Gyógyszerek, növények, egyéb anyagok hatásaival és mellékhatásaival kapcsolatos kérdések

212 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés


Offline
Csatlakozott: 2017 okt 14

Mióta szeded a gyógyszereket? Gondolom nem 12 éve, ha nekem valamit üzennek eseményben képekben hangokban akkor elsősorban azt gondolom hogy hallucinálok mert akkor még ellen tudok állni, ha hagyom akkor beránt és elkezd irányítani


Offline
Csatlakozott: 2012 már 2

Sziasztok!

Van egy több mint 12 éve fennálló úgynevezett izomégés, izomfáradtság a felkarokban és a combokban főleg.Nem mindig, csak mondjuk lépcsőn felfele járásnál, fogmosásnál, szexnél.Sokfajta dokinál jártam már, pajzsmirigyemet megnézettem, gerincemet, neurológián voltam de egyik sem talált semmit.Majd nem rég megkérdeztem agykontrollos technikával a tudatalattimat, hogy mi a kérdésre a válasz és azt üzente nekem egy esemény formájában hogy hagyjam abba a gyógyszer szedését.Seroquel-t (Quetiapine) és anafranilt szedek, de az anafranilt csak 2010 óta és a quetiapine lesz a hibás.Elkezdtem csökkentgetni és láss csodát, egyre jobban szűnt meg az izomfáradtság, de mint annyiszor már, egy idő után megint visszajön, pedig most már szinte még 1/8-nál is kisebbet szedek, de annyit muszáj mert anélkül nem tudok aludni.

A kérdésem az volna hogy volt-e valakinek hasonló tapasztalata, okozott-e valakinél izomfáradtságot valamilyen antipszichotikum/antidepresszáns és ha igen, hogyan oldotta meg az illető, illetve hogy milyen orvoshoz tudnék ezzel a problémával fordulni?

A válaszokat előre is köszönöm!


3
Offline
Csatlakozott: 2017 már 26

Az én háziorvosom teljesen rendben van. Most hogy egy újabb gyszertől sikerült mexabadulni (nagyon úgy néz ki, áterrel egyeztetve, lépésről lépésre), valami "kicsapta a számat" - nem herpesz. Egy hét után elmentem hozzá, az asszisztensnek elmondtam, mik történtek, történnek, kerekedett a szeme (decemberben is kerekedett, mikor az AD-t tettem le) majd az orvos bio B vitamint írt fel és sima puhító krémet javasolt (niveat tettem rá): a cucc kb 2nap alatt elmúlt, az emésztésem még jobban felgyorsult, és a felsorolt kb 50 elvonási tünetből jelentkező 5-6ot is csökkentette kevesebb mint egy hét alatt 2-3ra. Beszélgetni kell velük, azt gondolom, kétlem, hogy bármelyik is rosszindulatú lenne, minél jobban ismer és minél több infot tud, annál többet tud segíteni. Bár fölöslegesen nem szoktam nála "kopogtatni", mert tudom, hogy rengeteg  munkájuk van.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 21

Szia!
Én nem gondoltam meditációt, Eszter javasolta, mert hát xanax nélkül sem megy, gondolom evvel meg csak bealtatna.
Évek óta nem megy a relaxálás, akkor sem, ha éppen nagyon kevés gyógyszert szedtem vagy semmit.
Még imádkozni sem tudok rendesen, mert a pulzusom még magasabb lesz az átlag 89-hez képest, szóval felejtős.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 21

"kedves" a házidokid Sad
az enyém is hasonló. mivel a férjem egészségügyes, így magyarázkodás nélkül elmehetek évente általa laborra.
a pajzsmirigyem jó, voltam hematológián is, ahol kizártak mindent, ami alapot adhat a depressziónak (pl. B12-beépülési zavarok).
sajnos orvos-fóbiám van, és tudom, így nehéz, de nagyon sok rossz tapasztalatom van.


6
Offline
Csatlakozott: 2017 feb 26

Egyetértek veled,lucylui.

Azért említettem meg ezeket ill a endokrin szakrendelést,mert a családi kórtörténetekben előfordulhatnak olyan betegségek,amelyekre nem is gondolunk,de összefüggések lehetnek vagy más betegség okozza pl:fogyás.Pl:A mi családunkban a palyzsmirigyprobléma halmozottan,generációk óta fordul elő.Én eddig negatív voltam a laborleletek alapján ,de felmerült újra a kérdés mi van ha mégis?

Nem vagyok egyszerű helyzetben ,mert a körzeti orvosom mikor meglátta anno a  psz ambuláns lapomat annyit reagált rá:,,Felőlem élete végéig is járhat pszichiáterhez ,szedhet gyógyszereket,engem nem érdekel,ha nem akarja rendbe rakni a depresszióját."Arra a kérdésemre,hogy: Hogyan rakjam rendbe ön szerint,mikor a gyógyszer mellett pszichológushoz is járok ,milyen más alternatívát tud még ajánlani?Erre nem kaptam választ .Hallgatott.Mintahogy a kivizsgálásokat sem tartja indokoltnak a családi pajzsmirigy problémák előfordulása ill  az akkori kóros soványságom miatt sem (156 cm 39kg voltam akkor ruhástól ,most évek óta 41-44között között ingadozik).Magyarán a psz orvosom nyomatja a kivizsgálásokat,rendszeresen mér súlyt is,próbálunk ötletelni mi javíthatná az állapotom,de beutalót csak a körzeti adhat.


Offline
Csatlakozott: 2017 ápr 2

matiri2 írta:

Szia!
Nem merek ilyen fogyós dolgokat szedni. Régebben ittam szenna-teát.
Sajnos rosszban vagyok a testemmel, meditálni rég nem megy.
Zabkorpában gondolkodom, most van itthon egy rakás aszalt szilva is.

emelt xanax-szal hogyan gondoltad a meditációt? Kb. mintha ittasan vezetnél,én úgy tudom.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

matiri2 írta:

Szia!
Nem merek ilyen fogyós dolgokat szedni. Régebben ittam szenna-teát.
Sajnos rosszban vagyok a testemmel, meditálni rég nem megy.
Zabkorpában gondolkodom, most van itthon egy rakás aszalt szilva is.

A zabkorpa nekem anno bevált, kefírbe keverve fogyasztottam. 1 kanál korpa 1 pohár kefírbe, és jó a tönkölybúzakorpa is.


9
Offline
Csatlakozott: 2017 már 21

Szia!
Nem merek ilyen fogyós dolgokat szedni. Régebben ittam szenna-teát.
Sajnos rosszban vagyok a testemmel, meditálni rég nem megy.
Zabkorpában gondolkodom, most van itthon egy rakás aszalt szilva is.Offline
Csatlakozott: 2017 már 21

Ettől én is tartok, de eddig megvolt a "hitleri" minimum.
Az emelt xanax jó.

A laborom majdnem tökéletes. Kicsit több a koleszterinem, de az állítólag az alultápláltságtól is lehet. Meg a gamma-GT, nem csoda, hisz' egy év alatt vagy 10 AD-t próbáltam ki.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 26

Kiwi1.2.3. írta:

Nem tudom ,ez csak egy észrevétel : A Dep mellett jelentkező ,(evési problémák , fogyás,  súlygyarapodásproblémák) miatt nekem jelenleg megint  a psz orvos nagylabor, belgyógyászat ill most már azon belül  még endokrin szakrendelésen kivizsgálást is javasolt .

Évente min. egyébként is ajánlott a labor, aki gyógyszert szed, meg annak is, aki nem. Életmentő lehet.  Ugyanúgy ahogy egyéb szűréseken is ajánlott évente, félévente megjelenni, akár van panasz, akár nincs.


12
Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Szia matiri,

Mályvakapcsula vagy szűz tea kapszula, de nálam a Dulcolax is beválik. És rost kiegészítő.

Ha ennyire hagyod magad legyengülni, az tényleg rossz. Szoktál vagy próbáltál már meditálni? Odafigyelni a tested jelzéseire, folyamataira tudatosan? Szorongásra és más lelki problémára is jó hatással van, de arra is jó lehet, hogy jobban bánj saját magaddal.


Offline
Csatlakozott: 2017 feb 26

Nem tudom ,ez csak egy észrevétel : A Dep mellett jelentkező ,(evési problémák , fogyás,  súlygyarapodásproblémák) miatt nekem jelenleg megint  a psz orvos nagylabor, belgyógyászat ill most már azon belül  még endokrin szakrendelésen kivizsgálást is javasolt .


Offline
Csatlakozott: 2017 már 26

(De ha valóban 42kg vagy, kislány/anyuka/feleség vagyis matiri, kérlek kérlek kezdjél enni valamit mihamarabb, ne kelljen infúzióra bekötniük a kórházban, ahova egyenes utad vezet - ez is gyógyszertől független, biológiai de nagyon nagyon komoly gond!! - illetve felejtős bármi egyéb a kaján kívül, viszont azt is kizárólag fokozatosan...)


15
Offline
Csatlakozott: 2017 már 21

Szia, igen, igazad van, valahol mélyen sejtem én is a megoldást.
Most felemelte a doki a xanaxomat és így többet és jobban eszem, nincs rossz utóérzés, mint eddig már hónapok óta volt. Talán ez segít valamit majd.
Azért is fura, mert mindig nagyon egészség-mániás voltam, elég jól ismertem a növényeket, gyümölcsöket, gabonákat, de a pszichés problémám alapja a szabotázs (ön-) is, ezért belefér ez a fajta hanyagság sajnos.
Érdekes, amióta szültem, nem szeretem a nyers gyümölcsöket.
Mikor régebben szedtem ugyanezt a Seroquel XR-t, akkor mellette tudtam tornázni, pont a wc-zés miatt is, de nem jött be. Akkor még tudtam rendesen enni is. Most nincs nagyon energiám.
Alapvetően kiskorom óta hajlamos is vagyok rá, van egy divertikulózisom, ami nem túl előnyös ebben a helyzetben...
Ezt hogy érted, hogy az is kijön majd, amiről nem is tudtam?


Offline
Csatlakozott: 2017 már 26

Matiri,

ha nem eszel, mit kellene a szervezetednek kiürítenie? Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy milyen gyógyszert szedsz, hanem egész egyszerűen ha nincs kaja-nincs kaki. A répa pont hogy megfogja a székletet, az pedig, hogy "nem út számodra az egészséges étkezés", sajnos elég elkeserítő hozzáállás Sad Alma, bogyós gyümölcsök, saláta, min. 2l víz naponta, amivel el kellene kezdened... szépen fokozatosan, ahogy az éhező sem kaphat hirtelen 5fogásos ebédet, emelni kellene az adagokat és irányítani, amit eszel, hogy beinduljon a gyomor és az emésztés, és ez meg fogja hozni a rendes bélműködést.

Gyógynövények, egyfalatok, pikkpakkmegoldások nem léteznek, vagyis, illúziók, csak kicsinálja a gyomrod, egyéb mellékhatásokat okoz hosszú távon... Energiád van? Ha mozogsz valamit minden nap, séta, gyaloglás, jóga, pilates, nem kell sok, az is megindítja az emésztést. De ha mindenáron ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez (szíved joga), igyál szűzteát vagy dobálj be naponta pár szűztea kapszulát... Akkor az is kijön majd, amiről nem is tudtál.


Offline
Csatlakozott: 2014 aug 23

Igen, meg legtöbbünknek az ilyen természetes nyugtatók heylett inkább környezeti változás kell(ene). A kontroll tudata a legjobb feszültségoldó.


18
Offline
Csatlakozott: 2017 már 21

Szia Máté!
Minden tiszteletem a tied, hogy ennyiféle dolgot beszedsz. Nekem már tabletta-undorom van, pedig "csak" négyféle gyógyszert és kétféle vitamint szedek.
A vitamin az D3-ból a 3000NE-es, C-vitaminból  ezres, nem kockáztathatom, hogy bármi influenzát vagy megfázást megkapjak.
Sajnos a Nervenpflege nem igazán vált be, viszont nagyon büdös Laughing out loud a macskagyökér miatt, gondolom. Az ashwaganda az tényleg jó lehet sok mindenre. Még az aranygyökérről hallottam, hogy nagyon jó az alvásra.
Egy időben szedtem Magne B6-álom nevű kapszulát. Úgy vettem észre, a gyógynövények ilyen erős gyógyszerelés mellett nem igazán tudnak labdába rúgni.


Offline
Csatlakozott: 2014 aug 23

Aswaganda-t és a nervenpflege-t nem mindig szedem, csak ha idegesebb vagyok.Offline
Csatlakozott: 2014 aug 23

Amit én szedek: 1000 gramm halolaj, 4000 NE D-vitamin, szokásos gyógyszerek, valamint nervenpflege nyugtató (kör alakú, mindenféle nyugtató növények vannak benne, és még olcsó is), és Ashwaganda (abba is van olcsóbb fajta), plusz C-vitamin 500 mg.


21
Offline
Csatlakozott: 2017 már 21

Ja, köszi, a vízben áztatott aszalt szilvát kihagytam a sorból, hogy az sem csinált semmi érdemlegeset Sad


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

matiri2 írta:

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata kifejezetten kvetiapin okozta székrekedés elhárítására?
Az a baj, hogy az ún. egészséges életmódot nem tudom betartani, mert annyira elrenyhült az emésztésem, hogy örülök, ha egy valami akármit megeszem a nap folyamán néha-néha, mondjuk reggelire 3 kis kekszet, annyira undorom van a kajától, mert rögtön felpuffadok mindentől. A tudományos alapú (rostok, joghurt, répapüré stb.) étkezés nekem felejtős.
Amit próbáltam: Moxalole, Guttalax, Laevolac, Duphalac. Nem működnek.
Van esetleg valami gyógynövényes, természetes, egy falatos dolog, amit tudnátok ajánlani?Tudom, nem egy egyszerű eset frown.

Azt ajánlja a kertészm. barátnőm, hogy próbáld ki a szilvalekvárt, 1 evőkanál reggel éhgyomorra. Jó még az aszalt szilva, 10-15 szem ebéd után.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 21

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata kifejezetten kvetiapin okozta székrekedés elhárítására?
Az a baj, hogy az ún. egészséges életmódot nem tudom betartani, mert annyira elrenyhült az emésztésem, hogy örülök, ha egy valami akármit megeszem a nap folyamán néha-néha, mondjuk reggelire 3 kis kekszet, annyira undorom van a kajától, mert rögtön felpuffadok mindentől. A tudományos alapú (rostok, joghurt, répapüré stb.) étkezés nekem felejtős.
Amit próbáltam: Moxalole, Guttalax, Laevolac, Duphalac. Nem működnek.
Van esetleg valami gyógynövényes, természetes, egy falatos dolog, amit tudnátok ajánlani?Tudom, nem egy egyszerű eset frown.


24
KiscsilIag

Avana!

Mesélj majd, hogy milyen tapasztalatod van!


Offline
Csatlakozott: 2011 okt 23

Este veszek majd  halolajat és D-vitamint.

Persze kaptam más tippeket is és itt is elhangzik még ez-az, de ennél a  kettőnél érzem viszonylag bizonyítottnak a potenciális hatást.

Persze ehetnék akár halat is, mondjuk pisztrángot-kakukkfűvel...egészben sütve...csak nem minden nap...

Volt már, aki megjegyezte, látszik rajtam, hogy nem eszem sok húst, sokáig vega voltam. Nem tudom, mire gondolhatott. Laughing out loud

Kár, hogy nem vagyunk tengeres nemzet...


Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Természetesen szabadon felhasználató, remélem másnak is hasznára válik. smiley


27
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 22

Kedves holdfény, parrot, köszönöm az együttérző soraitokat.

Nos igen, valóban nehéz átvészelni bizonyos beteges időszakokat.

Derékővet a reumán felírtak, használom is. A reuma doki megnézett minden mozgás funkciót, de nem tette le a voksát a lumbágó mellett. Az akupunktúrán voltam a nyáron, a 10 alkalom után (136 eFt) azt mondta a DRxY, hogy ha nem volt elég még 10-et kellene csinálni. EZ most nemigen fér bele. Gyakorlott asztrólógusként próbáltam a saját képletemből kitaláni a megoldást, ami igazából idő kérdése. Bizonyos bolygó átvonulások 

alaposan bekavarnak az élet minden területén. 

Remélem legközelebb jóbb hirrel jövök.

Üdv Öregúr


borderfunky

Füles írta:

Láttátok ezt a cikket? Enyhén szólva is érdekes!!

http://www.medicalonline.hu/tudomany/cikk/specialis_szerotonin_neuronok

megyek a boltba és veszek gyorsan egy kis szerotonint...

erről a boborján mondata jut eszembe a hollószínházból,mikor megkérdezik,hogy mi a kedvenc étele?és ő erre azt mondja,hogy "kedvenc ételem  az ebéd,céklával"


Offline
Csatlakozott: 2014 máj 7

Gyógyászati segédeszköz boltban lehet venni derékvédő övet.Na,az még csodákra képes.Most az én derekam is fáj egyébként.sad


30

Offline
Csatlakozott: 2014 máj 7

Öregúr!Nagyon összetett a probléma!Kisugárzik a lábba a fájdalom,vagy ,,csak,, helyi lokális?,.Pihenésre szűnik?A csodát a padlón fekvés teheti,lábakat derékszögben feltenni a székre.Csak szőnyeg legyen,mert akkor a veséje fázik meg.Egy csontkovács is jól jöhet!


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 22

Üdv parrot, engem kissé komolyabban érint a téma. Nem gyógyulást várok itt, henem ésszerű javalatokat.

Üdv

Öregúr


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Kösz debut, ha megengeded, ezt felteszem a témába vágó szakmai oldalunkra.

 


33
Offline
Csatlakozott: 2016 okt 19

Láttátok ezt a cikket? Enyhén szólva is érdekes!!

http://www.medicalonline.hu/tudomany/cikk/specialis_szerotonin_neuronok


Offline
Csatlakozott: 2014 máj 7

smileyIstenem,egy új ???????férfi a búrán!Meggyógyítjuk,csak győzze kivárni!


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 22

Köszike minden válaszért, hogy közösen "kitaláljuk" kogy cseszik el az orvosok az emberek egészségét. Nincs olyan orvos ma, aki az emberi test, és szerveihez is egyszerre legalább 80 %-ban értene! Ki merem mondani. Lassan úgy járunk mint az 50 éves amarikai viccben, amikor a pasi a fájos jobb kezével megy a dokihoz, az meg elküldi, hogy menjen a másik dokihoz, mert ő csak a balkézhez ért!

Visszatérve a szószátyárságomból, természetes, a tegezés, mert belül azért 20 éves vagyok!

Gerincsérv? Nem tudom. Egyetlen orvos nem nyúlt hozzám, pedig még azt is mutattam nekik, hogy a bordáim közeledenek a medencecsontjaimhoz, (igaz kicsit hajlott a hátam de nem annyira) és így nyilván a gerinc is "összébb" mehetett, ami sok egyébet okozhat.

Kontrasz anyagos vizsgálatot nem javasoltak, mint CT, MRI, de hát annak idején az orvosoknak nem volt ilyen mégis tudtak vizsgálni!

Továbbra is várom a hozzászólásaitkat, Gyógyükkal lapcsolatban is, akkor a gy nevét is megadom, összetevőket is.

Üdv, Öregúr


36
Offline
Csatlakozott: 2016 nov 22

Szevasztok. Egy internet szörfözés gyógyszerek témában vezetett erre az oldalra.

Jómagam túl vagyok a 70-en és sok nyavaját szedtem össze, amire természetesen sok mérget is írtak fel az orvosok. Kezdve a vérnyomáscsökkentővel, azután nyugtató, szívsegítő gyógyók, cukorbetegségre, erekre. Hajdanán sportoltam, de a viszerek és egyéb bajok miatt most már csak a szobai evezős padot tudom néha használni. 

A baj nem jár egyedül szokták mondani. De így is van. A nyáron erős hátfájásom lett,

(nem tudni mitől) amire Mydetont, Zaldiárt írt fel a reuma orvos. Alig használt, ezért még kínai akupunktútára is jártam, ami csak a pénzem vitte, majd gyógytorna és fizikóterápai, masszírozás  3,5 hónap után rendbehozta a kínkódást. 

Két hétig! Mert egy almavásárláskor egy kb 20-25 kilós ládát betettem a kocsi hátsó ülésére és azóta újra hátfájás. Ez a "hátfájás" szinte olyan gyűjtő fogalom, mert a nyári hátfájás

inkább deréktájon volt, a mostani a lumbágós résznél. De konkrét diagnózis, hogy mi lehet (még röntgen sem mutatott kórós gerincet) nem szüketett a dokiktól. Várok jó ötleteket.

 

 


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 19

parrot írta:

Füles?Mi van veled?

Köszi! Én még mindig várakozóállásponton, semmi változás nem történt, álmos levert vagyok továbbra is Shock Pedig éjjel, úgy ahogy alszom is.


Offline
Csatlakozott: 2014 máj 7

Füles?Mi van veled?


39
Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Igazán nincs mit! Smile
Egy kis segítség. Ha pörögni akarsz, lehangolt vagy, életunt, motiválatlan akkor ezek tuti segítenek.
Legalábbis nekem nagyon megdobja a hangulatomat.
Ginzeng + Ginkgo Biloba + Rhodiola Rosea.
Ginzengből(méhpempős) napi egy ivóampulla + 1 kapszula, Ginkgoból 2X120mg, Rhodiolából meg 2X250mg-os KIVONAT, nem a root, mert az nem sokat ér.
Ezektől kicsit nehézkes az alvás, de valahogy nem leszel fáradt a kevesebb alvástól.
Ehhez a kombóhoz a legjobb alvássegítő a citromfű+orbácfű+valeriana MAX, esetleg még az 5htp.
Az 5htp-től (100mg) olyan élénk álmaid lesznek, hogy öröm rájuk visszagondolni, és ráadásul az átlag esti 4-5álomból 2-3ra simán vissza tudsz emlékezni.
A fent felsorolt kúra 2-3 hét alatt úgy megdobja a hangulatot, hogy le se lehet plasztikázni a mosolyt az arcodról. Wink

Mivel kísérletezgető típus vagyok, ezért a többit is tesztelni fogom, tuti van még hasonló vagy jobb hatást kiváltó kombó.
Ami szimpi az a Same, Acetyl-L-Karnitin, Phosphatidylserine, Tyrozin.
Növényekből pedig a Damiana, Kava-Kava, Kratom, Maca, Kanna, Muira Puama, Schisandra chinensis, Yohimbe

 


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 9

Köszi, ez nagyon hasznos 


borderfunky

debut12 írta:

Összegyűjtöttem pár gyógynövényt, meg egyéb táplálékkiegészítőt amik a hangulatot befolyásolhatják. Párat közülük már én is próbáltam, a többiről meg utánaolvastam.
http://www.mediafire.com/file/z6xusyudeyukazo/%C3%89RDEKESS%C3%89GEK.docx

Szia!köszi az infókat,nagyon érdekes gyűjtemény,és most végre magyarázatot kaptam,hogy miért iszom még mindig azokat az egészségtelennek bélyegzett  taurin-tartalmú energiaitalokat.


42
Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Összegyűjtöttem pár gyógynövényt, meg egyéb táplálékkiegészítőt amik a hangulatot befolyásolhatják. Párat közülük már én is próbáltam, a többiről meg utánaolvastam.
http://www.mediafire.com/file/z6xusyudeyukazo/%C3%89RDEKESS%C3%89GEK.docx


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Málna írta:

Az ödéma és a vizesedés ugyanaz?

Ugye ha a lábfejem vizesedik, akkor nincs fulladás veszély?

Ugyanaz: ödéma, vizenyő. Nálad valószínűleg nincs fulladásveszély, de mondd meg a dokinak, hogy vizesedsz. Mondjuk attól is függ, mi okozza a vizesedést, hogy mivel jár. Pl. van, akinek szívbetegségtől van. Akkor jön a vízhajtó.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Füles írta:

Az a kérdésem, ha az embernek emelik a gyógyszeradagját, nálam duplájára 10 nap után, mert a minimumot szedtem addig. Akkor előlről kezdődik az a 2-3 hét amíg esetleg hatni fog?

Összességében ma szedem 13 napja a gyógyszert és 4. napja az emelt adagot. Várhatok e valami hatást még majd ezután vajon? Türelem? blushblush

Az, Füles, az: türelem. Van, akinél 6-8 hét.


45
Offline
Csatlakozott: 2016 okt 19

Az a kérdésem, ha az embernek emelik a gyógyszeradagját, nálam duplájára 10 nap után, mert a minimumot szedtem addig. Akkor előlről kezdődik az a 2-3 hét amíg esetleg hatni fog?

Összességében ma szedem 13 napja a gyógyszert és 4. napja az emelt adagot. Várhatok e valami hatást még majd ezután vajon? Türelem? blushblush


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 9

Fenil-alanin / tirozin táplálékkiegészítő fogyasztással kapcsolatban van valakinek személyes tapasztalata? 


törölt nick

Az ödéma és a vizesedés ugyanaz?

Ugye ha a lábfejem vizesedik, akkor nincs fulladás veszély?


48
Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

http://www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/abilify-depresszio-ellen.htm

na, erről ennyit


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Szerencsémre nekem a Tegretolt leállították, amint piros, viszkető hólyagocskák jelentek meg rajtam. Aztán most azt mondta az új doki (sztk-s ez), hogy ha ilyen volt a tegretoltól, a Lamolepet nem adja. Valami keresztallergia lehet, vagy hasonló hatóanyag. 

Elvileg allergiánál le kell állítani a gyszert...


Offline
Csatlakozott: 2010 dec 8

Egyáltalán nem voltál hosszú, inkább rövid! Nagyon érdekes dolgok ezek, én is mindig valami ilyen úton próbálok elindulni: megfejteni, hogy mi miből ered. Azt hiszem, hogy ez lesz a megoldás. Sokszor nem boldogulok, magas a fal, rövid a létra, de van, hogy igen, és  így már sikerült egy-két terhet ledobnom.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen