DÜHÖNGŐ 2

1342 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés

Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Ma éjjel sincs alvás. Ez van


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Már megint puncsolgat, a másik meg észrevettem hogy facebookon egy csomó ismerősöm kitörölt, de ha az lenne, hogy másokat is kitöröltek volna, még nem szólnék, DE MINDEGYIK CSAK ENGEM TÖRÖL KI....

Nem merem elmondani senkinek, mert régebben is hülyének néztek ez miatt.


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

UTÓLAG PUNCSOLGAT, FÚÚÚÚ DE FELKÚRJA AZ AGYAM....TEGNAP AZT A KÉPET KISZELEKTÁLTA.

Inkább nem irok már semmit, elég csúnya lenne


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

BLeon írta:

Megnéztem a bemutatkozásodat. Sejtettem, hogy te is autista vagy. Smile

Az én agyam is képes hihetetlen mennyiségben kattogni ugyanazon a dolgon, legyen az bármi. Egy gondolat bánt engemet...Laughing out loud

Általában engem a másokkal történt igazságtlanaságok dühítenek fel, és ekörül forognak a gondolataim hosszú-hosszú ideig naponta. 

Igen ez nagyon rossz és felnőttként még inkább nem birom elviselni, gyerekként el voltam vele. 


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Mondom, hogy Pesten kell lennem ahhoz h ne kúrja fel az agyam ez a kis taknyos szar, tegnap nagyon durva puncsolásba kezdett és halál nyugodtan végig tudtam nézni, nem kellett lekorlátozni. Éjjel mikor hazaértünk úgy felkúrta az agyam, hogy azt hittem. rámegy az éjszakám. Emiatt most megint korlátozni kell. 


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 14

Nem én kevertem össze, hanem megfigyelésem szerint sajnos nagyon sokat keverik össze. Szerencsére te nem. 

Én sem úgy értem pl. a testvérem kifejezést, hogy ő a tulajdonom. Smile

 

 


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 14

Én nem értem, hogy némelyik orvos mit képzel magáról.

Szerintem nem érdemes hozzá járni, miért lenne "legközelebb"? Valóban megérdemelné a pofánverést, mindegyik, aki azt hiszi, ordibálhat bárkivel is, neki kéne a dilibogyó. 

Az a baj, hogy amíg ezt eltűrik neki, addig tud praktizálni. Ha mindenki beintené neki azt a bizonyos lófaszt, mehetne oda, ahová való ilyen stílussal, pl. egy lepukkantabb gyártósor mellé. 

Aki nem empatikus, az már gáz. Egyszerűen lenéz, nem tekint egyenrangú embernek. 

Csak tudnám, hogy az ilyen alakok minek tanultak hosszú évekig?! 


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Az egészséges ember az, aki nem beteg.

Szükségképpen a barátnőm, a feleségem az enyém, hiszen nincs olyan, hogy csak van egy feleség spontán férj nélkül. Vagy, hogy valakire azt mondják barátnő, de nincs barátja. Te kevered a birtokos viszonyt (enyém, tied, övé) a birtoklással, ami már valóban kérdéses.

A félelem nem ellentéte az egészségnek csak azért, mert szerepel bennük az "fél" és "egész" szótöredék, mert ettől még nem változik meg az eredeti jelentésük.


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 14

Megnéztem a bemutatkozásodat. Sejtettem, hogy te is autista vagy. Smile

Az én agyam is képes hihetetlen mennyiségben kattogni ugyanazon a dolgon, legyen az bármi. Egy gondolat bánt engemet...Laughing out loud

Általában engem a másokkal történt igazságtlanaságok dühítenek fel, és ekörül forognak a gondolataim hosszú-hosszú ideig naponta. 


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 14

Az EGÉSZséges ember az, aki egyedül is jól van. Ezért nincs mitől félnie, mert adni akar és tud elfogadni. 

Különben is, egy ember nem a "tiéd". Egy asztal, egy szék, egy toll stb. lehet a tiéd, egy ember nem. Akarhat téged, szerethet téged, lehet közönyös irántad, bármi lehet, de a "tiéd" nem lehet. 

Ha nincs FÉLelelm, EGÉSZség van. Offline
Csatlakozott: 2017 nov 27

És én úgy gondolom, hogy el fogok tűnni, direkt, mert a bosszúmat azok iránt akik nem értékeltek vagy bántottak, be kell végeznem. A bosszúm ez lesz: mindenhonnan eltűnök, se kép, se hang, és mindenki halálosan belém fog szeretni, még most utálnak de az ellentéte lesz. Mindenkinek minden jót, vigyázzatok magatokra, mindenkit szeretek, de senki nem érdemel meg engem. Kitartás, Sziasztok ♡♡♡


Offline
Csatlakozott: 2017 nov 27

Tegnap csináltam új facebook fiókot erre ma megint letiltottak. Leszarom. Nem kell FB. Ha lesz mobilszámom akkor sem fogok visszamenni, ahol "nem látnak szívesen" oda minek menjek. Faszt, nem megyek már oda vissza.


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Na szóval voltam ma IDŐPONTRA az orvosomnál,elkezdünk beszélgetni kedves volt velem,de amint megtudta hogy másik orvoshoz járok,elkezdett felháborodni,ami jogos egyrészt,DE NEM ÉRTEM miért kell ilyenkor gorombán üvöltözni egy emberrel és azt mondani egy nagy lófaszt,meg hogy ne jópozzak,BIZTOSAN NEM SZEDTE BE A DILIBOGYÓJÁT,ha legközelebb felemeli rám a hangját megverem SZÓ SZERINT,olyan rá baszok hogy kómába esik.


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Nem kell nekem már semmit nézni, elég nekem az a tudat a hatalmas gyűlölethez és idegességhez az a tudat, hogy Mallorcán bulizik meg kikapcsolódik és miközben ezt irom legszivesebben mindent törnék-zúznék, miközben nekem csak a csalódás meg a szenvedés jár. 

ELEVE NEM BIROM ELVISELNI HOGY NEKI JOBB MINT NEKEM ÉS EZÉRT KÉPES LENNÉL BRUTÁLISAN MEGGYILKOLNI IS


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Ismét elárasztott az erős gyűlölet, de egy fokkal jobb már, mert ez már a mániás utáni irritálás érzés. Még jobban felfordul a gyomrom attól a tudattól h ott szórakozik Mallorcán, ilyen jól érzi magát, jókat bulizik. Mikor ezt leirtam elárasztott az idegroham. Bleee


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

dehogy vagyok ha már ránézek elfog a gyomorgörcs, és tényleg örömmel végezném ki illetve megnyugodnék ha látnám holtan akár feldarabolva is. Igen, ilyen szintű az iránta érzett gyűlöletem és ez egyre jobban fokozódik

Ma reggel is csak a gyomorgörcs, mert ez a dög november óta posztolt egyet amire legkevésbé számít az ember ráadásul éjjel amire a legallergiásabb vagyok amikor éjjel instázik, törném darabokra azonnal a kezét olyankor. Ezr most sokáig nyelni fogom, nem tudom hogy fogom ellátni a napi dolgokat amik mára vannak tervezve. 

Most már tényleg nem lépek be abba a profilba és a puncsolásait már nem is mertem megnézni. Az instán is csak más képeket akartam nézni erre a pofámba nyomja ezt a szart


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Értem én (illetve, talán nem) ezt a mániát, de nem vagy te kicsit szerelmes ebbe a manusba?


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Örültem ma neki hogy ma már el tudtam határozni hogy nem nézem a puncsolásait. Renden is volt de este néznem kellett azt a rohadt meccset, ez kötelező volt. Örültem h szart se csinált, első félidőben szét futotta magát másodikra kifáradt. Nem győztek 1-4-re? De. Vicc ez komolyan, mintha salzburg meccset néztem volna komolyan és az nagyon fel szokott idegesíteni. De ez még nem minden. Meglátom az egyik játékos képét ahol páran örülnek a győzelemnek és a kis dög is rajta van az nagyon felbaszott. Sose szerepel az ilyen képeken, fene se számított erre. És ez éjfél előtt pár perccel. Szét csesz minden éjjel az ideg, sosem úszom meg az éjszakákat, akkor se ha nappal viszonylag nyugi van. Nagyon elegem van már. Most jól mennek a dolgok ennek a hülyének és ez nagyon felbasz de úgysem lesz sokáig így. Múlt hónapban meg minden szar volt neki akkor meg hisztizett akkor meg az cseszett fel. Tehát már mindegy mit csinál minden hogy fel fog idegesíteni. Legalább ma nem nyilatkozott, mostanság be nem áll a szája. Jövő héten három meccs is lesz és úgyis mindegyiket végig játssza, annyira elegem van már. Már instára is alig nézek fel. Ki nem állhatom a hülye osztrákokat. Ha holnap nem nyerünk nem tudom mit csinálok meft nem bírom elviselni h ők nyernek mi meg kikapunk. De úgyis ez lesz mostanában sosincs szerencsém. Jó éjszaka lesz a mai is. 


Offline
Csatlakozott: 2017 okt 14

Huuu, szegény, ez nagyon rossz..nem tudsz elmenni egy pszichológushoz, vagy a TB-s kerületi gondozóba? Ezt azért javaslom mert nálam karácsony előtt volt hasonló a helyzet. Megőrjítettek már a hülye félelmeim, és elkezdtem magam nyugtatni, hogy ezt én nem tudom megoldani, csak körbe körbe pörgök és majd elmegyek lógushoz és ő majd segít, de ezt én már nem tudom sehogyan sem megoldani. Így vészeltem át 5 hónapot, májustól járok újra terápiára.

Én most meg azon dühöngök, hogy éjjel fél 2-ig nem tudtam elaludni (általában nagyon szorongok, félek elalvás előtt és rögtön ébredés után), erre kora reggel (8 körül) a felettem lakók már kint cigiznek és hangosan dumálnak az erkélyen. Korábban meg hetekig arra keltem hogy szétverik a fejem fölött a házat, mert kurva rég óta felújítanak. Annyira elegeeeem van, hogy se hétvégén, se ünnepekkor nem hagynak pihenni. Alapból is nagyon rosszul alszom. Most már nagyon súlyos a depresszióm. cryingMiért van körülöttem ennyi sok mocskos paraszt?angry A kérdés költői volt!


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Szét ver az ideg. Rohadt álmos vagyok de képtelen vagyok aludni. Mindennap ez van. Miért büntetnek engem? Hulla fáradt vagyok mindennap, semmit se tudok csinálni. Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

MINDEN ESTE GYOMORGÖRCS VAN!!!

Már annyira el van fajulva, hogy minden mást hanyagolok, az eddig szokásos dolgaimat, szinte már semmit se csinálok, csak egész nap ezzel foglalkozom, ez van az agyamban folyamatosan, semmi másnak nem tudom átadni magam, mert kb tart 5 percig és visszatérek erre és elhanyagolom az eddigi dolgaimat.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Ezt a vénasszonyt is elvihetné már az ördög... Kiront: Hol vagy? Mondom, telefonálok. – Jó, akkor szólj majd! Szólok. Mondom akkor most. Erre ő: Jól van nem fogom kidobni a kezemből, amit csinálok! Ja, ő nem az ő dolga miatt, de én ugorjak. Faszkivan.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Hát elmondta a barinőm (ideje volt), hogy mit mondott rólam néhány éve (ők egy "klubba" jártak). És most ezt támasztja alá a gyakorlat.


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Nem úgy, hanem stabilitás szempontból, vagyis kiszámíthatatlan az érzelemvilágom. Egyik nap akarom, másik nap nem akarom hanem akarok mást.


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Mi a düh tárgyi lényege?


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Hatodszor, baszd meg, hatodszor szívat meg! 1x sikerült nem hagyni magam... az "csak" rossz érzés volt.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Önbizalom, aszongyák.


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Biztos van, aki képes erre. Az én megítélésemben az ilyen ember az naív, vagy öntelt (én annyit érek mint senki más miért hagyna el a párom bárkiért is), butuska, hiszékeny (önbecsapás szinten), effélék. De persze ez torzított álláspont, tudom én is.

Mondjuk én még önmagamban sem bízok, nem hogy másban.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Bassza meg, bassza meg, bassza meg!


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Vááá! Hogy ez a fasz hányadszor szívat meg! crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying ...Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Bassza meg, még össze sem veszhetek anyámmal,  mert már ittam, és bevitet! Nincs elég bajom, még ő is basztat!


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Nem úgy. Hanem h mindez kialakul, de van annyi "egészséges" önbizalma, h elhiggye, h nem hagyják ott/csalják meg. Meg h teljesen megbízik a másikban... Persze ebből lehet óriási pofára esés, de addig is sokkal jobban érezte magát, mint aki folyton résen van.


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Ha nekik az az egészséges ember, akinél nem alakul ki kötődés. és leszarja ha megcsalja/otthagyja a másik... Mármint lehet, hogy az ember ilyenkor egészséges, de a kapcsolat nem nevezhető "rendes" kapcsolatnak.


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Egy óra alatt sikerült rendesen kikészülnöm a kis dög gyerek miatt. Persze, hogy a sorozatom alatt, napok óta már nem is nézem rendesen, mert ez a szemétláda 9-kor puncsol, meg amit ma csinált, az nagyon durva volt. Egyszerűen hányni tudnék tőle. És most ki van nyalva nagyon a segge és hónap végéig ez lesz és még csak hatodika van. De majd kap akkora pofont később, hogy a feje repül le


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 6

Minden este özönlik a szemét. Napközben semmi. Elegem van ebből a kétszinű dög gyerekből


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Igen.

Állítólag "egészséges" embernél nem.


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Nincs erre jó megoldás. Ha megkapja az ember a másikat testileg/érzelmileg, akkor meg általában jön az a fóbia, hogy mikor veszíti el.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Szóval az úgy kezdődött, hogy nem ismertem meg. Ami azért is furcsa, mert egyrészt nincs igazán megöregedve, másrészt egy két méter magas emberről van szó... Ezt nevezik "lelki vakság"-nak. Tudat alatt már védekeztem. Aztán jó tömött helyre ültem, mire Ő bejött, ott már nem volt szabad hely, mellettem ült egy (szintén kosárlabdázó) jó haver, szemben egy általam nem igazán kedvelt osztálytársnőm. Aztán a másik irányba beszélgettem, meg fotóztam of.-et virággal, ilyenek, és mire visszafordultam, a haver szemben ült, a nő egész máshol, Ő meg jött egy sörrel, lerakta elém, és leült mellém... A többi már jött magától. Igaz, még akkor sem akartam, amikor már hármasban söröztünk máshol, de pikk-pakk lesmárolt. Hogy kellett ez nekem, hogy a jó magasságos ég szakadna rám!
Ráadásul mit mondjak a dokinak??? Hogy szerelmes vagyok a kamaszkori szerelmembe???

Amúgy igazad van, mert ez csak FÁJ.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Próbáltam én elfalazni magam... nem rajtam múlt. Igazán.
De ha tudom, hogy ennek a hülye tetkónak egyszer ilyen végzetes hatása lesz, soha nem csináltatom meg Sad


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Hát, én ezért határolódok el hamar és radikálisan azoktól, akik (pozitív romantikus) érzelmeket váltanának ki belőlem.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Sírásszéli állapot, és a gyomorremegés mellé alhasi remegés is.


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Mivel spékelődött?


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

A régi, megspékelve...


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Új baj, vagy a régi?


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Faszomat verném oda bele!


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

dühöngés helyett ... ámuldozás ... a fiú, autista és vak, ...na tessék ... (tudom negyed milliárd ember már látta, bocs én most láttam először)

 

 
Auditions: Kodi Lee - America's Got Talent

I am absolutely stunned. Not only did we feel authenticity in what he did, Kodi Lee's talent is incredible.

Posted by Howie Mandel on Tuesday, May 28, 2019

 


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

A volt MOL vezér felvásárolt vagy 10 társkeresőt (főleg EU pénzekből), majd biztos érdekelni fogja, miből van a profit. De kisebb / külföldi tulajdonú fizetős társkeresőkön is ugyanez megy, sajnos.


Online
Csatlakozott: 2017 nov 26

Hát mindenesetre elég tisztességtelen kereskedelmi politika, de bejön, hogy tennék oda ahova én gondolom


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Azok kamu nők, van kamu pasi is, az adminok hozzák létre bejelölgetés céllal, hogy elkapjon a reménység és fizess az oldalnak.


Online
Csatlakozott: 2017 nov 26

Hát vannak téveszméimlaugh. Azért vagyok itt.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen