Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Friss hozzászólások

 • Gyógyszer   9 perc 28 másodperc óta

  És amikor munkalapú társadalomról beszélnek, annyira femegy a pumpa, komolyan. Igen, kell dolgozni, de szociális háló mellett, és igenis van az életben annak az embernek is helye, aki NEM TUD dolgozni. Ne legyünk már álszentek, hogy nem ismerjük el. Valaki NEM TUD!

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   13 perc 8 másodperc óta

  Nekem az ízlelés még viszonylag hamar visszajött (még jó, mert amíg nem jött vissza, addig alig bírtam enni). Viszont a szaglásom még mindig sehol, ami azért nagyon durva. Dec. elején voltam beteg.

 • Gyógyszer   13 perc 25 másodperc óta

  csivava112 írta:

  Én maximálisan neked hiszek! Aki egy pszichiátriai gyógyszert szedőnek, főleg aki nagy adagban szedi azt ajánlgatja, hogy menjen dolgozni, nem tudja igazán miről beszél. Meg azok a cikkek is hazudnak, amelyek arról írnak, hogy szedd az antipszichotikumot, akkor teljes értékeű életet tudsz élni, akár vezető besoztásban is lehetsz. A nagy francokat. 6 mg Ripedon mellett összemosódott a sor az Excelben, nem tudtam végigvinni a szemem egy soron. Ferdén, olvashatatlanul írtam. 
  Hazértem 4 órakor, ettem és feküdtem le az ágyba aludni, másnap reggelig. Ez minden volt, csak teljes értékű munka és élet nem. Én már azt a szót is rühellem, hogy munkaalapú társadalom. Mert igenis kellene azoknak is hely az életben, akik nem TUDNAK dolgozni.

  Köszi! Ez rendes tőled. Igen minden  pszichiátriai  gyógyszer tönkrebasz. Nincs belőlük  egészséges és rossz. Mindegyik árt de  a tüneteken csak így lehet segíteni.

  Ha meg gyengét adnak azzal a  céllal,hogy  tudj dolgozni akkor  sem  tud megfelelni az ember mert akkor  mások is látni fogják,hogy na ezzel meg mivan. Én is ripedon mellett még tudtam dolgozni de hátráltatott,mert nem tudtam koncentrálni a call centerben.

  Hát igen a szerencsétleneken a magyar állam az nem segít sajnos.

  Nekik mind1 az életünk.

 • Gyógyszer   21 perc 46 másodperc óta

  Én maximálisan neked hiszek! Aki egy pszichiátriai gyógyszert szedőnek, főleg aki nagy adagban szedi azt ajánlgatja, hogy menjen dolgozni, nem tudja igazán miről beszél. Meg azok a cikkek is hazudnak, amelyek arról írnak, hogy szedd az antipszichotikumot, akkor teljes értékeű életet tudsz élni, akár vezető besoztásban is lehetsz. A nagy francokat. 6 mg Ripedon mellett összemosódott a sor az Excelben, nem tudtam végigvinni a szemem egy soron. Ferdén, olvashatatlanul írtam. 
  Hazértem 4 órakor, ettem és feküdtem le az ágyba aludni, másnap reggelig. Ez minden volt, csak teljes értékű munka és élet nem. Én már azt a szót is rühellem, hogy munkaalapú társadalom. Mert igenis kellene azoknak is hely az életben, akik nem TUDNAK dolgozni.

 • Gyógyszer   31 perc 20 másodperc óta

  sorry  gépelési hibákért Laughing out loud

 • Gyógyszer   32 perc 50 másodperc óta

  Na most azért jöttem vissza mácik  nicken ,h elmeséljek 2 dolgot.

   2014-ben jelentkeztem egy állásra Pécsen ami tőlem 32 km-re van.

  Teljesen  pozitív elbírálást kaptam már az interjún. A másik,hogy  direkt azért jelentkeztem az állásra mert cigány misszió maga a cég és  szociális étkeztetést biztosítanak és szociális gondozói  végzettség kell hozzá meg érettségi. Ezek nekem mind adottak.

  1 hét múlva  vissza hívtak telefonon,hogy  azért nem  engem vesznek fel,mert  utást kéne fizetni és sajnálattal közlik,hogy  vidékit ez miatt a vállalkozó nem kíván felvenni.

   Szóval érted már? A vállakozónak a  havi bérlet 20000 vagy 25 rongy az szent!

  Még azt is sajnálja kiadni havonta. Tehát ez az állás  ennyin múllott.

  A másik  baj akkoriban még nem volt. Kialakul egy napközbeni  paranoia,hogy figyelnek vagy  üldöznek. Tehát most már max  délután  tudnék menni dolgozni mert a Clozapin miatt  általában 10-kor  vagy  11kor ébredek. Itt Bólyban ahol lakom az egyik legjobb  barátnőm a Tom Market résztulajdonosa. Kértem tőle tavaly  illetve felvetettem a lehetőséget,hogy mi lenne ha  déltől este 8-ig akár  heti 6 napot dolgozhatnék. Nos  a válasz az volt,hogy ő felvehetne de   fontosabb,hogy  egy bruttó fizuval több marad a  cégnél.

   Nah akkor mi a  kurva anyám picsáját  csináljak????!!!!???

  Oké volt 22 munkahelyem de  ha ilyen  geciségeken múllik akár egy délutános vagy  normál munkarendben való munkavállalás akkor mit csináljak?

  Tavaly kritizálták  Orbán-t az EU-nál hogy a  napi befolyt milliárdokból nem a  szegényeken segít hanem  a Fideszes   gárdáján. 

  Ami a "sült galambot illeti"  Önkormányzati rendelet szabályozza,hogy  ha nincs  jövedelm és  nincs ki majd  eltartson akkor az év minden napján jár 1 meleg étkezés, plusz az Önkormányzat 1 közüzemi számlát átvállal pl:  ingyen Internet stb.

  A rezsi  többérésze  rajtam múllik mert van eladó ingatlanom és már  van rá vevő nem is egy. Mert amerikában is  meg Berlinben is ahol nem elég a lové  ott  az anyuka megy a  kislányával olyan helyre  ahol ingyen esznek minden nap 1x. Mert hiába kap 900EU  havi segélyt  ha a  lányát  iskoláztani, ruháztatni kell stb.

  Engem  1 évesen örökbefogadtak. Hisz látjátok  cigány vagyok a profilképem alapján.

  Anyám  sváb,  apám magyar volt. Anyám oldaláról vannak német rokonaink. Az unokák nem dolgoznak mert kapnak havonta   900 EU-t az államtól,mert ott ennyi az Arbeitslosengeld zwei. Vagyis  Hartz4-nek is nevezik. Akkor kérdezem én  ezt a  patkány magyarállamot,hogy mit kíván kezdeni a több mint 1 millió munkanélkülivel a hátán?

   Nyugati világban mindenhol  több pénz jár csak itt  dögöljünk meg  végre akár  cigány akár   magyar akár  bármi más? Itt is  tudnának  több segélyt fizetni,de nem áll  szándékukban. Pécsen már  3 generáció kimenekült  külföldre. Volt,hogy 1 állásra ahol 1  embert kerestek 500 jelentkező akadt. Engem is érdekelt az állás,de mondták,hogy   nem tudják mit csináljanak mert teljes a tanácstalanság 500 embert nem tudnak interjúztatni és nem tudják kit vegyenek fel vagy kit utasítsanak el.

   Mit gondolsz miért van itt Pécsen a Unisys? Pedig amcsi cég... itt van tőlem 32 km-re..

  Mert itt lehet 130nettót fizetni stb. Én is jelentkeztem 2013ban hozzájuk de nem vettek fel.

  Szóval így már érthetőbb ,hogy amíg bírtam én is   rohantam a munkák után és a lehetőségek után  de egy embernek nem lehet 1000 kártyája,mert még  bérszámfejtő tanfolyxamra is jártam de  nem találni vele állást,mert  az ilyen helyek is Pécsen bevannak töltve. Persze  dolgoztam én  Londonban, Grazban, Münchenben, Bécs mellett 2x.

  Pécsen, Bólyban, Szajkon. A  Clozapine mellett  a Tom Market lenne jó  délutános műszak de még a  barátnőm-nek is  fontosabb,hogy egy  szakmunkásbér  bruttója inkább maradjon bennt a  vállalatnál mint sem,hogy  én megkapjam. Így már érthető a  szitu?

   

 • Depresszió   40 perc 37 másodperc óta

  Sertralinon nem gondolkoztál? Ahogy olvastam az nagyon jó depire is és energetizál.

 • Szexualitás   1 óra 12 perc óta

  Ez a saját tapasztalatom is, azért mondtam. Nem régóta vagyok kapcsolatban, szóval tudok mihez viszonyítani a sok év egyedüllét és gépszopatás után...nem lehet a végtelenségig profitálni az egyedüllétből, legalább is a legtöbb embernek biztosan nem jó, főleg ilyenkor, ha azt is érzed, hogy „nem vagy nő”. Nekem ez egy kicsit másképp jött ki, de voltak hasonló gondolataim a haszontalanságomról...egy jó partnerrel azért minden másabb Smile

 • Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... :-)   1 óra 22 perc óta

  Igen, lehetséges. Azért most történt egy még hajmeresztőbb, még leírni is borzalmas...ma reggel tettem egy kísérletet, elővettem a pálinkásüveget a hűtőből...gondoltam, hogy egy kicsit le van kormosodva a torkom, ki kéne dugítani a hagyományos módon...mikor a második kortynál konkrétan annyit sem éreztem, mint este, fogmosáskor, az Amodent-nél szoktam, na, majdnem a sírás jött rám... Sad

  Most ugyan valamit már éreztem vacsoránál a maradék fokagymakrémlevesből, de a jótól még messze van...

 • Depresszió   2 óra 4 perc óta

  Most elontril (tavaly febr. eleje óta). 

  Előtte 2 SSRI (escitalopram és paroxetin) és 2 SNRI.

  Ó, még volt remeron is (mirtazapin).

 • Zeneterápia   2 óra 10 perc óta
 • Gyógyszer   2 óra 30 perc óta

  Smallville írta:

  Hát azért lehet találni munkát még ha alkalmi is, csak el kell kezdeni keresni. 
  Nem is fog senki se eltartani, ezt ne várd senkitől felnőtt ember vagy meg kell tanulni a saját lábadra állni.
  El kell menni dolgozni, még építő iparba is találni munkát. Minden kezdett nehéz ,de ne várd el a szádba száljon a sült galamb.
  A Múltkor is írtam nem tudsz változtatni, ameddig nem mész el dolgozni addig a helyzet változtatlan marad.

   

  15 éves korom óta  2017-ig 22 munkahelyem volt. Mivel nem tudok aludni így  clozapint  kapok meg rivót.  Clozapin-nal ellehet felejteni a koránkelést azt hiszem ez evidens..

  Olanzapin mellett sem tudtam már  még alkalmit sem vállalni.

  Ripedon mellett tudtam dolgozni,de  elvették. Na most mit csináljak? Ha nem tudok aludni én  megőrülök.

 • Szomorkodó hely   2 óra 48 perc óta

  Nálam egyszerű oka van, ezekre a gyógyszerekre NEM lehet inni amiket szedek és pont. Én meg ezt következetesen betartom. Pedig ha valaki én aztán tudtam vedelni, 15 korsó sör meg se kottyant kb.

 • Depresszió   3 óra 3 perc óta

  Melyik antidepit szeded most és melyikeket szedted már?

 • Új vagyok itt, barátkoznék!   3 óra 39 perc óta

  Üdvözlet a marsról! Laughing out loud
   

Megosztás Viberen