Társkeresés azoknak, akik úgy gondolják, hogy nagyon szeretnének már, de nem mernek kezdeményezni

246 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2014 okt 28

fúh, teljesen egyetértek veled. de komolyan. dettó ugyanezek a gondolatok vannak bennem is.


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Azt hiszem lassan eldöntöm, hogy én nem keresek társat.

Ezen az oldalon biztosan nem, más internetes oldalon, (társkeresőn) sem.

Annyira lecsúszva érzem magam ezektől, olyan megalázó, kellemetlen és függőséggel kapcsolatos.

Inkább kibírom valahogy.

Úgy kell alakítanom, hogy többet menjek társaságba.

Az a baj, hogy akik tetszenének (pl. konditeremben vagy valami magasabb iskolai végzettségűek társaságában), azokhoz nincs önbizalmam, akik meg nem tetszenek, azok meg hiába akarnak tőlem bármit.

De meg fog oldódni ez is.

Egyetlen mondatban össze tudom foglalni az életcélomat: harmóniában lenni elsősorban önmagammal (s a "világgal"), s akkor minden rendben lesz.

Enélkül viszont minden szar és káosz.

Ez végletesen hangzik, de gondolom így van.

Ebben hiszek.


3
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 18

Sziasztok!
Ezeket a sorokat Málnának írtam, de úgy gondoltam idehozom, hogy jobban megismerjetek, mert egy-két "félresikerült megnyilvánulásból nem lehet egy képet kialakítani az emberről.

"Szia Málna!

Semmi bántó nincs abban, amit írtál. Én is örülök, hogy van rá gyógyszer. Ketileptet és lamolepet szedek folyamatosan. Néha még olvexiát, Bár azt vettem észre, hogy a hangulatjavító tabletták nem sokat érnek. Magamat próbálom "doppingolni", hogy jobban érezzem magam. Olyan hobbit választottam, amelybe belefektethetem a fölösleges energiáimat, és nagyon el tudok mélyülni benne...ez nagy mértékben segít a: a versírás-olvasás az. Kreatív írást tanulok, és egyre jobb verseket írok. Régebben festettem, de annyira drágák a hozzávaló cuccok, hogy eléggé úri "sportnak" tartom (festékek, vászon, sok macera van vele). A vershez csak ihlet, gondolt, papír, toll (illetve klaviatúra kell), és működik. Úgy gondolom, ha az embernek van olyan hobbija, szabadidős tevékenysége, ami le tudja kötni, az nagy segítség lehet, hogy a gondolatait más irányba terelje. Esetemben az is segít, ha kiöntöm magamból, ami a lelkemet nyomja. Írok a történetemről, a félresiklott életemről, s amikor ez kijön belőlem, egy hatalmas megkönnyebbülést érzek. Betegségem ellenére teljes értékű embernek tartom magam. Volt hosszabb idejű kapcsolatom. Érdekes, nem az volt a probléma, hogy nem tudtam alkalmazkodni, hanem az, hogy a drágaság agyorra el volt adósodva, szinte én tartottam el, még a cigit is én vettem neki...ezért aztán ráuntam. Ezt nem lehet sokáig bírni. Hiányzik egy társ. Úgy gondoltam, hogy ezen az oldalon talán felkeltem valaki figyelmét, de már az elején elrontottam, amikor borderfankyval összeszólalkoztunk mások előtt. Sajnálom, hogy ilyen volt a belépőm. Talán majd túlteszik magukat rajta, és elfogadnak egy idő után."

Kérlek Titeket, fogadjatok szeretettel, mint ahogy bennem sem volt előítélet, amikor beléptem erre az oldalra.

Üdvözlettel, szeretettel: Zsu

 


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Már fél éve nem lennék szűz ha a rohadt gyógyszertől nem lett volna merevedési problémám, csak le cumiztak Laughing out loud


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 20

Naés, nem lóverseny. Ha ez vigasztal, 25 éves koromig én is az voltam.


6
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 18

borderfunky írta:

Kedves Zsanna ! csókolom,örülök,hogy vissza tetszett jönni!Smile

 

 

Csókollak Laughing out loud


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Én már nagyon úgy érzem hogy nem kellek egy nőnek, probálkozás probálkozás hátán mindig az lett hogy van barátja vagy pedig csak le koptatot, nem vagyok csúnya normális ápolt külsőm van, lehet a stílusomon változtatnom kéne de attól még el lehet velem beszélgetni normálisan.még szűz vagyok 25 évesen nem tudom hány ember mondhatja el ezt magáról de elég kellemetlen érzés


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Jó nektek.

Nagyon keveset mozdulok ki és zárkózott vagyok.


9
Offline
Csatlakozott: 2011 okt 23

Ez így magánam nem sok, h nem iszik, nem partizik, nem dohányzik, nem drogozik...

 

ha így lenne, nálam tömött sorok állnának..Laughing out loudOffline
Csatlakozott: 2011 okt 23

Hát, nézzük csak...

a lgtöbb ember  sztem tényleg nem is keres, hanem TALÁL. nem tesz semmit párkeresés ügyben. csak úgy van. Smile


borderfunky

Engem amúgy taszít a tökéletesség,és abszolút hidegen hagynak az egészséges nők.A szépség a szemekben van ,a megnyilvánulásokban.Számomra abszolút vonzó ha egy nő józan életet él,nem iszik,nem dohányzik,nem partyzik,stb.Na úgy látom alakul ott valami....


12
Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Ez igaz!

 

Kleó írta:

Hajaj, ízlések különbözők...
 


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 20

Smile


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Rókák összetartanak laugh

Fennec írta:

borderfunky írta:
És a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.

Én meg de.


15
Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Honnan tudod, hogy mitől menekülnek az egészséges férfiak, ha te nem vagy az?

A "sőt"-öt nem feltétlenül és kizárólag a külsőmre értettem.

Amúgy igen, ennél sokkal több kell egy intim, hosszútávú kapcsolathoz.

Azért gondolom, hogy egészséges ember kellene hozzá számomra, mivel egészségesekhez tudok biztonságosan kötődni.

Ez már terápiában is kiderült és azonkívül is.

Viszont, ha valakinek szintén kötődési zavara van, akkor ott problémák lesznek, mert lehet, hogy durván beindul a macska-egér harc.

Nem attól lesz egyenrangú a kapcsolat, hogy ő is beteg, meg én is.

Amúgy van benne valami, amit az utolsó sorban írsz, de ez inkább az elkeseredettebb verzió.

 

borderfunky írta:

Róka ha nem sértelek meg ,egy megjegyzést tennék,az olyan nőtől amiket te most leírtál belső tulajdonságként,menekülnek az egészséges férfiak.És a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.Oké,jársz konditerembe,edzel.Ez egy dolog.De ennél sokkal több kell egy intim hosszú távon is működő bizalomra épülő kapcsolathoz.És olyan meg nincs,hogy én szarul vagyok,de a párom meg legyen jól! Megmentőre vársz vagy egyenlő rangú partnerre?Neked egy játszótárs kellene szerintem,egy bábu akit ha megkapsz eldobod.Vagy túlzok most?


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Hajaj, ízlések különbözők...
 


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 20

borderfunky írta:
És a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.

Én meg de.


18
borderfunky

Kedves Zsanna ! csókolom,örülök,hogy vissza tetszett jönni!Smile

 


borderfunky

Róka ha nem sértelek meg ,egy megjegyzést tennék,az olyan nőtől amiket te most leírtál belső tulajdonságként,menekülnek az egészséges férfiak.És a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.Oké,jársz konditerembe,edzel.Ez egy dolog.De ennél sokkal több kell egy intim hosszú távon is működő bizalomra épülő kapcsolathoz.És olyan meg nincs,hogy én szarul vagyok,de a párom meg legyen jól! Megmentőre vársz vagy egyenlő rangú partnerre?Neked egy játszótárs kellene szerintem,egy bábu akit ha megkapsz eldobod.Vagy túlzok most?Offline
Csatlakozott: 2016 okt 20

Zsanna :DDDDDDDDDD Kész vagyok! Laughing out loud


21
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 18

borderfunky írta:

Zsanna88 írta:

Kedves Mindenki!

Azt hittem, hogy itt egy kedves, összetartó, egymást védelmező társaság van. Azért is örültem, hogy találtam végre egy helyet, ahol szabadon, nyiltan állást foglalhat az ember, vagy bátran elmondhatja a véleményét. De már látom, hogy gúny tárgyává lettem, mindjárt az elején. Csalódtam. Ez az oldal és fórum sem különb a többinél, ahol sok a marakodás és az "idétlenkedés", feltűnni vágyás. Keresztény oldalakon is megtörtént ez sajnos, akkor mit várhatok egyéb helyeken. Ha nem vesztek komolyan, hanem a hátam mögött kibeszéltek és gúnyoltok, akkor viszont "nemlátásrát" kívánok, és odébb állok.

Én mindenhol kikövetelem magamnak a tiszteletet. Ahol azt nem kapom meg, szomorúan, de eltávozom. Nem hagyom, hogy bárki is a sárba tiporjon. Egyszeri, megismételhetetlen és csodálatos teremtménye vagyok Istennek, csak úgy mint Ti is. Tisztában vagyok az erényeimmel és bűneimmel: ezekkel együtt szeretem és elfogadom magam. Viszont sok ember annyira nem értékeli magát, hogy úgy viselkedik, mintha most jött volna le a fáról. Aki nem szereti magát, az mást sem szeret, legfeljebb képmutatóskodik, és szövetkezik másokkal az ellen, aki értékes, aki fölöttük áll. Nekem van egy képességem: látó vagyok: belelátok az emberekbe. Egy-két megnyilvánulásból leveszem, hogy micsoda emberrel állok szemben. Na ez az, amit végképp nem tolerálnak, ez az, ami az én keresztem: ami kicsapja a biztosítékot. Ezért is menekülök általában mindenhonnan, mert borzaszt amit érzek és tudok az emberekről. Bezárkózom. na és! Jobb nekem így--- nem kell elhordozhatatlan terheket a nyakamba vennem. Ezek után "leshetek+, hogy bármely férfinemű lény itt majd próbálkozni fog, hogy megismerkedjen velem. de tudjátok mit? egyáltalán nem érdekel; nem alázkodom meg, nem dobom disznók elé a gyöngyeimet. ha nem tisztelnek akkor agyő! viszlát Uraim, és viszlát mindenki. csók Édeseim! érezzéte jól továbbra egymást! Zsu

viszlát Hölgyem,egy élmény volt Önnel beszélgetni!
(de ha én -hülye/bunkó- vagyok és a több 100 meg nem aki itt van,akkor miért a többi százat bünteti?Egy óriási általánosítás az egész hsz,és KÖNYÖRGÖM:INTERNET KULTÚRA! ,és önmagát igazolja azzal amit most írt,jobb magának egyedül,nekem az jött le ebből)

bla bla bla Smile


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 20

Tényleg könnyebb lenne? Ha nekem ilyen nehéz, akkor milyen lehet neked...


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Ha férfi lennék, könnyebb lenne. De minket nőket elítélnek és én borderként nem szeretem, ha ítélkeznek felettem.


24
Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Ja, amúgy én sem annyira bírom a kötöttségeket, vagy a fene se tudja.

Szerintem elég hamar kialakul a kötődés, ha mellette barátok is vagytok.

Én most azon gondolkodom, hogy lehet, hogy le fogok mondani erről az egészről.

Elegem van már abból, hogy egész életemben munkát és pasit keresek, aztán szinte semmi biztos pont nincs az életemben.

Bár, nem igazán értem, mert nem tartom magam rossz nőnek, sőt!

De olyan megfoghatatlan vagyok, olyan identitásnélküli.

Lehet, hogy nem is kell senki, mert akkor így könnyebb éreznem azt, hogy ki vagyok én.

Csak nagyon unatkozom. Szörnyen. 

A szexuális dolgokról meg ugye ne is beszéljek.

Az is impulzív és intenzív lenne, így meg csak kaparom a falat.

Viszont nem kell a szar és nem akarom megalázni magam.

 


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 20

Valami olyat, hogy találkozunk párszor, összejárunk, kialakul a kölcsönös szimpátia, van szex, de mindkettőnknek megvan a saját kis élete. Nem megyünk bele annyira, hogy elkezdjek hozzá ragaszkodni, annyira semmiképpen se, amennyire én szoktam a másikhoz, már-már betegesen. Senkinek sem kívánom azt, amit exem élt át mellettem. Úgy érzem, sokat fejlődtem, de még kell legalább 1-2 év, hogy bele merjek kezdeni egy komoly kapcsolatba.

Róka, akkor ezek szerint te már elmúltál száz éves? Jól tartod magad.


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Akkor milyet akarsz?

Én az összes exemen túl vagyok száz éve.

Érzelmek nélküli nekem sem kell.

Én szeretném, ha a borderline nem riasztana el valakit.

Szerintem elég normális vagyok amúgy.

Aztán ki tudja, lehet, hogy már nemlaugh


27
Offline
Csatlakozott: 2016 okt 20

Én meg a borderline miatt nem akarok komolyat, meg azért se, mert még nem vagyok túl az exemen. Érzelmek nélküli szexkapcsolat nálam szóba se jöhet, de ismerkedni akarok. Lehetetlen, amit szeretnék?


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Én nem szeretnék szintén beteg társat, mert azt gondolom, hogy ha a saját elmémmel sem bírok olykor-olykor, akkor még más zavarával is foglalkozni, nem is hiszem, hogy működne úgy egy kapcsolat igazából hosszú távon.

Más: az internetes társkereséssel kapcsolatban csömöröm van és olyan faszik vannak sok helyen, hogy elokádom magam, vagy ha jól néznek ki akkor, vagy csak szexkapcsolatot akarnak, vagy nagyon messze laknak, vagy iszonyú a helyesírásuk.

Nekem nagyon megalázó egy ideje ott lennem, lehet, hogy törölni fogom magam, de akkor meg hogy fogok ismerkedni?

Konditerembe járok, az az egyedüli lehetőségem szinte, de oda nem annyira ismerkedni járnak, ráadásul rohadtul nem vagyok nyitott.

Szóval nem tudom mi lesz.


borderfunky

Zsanna88 írta:

Kedves Mindenki!

Azt hittem, hogy itt egy kedves, összetartó, egymást védelmező társaság van. Azért is örültem, hogy találtam végre egy helyet, ahol szabadon, nyiltan állást foglalhat az ember, vagy bátran elmondhatja a véleményét. De már látom, hogy gúny tárgyává lettem, mindjárt az elején. Csalódtam. Ez az oldal és fórum sem különb a többinél, ahol sok a marakodás és az "idétlenkedés", feltűnni vágyás. Keresztény oldalakon is megtörtént ez sajnos, akkor mit várhatok egyéb helyeken. Ha nem vesztek komolyan, hanem a hátam mögött kibeszéltek és gúnyoltok, akkor viszont "nemlátásrát" kívánok, és odébb állok.

Én mindenhol kikövetelem magamnak a tiszteletet. Ahol azt nem kapom meg, szomorúan, de eltávozom. Nem hagyom, hogy bárki is a sárba tiporjon. Egyszeri, megismételhetetlen és csodálatos teremtménye vagyok Istennek, csak úgy mint Ti is. Tisztában vagyok az erényeimmel és bűneimmel: ezekkel együtt szeretem és elfogadom magam. Viszont sok ember annyira nem értékeli magát, hogy úgy viselkedik, mintha most jött volna le a fáról. Aki nem szereti magát, az mást sem szeret, legfeljebb képmutatóskodik, és szövetkezik másokkal az ellen, aki értékes, aki fölöttük áll. Nekem van egy képességem: látó vagyok: belelátok az emberekbe. Egy-két megnyilvánulásból leveszem, hogy micsoda emberrel állok szemben. Na ez az, amit végképp nem tolerálnak, ez az, ami az én keresztem: ami kicsapja a biztosítékot. Ezért is menekülök általában mindenhonnan, mert borzaszt amit érzek és tudok az emberekről. Bezárkózom. na és! Jobb nekem így--- nem kell elhordozhatatlan terheket a nyakamba vennem. Ezek után "leshetek+, hogy bármely férfinemű lény itt majd próbálkozni fog, hogy megismerkedjen velem. de tudjátok mit? egyáltalán nem érdekel; nem alázkodom meg, nem dobom disznók elé a gyöngyeimet. ha nem tisztelnek akkor agyő! viszlát Uraim, és viszlát mindenki. csók Édeseim! érezzéte jól továbbra egymást! Zsu

viszlát Hölgyem,egy élmény volt Önnel beszélgetni!
(de ha én -hülye/bunkó- vagyok és a több 100 meg nem aki itt van,akkor miért a többi százat bünteti?Egy óriási általánosítás az egész hsz,és KÖNYÖRGÖM:INTERNET KULTÚRA! ,és önmagát igazolja azzal amit most írt,jobb magának egyedül,nekem az jött le ebből)


30

Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Szia Zsanna,

Szerintem kicsit felfújtad ezt a dolgot. Bordefunky lehet az elején kicsit bántó volt, még ha humorosan is, de utána azért helyretette a dolgot.

Ha te is beteg vagy, akkor nagyon jól tudod, hogy milyen érzelmi viharban élnek a mentális betegek, főleg a borderek. Néha bántóak, impulzívak, de ettől még mély érzésűek. Ha innen akarsz társat magadnak, akkor ezzel azért számolni kell.

Egyébként nagyon jól reagáltad le, jól rádörrentettél, és vissza is vett, így kell ezt tenni. Hol itt  a probléma? Azért az túlzás, hogy a sárba tiport.

Az idétlenkedésnek én személy szerint örülök. Rettentő sok szar van körülöttünk, mindenkinek mindenféle lelki-testi baja van, a humor segít kicsit ezt a sok szart magunk mögött hagyni. Én személy szerint nem szeretném ha ez a fórum siratófal lenne, van itt úgyis elég dráma az emberek életében.


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 18

Kedves Mindenki!

Azt hittem, hogy itt egy kedves, összetartó, egymást védelmező társaság van. Azért is örültem, hogy találtam végre egy helyet, ahol szabadon, nyiltan állást foglalhat az ember, vagy bátran elmondhatja a véleményét. De már látom, hogy gúny tárgyává lettem, mindjárt az elején. Csalódtam. Ez az oldal és fórum sem különb a többinél, ahol sok a marakodás és az "idétlenkedés", feltűnni vágyás. Keresztény oldalakon is megtörtént ez sajnos, akkor mit várhatok egyéb helyeken. Ha nem vesztek komolyan, hanem a hátam mögött kibeszéltek és gúnyoltok, akkor viszont "nemlátásrát" kívánok, és odébb állok.

Én mindenhol kikövetelem magamnak a tiszteletet. Ahol azt nem kapom meg, szomorúan, de eltávozom. Nem hagyom, hogy bárki is a sárba tiporjon. Egyszeri, megismételhetetlen és csodálatos teremtménye vagyok Istennek, csak úgy mint Ti is. Tisztában vagyok az erényeimmel és bűneimmel: ezekkel együtt szeretem és elfogadom magam. Viszont sok ember annyira nem értékeli magát, hogy úgy viselkedik, mintha most jött volna le a fáról. Aki nem szereti magát, az mást sem szeret, legfeljebb képmutatóskodik, és szövetkezik másokkal az ellen, aki értékes, aki fölöttük áll. Nekem van egy képességem: látó vagyok: belelátok az emberekbe. Egy-két megnyilvánulásból leveszem, hogy micsoda emberrel állok szemben. Na ez az, amit végképp nem tolerálnak, ez az, ami az én keresztem: ami kicsapja a biztosítékot. Ezért is menekülök általában mindenhonnan, mert borzaszt amit érzek és tudok az emberekről. Bezárkózom. na és! Jobb nekem így--- nem kell elhordozhatatlan terheket a nyakamba vennem. Ezek után "leshetek+, hogy bármely férfinemű lény itt majd próbálkozni fog, hogy megismerkedjen velem. de tudjátok mit? egyáltalán nem érdekel; nem alázkodom meg, nem dobom disznók elé a gyöngyeimet. ha nem tisztelnek akkor agyő! viszlát Uraim, és viszlát mindenki. csók Édeseim! érezzéte jól továbbra egymást! Zsu


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 18

Smile yes


33
Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

sziasztok burás lányok,én ismerkednék Laughing out loud


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 15

ismerős muzsika...

amúgy meg nem keresni kell. hagyni, hogy történjen. 

okéoké, vágom, hogy nem történik.

 

ahh, zsákutca


Offline
Csatlakozott: 2011 okt 23

Dettó. 

Nekem is akadtak olyan ismerkedéseim, amiknek a színvonalából(ahogy alakult) nem igazán lenne lejjebb adni. Laughing out loud

 

Lehet, nem rosszabbat kell keresni, hanem mást.


36
Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Szerintem is humoros voltál, utólag. Remélem megérti, és lesz kedve még itt fórumozni. Tessék udvarolni még neki.

 


borderfunky

CatEye írta:

borderfunky írta:

igények?nekem olyanok nincsenek!csak valaki szóljon hozzám, aztán meglátjuk....ha én akartam valakitől valamit,annak mindig csalódás lett a vége....

ja és akinek nincs humorérzéke,anyukája megkeserítette kislánykorát,elkergette a kérőket,aztán most kétségbesetten próbál nyitni az interneten,annak ezt üzenem:

Minden zsáknak van foltja.Smile A második felét nem értem a hozzászólásnak.

 

Olvass vissza ki osztotta nekem az észt...ezt tudom neki mondani,de most nincs már itt,de ha visszajön akkor talán majd elolvassa...Én abszolút humoros próbáltam lenni szerintem.


Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

borderfunky írta:

igények?nekem olyanok nincsenek!csak valaki szóljon hozzám, aztán meglátjuk....ha én akartam valakitől valamit,annak mindig csalódás lett a vége....

ja és akinek nincs humorérzéke,anyukája megkeserítette kislánykorát,elkergette a kérőket,aztán most kétségbesetten próbál nyitni az interneten,annak ezt üzenem:

Minden zsáknak van foltja.Smile A második felét nem értem a hozzászólásnak.

 


39
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 15

Laughing out loud öhö


Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Ben Nihil írta:

meg is van, min.

be kell csajozni! 

 

háááá erre rájöhettem volna hamarabb

Hajrá!yes


borderfunky

igények?nekem olyanok nincsenek!csak valaki szóljon hozzám, aztán meglátjuk....ha én akartam valakitől valamit,annak mindig csalódás lett a vége....

ja és akinek nincs humorérzéke,anyukája megkeserítette kislánykorát,elkergette a kérőket,aztán most kétségbesetten próbál nyitni az interneten,annak ezt üzenem:


42
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 15

meg is van, min.

be kell csajozni! 

 

háááá erre rájöhettem volna hamarabb


Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Nem semmiképpen. De te többes számban írtál, akkor nem egy kudarcod volt, ezek szerint.

Valamin pedig változtatni kell, ha azt akarod, hogy változzon a patt helyzet.Smile


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 15

ahhoz képest adjam le az igényeket, hogy egy olyan bipó lányba vagyok ( voltam ) szerelmes, aki átlag 2hetente szétverte az otthonomat?

hm?

 

 


45
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 15

teljességgel kizárt.

 

 


Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Lejjebb kell adni az igényszintet, ha azt akarod matcheljetek.Smile


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 15

okéoké egy kérdés.

mit csináljak, ha azoknak nem jövök be, akik nekem bejönnek, és fordítva?


48
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 23

holdfény írta:

Sziasztok én drukkolok mindkettőtöknek Marci neked is és Zsu neked is szeretettel.

A jelmondat ....érd el az álmaid a kudarcok ne törjék a szárnyaid.....

Kitartás...puszi ölelés...holdfény Smile

 

 

Köszönöm!

Jelenleg ez a fájó pont az életemben.

Szeretnék egy társat találni és családot alapítani.

Ha így lesz, minden rendben lesz! :)  Smile


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 18

yes


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 18

Kedves Holdfény!

Remélem, hogy majd még tudunk érdemben beszélgetni. Most nagyon jólesett a bátorításod és a békítésre való igyekezeted. Tényleg jól jött, mert már majdnem megsértődtem... az pedig durva lenne, mindjárt az elején. Aranyos vagy. Szép álmokat neked és mindenkinek! Zsu

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen