Kérés mindenkihez -- fontos!

babarczyeszter képe

Kedves mostani és régi Búranépség!

Kérlek titeket, hogy segítsetek egy fejlesztési tervben egy egyszerű teszt kitöltésével.

Szeretnénk létrehozni egy alkalmazást, amellyel naplózhatod a hangulatod, naplózhatod a gyógyszereid, azt, hogy hogy aludtál, beírhatod a CBT vagy DBT feladataidat, kaphatsz is róluk emlékeztetőket, és az egészből csinálhatsz egy naplót, amit megoszthatsz mással (ha akarod), vagy automatikusan elküldhetsz a terapeutádnak (ha akarod). Mindezt mobilról.

Számos ilyen alkalmazás van már (bár egyikben sincs benne az összes felsorolt funkció), angolul, android és iPhone okostelefonokra. A kérdés az, van-e nektek android vagy iPhone okostelefonotok, vagy egyáltalán olyan mobilotok, amin mondjuk legalább a Whatsup elfut. 

Töltsétek ki ezt a nagyon rövid kérdőívet, az nagy segítség lenne. Azokhoz is szólok, akik adott esetben nem akarnak naplózni, vagy most nem is aktívak a Búrán -- minél többen töltik ki, annál jobban látjuk, hogy az érintettek számára milyen eszköz érhető el, vagyis milyen alkalmazást tudunk csinálni. 

Előre is köszönöm!

 

e


Offline
Csatlakozott: 2010 szep 5

smiley

A legjobbnak én a Paroxatot találom, mindenben segit elalvás, szorongás,pánikolás  stb.

Sokáig szedtem legalább 10-12 évig. Ellene szól a hizás, amit az orvosok soha nem mondanak meg és a szerencsétlen beteg csak azt veszi észre hogy pikk-pakk 8-10 kg feljön rá.

Tózoltásnak legjobb a Xanax, de 2 mg. alatt  kell szedni és nem szabad az adagokat emelni, függőséget  okoz, u.ugy,mi nt az antidepik. Én Xanaxot szedek minde nb este 1 db. O,5 t., néha felmegyek 1 mg-ra de annál tovább soha.

Állitom hogy ha akarnám abba tudnám hagyni.Cipralex kicsit lajtosaqbb mi nt a Paroxat, de a melklékhatásai azonosak

 

Cymbalta amit most hagyok abba, tőle mi-n diog a bevétel után kicsit rosszul vagyok, és fokozza gyom orsavat, ezért neke4m felirt mellé a doktornő Quamatel 20-t.

Trittico m ár nem használják, mert  vannak nála modernebb gyógyszerek, nekem jó volt, segitett az alvásban, de ma már nem igen irják fel, a patikában sem tartják, meghozatják, a szivre erekre nagyon káros hatással van, de azt hiszem ez mindegyikre elmondható.

És utolsó a Seroquel, most este 50-mg-ot szedek, ő is rontja a sziv érrendszert  de valam it szedni kell

 

Megosztás Viberen