Szomorkodó hely

1464 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Téged is! De Harmony engem valahogy mindig is megfogott...bocsi...


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Engem meg nem??? Sad


3
Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Szia Harmony!

Jó látni téged!


Online
Csatlakozott: 2020 júl 7

Am másfél évig volt itt velünk, de most Anyuék gyűjtenek pénzt h el tudjunk költözni...


Online
Csatlakozott: 2020 júl 7

Igaziból nekem nem volt "beleszólásom" abba, hogy szeretném e ha lenne kutyánk, velem Senki sem beszélte ezt meg, kész tények elé állított a család, hogy érkezik egy kutya a családba, már "meg van beszélve" stb. de ennek ellenére még nagyon örültem h lesz egy cuki házikedvencünk, és az volt itt a fő "gond" igaziból, h menhelyről altatástól megmentve került hozzánk, én ezt helyes döntésnek tartottam de nem tudom hogy lesz... lehet h visszakerül hozzánk ha lesz pénz olyan helyre ahol kint is van hely, kert, sok szabadság a kutyusnak, én is imádom a kutyát de örök sebet hagyott a lábamon, Imre lábán és kezén és Anyu lábán, így most egyenlőre nem lehet itt velünk de lehet h még visszajön, mert szeretjük. Majd Anyuék eldöntik, én nekem úgysem lehet véleményem. Semmi baj nincs.


6
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Tény, hogy egyszerűen nem volt szabad tovább rizikózni. Csak grat., h így döntöttetek az előzmények után, és nem elaltattátok v ilyesmi... yes


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Amúgy még az állatvédők nagy része is fél tőlük! Még olyanok is, akik a pittől-staffordtól nem. Persze ki lehet fogni egy "jámbor" példányt, de irtó ritka, mint a pörgős csau-csau... persze van.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Nem, ezt a fajtát csak erős kezű, és a fajtát ismerő személy szabad válassza. Hiba volt. Pl. még azt sem tudtátok, h egy, amit nagyon nem bír: a "hirtelen" mozdulatokat. Mindenre fel kell készíteni, még egy simire v mellette elmenésre is. 


9
Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Egy kutyának irányítás kell, hogy ki a gazda, főleg ha ilyen fajta. Ez személyiség kérdése is, mert a kutya "érzi" a főnökséget a falkában. Szóval ti megjártátok a kutyával, és veletek is megjárta a kutya. SadOnline
Csatlakozott: 2020 júl 7

Mondjuk az is igaz, hogy én soha sem voltam "kutyás" inkább "macskás" de szerettem Rénót, de félelemben kellett élnie a családnak.


Online
Csatlakozott: 2020 júl 7

Nekem nem fog hiányozni a kutya, mert sajnos nagyon 'megjártuk' vele, jobb lett volna ha nem hozzánk kerül, pedig imádtuk, de ezek után már nem tudom úgy szeretni. Mindenki leste a kívánságát, elhalmoztuk jóval, szeretettel, törődéssel, de mégis sorra jött ez a sok rossz, ez senkinek sem hiányzik.


12
Online
Csatlakozott: 2020 júl 7

Semmikképpen nem jöhet vissza ide a kutya (Rénó), mert Imrét 4x harapta meg súlyosan, engem 2x, Anyut 1x... Én pl hozzá sem értem a kutyához, csak ki akartam kerülni mikor jöttem ki az egyik szobából és ok nélkül megharapott, szerencsére nem durván de azért fájt. Csoda, hogy Imre kezét nem kellett amputálni szóval ennek muszáj volt "véget vetni" ennek a rémálomnak. Soha nem tudtuk mikor ijed meg a kutya bármitől és harap meg újra. Hálát adunk Istennek, hogy "ennyivel megúsztuk", szóval muszáj volt elvitetni. Nyilván nem fogjuk megvárni, hogy (bocsánat!) megegye a családot. Remélem jó helyre kerül, mert szerettük de ez már így sokk volt.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Az sem törvényszerű...


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Persze, itt a harapás -> fertőzés a közös.


15
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Az más szituáció, ha fájdalma van az állatnak...


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Dagadtlány anyjának a kezét a macska harapta át, szegény cic-t elütötte egy autó és vitték sürgősségi állatkórházba este, és ő fogta le miközben vizsgálták meg talán szurit is kapott, és automatikusan megharapta (gondolom nem volt nagyon magánál). De rendbe jött a macs (lábtörés), az anyja keze viszont sokáig kék-zöld-lila volt, meg asszem' kapott tetanuszt is.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Sajnos, igen. Majd ők rehabilitálják.


18
Online
Csatlakozott: 2020 júl 7

A kutyát elvitettük az állatvédőkkel, mert nem hiányzik senkinek sem, hogy "legközelebb" már széttépjen valakit. Sajnos ez volt jelenleg a legjobb megoldás.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Meggyógyul. SmileOnline
Csatlakozott: 2020 júl 7

Megműtötték, jobban van Imre, csak elég lehangolt szegény.


21
Online
Csatlakozott: 2020 júl 7

Ma műtik Imre kezét, mert most kiderült, hogy begennyesedett a seb. Remélem, h meggyógyul a keze és Ő is. 


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Ez sem feltétlenül, nekem a got-gpt mindig jó volt, még akkor is, amikor a ggt 386 volt... De akkor is látszik a tieden, h nem pia. Ez az áter egy barom.


Offline
Csatlakozott: 2014 okt 28

Voltam tegnap dokinál, mondta, hogy köze nincs alkoholizmushoz, mert mindhárom értéknek magasnak kéne lenni ehhez, és nekem a másik két értékem (got, gpt) teljesen jó. 

Viszont 3 éve volt egy autóbalesetem és akkor csináltak hasi ultrahangot és kiderült, hogy van egy hemangióma a májamon, de mivel nem okozott semmi gondot, nem törődtek vele, csak annyi gond van vele, hogy 7,5 centi és ez lehet befolyásolja a májműködést (doki mondta). Úgyhogy, most megint mehetek hasi ultrahangra, és nem tudom, hogy most megint mi újat tudnának mondani amúgy....


24
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Egy hepatológiai beutalót is kérjél, azért csak kéne tudni, mi ez.


Offline
Csatlakozott: 2014 okt 28

csak ő. sad

Hát eléggé rám hozta a frászt, hogy őszinte legyek, főleg, hogy megoldást sem kínált. Na de kértem háziorvosomhoz időpontot, aki belgyógyász is. Majd ő remélem megmondja a frankót, meg megkérdezem tőle, hogy be tud-e ajánlani valami másik dokihoz, meg rákérdezek erre a gyogyóra hát ha jófej lesz és megszán egy recepttel.laugh

Köszönöm a segítséget!smiley


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Nem, nem ugyanaz, de szépen ellazít és bealtat, aztán nincsenek rémálmok sem, igaz, nem túl hosszan altat, úgy 6-7 órát, úgy figyeltem meg.
Ja, de benzo-származék ez is.
https://www.egeszsegkalauz.hu/gyogyszerkereso/termek/dormicum-75-mg-filmtabletta/58178

És a körzetben egyedül csak ő van? Mert a körzetben én nem ahhoz járok, akihez tartoznék... Azt a házidoki meg tudja oldani. 

Azért a GGT 200-tól még nem kell betojni (1000! körül veszélyes igazán), de ki kell vizsgáltatni!


27
Offline
Csatlakozott: 2014 okt 28

Nem próbáltam még, nem is hallotam róla. surprise Az mit tud? Ugyanazt mint a rivo? Amúgy nem szedek sokat belőle, este 0,25, csak tényleg 13 éve nem barátom az alvás, és marhára parázok, hogy mi lesz ha egyszer nem tudok elaludni és forgolódnom kell, közben marcangolom magam a negatív gondolataimmal. Nem igazán használ már, csak a megszokás sad. Volt már, hogy 2 évig egyáltalán nem szedtem, aztán 1-2 hónapja kezdtem megint ezzel a 0,25-tel, de nem akarom emelni, de most még elhagyni sem. 

Azért nem tudok átjelentkezni, mert körzetileg ide tartozom.... Telefonáltam a hozzánk közelben lévő nagyobb városba, hogy nem-e lenne rá lehetőség, hogy odamenjek, de azt mondták nem. De igazából csak megkérdezték, hogy odavalósi vagyok-e, szóval arra gondoltam, hogy azt mondom, hogy igen. laugh Aztán lehet akkor foglalkoznak velem. Hm.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Az a 200 még nem alkoholista-szint... De így nem szokás kérdezni, még akkor sem, ha le vagyon írva, h az ember az (ami valóban nem feltétlenül látszik meg a külsőn stb., még súlyosabb esetben sem), szóval akkor is úgy szokták, h "mostanában mennyit iszik?" Inkább adott volna egy beutalót hepatológushoz...

Jaj, a rivotril most előlépett "első számú közellenségnek". Dormicumot próbáltad már? Igaz, drága (3 000-valamennyi), mert teljes áron van receptre is, de a házidoki is felírhatja.

Nem tudsz más áterhez átjelentkezni? Ez egy pénisz!


Offline
Csatlakozott: 2014 okt 28

hugsy0726 írta:

Sziasztok!
 

Új dokim van, épp hogy "megszoktam" az előzőt, költözés miatt mást kellett keresnem. Nem volt olyan nagyon jó kapcsolatunk az előzővel, de azért kialakulóban volt egy bizalmi kapcsolat (sok mindenbe beavattam már stb...). Most kicsit emiatt is szomorkodom, meg amiatt, hogy az új dokimat elég furának gondolom, de lehet csak én lihegem túl, kíváncsi vagyok mit gondoltok.

Szóval amúgy tök nehéz volt elkezdenem beszélni magamról, tényleg már azért hozzá szoktam, hogy akihez megyek képben van a dolgaimmal, és meg is lepődtem kicsit a "miért keresett fel?" kérdésre, hirtelen azt sem tudtam mit mondjak, gondoltam magamba, "hát mert 15 éve pszichiáterhez járok és el sem tudom képzelni az életem enélkül". Aztán elkezdtem valahogy a közepétől, sokszor úgy éreztem kapkod a doki (férfi) és diktálta az asszisztensnek, amiket mondtam, de valahogy mintha átszínezte volna a sztorijaimat és sokszor úgy beszélt rólam előttem, mintha ott se lennék, megjegyzéseket fűzött a sztorikhoz, mivel elég kérdően néztem rá ezalatt, mondta, hogy ezeket magának írja, nem kerül fel sehová. Kva nehéz volt így mesélni, mintha egy könyvben lettem volna és a narrátort is hallanám. Ha épp egy drasztikusabb sztorit mondtam, akkor úgy reagált rá, hogy "pffffffff" és közben rázta a fejét, lefele nézett, mintha azt gondolta volna "neked annyi, ez veszett fejsze nyele". Nem rosszindulat volt ez, inkább szánakozás, talán.... de úgy jöttem ki a szobából, mintha azt közölték volna velem, hogy 1 év és nekem befellegzett. 

Azóta ezen kattogok, meg vagyok rémülve, hogy komolyan ennyire esélytelen vagyok? Amúgy csináltatott velem tesztet, szerinte bipoláris vagyok és nem borderline.

Úgy írt fel nekem új gyógyszert, hogy meg se kérdezte, hogy okés-e, beszedném-e, vagy ez csak nálam alap, hogy az orvos ajánjla a gyógyszert és nem parancsolja? A kinyomtatott ambuláns lapon láttam, hogy felírt valami újat, és rákérdeztem, hogy ez mi, mert én ilyet nem szedek. Aztán elmagyarázta, hogy ez az új gyógyszerem, amit így meg így meg így szedjek.... hát jó, de mondom ez mire jó? Aztán kiderült, hogy ez egy másik altató, mert amit most szedek szerinte megrövidítette az életemet 15 évvel. Klassz. Bementem a gyógyszertárba kiváltani az egészsésges gyógyszeremet, de kiderült, hogy több éve nem forgalmazzák az általa írt gyógyszert.... Óriási kételyeim vannak. 

Vagy csak én reagálom túl? 

 

Sziasztok megint! :) 

Köszönöm az előzőhöz a hozzászólásokat. Smile Gondoltam leírom a fejleményeket, hátha ti is érdekesnek találjátok. Újfent voltam a dokinál, újfent tök fura volt és kiakasztó. Most kb 10 percet voltam bent, mert kedvem se volt neki semmit mesélni. Lényeg, hogy elküldött múltkor laborvizsgálatra, ami azt mutatta, hogy a Gamma GT-m 202 (kb 40 körül van az egészséges), ez ugye annyit jelent, hogy nem funkcionál egészséegesn a májam. Persze megkérdezte egyből, hogy alkholista vagyok-e, már itt kiakadtam....mondtam nem. Azért akadtam ki ezen, mert az első beszélgetésünkkor tök őszintén elmondtam neki mindent, amit még szégyellek is magammal kapcsolatban (de már bánom, hogy elmondtam), másodszor elég jól szituáltnak gondolom magam, idegesítően odafigyelek a külsőségekre, hogy mit gondolnak rólam az emberek, és abszolút nincs alkoholista kinézetem sem. De akkor is miért nem azt kérdezi, hogy mennyi alkoholt fogyasztok, vagy fogyasztok e egyáltalán. Nem nekem szegezni a kérdést, hogy ALKOHOLISTA? És elkezdte mondogatni, hogy "hát ilyen értékkel előreláthatólág, hát...hmm..mmm....na mindegy, hagyjuk, ha nem csökken, akkor majd beszélünk róla". Csakis azért ültem kussban ott, mert a sírógörcs kerülgetett, és tudtam ha megszólalok, akkor pánikrohamos zokogásban török ki. 

Mondjuk felére nem emlékezett, amit beszéltünk 2 hete....mondtam neki, hogy amit felírt gyógyszert már évek óta nem forgalmazzák, valamivel kivágta magát, hogy milyen népszerű volt pedig. Aztán most Hova tablettát írt.....Nem tudom ki mennyire van képbe az altatókkal kapcsolatban, de ez egy vény nélkül kapható gyógynövényes gyógyszernek nem minősülő készítmény. Azaz lóf@szt (pardon) sem ér a zolsana, zopigen, rivotril és társai után (most is ezeket szedem). Alapból el sem szabadna így hagynom ezeket, egyik napról a másikra....de ezt én mondjam az orvosnak, hogy hát heló, úgy tudom csökkenteni kellene fokozatosan és nem ilyen drasztikusan. Jah meg rivotrilt is hagyjam el.... OK. Gondoltam magamban: mert olyan jól halad a "terápia"? Vagy miért hagyjam abba, valami magic következik, amitől minden jobb lesz? 

Totál kivagyok.... elveszi az összes életkedvem.

Jah annyi pozitívum volt, hogy megkérdezte milyen a kedvem. A "beszélgetés" végén. Akkorra már nem volt jó mondjuk, de "odaböfögtem", hogy jó....


30

Offline
Csatlakozott: 2013 máj 27

én is nehezen viselem a testi érintést, ezért jött be nagyon a karantén. kötelezővé tette, ami nálam alap... szinte sajnálom, h vége van Smile


Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

F@sz emberek, akik kihasználnak (Bocsánat)...


Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

Hiányzik A Szerelmem...


33
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

HELP... nagyon "nehezen" viselem a testi érintést, úgymond nem is szeretném de ha arról van szó, hogy valaki nagyon beteg, "belemegyek", CSAK hogy segítsek. De már az asztrális érintést sem érzem mert fáj... mit tegyek...?


Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

Köszi heartheartheart


Offline
Csatlakozott: 2020 jún 6

Jobbulást nektek.


36
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

Sziasztok. Azért nem voltam, mert a héten sorozatos szerencsétlenség érte családomat. Először engem mart össze a kutyánk, majd másnap Imre kezébe harapott lukat a kutya, szegény Imre elég rosszul van de segítek Neki és Édesanyámnak amit tudok. Annyira aggódom értük, DE Reményt szeretem Szerelemmel, a családomnak segítek, de látom ez "lejött" a hiperrealismusban is. Ne aggódjatok, meggyógyul Imre, de ez lassú folyamat. Megérdemli, hogy Boldog legyen, hogy rendben legyen. Kitartás Mindenkinek heartheartheart


Online
Csatlakozott: 2017 okt 24

heart


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 21

heart


39
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

heart


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

heart


Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

heart


42
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

heart


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

heart


Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

Jelentkezzen aki / akik szeretnek engem. 

ŐSZINTÉN!


45
Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

Nekem sokan akarnak ártani sajnos.


Offline
Csatlakozott: 2020 jún 22

hugsy szerintem Te egy rendkívül intelligens személy vagy. Én azt mondom ez ahogy Veled bánnak felháborító... Bocsánat. De azt is látom h, a pszichiáter szakmát tévesztett laughwinkheartheartheart


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Nem hinném, h túlreagálnád. Maguk szokták legépelni, ilyen a le%-olási bizottságnál van, borzasztó kínos, h diktál rólad, mint egy tárgyról... Gyszerügyben elég változatosak, van, aki mindent megbeszél, de van olyan kórház, ahol megkérdezik a gyszerallergiákat (amit meg soxor pont leszarnak), és úgy gyszereznek, h azt sem tudod, mit kapsz... Van, amit felismer az ember, van, amit esetleg megtud másik betegtől...


48
Offline
Csatlakozott: 2014 okt 28

Sziasztok!
 

Új dokim van, épp hogy "megszoktam" az előzőt, költözés miatt mást kellett keresnem. Nem volt olyan nagyon jó kapcsolatunk az előzővel, de azért kialakulóban volt egy bizalmi kapcsolat (sok mindenbe beavattam már stb...). Most kicsit emiatt is szomorkodom, meg amiatt, hogy az új dokimat elég furának gondolom, de lehet csak én lihegem túl, kíváncsi vagyok mit gondoltok.

Szóval amúgy tök nehéz volt elkezdenem beszélni magamról, tényleg már azért hozzá szoktam, hogy akihez megyek képben van a dolgaimmal, és meg is lepődtem kicsit a "miért keresett fel?" kérdésre, hirtelen azt sem tudtam mit mondjak, gondoltam magamba, "hát mert 15 éve pszichiáterhez járok és el sem tudom képzelni az életem enélkül". Aztán elkezdtem valahogy a közepétől, sokszor úgy éreztem kapkod a doki (férfi) és diktálta az asszisztensnek, amiket mondtam, de valahogy mintha átszínezte volna a sztorijaimat és sokszor úgy beszélt rólam előttem, mintha ott se lennék, megjegyzéseket fűzött a sztorikhoz, mivel elég kérdően néztem rá ezalatt, mondta, hogy ezeket magának írja, nem kerül fel sehová. Kva nehéz volt így mesélni, mintha egy könyvben lettem volna és a narrátort is hallanám. Ha épp egy drasztikusabb sztorit mondtam, akkor úgy reagált rá, hogy "pffffffff" és közben rázta a fejét, lefele nézett, mintha azt gondolta volna "neked annyi, ez veszett fejsze nyele". Nem rosszindulat volt ez, inkább szánakozás, talán.... de úgy jöttem ki a szobából, mintha azt közölték volna velem, hogy 1 év és nekem befellegzett. 

Azóta ezen kattogok, meg vagyok rémülve, hogy komolyan ennyire esélytelen vagyok? Amúgy csináltatott velem tesztet, szerinte bipoláris vagyok és nem borderline.

Úgy írt fel nekem új gyógyszert, hogy meg se kérdezte, hogy okés-e, beszedném-e, vagy ez csak nálam alap, hogy az orvos ajánjla a gyógyszert és nem parancsolja? A kinyomtatott ambuláns lapon láttam, hogy felírt valami újat, és rákérdeztem, hogy ez mi, mert én ilyet nem szedek. Aztán elmagyarázta, hogy ez az új gyógyszerem, amit így meg így meg így szedjek.... hát jó, de mondom ez mire jó? Aztán kiderült, hogy ez egy másik altató, mert amit most szedek szerinte megrövidítette az életemet 15 évvel. Klassz. Bementem a gyógyszertárba kiváltani az egészsésges gyógyszeremet, de kiderült, hogy több éve nem forgalmazzák az általa írt gyógyszert.... Óriási kételyeim vannak. 

Vagy csak én reagálom túl? 


Online
Csatlakozott: 2017 okt 24

Danielle Valentina írta:

Hiszek Istenben.

Örülök! Én is, de talán már írtam valahol. Smile

Kitartást kívánok! És igen, jobb lesz! Drukkolok!


Online
Csatlakozott: 2017 okt 24

Az a baj én ilyen aggódós tudok lenni. Smile

Remélem is, h rendben leszel! Nekem szerencsére sikerült anno.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen