Nimfómánia. Az,az ki mennyire vágyik a szexuális kapcsolatra

Zavarban20 képe

Miért kell ennyire? Amikor éjjel fekszem csak arra gondolok hogy kell, kell az a vad mély érzés ami kiváltja belőlem azt az énem akit oly annyira szeretek,,, vad tekintetemet látom a tükörben hogy vágyom rá.. megtenném egy nap vagy 10 x is... tudom hogy van valaki akivel megtehetném de ő nem akarja annyiszor amennyiszer én, Önkielégítést végzek ennek hiányában és nem tudom mi lenne velem anélkül is.. Mindennap többször..Lehet az erőszak váltotta ki ezt belőlem ? Vonzódom a női testhez is de nincs bátorságom megtenni... 1x volt és abban is az élvezetemet leltem.. nincs bátorságom.. de kell.. ha nem lenne mély depresszíóba esnék.. kaparnám a falat... nem tudom milyen elvont egy dolog ez de Nimfómániás vagyok!! AKAROM .. 


Offline
Csatlakozott: 2017 jan 30

Igen .. a nemierőszak 16 éves koromban.. igazából van olyan hogy napi 6 x maszturbálok.. és csak azzal tudok elalaudni.. ha mellettem van a párom és alszik akkor is csinálom a takaró alatt.. amikor végzünk akkor én még mindig csinálnám .. többször.,. és ha ránézek az emberekre.. pl pasik szemébe .. néha elfantáziálok hogy milyen lehet ruha nélkül vagy milyen lehet az ágyban vele.. nemtudom miérrtt... amikor van akkor boldog vagyok.,., energikus.. és eltölt egy érzés ami olyan mint a nyugalom és vágy egyszerre... Sad jó is és rossz is.. Sad és nagyon furi ténylegh.. Sad hogy ugye egy idős férfi erőszakolt meg... voltak időszakok amikor csak öreg fiatal szexvideora tudtam elélvezni.. Sad nem szedek gyógyszert ..félek a mellékhatásoktól.. de ma már ugy ébredtem hogy el kell kezdenem ..


mell

Szia! Együttérzek veled! Számomra sem létezik más, mint a szexuális öröm, ez az életem fénypontja, amikor a párom mellettem fekszik és végre szexelni kezdünk. Ez az, ami miatt érteleme van az életemnek, hogy van egy férfi, aki kíván, aki akar és én is akarom vele.

Fiatal koromban ugyanaz voltam, mint te.( És sokat szenvedtem magamtól emiatt, plussz ott volt az inszomniám is a nimfomán személyiségem mellett) Amióta antidepit szedek szorongásra, nem vagyok többé nimfomán, és ez jó, lecsillapított!

Persze nem mondom, hogy szedjél gyógyszert( ha viszont mégiscsak szeretnél szedni legeslegjobb az escitalopram hatóanyagú, ezzel is el lehet élvezni!!!! , de a többivel csak nagyon  nehezen!!!),

Szerintem is, ahogyan Cateeye írja jót tenne neked ha járhatnál pszichológushoz.

Úgy gondolom, ha nem szedném a gyógyszeremet akkor megőrjítene a szexuális vágy!


Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Szia,

Tudsz így dolgozni egyébként? Mivel foglalkozol?

Ha nem látod kilátásaát a terápiának akkor miért szeretnél Tündérhegyre menni?

Ez a sok maszturbálás ahogy korábban is írtam nem egészséges dolog, és biztos a feldolgozatlan trauma áll mögötte. Kezelni kellene....

 


Offline
Csatlakozott: 2017 jan 30

Annyira nem érzem azt hogy nem lennék meg nélküle.. és ez egy komoly traumából ered.. nem látom kilátását a terápiának.. voltam már.. és nem tudok utazgatni ... itt helyben fizetős van és nincs keresetem.. nem megy Sad((


Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Zavarban,

Így nem ajánlom, hogy bemenj Tündérhegyre. Ha ott nem lesz alkalmad maszturbálni, csak depressziósabb leszel. Viszont terápiát annál inkább.

Láttad A Nimfomániás c. filmet. Lars von Trier rendezte. Ebből ráismerhetsz, hogy ez egy milyen komoly betegség.


Offline
Csatlakozott: 2017 jan 30

Van barátom.. de nem elégszer szexelünk..éd ezt sok maszturbálással pótolom.. ha nincd az se akkor depresszíós leszek és sokszor sírok is ha nincs.. Sad :( 


mandula

Akkor ezek szerint van barátod, akivel szexeltek vagy nincs? Nem egészen világos számomra.


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Engem nem akarsz?!! Laughing out loud Smile


Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Szia Zavarban,

A nimfománia kényszerbetegség,és mint ilyen kezeltetni kell. Egyértelműen kapcsolatba hozható a téged ért erőszakkal. A maszturbálással próbálsz a problémád elől menekülni, nem tudsz vele szembenézni. Az ilyen beteg ha nem tud maszturbálni fájdalmat, szenvedést él át, kínlódik. Mindenképpen terápiára van szükséged és esetleg gyógyszerre is. Ez az elhárító magatartás csak a problémád feldolgozásának (nem tudatos) elodázása.

Javulást kívánok!

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen