Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

FIGYELEM -- Akkor 3-2-1-0: Kezdünk! Első feladat

  • This view is looking for a flag by the name "gratulalok", but there is no such flag. Perhaps it was deleted. Please update the relationship "Jelölők: gratulalok a jelenlegi felhasználó" in this view to use an existing flag.
  • This view is looking for a flag by the name "gratulalok", but there is no such flag. Perhaps it was deleted. Please update the relationship "Jelölők: gratulalok számláló " in this view to use an existing flag.
babarczyeszter képe

1.      1 feladat. Ez a feladat az 1. és a 2. hétre is szól.

Írj levelet valakinek, akinek hálás vagy, de sose köszönted meg. Esténként fél órát tölts ezzel a feladattal, ha nem jut eszedbe senki, ne görcsölj. Mindenkinek van az életében olyan rokon, tanár, orvos, osztálytárs szülője, távolról ismert munkatárs, kalauz vagy eladó, aki egyszer vagy többször nagyon rendes volt, vagy olyasmit csinált, ami nagyon jól esett, de valahogy nem tudtuk akkor megköszönni. A két hét alatt írj legalább 4 levelet. Nem kell, hogy hosszú legyen. Hogy tényleg elküldöd-e, azt eldöntheted, nem muszáj. Esetleg beszéd meg a pároddal, hogy mennyire volna abszurd tényleg elküldeni. 

A második héten megmondom, ki lesz a támogató párod, addig csak gondolkozz ezen a feladaton és csinálgasd.

Nem kell ideírni semmit -- majd meg fogjuk kérdezni, hogy haladsz-e.

Eszter

Megoldások
Név Megoldás
babarczyeszter

Megosztás Viberen