Szexualitás

787 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Persze, azok nekem is jók, az extrák csak utána jönnek...


Offline
Csatlakozott: 2017 okt 24

Csak benéztem, de hűha.

Kuma33-hoz képest szerzetes vagyok és maradi. :D 

Én sokszor elégedett lennék az ölelkezéssel és csókokkal is. Tiszta ciki Laughing out loud


3
Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

JJjjaaa, bocsi, ne haragudj, nem vettem észre! Válaszolok!!


Offline
Csatlakozott: 2019 júl 4

Nem, privát üzenetet írtam. 


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Nem, ezt Kleónak írtam, arra válaszoltam, hogy levágta a kommentem felét. A másik kommentben válaszoltam, hogy egyetértek veled, ahogyan a kettős személyiségről vélekedsz. Vagy nem arra gondoltál, mikor azt írtad, hogy írtál nekem hozzászólást?


6
Offline
Csatlakozott: 2019 júl 4

Ez most nekem volt válasz? 


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Igen, ha a másik topikra gondolsz. Hasonlóan gondolom.


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Kivéve, ha kérdezik...


9
Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Jajj, ne haragudj..fene, megint beokádott a szerversad Ha mást nem is verek ki, legalább a biztosítékotcheekyOffline
Csatlakozott: 2017 dec 13

"Kb. mint "amelyik kutya ugat, az nem harap"... És mi van, ha elhallgat?"

Igen.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Kb. mint "amelyik kutya ugat, az nem harap"... És mi van, ha elhallgat?


12
Offline
Csatlakozott: 2017 dec 13

"aki csinálja, nem beszél róla, aki beszél róla, nem csinálja"


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

A hsz.-edet meghúzom, és megkérlek, hogy a továbbiakban tartózkodj törvényellenes szándékok emlegetésétől!

Köszönjük.


Offline
Csatlakozott: 2019 júl 4

Mondjuk az durva lenne.

Írtam amúgy neked, gondolom láttad. 


15
Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Így van, ezért is szenvedek. Minél jobban el van nyomva, annál erősebb, annál jobban zavar. Még jó, hogy nem vagyok annyira erőszakos fajta, ez a beteges kreativitásommal kombinálva, igen veszélyes lenne a társadalomra. 


Offline
Csatlakozott: 2019 júl 4

Csak akkor ezek a dolgok el lesznek nyomva. Hiába fantazialsz róla, hogyha nem tudod megtenni. Hianyerzeted lesz, de nagyon. 


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

Smile

Ezek az ilyen-olyan perverziók általában olyanok, hogy aki ki tudja élni az csinálja, aki nem az meg fantáziál róla mintha csinálná.


18
Offline
Csatlakozott: 2019 júl 25

Emberek, itt "állatok" vannak laugh

(N. komolyan venni...)


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Kúrkuma, ez jóólaugh Azt hallottam az a fűszer potencianövelő, meg vércukorcsökkentő...nekem az utóbbi hatásra volna szükségemlaugh Mindegy, ne haragudj, ha felzaklattalak, nekem ez alap tulajdonságom, amúgy valószínű nem tenném, ha nem ez lenne a topik témája...de sajnos a való életben is eléggé gátlástalannak mondanak, bár ez csak akkor jön elő, ha kérdeznek, és olyat kérdeznek, amúgy egy toleráns, és imádnivaló, kicsi, cirógatnivaló nyuszika vagyok, nem úgy, mint K. barátom (nevet szándékosan, és véletlenül sem írom ki...), akiről meséltem az előző hozzászólásombansmiley Bár, az csak érdekesség volt, csak hogy érzékeltessem, vannak azért furcsább emberek is nálam...Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Fotót kérek!


21
Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Mi ez a prüdéria?


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 13

A pózokra visszatérve: sajnos nem vagyok perverz továbbra sem !! , mert nem csak a misszionáriust szeretem. Ott van ugye a pult-asztal téma, meg még ez-az. Smile De állva nem. A dőlésszög miatt. Mármint akár állva is lehet, de akkor nem fa(sz) egyenesen állva, hanem valahogy dőlés szöget csinálva. 


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 13

Na, lájtosabb vizekre evezve, anyukám fehérneműs fiókjában mit találtam? Egy olyan fajta szexi fehérneműt, amit tuti soha egyikőtök sem látott még (én sem) és nem is fogtok. Hehe. Pedig jól néz ki. De nem csipkés. És nem is igazán perverz. Inkább a meglepő és izgató kategória. Ki fogom mosni és jól kisajátítom. Smile Neki már nem köll. 


24
Offline
Csatlakozott: 2017 dec 13

Kurkumát már én s/nem olvasom.


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 13

Írja az, aki nem ír. 


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Én pont ezért szeretem, mert itt beszélhetek ezekről a furcsaságaimról is...meg elvileg erről szólna ez a rész. Ha legalább kibeszélhetem magamból, azzal is jobb. Ha meg valaki hasonlót találnék, az mégjobb lenne (áá, olyan nincsen...)

Van egy perverz munkatársam, korábban zaklatta egy pedofil, és szerintem kicsit átvette ezt a pedofeelinget, mert a jelenlegi partnereivel elég érdekesen bánik...mármint, masnit köt a hajukba, megsimogatja a fejüket, mint a kisgyerekeknek szokás, meg szeretne magának egy papi reverendát is, aktus előtt valami szerepjáték félét tervez, a lányok meggyónhatják neki, hogy rosszak voltak...ezzel még nem lenne baj, csak szegény, mikor a lányoknak meséli odabent, csodálkozik rajta, hogy szó szerint menekülnek előle...neki tuti, hogy ajánlani fogom ezt a fórumot, hátha lelki társára talál, én ugyan megértem, mert van közös témánk, ő is a szőrös muffkátlit kedvelő kertészlegény, na de ez a buksi simogatás, háát...nekem kicsit meredek, de neki meg a pisiszex az...ilyenek is vannak...


27
Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

Ugyan. Írd le te is nyugodtan ha akarod, hogy miről fantáziálsz, mit tennél meg, ha egyszer lehetőséged lenne rá.


Offline
Csatlakozott: 2019 júl 25

Uhhh nekem ez a topik már kissé mély...


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Várjál, az má bonyolultabb...de adtál jó ötletet...fene, most lakást restaurálok, de ha elkészül, szétnézek a műhelyembe, hátha kijön egy farkalófotelre való anyaglaugh


30

Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Ja, igen, sajnos volt már olyan cuccom, ami okozott már kényelmetlenséget. Az egy tanga volt, láncból volt fonva, meg két bőrszíjjal lehetett oldalt megfeszíteni. A bevágós része viszont végig fémből készült, ahogy felvette a lány, kettőt lépett, és becsípte a pnaszőrét szegénynek, kissé megmeredt tőle, gyorsan levettem, aztán mehetett az újrahasznosítóba...pedig mit elszenvedtem a láncszemekkel, mire szépen összeillesztgettem őketsad...még szerencse, hogy ritka volt az ilyen...


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Nekem könyöktámasz is kellene... Majd lógatom a kezeimet, mííí?


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Pedig nem volt rá panaszlaugh Próbáld csak ki, kapsz egyet karácsonyra, csinálok egyet, nem sok időlaughlaugh


33
Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Női szemmel rohadt kényelmetlen lehet. A nőnek.


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

A régi telefonomon volt, az már nincs meg, de találtam hasonlót a neten:

Az én verzióm nem ilyen takony-vékony esernyődrót keretes volt, hanem 20x20-as zártszelvényből volt hegesztve, fekete kalapácslakk bevonattal. A heveder hasonló vastag volt, mint itt a képen, meg az levehető volt, mivel ha a keretet oldalra fordítottad, és rátettél egy üveglapot, dohányzóasztalként használhattad...meg persze az méretre volt alakítva, ennél a bolti verziónál szerintem egyféle méret van...vagy a fene tudja, de lényeg, hogy hasonló volt, csak a keret formája volt más, meg az anyaga volt erősebb.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Erről a sz.patószékről nincs fotó? A hevedereket nem bírom elképzelni... Sad


36
Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Ó, igen, azt elfelejtettem mondani, az efféle akciókhoz szükség volt egy segédeszközre, amit csak szopatószéknek csúfoltak a korábbi munkatársaim, annak idején bútoriparban dolgoztam, pár évvel ezelőtt csináltam egy érdekességet, dohányzóasztalnak álcázott bútor, amit ha oldalára fordítottál, rá lehetett csatolni két hevedert, amire lovaglópózban rá lehetett ülni, a két heveder közt bármelyik lukhoz hozzá lehetett férni, főleg alulról. Ezzel a bonyolultnak tűnő megoldással igen sokmindent, és sokáig lehetett kivitelezni, mivel az akkori lány 90 kiló volt, nem volt kényelmes a sima lovaglópóz, besüppedt az ágy, nem tudtam kellően belökni, stb., hátulról meg azért volt baj, mert nem tudtam mögötte térdelni sokáig, mivel izületi problémáim voltak-vannak, ezért kitaláltam ezt a kis bútordarabot, nyaláskor is kényelmes volt, meg sima keféléskor is, megvolt a kellő lökethossz, meg az egész teljesen más volt...mikor elkészültem, nem akarták a műhelyben elhinni, hogy ennyire beteg lennék, pedig ez nem betegség, csak kreativitás...még próbáltam szexshopos ismerősömnek is eladni az ötletet, de sajnos nem lett belőle biznisz, mivel voltak hasonló termékek, csak persze arany áron, meg nem is nagyon akarták vinni amúgy se az emberek...és ezzel a kis eszközzel kiélhettem az összes beteg dolgot egyszerre, amit szeretek, bár sajnos nem sokszor, ilyet kétszer csináltunk. De az tényleg jó voltlaugh Hát, aztán meg jött a balhé, meg az elválás, én meg be voltam rágva, és ott hagytam a bútort, meg még jó néhány segédeszközt, bilincset, vibrátorokat, dildókat, análtágítókat, ráadásul azokat is én csináltam, élelmiszeripari szilikonból...mennyi baromságot összeraktam már régen, csináltam bőrből korbácsokat, csuklyákat, maszkokatlaugh Ha valakinek kéne valami, szóljon, megtervezzük, megcsinálomwink

Ja, igen, a szőrfétis érdekesebb, ez egy gyerekkori trauma (?) volt, mikor a strandon láttam egy ilyen nénit, úgy 7-8 éves koromban, és valahogy ez beégett, és meg is maradt. Valahogy aki nem szőrös, az nekem túl kislányos...valakinek biztos jó, de az nem én vagyok..

Mi volt a harmadik, ja, anatómia! Ez úgy néz ki, hogy van a méhszáj és a húgyhólyag találkozása, azon a tájékon ingerelve lehet ilyet kiváltani, de van, akinél a méhszájtól távolabb, az inkább a húgyhólyag ingerlése (hüvely fal és a húgyhólyag falának érintkezése tájékán)...ezt csúfolják g-pontnak egyesek, az élményt meg női ejakulációnak (szerintem helytelenül). Az análszex hasonló pontokat érint, de mivel ahány ember, annyiféle görbület, meg méret, meg ingerküszöb, így nem mindenkinél azonos, akinek pl. hátrahajló méhe van, az análisan igen komoly ingereket tud átvenni, és innen következik az a bizonyos dugás közben lepisilés...érdekes dolgok ezek..érdekes tudományosságok kerülnek elő a perverziók világábóllaugh


Offline
Csatlakozott: 2020 ápr 8

Kinek a pap,kinek a paplan :D 


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 13

Nem is rossz. Smile))


39
Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

He-he- Kevls a fantáziád. A misszi /verziód mián. Laughing out loud


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 13

No de ANATÓMIAILAG ez hogyan kivitelezhető? A részletezésnél ti. kifelejtetted a fanszőrzet fétist. Tehát hogyan hozható össze mind a négy? Ja, vagy te is rájöttél, hogy sehogy? Akkor kombinációkat kell alkalmazni. Smile)


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

https://www.youtube.com/watch?v=XKMoVAObbhE

 


42
Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Szerintem semmi sem az, ha mind2 fél leokézza.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

:D 


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

Nekem csak 1db. /verzióm van, de az se mindig jön elő, mint kívánalom.


45
Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Naaa, dugjunk még! Mielőtt pijálni köll...


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Pubephilia – tudok itt még vkiről (ffi), akinek ilyen szintén van... Laughing out loud De nem "árulkodok".

Szerintem ez még mind belefér (megjegyezve folyton, hh a partner is benne van). 

Aaaaz, amit egy ilyen "szexuális aberrációkról" olvastam, nagyon rég, az nem: egy katonatiszt fölvett csipkebugyit, harisnyatartós harisnyát stb., és " tükör előtt nézegette a tipikusan feminin öltözet közepén előremeredő erigált péniszét". Annyira visszataszított, h a mai napig pontosan emléxem rá...


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Nem, ez a folyamat voltlaugh Vicces lett volna mindez egy alkalomban, meg idő kellett hozzá, hogy ráérezzek, meg hogy elfogadjam, hogy ilyen perverzióim vannak. Ez volt az első, ezek után jött a pubephilia, aztán a lábujjszopás, aztán az anális szex, aztán ezek keveréke, vagyis az eddigi maximum, hogy seggbe dugom a lánykát, miközben a lábujjait szopom, és közben le is pisil...nem tudom, lehet-e még ezt fokozni, remélem nem, mert így sem találok az efféle sporthoz megfelelő játékost. Sajnos a fiúkat nem szeretem, pedig ők nagyon szeretnének engem, régen, mikor ilyen szexpartner oldalakon keresgéltem, ott mindig rám ugrott néhány köcsögvirág, de hát sajnos ők nem az én világom...pedig, ha így lenne, talán már nem lennének problémáim valószínűleg...


48
Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

kuma33 írta:

először csak néztem a pisilő barátnőmet, aztán alá feküdtem, aztán ki is nyaltam közben

Elég hosszú pisilés lehetett. Vízmű volt a barátnődben?


Offline
Csatlakozott: 2020 ápr 8

Hát hogy a perverziók meg a fétisek manapság már mindenkinek mást jelentenek Laughing out loud Ami az egyik embernek tök normális,pl a kicsit durvább szex,a másiknak az már fétis,vagy perverzió. 

 

Így Smile)


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Tésztagyúrás Laughing out loud

Jó éjt!

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen