Gyógyszer

3092 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés

Offline
Csatlakozott: 2016 jan 24

Sziasztok! Kéne egy kis help. Kifogytam a frontinból, a dokimhoz csak 04.04-re kaptam időpontot. Van olyan pesti tag aki tud nélkülözni számomra jó pár darabot? Köszönöm.


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 28

Köszönöm! 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Ezt nem tudom. Érdemes lenne telefonon rákérdezni.

Thalassa Ház fogad országosan betegeket, itt csoportterápiák vannak. Felvételi beszélgetésen dől el, h kit vesznek fel.

http://www.thalassahaz.hu/thalassa


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 28

Értem amugy nem vagyok megelégedve azzal a korházzal az ápolok gunyolodtak rajtam nagyon bunko beszolasaik voltak amikor rosszul voltam a gyogyszertol 1 reggel azt mondta hogy befejezhetnem 

Lehetséges más korházba átmenni úgy hogy a városunk ahoz a korház ellátásához tartozik? 

Igazábol a rehabilitációmat akarja az orvos de en nem akarok abba az intézménybe lenni honapokon keresztül ráadásul semmien terápia nincs nem is tudom akkor abban mi a rehabilitáció


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Az olanzapin nekem is jól csökkentette a szorongást és mániás tüneteket is mérsékelte. 

Most mit szedsz?


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Kipróbálhatnál valamilyen antipszichotikumot. Nálam a Parnassan bevált.


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 28

Trittoc truxal es restigulin amit most szedek de eggyátalán nem csökkenti a szorongást és a feszültséget 


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 28

Sziasztok! A korházba megvonták tőlem a nyugtatót. Annyi történt hogy mondtam az orvosnak többször is hogy a frontin és a rivotril nekem nem jo mert a frontintol túl jó kedvem volt és mindent amit addig nem mertem meg normalis helyzetbe nem merne az ember en megcsinaltam es baj lett belole utana kaptam a rivotril 2 mg ot az meg nagyon felpörgetett olyannyira hogy ideges voltam és többet vettem be azt hittem nem használ annyi amenyit előírtak a több 3x2 jelent ekkor mar valamennyire jobb volt de meg mindig pörögtem. A baj a frontintol az volt hogy a paramat enyhitette es volt egy illető aki el akart nekem adni valamit en meg persze megvettem meg ilyen baromsagokat csinaltam az illetőről mindenki tudja hogy hibás vackokat árul, szeretnem megkerdezni hogy milyen gyogyszer valhat be benzo helyett mert nem irja fel az orvosom eggyiket se mert azt mondja függő vagyok minden napom kinszenvedes azota miota kijöttem a korházbol 129 es pulzus szokott lenni sokszor szivdobogásérzés, izzadás, belső remegés, szédülés de csak akkor ha nyilt téren vagyok vagy kereszteződéseknél a paranoid dolgok is előjöttek félek egyszerűen kimenni az útcára kisérettel megy csak és hiába mondom az orvosnak nem tesz semmit raadasul nagyon bunkó 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Beszéltem az orvosommal. Lehet, h hétfőn már tud fogadni.

Emailben ill telefonon is megbeszéltük, h teszek egy próbát az olanzapin elhagyásával. Abban bízok, h a sulis teher lekerült rólam ill bnős fenyegetős/feljelentős vádaskodása is megoldódni látszik, így spontán javul az állapotom. 

Abban egyeztünk meg, h amikor jól vagyok lehetek gyszermentes, rosszabb állapot esetén kis adag gyszerrel mérsékeljük a tüneteket. 

Nyugtatót továbbra is szedek. Nincs fix adagja. Remélem az olanzapin után ezt is el tudom hagyni vagy nagyon ritkítani tudom a szedését. 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Liliomlány!

Örülök, h orvosoddal ilyen jól meg tudtatok egyezni és szabad kezet ad, bizonyos korlátokon belül.

Sajnálom, h nem sikerült az elhagyás. Mit tudtál meg? Ez hipomán állapot volt vagy a megvonási tünetek erre hasonlítottak? 

Mekkora adagot szedsz?

Télen erősödni szokott a depressziód? Ezért javasol télre emelést? Offline
Csatlakozott: 2017 dec 21

Tegnap voltam dokinál, azt mondta, hogy ne hagyjam el a gyógyszert (escitalopram). 

Így megegyeztünk, hogy amennyire lehet, leviszem minimumra. Nyáron nem kell szednem, de októbertől valószínűleg megint kell, és télen emelni.
Azt mondta hogy én állíthatom be magamnak mennyi kell, mert én érzem, szóval ezzel így most kiegyeztem.

Nem is értem miért akartam annyira elhagyni.

Talán mert még ő mondta, hogy csak 5-6 hónapig fogom szedni. Most meg azt magyarázta, hogy van aki 10-20 éven keresztül is szedi.

De mind a mellékhatásaitól, mind az elvonási tüneteitől kivagyok, így csak annyit szedek amennyit muszáj.


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 21

Szóval mára beütött az összes többi tünet, ami hivatalosan is fel van tüntetve a papíron.

Így rá kellett jönnöm, hogy muszáj lesz finomabban lejönnöm róla, és negyedelni az adagot.

Ó, pedig az áprilisi Vienna City (fél)Marathont már "tisztán" akartam futni (székrekedés és fokozott szomjúság miatt).


Offline
Csatlakozott: 2015 már 27

Sziasztok!

Rászántam magam,hogy kiváltom. Erre kiderült,hogy ez a fajta gyógyszer megszűnt, ugyanaz a Parnassan csak más cég gyártja.

Viszont megint ott van a hatalmas kérdés, embóliát okozhat. Most készülök kivizsgálsra ez ügyben, felhívtam a doktornőt,azt mondta ilyen adagnál nem szokott probléma lenni. Felvetettem neki,hogy esetleg szedjek e mellé Aspirin protect-et, azt mondta nem szükséges,de lehet.


Offline
Csatlakozott: 2017 okt 14

Sziasztok!

Antidepresszàns adagjànak emelésekor mennyi idő utàn hat az emelt adag?


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 21

Kiscsillag írta:

Nekem nyugtató elhagyásnál erősödtek fel a mániás tünetek.

Olyanról már hallottam, h antidepresszáns kiválthatja a hipomán állapotot, de olyat nem, h gyszerelhagyás okozza. Persze ettől még lehetséges, én sem tudok sokat a bipolról. Nekem évekig észre sem vették ill minden mással magyarázták a tünetet, gyszerrel sem kezeltek jól emiatt. 

Sztem írj a bipol topikba, hátha ott tud vki érdemnen válaszolni. Babarczy Eszter tud sokat a bipolról, lehet érdemes lenne priviben megkérdezni.

Ha nem múlik el, sztem hétfőn hívd fel az orvosodat. 

Köszönöm Smile Vannak bipol ismerőseim, így egyelőre őket kérdeztem.

Tegnap egész nap pörögtem, valahogy aztán könnyen el is aludtam, nem volt semmi gond, jókedvem volt végig, majd egész éjszaka rosszat álmodtam. Ha az egyiknek végre vége volt, jött a másik.
Ezek nem egyszerű álmok, hanem olyan emlékbetörős, bántós álmok. Emlékszem, hogy az egyikben nagyon sírtam.

Így ma ez és a további emlékbetörések határozzák meg a napomat...szerencsére nem vagyok (még) levert.

Viszont innentől kezde tiszta a kép, hogy a hipománia bár bipoláris tünet, de a lejtmenet okozója egyértelműen a poszttrauma.


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 15

Nőknek kimondottan ajánlott a B kompex + vas pedig. Ne hagyd el, esetleg csökkentsd az adagot, és zsíros kaja után szedd be, hogy ne ürüljön ki hamar.


Offline
Csatlakozott: 2015 már 27

Kleó írta:

Itt mindenki problémás (meg amúgy is).

Miért baj a vitaminok? Étvágyfokozás?

Állítólag a B vitaminok feleslegesek, és hízlalnak. Multivitamint felesleges szednem, pedig megtaláltam végre a számomra megfelelőt végre,jó áron, nem voltam beteg mióta szedem,pedig a mellettem a párom is az volt meg a gyerekek is. Szerinte D vitamint, omega3-at és C vitamint kellene csak szedni.

Na hát az én napi repertoárom, legalább 7 fajta tabiból áll. Így állítottam be az évek óta össze-vissza ciklusomat, csökkentettem a vérzést. Elmúlt az aranyerem,nem fáj a gyomrom,nincs gyomorsavam elállt a hajhullásom,a körmöm is gyorsan szépen nő,nem töredezik. A B50 komplexet magnéziummal veszem be,ha görcsöl esetleg a hasam menses előtt, tökéletesen csillapítja, nincs szükségem gyógyszerre(régen volt). Olyan multit szedek amiben a B vitaminokból 25mg van. Hízni nem híztam tőlük, havonta,mérem a súlyom. Az előző dokim is azt mondta ne szedjem B-t mert elhízok tőle,inkább Valdoxant. Úgylátszik a dokik egységesen így gondolkodnak. Én magamon tapasztaltam ki a hatást. Sajnos a B arra nem hat amire elkezdtem szedni, de másra viszont igen. Tudom nem normális ennyi fajtát szedni, de félek mindefajta betegségtől, és így tudom csillapítani a félelmemet kicsit. Ha felsorolnám a vitamin raktáram tartalmát,rosszul lennél szerintem. Mikor a férjem elé kitettem, csak annyit kérdezett ez árban mennyi volt? Erre én, nem egyszerre vettem őket,így mindig kis összeg....

Viszont kiokosítottam magam belőlük totálisan smiley És még lenne pár amit megvennék, de már nem merem mert már így is sok...


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 15

Gyógyszereket ne kínáljunk fel másoknak, még ingyen és jószándékból sem, köszönjük. A gyógyszertárak átveszik a felesleges gyógyszereket, ha nem akaja valaki kidobni.


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Itt mindenki problémás (meg amúgy is).

Miért baj a vitaminok? Étvágyfokozás?


Offline
Csatlakozott: 2015 már 27

Húú  surprise

Hát semmi bíztatót nem írtatok.

Nekem reggel 6-kor kell kelnem, gyerekeket oviba isibe vinni. Bár az iskola már nem probléma,egyedül jár a lányom,de oviba én buszozok a kisfiammal. Utána meg home-office-ban dolgozok apukámnál kialalított irodámban,testvérem cégénél irodai aszisztensként. Pénzügy,figyelnem kell.

Ja és mellé még kapnék 1mg-os xanaxot. 

Délután meg a koplalás mozgással.

Vajon menni fog?

Nagyon problémás ember vagyok indecision

A doki a szedett vitaminjaimat is szelektálni akarja. Pedig végre 3 hónapja normális időre,normális ideig tart a mensesem,a mennyisége is fele annyi,és ezt a vitaminokkal értem el. Szóval a vitaminjaimat nem szivesen hagyom el.Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Lilla, nem akarlak idegesíteni, de én mindenféle zabálás nélkül híztam meg tőle, igaz, jóval nagyobb dózistól.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Lilla1331 írta:

Kiscsillag írta:

Lilla1331 írta:

Sziasztok!

Az Olanzapin nevezetű antip.-ről tud valaki valamit? 

Dokit váltottam, már nem vagyok se bipoláris se bordi, az új diag. Generalizált szorongás. Eddig 2×2mg xanax sr-t szedtem,(a régi dokim minden szorongásos panaszt xanax-al oldott meg), szóval a doktornő szerint ebből a tabiból kellene esténként 2,5mg-ot szednem,és mellette lassan leépíteni a nyugtatót,mert szerinte arra nincs szükség.

Na, de mivel ez a "csodálatos" tabi hízlal,szénhidrát megvonásos diétára fogott az első 2 hónapra. Sajnos jelenleg is rendelkezem túlsúllyal,amitől nehezen tudok szabadulni,mivel sajnos a diéták rendre befuccsolnak,nincs akaraterőm. Tudom fogynom kéne,de nem tudom hogyan leszek képes betartani. Hízni már nem akarok. Vajon jó ez a tabi?

Nemrég kezdtem el szedni, 2,5 mg-t. 2 hét alatt 2 kg-t híztam. Hiába lakok jól, szinte kényszeresen eszek. Nekem a hízás nem annyira nagy gond, inkább az zavar hogy puffadok, refluxot hozott elő.

Jövő héten próbàlom elhagyni mert átalszom az életemet a gyszerrel. Kedden vizsgázok, előtte levő nap kihagyom, h fel tudjak kelni. Addig szedem mert az is gond, hogy gyszer mellett is van még mániás tünetem (kevert szakasz). 

 

Köszönöm,hogy leírtad a tapasztalataidat!!!

Az egész családom erősködik,hogy kezdjem el szedni. Lassan már hajlok rá, mert nagyon rossz ez a belső robbanás szerű szorongás,feszültség,meg félek emberek közé menni,minden megszólalásnál ahol segíteni akarnak megsértődöm,és a hátsó szándékot rosszindulatot látom.

Szóval nem egy mesés állapot.

Az durva, hogy 2,5mg-tól is 2kg-ot híztál 2 hét alatt. Gondolom nekem azért írták ki a diétát meg a több mozgást. De ha kémyszerevést csinál, hogy a manóba bírom majd ki,hogy csak délelőtt egyek?

Te este veszed be,és úgy vagy álmos tőle még másnap is? Dolgozni lehet mellette?

 

Este 7-kor szedem. Kb 9 óra az alvásigényem. Sajnos amikor csak 7-8 órát aludtam, 2-3 nap után olyan mínuszba kerültem, hogy 12 órát is aludtam.

Sokan tudnak vele dolgozni, nagyobb adaggal is. Én nem tudnék.

Nálam az is plusz nehézség, hogy krónikus májgyulladásom van, emiatt lassabban bontja le a gyszert és jobban átnyúlik másnapra a szedáló hatása. A májbetegségem miatt zsírmájam is volt (nagyon soványan), emiatt a hízást ellenzi a hepatológus, hiába vagyok normál súly alatt. Kisebb gond a soványság, mint a zsírmáj, ami gyorsítja a májkárosodás ütemét. 

Hangulatstabulizáló áterem szerint még károsabb lenne a májamra, így azt nem kaphatok. Több, mint 2 hete szedem és a mániás tünetek nem múlnak el. Ahhoz kevés ez az adag. Ma még veszek be, holnap kihagyom mert el sem tudnék menni a vizsgámra a gyszerrel. Utána leállok vele. 

A szorongást jól lehúzza, de maga a mániás tünet is tol gátlástalan irányba. 


Offline
Csatlakozott: 2015 már 27

Kiscsillag írta:

Lilla1331 írta:

Sziasztok!

Az Olanzapin nevezetű antip.-ről tud valaki valamit? 

Dokit váltottam, már nem vagyok se bipoláris se bordi, az új diag. Generalizált szorongás. Eddig 2×2mg xanax sr-t szedtem,(a régi dokim minden szorongásos panaszt xanax-al oldott meg), szóval a doktornő szerint ebből a tabiból kellene esténként 2,5mg-ot szednem,és mellette lassan leépíteni a nyugtatót,mert szerinte arra nincs szükség.

Na, de mivel ez a "csodálatos" tabi hízlal,szénhidrát megvonásos diétára fogott az első 2 hónapra. Sajnos jelenleg is rendelkezem túlsúllyal,amitől nehezen tudok szabadulni,mivel sajnos a diéták rendre befuccsolnak,nincs akaraterőm. Tudom fogynom kéne,de nem tudom hogyan leszek képes betartani. Hízni már nem akarok. Vajon jó ez a tabi?

Nemrég kezdtem el szedni, 2,5 mg-t. 2 hét alatt 2 kg-t híztam. Hiába lakok jól, szinte kényszeresen eszek. Nekem a hízás nem annyira nagy gond, inkább az zavar hogy puffadok, refluxot hozott elő.

Jövő héten próbàlom elhagyni mert átalszom az életemet a gyszerrel. Kedden vizsgázok, előtte levő nap kihagyom, h fel tudjak kelni. Addig szedem mert az is gond, hogy gyszer mellett is van még mániás tünetem (kevert szakasz). 

 

Köszönöm,hogy leírtad a tapasztalataidat!!!

Az egész családom erősködik,hogy kezdjem el szedni. Lassan már hajlok rá, mert nagyon rossz ez a belső robbanás szerű szorongás,feszültség,meg félek emberek közé menni,minden megszólalásnál ahol segíteni akarnak megsértődöm,és a hátsó szándékot rosszindulatot látom.

Szóval nem egy mesés állapot.

Az durva, hogy 2,5mg-tól is 2kg-ot híztál 2 hét alatt. Gondolom nekem azért írták ki a diétát meg a több mozgást. De ha kémyszerevést csinál, hogy a manóba bírom majd ki,hogy csak délelőtt egyek?

Te este veszed be,és úgy vagy álmos tőle még másnap is? Dolgozni lehet mellette?

 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Nekem nyugtató elhagyásnál erősödtek fel a mániás tünetek.

Olyanról már hallottam, h antidepresszáns kiválthatja a hipomán állapotot, de olyat nem, h gyszerelhagyás okozza. Persze ettől még lehetséges, én sem tudok sokat a bipolról. Nekem évekig észre sem vették ill minden mással magyarázták a tünetet, gyszerrel sem kezeltek jól emiatt. 

Sztem írj a bipol topikba, hátha ott tud vki érdemnen válaszolni. Babarczy Eszter tud sokat a bipolról, lehet érdemes lenne priviben megkérdezni.

Ha nem múlik el, sztem hétfőn hívd fel az orvosodat. 


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 21

Kiscsillag írta:

Liliomlány írta:

Az escitalopram elhagyása okozhat hipomán állapotot (úgy hogy nem vagyok bipoláris)? 

Vagy csak "jókor" hagytam el a gyógyszert?

Ezt nem tudom. Mit érzel?

Megvonási tünet általában szorongás, ingerlékenység, alvásprobléma, áramütésszerű érzés szokott lenni.

Igen, ezekről én is olvastam, de egyik sem jelentkezett nálam. 
Egyébként nem hirtelen hagytam abba, hanem egyre csökkentve az adagot.

Azt érzem, hogy egész nap pörgök, és folyamat csinálnom kell valamit. Ha lehet, akkor egyre gyorsabban. 
Reggel 6 óta fent vagyok és azóta ez van. Déltájban volt kellemetlen, akkor a fejem is fájt már tőle.
Olyan dolgok után sem fáradtam el eddig, amiktől eddig el szoktam.

Tegnap délután óta van ez, sokszor nem lehet bírni velem a hülye vicceimtől, amiken indokolatlanul nevetek elég sokat.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Lilla1331 írta:

Sziasztok!

Az Olanzapin nevezetű antip.-ről tud valaki valamit? 

Dokit váltottam, már nem vagyok se bipoláris se bordi, az új diag. Generalizált szorongás. Eddig 2×2mg xanax sr-t szedtem,(a régi dokim minden szorongásos panaszt xanax-al oldott meg), szóval a doktornő szerint ebből a tabiból kellene esténként 2,5mg-ot szednem,és mellette lassan leépíteni a nyugtatót,mert szerinte arra nincs szükség.

Na, de mivel ez a "csodálatos" tabi hízlal,szénhidrát megvonásos diétára fogott az első 2 hónapra. Sajnos jelenleg is rendelkezem túlsúllyal,amitől nehezen tudok szabadulni,mivel sajnos a diéták rendre befuccsolnak,nincs akaraterőm. Tudom fogynom kéne,de nem tudom hogyan leszek képes betartani. Hízni már nem akarok. Vajon jó ez a tabi?

Nemrég kezdtem el szedni, 2,5 mg-t. 2 hét alatt 2 kg-t híztam. Hiába lakok jól, szinte kényszeresen eszek. Nekem a hízás nem annyira nagy gond, inkább az zavar hogy puffadok, refluxot hozott elő.

Jövő héten próbàlom elhagyni mert átalszom az életemet a gyszerrel. Kedden vizsgázok, előtte levő nap kihagyom, h fel tudjak kelni. Addig szedem mert az is gond, hogy gyszer mellett is van még mániás tünetem (kevert szakasz). 


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Liliomlány írta:

Az escitalopram elhagyása okozhat hipomán állapotot (úgy hogy nem vagyok bipoláris)? 

Vagy csak "jókor" hagytam el a gyógyszert?

Ezt nem tudom. Mit érzel?

Megvonási tünet általában szorongás, ingerlékenység, alvásprobléma, áramütésszerű érzés szokott lenni.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Az olanzapinnal kieszem magam a vagyonunkból. Zabálok, nem tudok leállni. Fel vagyok puffadva, előjött a reflux. Egyik éjjel hánytam is. 


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 21

Az escitalopram elhagyása okozhat hipomán állapotot (úgy hogy nem vagyok bipoláris)? 

Vagy csak "jókor" hagytam el a gyógyszert?


Offline
Csatlakozott: 2015 már 27

Köszönöm smiley

Ha így dícséred,lehet belevágok. Bár sovány lennék,és nem lenne gond ha hízok......frownOffline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Ő tényleg az egyik levprofibb, hallgass rá

Mondjuk én 30 mg- tól híztam 30 kilót. Azért kis adagnál is oda kell figyelni. De tényleg jó hatású gyszer.


Offline
Csatlakozott: 2015 már 27

Szia  Kleó!

Hát köszönöm!

Egyenlőre még nem váltottam ki, mert eddig akárhány antipszichotikumot kaptam,nem tudtam szedni,mert rosszul voltam tőle. Kialakult egyfajta félelem az e fajta gyógyszercsoport felé,amit nem tudom le e tudok győzni. Persze kecsegtető, hogy egy idő után a xanaxot el lehetne hagyni. Most jártam előszőr magándokinál,aki 1 órát szánt rám, és rögtön leszűrte mi a bajom. Persze 20 ezerért indecision.

Talán el kellene kezdenem szótfogadni az orvosoknak. De nagyon félek ha nem sikerül a diéta, akkor hízok vagy 30 kilót, akkor mi lesz??

Viszont jelenleg ennél a dokinál jobbat nem találok, Dr.Belső Nóránál jártam. Állítólag profi.

 


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Talán 2,5 mg nem fog annyira hizlalni... Amúgy jó, de nagyon hizlal, megváltoztatja a zsíranyagcserét. 


Offline
Csatlakozott: 2015 már 27

Sziasztok!

Az Olanzapin nevezetű antip.-ről tud valaki valamit? 

Dokit váltottam, már nem vagyok se bipoláris se bordi, az új diag. Generalizált szorongás. Eddig 2×2mg xanax sr-t szedtem,(a régi dokim minden szorongásos panaszt xanax-al oldott meg), szóval a doktornő szerint ebből a tabiból kellene esténként 2,5mg-ot szednem,és mellette lassan leépíteni a nyugtatót,mert szerinte arra nincs szükség.

Na, de mivel ez a "csodálatos" tabi hízlal,szénhidrát megvonásos diétára fogott az első 2 hónapra. Sajnos jelenleg is rendelkezem túlsúllyal,amitől nehezen tudok szabadulni,mivel sajnos a diéták rendre befuccsolnak,nincs akaraterőm. Tudom fogynom kéne,de nem tudom hogyan leszek képes betartani. Hízni már nem akarok. Vajon jó ez a tabi?


Offline
Csatlakozott: 2019 feb 11

Szia Sweet Harmony!

Mennyit szedtél Anafranilból?


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Harmony!

Rosszullét miatt nem utál meg az orvos és nem lesz elege belőled. Ha nem mondod el, hogy rosszul vagy, elhallgatod, azt rossz néven veheti. Minden orvos azt szereti és akkor könnyebb a dolga, ha korrekten elmondod, hogy mit érzel, mi a bajod.


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Fontos az őszinteség az orvos felé. Most inkább szenvedsz? 


Offline
Csatlakozott: 2012 máj 29

Sweet Harmony! Még adj pár hèt esélyt a gyógyszernek, egy hónap még nem biztos, hogy elég a max. hatás elèrèsèhez. Èn pl. kb. a 6. héten kezdtem jobban érezni magam. Előtte viszont nagyon padlón voltam, teljesen remènytelennek èreztem az egèsz helyzetem,folyton bőgtem, a netet bújtam, mint egy fanatikus gyógyszer ügyben. És  az is fontos, hogy próbálj kicsit kikerülni a komfortzónádból. Tudom, hogy nagyon nehéz, de ez egy tesztnek is jó, hogy tènylegesen van-e valami javulás az állapotodban. 

A dokiddal meg fontos, hogy őszinte legyèl, a saját érdekedben. Ő nem tudja kitalálni a gondolataidat, èrzèseidet, abból következtet amit hall tőled. Fèlsz tőle? Nem bízol benne? 


Offline
Csatlakozott: 2012 máj 29

Sweet Harmony! Még adj pár hèt esélyt a gyógyszernek, egy hónap még nem biztos, hogy elég a max. hatás elèrèsèhez. Èn pl. kb. a 6. héten kezdtem jobban érezni magam. Előtte viszont nagyon padlón voltam, teljesen remènytelennek èreztem az egèsz helyzetem,folyton bőgtem, a netet bújtam, mint egy fanatikus gyógyszer ügyben. És  az is fontos, hogy próbálj kicsit kikerülni a komfortzónádból. Tudom, hogy nagyon nehéz, de ez egy tesztnek is jó, hogy tènylegesen van-e valami javulás az állapotodban. 

A dokiddal meg fontos, hogy őszinte legyèl, a saját érdekedben. Ő nem tudja kitalálni a gondolataidat, èrzèseidet, abból következtet amit hall tőled. Fèlsz tőle? Nem bízol benne? 


Online
Csatlakozott: 2017 nov 27

Egy hónapja leváltotta a doktornő az Anafranil gyógyszeremet 30 mg-os Rexetinre, azóta megint padlót fogtam, de nem merem a doktornőnek elmondani, hogy mennyire rosszul vagyok, mikor kérdezte, mik a tapasztalataim, mondtam, hogy minden rendben, csak kis hányingerem volt, pedig amióta szedem még annyira sem vagyok képes mint azelőtt, csak fekszem egész nap, meg ha picit jobb, akkor felkelek fájdalmaim között nézni a netet, a Rexetint arra kaptam, hogy legyek bátrabb, nyitottabb, több önbizalmú, lehet ez sikerült (a neten, bár ez nem igazán túl sok helyen van), de közben egész nap csak kínlódok a fájdalomtól és fáradtságtól, de szerintem inkább nem mondok semmit a doktornőmnek, nehogy megutáljon, vagyishogy nehogy azt gondolja, hogy már elege van belőlem.


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Ketilept prolong nál mennyi a terápiás dózis? Én 250 mg ot szedek jól alszom tőle,de csak ebben segit semmi másban nem


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Grat a nyugi bogyó elhagyáshoz! Én kezdek visszaszokni...


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 23

Jelentem, hogy napok óta nem szedek nyugtatót! Tudok nélküle aludni, sőt úgy általában véve létezni is. Smile

Cserébe viszont, azt hiszem, sikerült rászoknom a nikotinra. Amiben az az érdekes, hogy ilyen viszont még nem volt, akármennyit dohányoztam is. Shock


Offline
Csatlakozott: 2017 okt 14

Van itt olyan aki Olwexyat szed és azt tapasztalta, hogy a gyógyszertől romlottak a kognitív funkciói?


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Nemfogok 3 AP szedni, marad az amitrex,ketilept prolong tök felesleges volt leváltanoma keti it mikor bevállt,orvossal nemtudok beszélni mert szabadságon van,majd megmondom hogy szenvedtem a zeldox tól és elhagytam,és ne haragudjon de nem  vagyok hajlando ilyen gyogyszert beszedni


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

mert ha igen szedem tovább a ketilept prolong ot amit most épitünk le.nem vagyok jól ettől a gyógyszertől


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Kérlek segitsenek,mitől lehetek ingerült? A zeldox/ysplia okozhat ilyet? Nem szeretnék az édesanyukámmal ingerült lenni,dühkitöréses, 1 hete szedem a gyógyszert.Választ kérek!


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Zeldox nekem álmatlanságot okozzott,egész éjszaka szenvedtem az alvással,ezért át tettem nappalra a szedését.


Offline
Csatlakozott: 2011 feb 27

Beszéltem skypeon a pszichoanalítikussal. Lehet, hogy hamarosan csökkenti a 4 mg risperidont, mert egyre jobban vagyok!


Offline
Csatlakozott: 2014 aug 23

Legjobb szoromgásoldó a viselkedési készség.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen