Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Zsuzsi82

Zsuzsi82 képe

Az öröm színe

Ma már egészen biztos vagyok abban, hogy az öröm színe „acélszürkéshidegzöld”!  Egyáltalán nem módosítottam a tudatomat és a fantáziám sem túl élénk (most hazudtam, elég élénk!), hanem egyszer

Zsuzsi82 képe

A félelem

A félelem, mint alapérzelem?

 

Zsuzsi82 képe

Égéstér bennem

 

Fagyos szél, hó, végeláthatatlan köd, de gyönyörű! A maga bájával húz, ránt be a hűvös szürkeségbe, hogy a csizmám alatt ropogó hó monoton hangja szinte hipnotizál.

Zsuzsi82 képe

Idealizált eufória

A matematikai része nem is érdekes, de valami hihetetlen repülésről kell beszélni, ami a felhők felett történik és egyszerre kétségbeejtő és boldogságot túllépő.

Zsuzsi82 képe

Tükör-ragyogás ...

Ezek a napi felismerések rettentő módon szét tudnak ejteni.

Zsuzsi82 képe

Meg aztán lehetne sírni is ...

Amióta meglett a tükröm, kifejezetten szeretek tükörbe nézni (na nem a saját 34 éves megszokott fejemre gondolok itt, amit a fürdőszobában is láthatok)!

Zsuzsi82 képe

Szembejöttem magammal …

Azért ez mekkora felfedezés már, tekintve, hogy persze, hogy nem vagy egyedül, van munkatársam meg szomszédom, élettársam, néha még nehéz is megoldani, hogy egyedül legyek, pedig szeretek ám nagyon

Zsuzsi82 képe

Hazafelé az átertől

Ma elmentem gyógyszert íratni és kicsit panaszkodni, hogy a közúti forgalomban nem vagyok már biztos magamban, szerencsére nem egyedi eset, így átállította a bogyókat, csak este kell szedni mindent

Zsuzsi82 képe

Éppen most jó ...

1,5 éves terápiát hagytam abba, új év, új élet, nem megyek többé. Kiborított, megborított, olyannyira, hogy a családommal való jó kapcsolatom is megingott, egy kirohanásom kapcsán.

Megosztás Viberen