Köldök érzékenység

felhasználó képe

Mindig is abban a hitben voltam, hogy mindenkinek ugyanolyan érzékeny a köldökének a belseje. De hát nem. Nekem valami elképesztően irtózatos, förtelmes, olyan "ótvaros" érzés, ha egy kicsit már jobban a mélyére nyúlok. Nem is nagyon tudom tisztítani, egyszerűen kimondhatatlan érzés, nem fáj, csak ótvar. 

Namost, egy szorongásos érzésként teljes meglepetésemre ugyanezt az érzést éreztem. PTSD-m van, és a trauma az anyához kötődik; lehetséges hogy a köldököm mint a legősibb módon, legártatlanabbul az anyához kapcsolódó testrészem, afféle szimbóluma lett a förtelmes élményeknek, mint ahogy mondjuk a pókok szoktak másoknak?

Nektek nincs köldök-érzékenységetek?


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 10

szöveg törölve


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 10

szöveg törölve


Offline
Csatlakozott: 2012 jún 10

szöveg törölve


3
jelenlét

:D:D


Offline
Csatlakozott: 2010 máj 5

Nekem van.

Nem is merek teherbe esni, mondjuk lehet, hogy ennek semmi koze ehhez. Felek Anyanak lenni.


Offline
Csatlakozott: 2010 máj 24

Régebben engem is érdekelt ez a köldök téma, csak a klinikán dolgozó nagypapám elmesélt egy kitalált történetet, amivel egy életre elrémísztett attól, hogy akár hozzá is érjek a köldökömhöz, évek óta bele sem néztem:)

Régen piszkáltam és nagyon érzékeny volt, és undort is éreztem tőle, de amikor azt mondta nagypapa, hogy egy asszony addig piszkálta a köldökét, amíg ki nem nőtt belőle egy fütykös úgy voltam vele, hogy jó akkor hagyjuk:) ezt kihagynám az életemből:)


6
Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Nekem egy műtét során eltávolították az igazi köldökömet, csináltak egy mesterségeset, de teljesen érzéketlen a hasam azon a környéken.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen