Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

DÜHÖNGŐ 2

2187 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Online
Csatlakozott: 2019 szep 14

Ahogy írták teljesen egyénfüggő MINDEN gyógyszer adagja és hatásának " nüanszai". Én annókézenközön beszerzett egyszeri 1,5-2 mg rivótól csak szedelegtem és röhögcséltem... más ennyitől elfekszik és alszik vagy csak a fejéböl nez ki. De a frontin viszont kiüt pedig jóval gyengébb. De benzóktól már 15 éve tavol tartom magam sajna pillanatok alatt rászoktam...


Online
Csatlakozott: 2020 nov 18

Teljesen egyéni, hogy kinek mekkora adag hat jól és mennyi nem üti le, nem lassítja be durván.

Erre mi nem fogunk tudni választ adni. Orvos is csak egy közelítő mennyiséget tud adni ajánlani, aminél lehet, hogy kicsit több kellene, lehet hogy kevesebb is elég.

Neked kell leginkább tudni a tapasztalataid alapján, hogy mennyi az a max adag, amit bírsz, mennyitől múlik el a pánik.


3
B.
Offline
Csatlakozott: 2022 jún 23

Körülbelül másfél évig szedtem együtt a Stimuloton nevű antidepit, a Ketileptet kis dózisban és melllé a Rivót. Pszichiáter írta fe fel, pszicholgósushoz is járok heti rendszerességgel. Másfél év után jól lettem és úgy döntöttek a szakik, tegyük le a gyógszert. Utána jól is voltam majdnem egy évig, csak most bebaszott az államvizsga és előjött a pánik. Egy hete szedem magamtól újra a Rivotrilt (volt még itthon), hogy életben tudjak maradni és tudjak készülni. Csak és kizárólag az államvizsgára való tekintettel szedem és azért, hogy tudjak tanulni az ideg ellenére és hogy ne kapjak ott pánikrohamot. Ez körülbelül összesen egy 2 hetes intervallum most a vizsgával a bezárólag. A kérdésem igazbából arra irányul, hogy mennyi lehet a max adag, amitől még tudok beszélni, de offolja teljesen a pánikot, hogy jól tudjak teljesíteni Smile

Köszi, hogy válaszoltál <3

 


Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

Mióta szeded Rivót és mire!?

A rivót nem jó hosszú ideig szedni, kivéve, ha sem antidepresszáns, melynek nyugtató/energizáló hatása van, sem semmi egyéb nem függőséget okozó dolog nem hat.

Hosszútávra nem is szoktak adni benzót, csak ha illető nagyon súlyosan szorong (am ha hosszú ideje szeded, akkor kialakult függőség), borzalmas nyugtalanság, disszociáció (ideiglenes, de sokszor visszatérő pszichózis egy fajtája) vagy nagyon súlyos alvászavar áll fenn. 

Remélem, hogy orvos írta fel rivót, és nem csak úgy kölcsönkérted.

Ezt komolyan mondom, nekem súlyos diagnosztizált csendes borderline, bipoláris, pszichózisra való hajlam és alvászavar VAN szorongással, azért kapok 0,75 mg-ot. 

Am neked azt kéne, hogy kéne egy enyhén jókedvre derítő antidepi, aminek mellékhatásai elviselhetőek neked, MERT az nem okoz függőséget és nem is kell mg-ot emelni.

Ugye én szedáló dolgok közül csak kettőt szedek, azokat is kis adagban.

Antidepit csak áter tud írni, meg persze rivót el kéne hagyni (ha nem szeded hosszabb ideje, mint 2 hónap, akkor magadtól is mehet fokozatosan, de ha igen, akkor segítség kellhet) és mondom, antidepi. 

Áterhez nyugodtan mehetsz államiba, mert már magánnak is be kell szolgáltatnia adatokat betegekről gépbe. 

Ha teheted, klinikára menj, NE ilyen gagyi SZTK vagy tömegkórház. 

 


B.
Offline
Csatlakozott: 2022 jún 23

Nagyon aranyos vagy, bár elég lenne, jelenleg 1 mg Rivotrillal nyomom a készülést és így elő-előugruik egy roham, nem lesz elég a valariana sajnos.


6
Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

Szerintem kis valeriana leggyengébbet, az nem fog leszedálni nagyon, ÁM meglesz illúzió, hogy igen, bevettem valami.


B.
Offline
Csatlakozott: 2022 jún 23

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Jövőhéten államvizsgázom és olyan magas a szorongásszintem, hogy már a gondolattól, hogy vizsgáznom kell, pénikrohamom van (szó szerint). A vizsgára felkészültem, az anyagot tudom. Nem szeretném, ha a befektetett rengeteg tanulás kárba vészne, mert pénikrohamba fulladok. Korábban volt gyógyszeres kezelésem pánikra, de elmúlt, így szép lassan pszichiáter segítségével elhagytam a gyógyszereket. DE még maradtak itthon: Rivotril, Ketilept, Stimuloton. Amit szeretnék kérdezni: mit vegyek be, hogy ne legyen pánikrohamom, de még tudjak beszélni rendesen, illetve mennyit? Tudom, nehéz kérdés, de hátha valaki tudja. Köszi előre is.


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

Nekem ex-upc vodafone van. A TV néha vacak 1-2 csatornán, egyszer lett is szólva nekik amikor sok csatornán volt szar. Egy hónapja valamit frissítettek a modemen, és minden lámpája zölden világít, azt gondoltam reflexből hogy megfigyelik az internetemet, de aztán olvastam, hogy másnál is ugyanilyen (lehet őt is megfigyelik).


9
Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

B*szódjon meg a retkes, redves, rohadt Digi! 

Össze-vissza ingadozik sebessége, akárcsak a vérnyomás.

Akadozik is sokat online.

UPC meg ahhh, hagyjuk..... volt helyi is, az konkrétan használhatatlan volt....

Egy jó net van itt vidéken, T-Home, amely föld alatt jön, mint vakondok, DE az qrva sok.

Az van anyáméknak!

De hiába minden..... 

Egész életem elcseszett betegségek meg minden miatt, s alvászavar s fizikai és egyéb bajok miatt.....

Azért is csak enni járok anyámékhoz.....

Minden sz*r netszolgáltató menjen a p*csába és sz*rjanak sünt!!!!

 Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

grrrrrrrrrrrrrr

 

eh

 

 

ez van

 

 

Figyelem, Szükséges Karbantartás!

-=> 2022. 06. 09. BÚRA WEBSITE OFFLINE MAX 60MIN <=-

2022. június 9., csütörtök: előre pontosan nem kiszámíthatóan, adott napon maximálisan 1 óra időtartamban a bura.hu domainon található weblap NEM LESZ LÁTHATÓ!

 

A megértést köszönjük! <<<===---

 

francba ...

 

 

 


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

Köszi a tippeket de leginkább azt h ilyen megértő vagy..erőt és kitartást kívánok utadon


12
Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

Megértjük, mert mi itt tudjuk, hogy nem feltétlen rosszindulatú az, aki egyszer-kétszer dühös másokra és támad, hanem csak elvonási tünetek és pszichózis, esetleg személyiségzavarának vagy mentális betegségének tünetei beszélnek belőle.

Am érdemes klinikai pszichoterapeutához is járni, nem olcsóak, de vannak jók ingyenesen is (TB-re), elsősorban SOTE-n, Tündérhegyen és sokak szerint drámaterápia is hasznos (abból is van TB-alapú).

Am a bejegyezésem nem neked szólt, hanem magyar neten sok helyen vannak rosszindulatú, lenéző emberek ebben a témakörben. 

 


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

Fuu mégegyszer bocsi..nem voltam a helyzet magaslatán..és a fórumon sem vagyok olyan rég Ti akik már régebb óta itt vagytok..volt nekem is tiapridal,tegretol,kventiax+fronyó kombó szett egy rövid ideig (a pszichiáteremnél nem jelentkeztem azóta sem) ..úgy éreztem nekem ez nem kell és visszatértem a klasszikus drogokhoz..mára ezt az állapotot relatív sikerül kordában tartanom de ne gondoljátok h nem tudom mi az a pánikroham és amikor ez már betegessé válik..vagy akár a szuicid gondolatok..mentálisan rotty..de azért élek küzdök megpróbálom magam jól érezni több kevesebb sikerrel..a pánikrohamokat minimálra sikerült csökkentenem ma már csak akkor jelentkezik ha túltolom az agyam több napig alvás,étel és vitaminok nélkül..ezek a problémák nálam úgy 15 éve tartanak úgyhogy én sem a levegőbe beszélek..


Offline
Csatlakozott: 2022 feb 16

ElijahShade írta:

Kicsit dühös és csalódott is vagyok, hogy sok magyar honlapon emberek kb. negyede megkérdőjelezi azt, hogy létezik pánikbetegség, borderline meg depresszió. 

A depresszió a népek negyede szerint hiszti. 

A pánik hisztéria.

A borderline meg kifogás, ha [email protected] személyiséged..... 

Csak idéztem....

Remek kilátások úgy tűnik ma sincsenek arra, hogy társadalom komolyan vegye személyiségzavarokat és mentális betegségeket. 

 

 

Aki szerint a pánik nem létezik,annak még nem volt pánikrohama.

Irgalmatlan rossz érzés,nem kívánom senkinek.Utálom én is.

Amit nem ismernek,nem értik,és nem is hiszik,hogy van.

Nem kell  velük foglalkozni.

 


15
Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

Kicsit dühös és csalódott is vagyok, hogy sok magyar honlapon emberek kb. negyede megkérdőjelezi azt, hogy létezik pánikbetegség, borderline meg depresszió. 

A depresszió a népek negyede szerint hiszti. 

A pánik hisztéria.

A borderline meg kifogás, ha [email protected] személyiséged..... 

Csak idéztem....

Remek kilátások úgy tűnik ma sincsenek arra, hogy társadalom komolyan vegye személyiségzavarokat és mentális betegségeket. 

 


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Basszus ElijahShade ez keményebb mint az én sztorim.. Én is Kvetiapin-t fogyasztok meg Tiapridal is ment egy időben. Na meg az elérhető gyógyszerek kb 80%-át már végig zabáltam 26 éves koromra 6 év alatt.  Nekem se fenékig tejfel, de le a kalappal előtted.. Wildflowers előtt is. Nem tudom nekünk miért ezt szánta a karma.. de ami nem öl meg az erősít.. elvileg Laughing out loud


Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

Sajnálom, hogy ilyen borzalmak történtek veled.

Nem is kell senkit sem tisztelni alapjáraton, azt ki kell érdemelni.

Én sem tisztelem am a sünöket, mert nem igazán hasznosak.


18
Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

Kicsit akkor rosszul esett, de nem vagyok haragtartó, mert nincs értelme, így spongyát rá. Smile


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

Jó ok ne haragudj!Offline
Csatlakozott: 2021 ápr 16

Elijah, én egyébként kedvelem a hozzászólásaidat.


21
Offline
Csatlakozott: 2021 ápr 16

Én maximálisan megértelek. Magam is majd két évtizedes családon belüli bántalmazás miatt betegedtem le. És senkit nem érdekelt. A rendőrséget sem. Apám fejenszúrt, benzinnel gyujtott fel gyerekkoromban. Mindenki tudott róla, a tanáraim is. De ezek a cselekmények még nem tartoznak a bűncselekmények közé, legalábbis szerintük. Nem beszélve arról, hogy 18 éves koromig szidott, ordított mindenért. Megszámlálni sem tudom, hány csilkossági kísérletet követett el ellenem. Pl nem mehettem wc re, hátha bélcsavarodást kapok. Anyám mesélte, babakoromban állt a kiságy felett, és ordított, én hánytam, és a saját hányásomban fuldokoltam.

Én azóta árvaházat támogatok anyagilag, mindegyik árvát a sajátomnak tarom. 

A törvényt maximálisan, a rendőrséget semmilyen formávan nem vagyok hajlandó tisztelni. Jogom van hozzá.


Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

Köszönöm, Tisztelt Uram! 

Vigyázzon, hogy ne essen abba a csapdába, hogy kételkedik és áldozathibáztat, és miért lennék kamu!?

Mert nem panaszkodok látástól mikulásig!? 

Az kell, hogy illusztráljom, hogy mennyire szét vagyok esve!? Hogy 24 órában itt rinyáljak, akkor hihető!? 

Vagy mi!?

Persze, hogy full beteg vagyok, szakemberek kimondták alábbiakat:

borderline, bipoláris,szorongás. 

Bipolárisnak is lehet ezerféle megnyilvánulási módja, csak nem netről kell tájékozódni, hanem szakkönyvekből vagy megbízható netes oldalakról. 

Segítek:

nem megbízható netes oldalak:

gy*kori kérdések, ind*x fórumai, n*k lapja café, bl*kk

megbízható netes oldalak:

melyeken kutatók publikáció találhatóak, SOTE előadásainak diái, amit a szakember mond az biztos, ill. angol nyelvű tudományos cikkek Harvard és egyéb tudományos magazinok lapjairól - ezeket nem fogod megtalálni neten, csak ha van külföldi ismi és tudsz angolul és el nem küldi neked

szakkönyvekből kiszkennelt oldalak

2007 óta súlyosan beteg vagyok. 

Lássuk, hogy az utolsó mocskos kamugép, aki ez esetben én vagyok miket élt át:

2003: c+ népség megalázott, kondom felfújására kényszerített buszon meg ablak lenyalására, senki sem segített felnőttek közül, akkor 16 éves voltam - akkor kinéztem, mely buszokkal közlekednek, ÉS másokkal utaztam direkt, de ez nekik nem tetszett és megvertek egy város főterén, fejem szökőkútba nyomták, ragasztót nyomtak szemembe! 

utána összeomlottam, nem tudtam koncertálni meg semmi, és alig tudtam leérettségizni, annyira traumatizált voltam - anyámék mondták is, hogy miért nem szóltam, akkor segítettek volna, apám meg meg akarta elkövetőket verni, de nem agyabugyálhatta el őket, mert mondta nyomozó ismi, hogy az önbíráskodás lenne, na meg persze jött volna kis bűnöző beállítottságú antiszociális család.....

Nem voltam embereknek szimpi soha, csak arra használtak, hogy kölcsönadjak dolgokat meg meghallgassam sirámaik, DE engem senki nem hallgatott meg. 

2007-ben állítólagos barátaim első főiskolán kibeszélték egész fősulinak, hogy egy nyomorék vagyok, mert öngyilkosságot kíséreltem meg!

Utána falcoltam, vagdostam magam, ÉS 3 hónap alatt 3-szor akartam öngyilkos lenni, magánpszichiáter félrekezelt gyógyszerekkel, olyanokat adott, melyek miatt sok iskolai lövöldözés volt USA-ban, nagyon agresszívvá tettek, folyton aludtam ÉS bántani akartam magam meg meghalni.

Pszichiátrián töltöttem 2 hét 1 napot! Nyilván oda is csak passzióból szállítottak, mert unatkoztak, csak szórakozásból mosták ki gyomrom 200 igen erős gyógyszer bevétele után, és pszichiáter is passzióból küldött Tündérhegyre.

Az is csak egy enyhe jellemhiba nyilván, hogy Tündérhegyen 2 naponta meg akartam halni, senki nem bírta elviselni azt, hogy minden egyes dolgon megsértődtem 20 évesen, és mindig meg akartam halni.

Az utolsó mocskos kamugép, aki én vagyok utána még inkább összeomolt, miután nem segített, és csak buliból meg brahiból jártam pszichoterápiára 4 és fél évet Debrecenben, meg azért, mert imádok 5000 Ft-ot fizetni alkalmanként. És igen, szinte senki nem szeret és akar bordert vállalni szinte Hajdú-Biharban.

Mit hazudok még mindig? Evidens, hogy 4 és fél év alatt poénból szedáltak le, mentem fel magas ház tetejére egyszer, és vekengtem fent 30 percet, hogy lábon jöjjek le vagy másként, hetente egyszer vagdostam magam 2 és fél éven át meg jégkockát olvasztottam kezemben és vertem fejem a falba, 5-ször adagoltam túl gyógyszert, mert aludni akartam és nem érezni mindent elpusztító és elviselhetetlen ürességet, dühöt, csalódottságot. NEM, nem meghalni akartam, csak aludni, de hatalmas világundortól és meg nem értettségtől nem tudtam aludni, csak napi 5 - 6 órát!!!!

Az is tök buli, ha ember énekelne egyszerre és fejbe lőné magát hajnal 4-ig bipolár miatt, meg mikor elszakad valóságtól, fél mindentől utcán és pszichotikus.

Senki nem tűri meg problémás embert, csak a többi problémás emberek - egy ideig!

Szerencsére 2010-ben találtam egy pszichiátert, aki jó gyógyszereket adott, DE mára eljutottam oda, hogy bőrelvékonyodás, rémálmok, kiégettség, gyakori WC-re járás, 4 hónapig folyamatosan mélydepi, 2 hetente öngyilkossági tervekkel van, és antidepit nem tudok szedni, mert vagy agresszívvá válnék tőle, vagy  nem tudnék aludni. Utána egyszerre vagyok boldog és szuicid, azaz kevert másik 4 hónapig, és nem szedhetek semmilyen gyógyszert nagy adagban, vagy összevizelném ágyat.

Semelyik gyógyszer nem jó nekem, csak Rivotril, Latrigil, Kvetiapin és Tiapridal.

Próbáltam Tritticot, Valdoxant, Aurorixet, Cipralexet, Citapramot, Coaxilt, Prozacot, Zoloftot, Risperdalt, Frontint, Xanaxot, Andaxint, mindegyiktől nagyon rossz mellékhatás lép fel.

Ha nem szedném gyógyszereim, folyton öngyilkos akarnék lenni, pszichotikusan rettegnék, meg lennék zavarodva és bántanám magam és embereket is hívnám éjjel, mint ahogy pszichoterappal is tettem sokszor, hogy rosszul vagyok, hallgasson meg, vagy egyszerűen csak ágyból se tudnék kikelni.

De igen, ez akkor is csak egy mocskos kamugép, hogy pusztulna el!

Ne félj, nemsoká elpusztulok pár éven belül, ha így haladok, mert betegségekkel én esetemben nem sokat tudnak mit kezdeni - és én még sikertörténetnek számítok, mert 12 éve nem voltam bentfekvő pszichiátriai beteg.

 

 


Offline
Csatlakozott: 2022 máj 2

.


24
Offline
Csatlakozott: 2022 feb 16

Hogy nem lejet az O..p-be  időpontot foglalni neten.

Én meg nem fogok kint fulladni a napon fél órát a sorban,meg sehol...


Offline
Csatlakozott: 2012 szep 11

ha az csak ha... így meg egy kib. nagy hős vagy.. 


Online
Csatlakozott: 2020 nov 18

Ha lett volna altatóm, nem így alakul ez a hét....Sad


27
Offline
Csatlakozott: 2021 ápr 16

3 mg, de egyenlőre elvagyok. Szerintem csak pihenni kell egy kicsit. Betegségtudattal jobban tudom most kezelni, mint a múltkor. Mert most tudom, mi várható. Köszi a válaszokat mindenkinek! 


Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

Wildflowers írta:

Én valamikor 11 körül aludtam el és hajnal 4 körül keltem. De nem ittam, nem az okozza, a cataflan miatt nem is mernék inni. A depit meg főleg este érzem. Volt egy stresszes lakasfelújításunk, az amorrtizált le. Azóta van minden. 

A pörgés mi nálad? Mindenfélét csinálnál?

Mennyi perdoxot is szedsz? 3 mg-ot? Mikor beszélsz a pszichiátereddel? Ha megemeli az adagot, tudsz még dolgozni járni?

Elijah kedvesen (és tök jól) kifejtette helyettem. Smile


Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

Az cataflaM az isten áldjon meg titeket. 

És tessék, demonstráltam, hogy milyen pörögni. Smile


30

Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

A gyógyszer.


Online
Csatlakozott: 2020 nov 18

John Doe írta:

Én ittam cataflanra visszafogottan, az egyetlen amit megfigyeltem, hogy kevésbé hatott.

A pia vagy a gyógyszer?


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

Én ittam cataflanra visszafogottan, az egyetlen amit megfigyeltem, hogy kevésbé hatott.


33
Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

A mánia jellemzői lehetnek:

huzamosabb ideig (egy hétnél vagy tovább folyamatosan) alábbiak közül egy vagy több:

1. gondolatrohanás - egyszerre ezernyi dolog kavarog agyadban és millió dolgon töprengesz

2. extra feldobottság - egész nap buliznál, énekelnél, pörögnél, vásárolnál stb.és ezernyi dolgot akarsz kipróbálni

3. felgyorsult, kitisztult, extrém kreatív gondolatok és agy bármely témában, összefüggések és elméleti vagy gyakorlati dolgok villámgyors megértése

4. amikor azt csinálod, amit akarsz és veszélyes, kóros mértékben pörögsz, bulizol 6 - 9- 10 órát, mindenkivel összeismerkedsz, súlyos esetben szexorgia, mindenkivel bizalmaskodás, összebarátkozás, mindenki lenyűgözése kirobbanó energiabombaként , VAGY mint én, reggel 4-kor elmész 4 - 6 óra alvás után fősulira, utána írsz 3 verset, megtanulod kívülről 3 lemez minden dalszövegét már hallgatás közben szinte, ÉS elolvasol 2 könyvet meg ilyesmik, tehát sok dolog csinálása rövid idő alatt

5.  ha valami nem úgy van pont, ahogy akarod, pl. nem énekelhetsz éjjel 2-kor és tomboltathatod képzeletbeli közönséged, mert múltkor szomszéd lejött, akkor ingerültség és masszív piálás, drog, falásrohamok, vad tánc, pornó minden mennyiségben stb. előfordulhat

- persze mikor embernek van betegségtudata, DE nem akarja, hogy valami baj történjen, így direkt nem pörög, DE mániás, akkor nagyon ingerült lesz, s akkor van 5. pont


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

Allergia nekem is van, az orrbafújó ami használ meg 2000 valamennyi forint, és elfogy 2 hét alatt.


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

Kleó írta:

Nem is elsősorban a megrohadás. Ami előtte lesz...

Nekem most valami reggeli lesz, aztán rohadok tovább. Este álmos voltam, nem volt kedvem rohadni. Hétvégén amúgy is lassabb a dolog, de hétköznap már reggel 8tól rohadni szoktam.


36
Offline
Csatlakozott: 2021 ápr 16

Én valamikor 11 körül aludtam el és hajnal 4 körül keltem. De nem ittam, nem az okozza, a cataflan miatt nem is mernék inni. A depit meg főleg este érzem. Volt egy stresszes lakasfelújításunk, az amorrtizált le. Azóta van minden. 

A pörgés mi nálad? Mindenfélét csinálnál?


Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

Mennyit tudtál aludni? 

Remélem, nem lesz baj. Vissza lehet azt még szorítani talán AP emelésével.

Én kibaszott mérges vagyok, mert nem elég, hogy pörgök, még az allergiám (szénanáthám) is előjött életemben először. FASZA!! Allergia gyógyszert kell szednem, ami lenyom. És máshogy, mint a xanax meg az AP. Szóval három dolog nyom le. És pörgök. Tegnap és tegnapelőtt fájdalomcsillapítót is bevettem, mert lázasnak éreztem magam (persze tudtam, hogy nem vagyok az). Attól jobb lett. Marékszám szedem a gyógyszereket emiatt (is). 

 


Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

ElijahShade írta:

Még ha csak az lenne, ma rámentem időjárásjelzőre, Windows 10-es laptopokon mindig ki van írva hőmérséklet, De nem értettem mi az a piros !, és azt is jelentheti, hogy változékony időjárás, vagy azt, hogy ciklonok keringenek, fronthatás meg egyszerre eső és napsütes, ilyesmiket. 

Azt én sem értem és kurvára idegesít!


39
Offline
Csatlakozott: 2021 ápr 16

Nem birok aludni a depitől. Ráadásul az előző két pszichózisom is ilyen izületi gyulladással kezdődött, mint ami most van. Csinálnom kellene a dolgaimat, de úgy érzem, az élet veszélyes hely. Pedig azt kellene mondanom, az élet szeszélyes, hejj! Szép kilátások.


Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

Éljen! 

Páratartalom: 60% :3 

Egyik ablak bukóra nyitva nagyszobában, én máshol alszom, így minden oké lesz. ;) 

Csak 1 órán át kellett 2 ablakot kinyitni teljesre (szerencsére van szúnyogháló), hogy 77%-ról 60%-ra lemenjen.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Mindegyik, a rossebbe!


42
Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

Még ha csak az lenne, ma rámentem időjárásjelzőre, Windows 10-es laptopokon mindig ki van írva hőmérséklet, De nem értettem mi az a piros !, és azt is jelentheti, hogy változékony időjárás, vagy azt, hogy ciklonok keringenek, fronthatás meg egyszerre eső és napsütes, ilyesmiket. 


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

ElijahShade írta:

''A cél halál, az élet küzdelem,

S az ember célja e küzdés maga.''

Madáchtól ezt a 2 sort utálom...


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Csak feledékeny. Ma ilyen nap van, megcsináltam mámmá vacsiját, és elfelejtettem a hidegkaját visszatenni a hűtőbe, aztán amikor kivitte a tányért stb., ő tette be... na, ilyen feledékenységet okozó időjárás van Laughing out loud


45
Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

''A cél halál, az élet küzdelem,

S az ember célja e küzdés maga.''


Online
Csatlakozott: 2022 jan 21

Mekkora bolond vagyok.

Felmostam és mostam ágyneműt is meg sok ruhát, DE nem nyitottam ki ablakot bukóra míg oda voltam 7 órán át, így 77% páratartalom. *facepalm*  

Most ki is nyitottam mindkét nagyszobai ablakot teljesen 30 percre - 1 óra, és nyitva kell lenni bukóra egyik ablaknak egész éjjel. 

 


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Nem is elsősorban a megrohadás. Ami előtte lesz...


48
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Is-is, Roxykák.


Offline
Csatlakozott: 2020 júl 31

És most dühösek vagytok? 

Ugyanezért én inkább szomorú vagyok. 


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

Remélem, hogy én egyedül fogok megrohadni.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen