boldogság, lelki béke, nyugalom, harmónia

eumate képe

boldogság, lelki béke, nyugalom, harmónia

Ezt a topic hiánypótlásként jött létre. Ha valaki rosszul van legtöbbször a negatív dolgokon jár az esze, "hogy győzzük le a depressziót", " mit kell tenni a szorongással"? " a pánik kezelése", stb. Pánik, depreszió, szorongás, félelem, szorongás, rosszullét, borderline, skizofrénia, stb... Ezt tükrözik a pszichológiai vizsgálatok is. Minden 10 negatív témájú pszichológiai vizsgálatra 1-nél is kevesebb pozitív pszichológiai témájú vizsgálat jut. Természetesen a problémákkal is kell foglalkozni, de fontos szerintem hogy legyen terepe a pozitívról való eszmecserének is, hogy ki mennyire boldog, kiegyensúlyozott? Az élet szép is tud lenni, van nyugalom, kiegyensúlyozottság, harmónia öröm is a világon. Legtöbbször mikor rosszul vagyunk ez az út merül feledésbe, ami leginkább segíthetne rajtunk. Tanulmányok tucatjai bizonyítják hogy a pozitívabban gondolkozó, a boldogabb emberek mennyivel sikeresebbek munkájukban, életükben, és a boldogság, elégedettség mennyi produktivitást hoz az életükben. Nos nem pont ez az amire egy lelki betegséggel küszködő embernek szüksége van? Felemelkednie jelenlegi állapotán, és a figyelmét az élet jó oldalára fordítania? Nos ezért jött létre ez a topic.

Ide leírhatsz mindent ami jó dolog történt veled aznap, minden vágyaidat, várakozásaidat, elképzeléseid a jövőre nézve, vagy ha arra vársz, hogy kicsit motiváltabb legyél, kis örömfröccsöt kapjál.


Offline
Csatlakozott: 2017 feb 4

Szélcsend, napsütés, hosszú és meglepően szórakoztató beszélgetés egy régi ismerőssel, macskaként hízelgő szamár, akinek még a hátizsákom is ízlik, gyors és hatékony ügyintézés hivatalos ügyekben, kedves ügyintézők, összességében jó hangulatú mamalátogatás.


Offline
Csatlakozott: 2014 aug 23

Itt az első hozzászólás..

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen