DÜHÖNGŐ 2

1682 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

A korona lószar miatt kiesett egy csomó ember, így egyedül kellett csinálnom 3 ember munkáját, aminek a vége az lett, hogy elrepesztettem a hasfalamat az erőlködéstől, lett egy dupla sérvem, most egy lányéksérv, meg egy haskötő kell, hogy rajtam legyen, kb. egész nap. A sérveket elvileg egyszerűen helyre lehetne hozni, de a korona lószar miatt nem ér rá az orvos, tologatja az időpontokat, de azt mondja, ha be vagyok kötve, akkor nagy baj nem lesz...most megint ott tartok, mint mikor stoma műtétem volt, és fél évig folyt a szar meg a félig emésztett kaja az oldalamon...most múltak el a mellékhatásai a Rexetinnek, most már kefélnék is egy jót végre, úgy éreztem, hogy javulnak a dolgok, erre meg megint műteni kell. Így még ismerkedni se tudok, még abból a kevés választékból sem, akik talán esetleg jók lennének valamire, de közben meg az 5 kibaszott társkereső oldalon, ahova befizettem, lassan lejár az előfizetés...ilyen nincsen, ez már tényleg a világ vége? Megint nyomorék szarnak érzem magam. Nem tudom, hogy melyik balfasz játszott ezzel a vírussal, ami aztán kiesett a kémcsőből, de jól meg kéne baszni száraz, sóderes fasszal a seggét, hogy ezt tette a világgal...faszom kivan már, lassan pszichopata tömeggyilkos leszek, amit nem akarok, csak már fogy a türelmem...


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 2

Hogy baszná már telibe a földet egy jókora kisbolgyó....20 évet gürcöltem azon, hogy ne undorodjak önmagamtól, ismerjem el a "fogyatékosságaimat", és legyek büszke önmagamra, mert amit elértem, a két kezemmel és a koponyazselémmel értem el..SIKERÜLT!!!! Imádom magam..de mia faszt kezdjek most 8 millárd fogyatékossal?????? Csak most vettem észre, mennyi a szellemi selejt a világban.... már most elkezdték a sarki boltban a jövő heti nm alapú kiszolgálást, a természetben maszkkal sétálnak a retardok, és beszólnak, hogy rajtam nincs....magánterületen, az erdő közepén tök egyedül baszom a rezet a telken, és beszólnak a kriptaszökevények, hogy felelőtlen gyilkos vagyok...a jó kurva anyátokat  gyilkosozzátok le, ne engem, én pont előletek/miattatok menekültem ki a természetbe.

tuti valahol beszedem ezt a génmanipulált okos virust valamelyik faszkalaptól, és talán még idén fentről fog jönni a lábszagom, de tudjátok mit? nem lesz utolsó szavam, hanem egy fergeteges kurva nagy böfögést fogok kiereszteni utolsó leheletemmel, majd kaján vigyorral itt hagylak benneteket szenvedni....kurvaélet, de sokan vagytok


3
Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Köszöni Matiri.
Most nem tud elmenni krémért. Régebben vietnámi balzsammal kente a torkát, ahol fekélyes mandulagyulladása volt, lehet, hogy most is megpróbálja.
Igazából azt hiszi, tök mindegy, akár el lehetne most menni raftingolni is Madagaszkárra. Vagy a fiumei úti temetőbe egyet nekrotúrázni.
A szegfűszegolaj elfogyott.
Technokol sincs itthon.
Bor még van, Xanax is, meg a Diclo, ami elég veszélyes.
Ja, meg hipó (klórhexamed). És egy fogsín.
És kezdi megint megérteni az öngyiket, ami ő is volt eddig háromszor is, de ma nem lesz.


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

-


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Kurva életbe! Szétmegy a pofám, pedig még elmentem fogorvoshoz is tegnap és nem ezt oldotta meg. Rohadtul fáj, nem szokott ilyen bajom lenni, nem tudom, mit csináljak. Végső esetben holnap besuvaszt magához, ha fel tudom hívni, Bár ápr. 12-re kaptam újabb időpontot. Addig így megdöglök.
Mindent megtettem, amit tudok, mostam, öblítettem, borogattam, orvost kerestem, mentem.
Nem tudtam aludni sem rendesen most, iszonyatosan nyűgös vagyok. Már nem is tudom, mikor aludtam egyben 3 óránál többet. Persze az is altatóval, gyógyszerekkel. Nappal nem tudok aludni sem.
A fájdalomcsillapító meg gyomorgyilkos, de ha fáj az evés is, hogy vegyem be kajával?!?!
Vettem egy üveg bort, bár nem is ihatok, az sem jó a diclofenac-kal.
A pszicho doki meg nem tudom milyen megfontolásból, de azt erőlteti, hogy nagyjából egyben vegyem be a napi gyógyszereket, ne aprózzam el pl. az altatót, felébredésekre, hanem este egyben. Hiába mondom neki, hogy nekem mindegy, hogy este fél van-e vagy 2, ugyanannyit alszom tőle.
Na, így aztán felébredek 3 óra alvás után és lesek, jöhet a xanax, ami kurvára nem altat már, csak megszokásból szedem, mert ugye nem lehet cold turkey leállás sem. (próbáltam).
Pinapinafasszfassz!!!!


6
Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

KKKKKKUUUURRRRVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!Jól fölbaszták az agyam! Olyan embereket kell elviselnem, akik az állítólagos legjobb barátjukat is simán átbasszák, a felelősséget rájuk terelik, ha adott esetben nincsenek ott, de számonkérés van. Akiknek a felelősségvállalásuk, a szakmai hozzáértésük vetekszik egy falvakban házaló, paplankereskedő románcigányéval, és annyira soviniszták, hogy valószínűleg nem anyától születtek, hanem egy marék birkaszaros kotonból csíráztatták ki őket...és az ilyenekből csinálnak „vezetőt”....KKKUUUURRRVVVAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1
Persze hogy az, nagy szemét ez a botka, bár igazán csak az tudja, aki a saját bőrén tapasztalja a fantasztikus ténykedéseit és vívmányait: életveszélyes kerékpárutak, fölösleges „korszerűsítések”, elmebeteg szabályozások (alap esetben egy kátyús-saras útszélen is fizetős parkolás, értelmetlen sebességkorlátozások, maszkviselés mindenhol, stb..), eget verő bérleti díjak, helypénzek, iparűzési adó, migrácssimogatás, és még sorolhatnám, igen széles skálán mozog..jól bebetonozta magát ide...

Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29
Ha beteg, azért, ha nem, akkor meg azért, de mindenképp ellehetetlenítés.

9
Offline
Csatlakozott: 2021 jan 2
Legyen igazad, Kleo! Már a szegedi polgármester oldalán olyanokat írnak, hogy "kuplungos", van aki tudni véli, hogy már volt korábban pszichiátrián. Már most csámcsognak rajta a kommentelők, persze a szegedi polgármester is elég érdekesen fogalmazott, így elérte, hogy ezt a pszichiátria témát a kommentelők oda-vissza kivesézzék. Szinte már karaktergyilkosságnak néz ki.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29
Ez arra megy ki, h bebizonyítsák, h politikai okokból vitték be, nem azért, mert beteg lenne. Volt már ilyesmi a történelemben... De ebbe itt ne menjünk bele.

Offline
Csatlakozott: 2021 jan 2
Sziasztok! Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek a mai esetről. Volt ugye az a szegedi politikus, aki le akarta rántani a leplet valami pénzügyi malőrről és tegnapra sajtótájékoztatót ígért, de nem jelent meg, hanem eltűnt. 9 órával később meglett, DE! a teljes online sajtó (gondolom holnap az írott is) tele van azzal, hogy pszichiátriára került. A pszichiátria még az EESZT-ben is szigorúan védett adatnak minősül még alapbeállításnál is, most meg az egész ország tud erről az esetről. Ezt az embert a társadalomban halálra ítélték. Hogy fog elmenni dolgozni, ha valami hibát talál egy munkahelyen ki fog neki hinni? Gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítették. MIÉRT kellett ezt kikiabálni?: Lehet oda vissza dobálózni, politikai csatározást csinálni, de ez övön aluli ütés!!!

12
Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1
Köszönöm, 34..már jobban vagyok egy fokkal, csak most meg sötét van kint, de alapból nem volt olyan katasztrófális nap, mint a tegnapi..ritkák az ilyen napok, most valahogy elfogyott a türelmem. Ma csak fáradt voltam, ez a téli sötétség mindig elfáraszt.

Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29
Azért sok jobb szülinapot... Bocs, de 30-mennyi?

Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1
Ma nem jó a nap. Bármi történt eddig, csak baj volt belőle, semmi nem akart úgy működni, ahogyan kellett volna. Nagy nehezen hazaértem a munkából, és most vettem észre, hogy a vacsorára félretett, egy szelet kenyérkém megpenészedett. Fáradt vagyok, ma van a kurva születésnapom, ez miatt is borzalmasan szar kedvem van, mert megint egy évvel közelebb kerültem a dögkúthoz. Úgy érzem, hogy élem az életet, és közben nem csinálok semmi hasznosat..a szomszéd bebassza a rohadt ajtaját, erre megijedtem..most le kell mennem a boltba kenyérért...odalent ordít valami mentőautó, közben süt a nap, és hideg van...szürreális szar életkép.....KKKKUUUURRRRVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

15
Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Ez igaz. Nekem kevertre van beállítva (illehet majd leállítva) gyógyszerem, nem hipománva.


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Nekem meg a gyomrom nem bírta.. így nem tudok róla én se sok jót mondani. 


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Na, engem a valproát semerre, csak a vécére...


18
Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Kiscsillag írta:

Ha ilyen kevés alvás elég, akkor az biztos, h mániád van. A paranoid gondolatokra te nem emlékszel, csak mondják, h ezek voltak? Fura, ha nincs emléked. Lehet a Lamolep kevés neked. Én is azt szedem, 250 mg-ot és engem nem pörget. Sztem szedd tovább a Kventiaxot.

De ha mániás akkor igenis pörgetheti a Lamolep. Engem 10 mg Olanzapin mellett is pörgetett az 50mg. Kevert depresszív fázisra jó a Lamolep bipol esetében.. ha nagyon fent van akkor inkább Convulex vagy Lítium. Lényeg hogy a Lamolep inkább fölfelé nyom a Convulex meg inkább lefelé. 


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Mániás tünetek

...

Például gyakran reagál úgy a beteg, hogy „Már az is baj, hogy jó a kedvem? És ha nekem éjjel fél kettőkor van kedvem lemenni sétálni, akkor mi van? Felnőtt ember vagyok, hagyjanak békén!”

(https://www.webbeteg.hu/cikkek/depresszio/505/bipolaris-zavar-az-erzelmi...)

Elég tipikusnak tűnik.Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Ha ilyen kevés alvás elég, akkor az biztos, h mániád van. A paranoid gondolatokra te nem emlékszel, csak mondják, h ezek voltak? Fura, ha nincs emléked. Lehet a Lamolep kevés neked. Én is azt szedem, 250 mg-ot és engem nem pörget. Sztem szedd tovább a Kventiaxot.


21
Offline
Csatlakozott: 2021 jan 30

Köszönöm szépen! Sajnos a Lamolep előtt is évi 2x jellemző volt ez, hogy a környezetem másként lát és olyanokat mondanak, amit nem tudok elképzelni, hogy én tettem vagy mondtam. Most annyival jobb a helyzet, hogy nem részegen, begyógyszerezve kóválygok random az utcákon, miközben mások hívogatnak, hogy hol a fszba vagyok meg hasonlók. Bár én erre sem emlékszem, de mindegy is. Kitartást és jobbulást!


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

lostandneverfound írta:

Sziasztok! 
Igazából nem tudom, melyik topikba írjam, de mivel kicsit dühössé tett a dolog és elég aktívnak tűnik a hely, ezért ide fogom.

Nagyvonalakban azt el kell mondanom, hogy júniusban diagnosztizáltak bipoláris depresszióval, bár előtte is, de akkor nem fogadtam el a kezelést, jobban mondva abbahagytam a Lamolep szedését, mert megijedtem. Júniustól november végéig volt egy viszonylag szar időszak, amikor eléggé meg akartam állítólag halni sokszor. Én úgy érzem, hogy mindig is ilyen kiralyul éreztem magam, de kérte a dokim, hogy jegyezzük fel, mióta tart. Nos, most több, mint 9 hete irtó boldog és energikus vagyok, viszont a környezetem fura dolgokat mond egy hete, amiből néha rémlik valami, de nagyon távoli és álomszerű képként, nem tudom elképzelni, hogy ezeket én mondtam vagy éltem meg. A dok szerint középsúlyos mániás fázisban vagyok hipomán után, jelentsen bármit is, én csak jól vagyok. Tehát ilyeneket mondanak a többiek, hogy állítólag én azt mondom, hogy mindenki gyűlöl, mert hangosan beszélek és hogy a szomszédok be fognak törni éjjel, mert unják a hangos beszédet meg néha egy vita közepén kiszaladok az utcára és órákig nem megyek haza. És hogy meg akarnak mérgezni, a pasim el akar tenni láb alól, a falevelek túl hangosak, figyelnek a szomszéd házból stb. Meg hogy elszakadtam a valóságtól, mert letöröltem magam a közösségi oldalakról, nem olvasok vagy nézek híreket, fogalmam sincs, mi megy a világban és nem is érdekel, de többnyire az sem, hogy mások mit mondanak. Bár ez nem tudom, miért is gond vagy betegség, ahogy az sem, hogy jó a hangulatom és feldobott vagyok. Hetekig napi 4 órát edzettem, most egy betegség miatt 2 hete nem, de hétfőn újra és egyébként baromira nem vagyok hiperaktív vagy ilyesmi, sokat heverészem az ágyban és gondolkodom. Szóval totál nem olyan vagyok, mint egy mániás. Talán picit gyorsabban beszélek, de hát az nem dráma. Meg néha baromi jó érzés megfogni tárgyakat és nem szívesen teszem le őket, aztán már nem akarom fogni, de mégis akarom. Na és ugye azt mondják mások, hogy a napom nagy részét üldözési mániában és paranoiában élem és néhány órára feldobott és "önmagam" vagyok. Nagyon lelomboz ez az egész, mert én olyan jól vagyok és nem tudom, miért nem értik ezt meg mások. Igazából úgy érzem, hogy a társadalom elvárásai miatt kell gyógyszereket szednem és ez feldühít. A pasim azt mondja, hogy "gyógyszerosztáskor" folyton veszekszem vele és ő már sír, hogy csak segíteni akar, én meg hogy ő engem megmérgez. Megmondom őszintén, nem sok mindenre emlékszem és nem tudok ezekkel mit kezdeni, mert baromi ködös az egész. Szerintetek van esély arra, hogy a dokim megemeli valamelyik gyógyszert? Most reggel szedek 100, este 100mg Lamolepet és 2 napja este 25 mg Kventiaxot, ami az első este nagyon betett, 9 órát aludtam (9 hete 4 max 5 órát szoktam), de ma már csak hatot, mert minek aludjak ennyit, ha 4 órával is ugyanígy érzem magam?! Szerintetek tényleg velem van a baj? 

Szia! Én is hasonló problémákkal küzdök, de engem a Lamolep határozottan pörgetett hiába hangulatstabilizáló, van akit pörget. Engem spec. 50mg is jól megdobott. Abba is hagytam mert mellette rendesen nyugtalan is voltam.  Így megkérdőjelezhető hogy jó-e egyáltalán neked a Lamolep vagy érdemesebb lenne mást szedni.. pl Olanzapine(mondjuk arról rossz véleménnyel vagyok) vagy Convulex/Depakine. Beszélj erről az orvosoddal. Ha nem vagy rosszul a Kventiaxtól akkor az maradjon mert az valamelyest lejjebb visz. Jobbulást! 


Offline
Csatlakozott: 2021 jan 30

Sziasztok! 
Igazából nem tudom, melyik topikba írjam, de mivel kicsit dühössé tett a dolog és elég aktívnak tűnik a hely, ezért ide fogom.

Nagyvonalakban azt el kell mondanom, hogy júniusban diagnosztizáltak bipoláris depresszióval, bár előtte is, de akkor nem fogadtam el a kezelést, jobban mondva abbahagytam a Lamolep szedését, mert megijedtem. Júniustól november végéig volt egy viszonylag szar időszak, amikor eléggé meg akartam állítólag halni sokszor. Én úgy érzem, hogy mindig is ilyen kiralyul éreztem magam, de kérte a dokim, hogy jegyezzük fel, mióta tart. Nos, most több, mint 9 hete irtó boldog és energikus vagyok, viszont a környezetem fura dolgokat mond egy hete, amiből néha rémlik valami, de nagyon távoli és álomszerű képként, nem tudom elképzelni, hogy ezeket én mondtam vagy éltem meg. A dok szerint középsúlyos mániás fázisban vagyok hipomán után, jelentsen bármit is, én csak jól vagyok. Tehát ilyeneket mondanak a többiek, hogy állítólag én azt mondom, hogy mindenki gyűlöl, mert hangosan beszélek és hogy a szomszédok be fognak törni éjjel, mert unják a hangos beszédet meg néha egy vita közepén kiszaladok az utcára és órákig nem megyek haza. És hogy meg akarnak mérgezni, a pasim el akar tenni láb alól, a falevelek túl hangosak, figyelnek a szomszéd házból stb. Meg hogy elszakadtam a valóságtól, mert letöröltem magam a közösségi oldalakról, nem olvasok vagy nézek híreket, fogalmam sincs, mi megy a világban és nem is érdekel, de többnyire az sem, hogy mások mit mondanak. Bár ez nem tudom, miért is gond vagy betegség, ahogy az sem, hogy jó a hangulatom és feldobott vagyok. Hetekig napi 4 órát edzettem, most egy betegség miatt 2 hete nem, de hétfőn újra és egyébként baromira nem vagyok hiperaktív vagy ilyesmi, sokat heverészem az ágyban és gondolkodom. Szóval totál nem olyan vagyok, mint egy mániás. Talán picit gyorsabban beszélek, de hát az nem dráma. Meg néha baromi jó érzés megfogni tárgyakat és nem szívesen teszem le őket, aztán már nem akarom fogni, de mégis akarom. Na és ugye azt mondják mások, hogy a napom nagy részét üldözési mániában és paranoiában élem és néhány órára feldobott és "önmagam" vagyok. Nagyon lelomboz ez az egész, mert én olyan jól vagyok és nem tudom, miért nem értik ezt meg mások. Igazából úgy érzem, hogy a társadalom elvárásai miatt kell gyógyszereket szednem és ez feldühít. A pasim azt mondja, hogy "gyógyszerosztáskor" folyton veszekszem vele és ő már sír, hogy csak segíteni akar, én meg hogy ő engem megmérgez. Megmondom őszintén, nem sok mindenre emlékszem és nem tudok ezekkel mit kezdeni, mert baromi ködös az egész. Szerintetek van esély arra, hogy a dokim megemeli valamelyik gyógyszert? Most reggel szedek 100, este 100mg Lamolepet és 2 napja este 25 mg Kventiaxot, ami az első este nagyon betett, 9 órát aludtam (9 hete 4 max 5 órát szoktam), de ma már csak hatot, mert minek aludjak ennyit, ha 4 órával is ugyanígy érzem magam?! Szerintetek tényleg velem van a baj? 


24
Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

A Coaxil csinálja szerintem.. mert önmagában a Rivotrilra ivástól nem szoktam ilyen lenni. Élénkít is, de olyan irányban hogy most bárkinek nekimegyek ha csúnyán néz rám. 


Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Mi dühít? 


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Na ráittam végül a Rivotrilra (0,5mg) meg a Coaxil-ra(12,5mg) kisebb dühroham keringet. 


27
Offline
Csatlakozott: 2017 nov 26

Hát elég bonyolult a kapcsolatunk, de több szálon is össze vagyunk kötve. Igazából nem értem az egészet, mert pl ha bajom volt akkor általában 5 percen belül hívott. De én őt nem hívhatom . Azt mondta költözzek majd melléjük hogy vigyázni tudjon rám. A párja meg megtiltotta hogy tartsuk a kapcsolatot, biztos magából kiindulva mert ő régebben legalább háromszor visszaköltözött a volt feleségéhez.


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

Még fontos neked az ex? Miért van rólad letiltva - vagy fordítva?


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Besz.rok! Még hogy tilos.
De szerintem ellenőrzi is a telóját a barom. Sad

Hú, nem is írom le, de ezen most felhúztam magam... Tilos, húba+!


30

Offline
Csatlakozott: 2017 nov 26

Ma felköszöntöttem exemet születésnapjára. A párja miatt tilos kommunikálnunk. Viszont azt nem hiszem el hogy nem tud kimenni az udvarra vagy be a wcbe és bepötyögni, hogy köszönöm


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Ja és mikor itt van játssza h milyen jóságos velem hogy eljön velem ide-oda, de ez is kb arról szól csak h mondja az itéleteit és úgy kezeljen mint valami fogyatékost, és már tom h ezért lettem akkor ideges és akkor nyugodtan mondhatta h az elmebeteg beindult, nem tehet róla, hisz bolond, ezt mondta. De ebből nem kérek többet, az biztos hogy életben nem fogok vele beszélni, mert kinek van erre szüksége, egyszerűen nem azonosulok azzal a szereppel amit rám aggadott, a fogyatékos szereppel, mert nem vagyok értelmi fogyatékos ő meg kb annak kezel, nem tudom mi a fasz baja van meg nem értem mire jók ezek a kőkemény itéletek. Inkább otthon maradok nyugalomban mint hogy elmenjek vele és végig lekezeljen és vmi fogyatékosként tekintsen rám, mert amúgy kőkemény elvei vannak amik szintén hányingerek, na mindegy nem folytatom de belül szétrobbanok meg eleve a gyűlölet is felemészt egyfolytában már olyan szarok a napjaim erről szól minden egyes napok hogy a gyűlölet felemészt, alig birok velük


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Nagyon ocsmány dolog amit a tesóm művel velem, anyámmal beszél ki, hogy ilyen meg olyan bolond vagyok igy lekezelve aki nem fog fel semmit meg nem ért meg dolgokat, úgy beszélt a tesóm rólam mint valami fogyatékosról anyám meg helyeselt és hallottam is anyámat hogy mondja milyen buta vagyok meg ostoba, ezt telefonon beszélték. Rájöttem hogy nyáron mikor itt volt is azért voltam ideges mert megbélyegzett és mondta a kemény itéleteit..... felfordul tőle a gyomrom. 

Közben meg ez a "kis bolond" sokkal jobban érti a dolgokat és tudja a dolgokat, mint ahogy ő hiszi, még nála is jobban. De mondja csak a kőkemény itéleteit


33
Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

IRODALMI DÍJ 2020 !!!!!

EZT KAPJA EL  A GOOGLE ROBOT !!! XD jesss

IRODALMI DÍJ 2020 !!!!!

Átadták a 2020-as Déry-díjakat október 26-án, hétfőn Budapesten!
 

AZ ELISMERÉST IDÉN BABARCZY ESZTER ÍRÓ-ESSZÉISTA, BARTÓK IMRE ÍRÓ, KRITIKUS, ÉS OTTILIE MULZET MŰFORDÍTÓ NYERTE EL, VALAMINT A MAGYAR NYELV OKTATÁSÁÉRT ÉS A MAGYAR IRODALMI MŰVEK NÉPSZERŰSÍTÉSÉRT MEGOSZTVA POLGÁR ANIKÓ ÉS CSEHY ZOLTÁN KAPTA.

 

 


Offline
Csatlakozott: 2020 okt 17

https://kultura.hu/a-konyv-ami-behuz-es-nem-ereszt/


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Együtt is maradnak, mert teljesen függővé tette a paraszt, és elhitette vele, hogy nélküle kb. még éhen is halna. Meg hogy öreg már ahhoz, h bármibe belekezdjen stb. Egyidősek vagyunk (osztálytársak voltunk), és már 5 éve azt fújja a barátnőm, hogy "ugyan mit kezdenéNk 60 évesen"... Tudod, amikor nincs én, csak mi, és erre még büszke is Sad


36
Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

De teljesen az irányítása alá vonta, a bránerfejű az etalon mindenben. Az öccse meg én vagyunk a feketes.ggűek...


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Jó ég, akkor neki sem lehet egyszerű..de hogy ekkora fszrágó legyen a férje, ez hihetetlen, még csoda, hogy együtt vannak...


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

kuma33 írta:

Az a baj, hogy szerintem mindegy, hogy miért csinálja veled, hogy most befolyásolják, vagy bármi hasonló, akkor is ő az, aki rosszat csinál veled, és ezt nem kéne, ha tényleg komolyan veszi a barátságot.

Ez igaz, csak ott "bukik meg" a dolog, hogy neki nincs önálló jövedelme, a férje cégében (ami még csak nem is az ő nevén van) dolgozik, mint a barom, és be sincs jelentve, évek óta tb-je sincs, mert ez a sz.rházi sajnál a feleségére havi 7200 forintot. Úgyhogy ha a parasztja azt mondja, h Icának l.faszt, nem pénzt, akkor nincs miből megadja, mert amit a vásárláspénzből lecsal, azt az öccsének küldi. Ha nem, neki is én adok, de ő legalább törleszt, amikor tud, és megvan benne a szándék...
Meg hát a s.ggfej hangolja is ellenem. 


39
Offline
Csatlakozott: 2019 júl 2

Volt ilyen eset nekem is.Nehéz volt közel engednem magamhoz az embereket előtte is de ez az eset után már nem bìzom senkiben.Legjobb barátom volt, mindenhova együtt mentünk mindent együtt csináltunk.Osztályban egymás mellett ültünk, koleszban egy szobába aludtunk stb.Az érettségi után ugyanazt a szakmàt választottuk.Az utolsó èvben a technikuson teljesen kifordult magából.Már csak akkor beszéltünk amikor pénz kellett neki.Én barom adtam neki de még a legjobb barátomnak gondoltam.Én fizettem az autója vizsgadíjait vagy felhívott éjjel 2-kor , hogy pènz kell neki mert bajban van tartozik valakinek stb.Megszakítottam vele a kapcsolatot, ő sìrva megkeresett, hogy legalább én legyek mellette de én már nem hittem neki.Neki mindent elmondtam, olyan dolgokat tudott rólam mint senki más és àtvert.


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Nagy baj az ilyen, sajnos volt már velem is, hogy tizenéves barátságok mentek tönkre, bár azok nem pénz miatt, de akkor is eléggé fájó dolog, mikor egy kezeden meg tudod számolni a barátaidat..mondjuk, azokat egyszerűbb volt kezelni, simán csak tönkrement a jó viszony, nem beszélünk már egymással. Az úgy nehéz, mikor kénytelen vagy kommunikálni is velük, miközben már rég nem vagytok jóban. Az a baj, hogy szerintem mindegy, hogy miért csinálja veled, hogy most befolyásolják, vagy bármi hasonló, akkor is ő az, aki rosszat csinál veled, és ezt nem kéne, ha tényleg komolyan veszi a barátságot.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Csak hát, 16 éves korunk óta tartott a barátság, de az a baromfax férje beszél már belőle egy jó ideje. Az öccsével (a haver) is szemétkednek. És tudom, h ez nem ő, hanem a mérgező férgecskéje...

Na meg, mindig ígérget. Legalább arra képes lenne, mint az exem, amikor a kolléga megkérdezte: L.-kám, mikor adod meg a 40 e forintomat? Ex: Na, arra várhatsz! Persze ehhez is pofa kell.


42
Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Nem mehet tönkre barátság a kölcsön miatt, mivel az egyszerűen nem barátság. A barátok nem bsznak ki a másikkal, ha törik, ha szakad, akkor is visszaadják a kölcsön kapott dolgokat, máskülönben meg nem barátok..ilyen egyszerű ez szerintem. Nekem is volt olyan, hogy adtam kölcsön kb. aprópénzt, 8ezret egy ismerősnek, aki végül is kikönyörögte, mert szrban volt, én meg ráadásként úgy adtam oda, hogy akkor részletben is megadhatja...eltelt egy hónap, aztán már telefonon se értem el...hát, nem tudom, bújkálni szros 8ezer miatt, háát...vannak furcsa emberek. Másoknak meg 100ezret adtam, idő előtt vissza is adták...nem mindenki egyforma. Ilyen esetekből szokott kiderülni, hogy ki az, akire tényleg lehet számítani.


Offline
Csatlakozott: 2013 máj 27

a kölcsönadás lutri. olvastam egy cikket, abban írták, h a kölcsön miatt akár barátságok mehetnek tönkre. én is elveszítettem pár jó ismerőst --barátnak nem mondanám már, pedig akkor azt hitttem, azok voltak --, mert kölcsönkértek tőlem, aztán nem óhajtották visszaadni, inkább lementek a térképről. van, aki már nem is köszön, ha meglát. szomorú és szánalmas.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Pfú, egy barátot (inkább az volt, mint barátnő) elveszíteni egy idióta, elnyomó suttyó bráner miatt? Nem is a rohadt pénz – ami persze számít –, hanem a hozzáállás. Ez a bunkó szinte már a szájába adja a szavakat is... a testvérével szemben is...


45
Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Még mindig háborgok. Olyanok, mint egy volt kollégám, meg az ex: "nem kenyérre kell neki". Na és? Ha a valagamba dugom a kilót, akkor sincs közük hozzá, legfeljebb a Btk.-nak. Lemegyek Hevesbe, oszt az újonnan vett kocsijukat dugom az ő s.ggükbe!


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Komolyan felrobbanok a pipától. Mondja a haver, hogy a nővére (a legrégebbi és legjobb barinőm volt) azt mondta, h velem nem kell "törődni", mert úgyis van pénzünk. 4 éve tartozik 140 eft-tal, már "leengedtem" 100-ra... Erre vesznek egy kocsit, nekem meg nem kell megadni... Először is: ha milliárdos lennék, sem lenne joga (meg főleg a paraszt férjének) rendelkezni akár 5 forintomról sem. De a haverom, aki szintén mondogatja, h itt van anyám, akit ugye le lehet venni, is felháborodott, felsorolta, h őt mennyivel baccták át, és most, h kijelentette a nővére, h nem ad neki egy buznyákot sem, ha én nem lennék, ő két nap alatt becsavarodott volna, mert sem gyszere, sem dohánya, sem kajája nem lett volna. És a haverban megvan a hajlandóság megadni, amikor melózik, mindig törleszt. A volt barinőm broki férje meg kijelenti, h nekem úgyis van pénzem... 


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

a csapból is a hülyeség laugh


48
Offline
Csatlakozott: 2019 már 1

mifolyik itt


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

gyerekek szegeny kleocskanak szornyu remalmai vannak hogy azt a teremburajat neki

 

valami egetrengeto nyavaja gyotri ártatlan lelki világát

 

enyhitsetek man fajdalmait

 

azt a hetenrentetto rottyanto cifra lópatkóját neki

 

hat kapjátok már össze magatok mi a hetszentseg folyik itt gyongyoson

 

XD XD XD


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Mi van má mindenki nyomoréknak néz?? Kész vagy má? Segítsek? Segítsek pakolni? Takarítani? NEM nem kell a kurva segítség bazdmeg, nem kell!!! Mér kell nyomoréknak nézni, nem tudok egyedül semmit se megcsinálni??? KKKUUURRRVVVVAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen