást...meg aztán ki tudja, lehet, hogy csak valami átmeneti epizódban van az illető, aki éppen beugat, vagy személyeskedik...most tűnt csak fel, hogy valakinek nem tetszik néhány hozzászólásom két topikkal odébb, nekiállt itt mindenféle ferdehajlam-reklámozással vádolni, hát, most erre mit mondjak...azóta biztos lenyugodott, és elolvasta még egyszer, amit írtam, aztán értelmezte, vagy nem, de nincs ezzel baj, nem lehetek szimpatikus mindenkinek...nem is lenne jó, de nekem bőven elég az is, ha csak két ember felfogja, amit mondok vagy képviselek Smile


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Ha jön valami Johnny Firpo, akkor gyanakodhatunk Wink


39
Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Erre nem lehet vigyorit vagy búval baszott fejet nyomni, szóval én is sajnálom, plusz egy.


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Ne már...jó ég, ezt nem is tudtam, hogy ekkora balhé volt...ejj, fene, hiányozni fog Sad


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 15

Ha nem vagy biztos valamiben, akkor beírod a FB admin csoportba, és segít a többi admin. Pont jó, ha a szigorúak mellett vannak kevésbé szigorúak is.


42
Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Roxy. írta:

Matiri-new írta:

Gray5 írta:

Matiri-new írta:

Hát a Charlie-t sikerült elüldözni Sad
Azért még Kuma itt van, meg Kleó, meg én is Smile


Remélem nem gáz így rákérdezni, de mi történt Charlie-val tulajdonképpen?Felhatalmazott, hogy megírjam a véleményét.
Egyrészt ugye voltak, akik kóstolgatták, pedig nem bántott senkit, csak segített másoknak. Az egyik tag megosztotta az őt (Ch.-t) bántó személyeskedő privát üzenetét (én is benne voltam, szerencsére még a nevemet is rosszul írta le), ami nem került törlésre, csak "fésülgetésre", és ezért csalódott a moderálási elvekben is. Illetve hogy troll tagok nem kerülnek tiltásra, szinte sajnálni kell őket.
Úgy érzi, hogy nem az értelmes tagok vannak védve. De azért üdvözli Kiscsillagot, Kleót, Avanat, Kuma urat, Makiboyt és a többi még 1-2 értelmes embert, akikkel normálisan lehetett beszélgetni, hülyülni, es ha kérdezett, akkor érdemben normális választ kapott tőlük.

Nem mentegetőzni akarok, csak pusztán ténymegállapításként írom le, hogy feltehetőleg nem vagyok alkalmas az admin feladatokra, ez már többedszerre bizonyosodik be. Írni fogok az illetékesnek, hogy nem akarok a továbbiakban admin maradni. Elnézést kérek Charlie-tól, ha nem voltam elég szigorú. És igen sajnálatosnak látom, hogy szokás szerint kimaradok egy olyan felsorolásból, amiből nem szerettem volna kimaradni. Szerintem ott vagy a felsorolásban, az 1-2 értelmes ember között. És tényleg nem könnyű az admin feladata. Nagy teher is lehet.


Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

Matiri-new írta:

Gray5 írta:

Matiri-new írta:

Hát a Charlie-t sikerült elüldözni Sad
Azért még Kuma itt van, meg Kleó, meg én is Smile


Remélem nem gáz így rákérdezni, de mi történt Charlie-val tulajdonképpen?Felhatalmazott, hogy megírjam a véleményét.
Egyrészt ugye voltak, akik kóstolgatták, pedig nem bántott senkit, csak segített másoknak. Az egyik tag megosztotta az őt (Ch.-t) bántó személyeskedő privát üzenetét (én is benne voltam, szerencsére még a nevemet is rosszul írta le), ami nem került törlésre, csak "fésülgetésre", és ezért csalódott a moderálási elvekben is. Illetve hogy troll tagok nem kerülnek tiltásra, szinte sajnálni kell őket.
Úgy érzi, hogy nem az értelmes tagok vannak védve. De azért üdvözli Kiscsillagot, Kleót, Avanat, Kuma urat, Makiboyt és a többi még 1-2 értelmes embert, akikkel normálisan lehetett beszélgetni, hülyülni, es ha kérdezett, akkor érdemben normális választ kapott tőlük.

Nem mentegetőzni akarok, csak pusztán ténymegállapításként írom le, hogy feltehetőleg nem vagyok alkalmas az admin feladatokra, ez már többedszerre bizonyosodik be. Írni fogok az illetékesnek, hogy nem akarok a továbbiakban admin maradni. Elnézést kérek Charlie-tól, ha nem voltam elég szigorú. És igen sajnálatosnak látom, hogy szokás szerint kimaradok egy olyan felsorolásból, amiből nem szerettem volna kimaradni. 


Offline
Csatlakozott: 2021 júl 12

Én is.

Kiscsillag írta:

Nagyon szomorú lettem. Sad


45
Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Nagyon szomorú lettem. Sad


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Nekem is...


Offline
Csatlakozott: 2021 júl 12

A fenéne, nagyon hiányozni fog Sad

Matiri-new írta:

Gray5 írta:

Matiri-new írta:

Hát a Charlie-t sikerült elüldözni Sad
Azért még Kuma itt van, meg Kleó, meg én is Smile


Remélem nem gáz így rákérdezni, de mi történt Charlie-val tulajdonképpen?Felhatalmazott, hogy megírjam a véleményét.
Egyrészt ugye voltak, akik kóstolgatták, pedig nem bántott senkit, csak segített másoknak. Az egyik tag megosztotta az őt (Ch.-t) bántó személyeskedő privát üzenetét (én is benne voltam, szerencsére még a nevemet is rosszul írta le), ami nem került törlésre, csak "fésülgetésre", és ezért csalódott a moderálási elvekben is. Illetve hogy troll tagok nem kerülnek tiltásra, szinte sajnálni kell őket.
Úgy érzi, hogy nem az értelmes tagok vannak védve. De azért üdvözli Kiscsillagot, Kleót, Avanat, Kuma urat, Makiboyt és a többi még 1-2 értelmes embert, akikkel normálisan lehetett beszélgetni, hülyülni, es ha kérdezett, akkor érdemben normális választ kapott tőlük.


48
Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Gray5 írta:

Matiri-new írta:

Hát a Charlie-t sikerült elüldözni Sad
Azért még Kuma itt van, meg Kleó, meg én is Smile


Remélem nem gáz így rákérdezni, de mi történt Charlie-val tulajdonképpen?Felhatalmazott, hogy megírjam a véleményét.
Egyrészt ugye voltak, akik kóstolgatták, pedig nem bántott senkit, csak segített másoknak. Az egyik tag megosztotta az őt (Ch.-t) bántó személyeskedő privát üzenetét (én is benne voltam, szerencsére még a nevemet is rosszul írta le), ami nem került törlésre, csak "fésülgetésre", és ezért csalódott a moderálási elvekben is. Illetve hogy troll tagok nem kerülnek tiltásra, szinte sajnálni kell őket.
Úgy érzi, hogy nem az értelmes tagok vannak védve. De azért üdvözli Kiscsillagot, Kleót, Avanat, Kuma urat, Makiboyt és a többi még 1-2 értelmes embert, akikkel normálisan lehetett beszélgetni, hülyülni, es ha kérdezett, akkor érdemben normális választ kapott tőlük.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Hááát... Gyakorlatilag egyéni lehet, a Paroxattól jóval kevésbé volt, mint a vortioxetintől... Ua. AP-vel és benzóval.


Offline
Csatlakozott: 2011 okt 23

Úgy lenne jó csekkolni, hogy nincs mellé más gyógyszer vagy gyógyszerváltás közben+összehasonlítva SSRIokkal.. 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen