Magány

Windstorm képe

Már megint ráerősített. Képtelen vagyok ellene tenni. Miért? Minek vagyok én magányos? Senkinek nem kellek. Egyedüllétre teremtettem? Az nem lehet, mert akkor nem fájna. Akkor miért kell nekem ezt elszenvedni? És ebbe az a legrosszabb, hogy élnem kell vele. Tévedésből születtem. Meddig kell még így szenvedjek? Bárcsak belehalnék...


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Egy nagyon fontos kérdést tettem fel... A válaszon múlik, hogy folytatom-e a keresést, vagy nem. Én ezért is regisztráltam ide.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Mégsem hiszem, hogy Isten egymásnak teremtené az embereket. Mert ott vannak az egyházi személyek, akiknek kötelező a nőtlenség. Tehát nekem kell kiválasztanom a hozzám legjobban illő lányt. Van egyáltalán olyan pár, akik biztosak benne, hogy a legjobban illenek egymáshoz? Én nem akarok kockáztatni. Nincs két egyforma ember.

És szerintem helybélinek kell lennie...


Offline
Csatlakozott: 2018 jan 7

1 isten sem egyforma.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Létégés... Létrejöttem egy bizonytalan világban... Létezem, de nem élek. A hely megfelelő, csak a körülmények nem. Az életöröm nem folyamatos, szakaszos.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Az illatos szerelmeslevél

Nem szabadna e témát mindig feszegetnem. Tudom. Megpróbálom nem. De még egyszer és utoljára...?

Milyen jó érzés volt régen igazi szerelmeslevelet kapni! A lány szívének szavai szóltak benne hozzám. Olyat is kaptam, amik illatosítottak voltak. Igazán kedves volt ez nekem!

Jobban örülnék most is egy ilyen igazi szerelmeslevélnek!

Illatos levél egy illatos virágtól... Illatos virág szerelmes érzések keltette szerelmes sorai... Te vagy a világ legszebb, legillatosabb, örökké viruló virága!

 


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Véletlenből született ember véletlenszerű kapcsolatai. További jellemzők: rövid, bizonytalan, fájdalmas, bántó, terrorizáló, zsaroló, esetleges, mellékes, semmitmondó, untató, kérészéletű, vegyes, töredékes, félbehagyott, gyanús, felületes, szegényes... Tudom, ez mind negatív. Amire persze semmi szükségünk nincs. Hiányzik belőlük a harmónia. Tökéletes csak akkor lenne, ha megtervezett lenne. Harmónikus akkor, ha szeretetteljes lenne. Tökéletlen kapcsolódásoktól, tökéletest sose várjunk! Megelégednék a töredékessel, hiányossal, röviddel is, csak szívből jöjjön. Egy társkapcsolathoz ezek persze édeskevesek. Nem értem, hogy hol van a társam? Miért vagyok akkor férfi? Miért van nemem? Na, mindegy. Wink


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Nemcsak a tudatomnak kellett volna hasadnia, hanem a testemnek is. De nem férfi, hanem női nemre... És így a párkapcsolati problémám is megoldódott volna...


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Azért nem szeretnék özvegy társat, mert én hiszek a feltámadásban. Az eltávozott férjnek esélye van, hogy az Úr feltámassza őt. A párok (házastársak) míg mindketten éltek, szerették egymást. A nő párja halála után is szerette férjét, és újra szeretné majd látni, amint feltámasztatott. Ha én hozzámennék egy özvegyhez, akkor elég fura helyzet állna elő, ha az elhalálozott férj, miután feltámasztatott, újra felkeresné feleségét, akivel haláláig élt, és engem találna mellette... Hozzáteszem, hogy én a hamarosan bekövetkező földi paradicsomban is hiszek, amiben sok olyan szerettünkkel fogunk újra együtt élni, akik már nem élnek közöttünk, mert az Úr valamennyiüket fel fogja támasztani...

Elvált asszonyhoz azért nem mennék, mert az Íratlan Törvények szerint a válás bűn. Tehát én is bűnt követnék el, ha elválthoz mennék.


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Windstorm írta:

Tovább szűkítettem a kört társkeresésemmel kapcsolatban. Az én párom már özvegy sem lehet, és gyermeke sem lehet. Az elvált állapot is kizáró ok.

Ezek miért kizáró okok?


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Tovább szűkítettem a kört társkeresésemmel kapcsolatban. Az én párom már özvegy sem lehet, és gyermeke sem lehet. Az elvált állapot is kizáró ok.Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Szerintem levelezéseink alatt talált magának egy társat, aki komolyabban szárnyai alá tudta venni. Csak ezt jól titkolta előttem. És többször le is hazudta. Nem volt nehéz dolga, mert 220 km választott el minket egymástól. De viszont képes volt sok éven át maga mellett tartani, mert élvezte, amiket írok neki. Én meg nem érzékeltem, hogy mi van a háttérben. Na de mostmár vele tényleg vége.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Több mint 8 éve akadtunk egymásra. Azt mondta, hogy majd egyszer egy tanyára szeretne költözni. Azt mondta, hogy csak azért nem akar összeköltözni velem, mert fél a veszteség fájdalmától. Tényleg igazat mondott, hogy hipertireózisán túl, rákos elváltozást is kimutatott a biopszia a pajzsmirigyén. 2009-ben erőltettem is egy találkát vele. Tényleg ritkás volt a haja. Egyszer azt is mondta, hogy ne csodálkozzak rajta, ha majd egyszer váratlanul megjelenik a kapunk előtt. Én egyre ritkábban írtam már neki. Vagy sokszor nemis reagáltam rá, ha írta, hogy szeret, még mindig szeret... Másfél év kihagyás után megint rámírt, hogy szeret. Ez tavaly decemberben volt. De ez utóbbira már én is reagáltam, és január közepéig úgy tűnt, hogy megint úgy érzek iránta, mint évekkel korábban, kapcsolatunk kezdetekor. Akkoriban sokkal türelmetlenebb voltam vele, mert annyira szerettem volna már találkozni vele, hogy majd beleőrültem. Január közepén viszont írtam neki egy komolyabb üzenetet is. Megírtam neki, hogy én már nem vagyok olyan türelmetlen, sürgető, mint kapcsolatunk elején voltam. Megértettem, hogy a köztünk lévő nagy távolság áthidalása túl sokba kerülne, ezért az utazgatást mellőzzük. Megértettem, hogy anyukája nem szeretné, ha hármasban élnénk egy fedél alatt. Megértettem, ha nem akará, hogy együtt lakjunk a betegsége miatt, és az esetleges elhalálozás fájdalmai miatt. Azt sem bántam volna, ha csak hosszú évek múltán találkoztunk volna egymással, és akkor is csak pár napig lettünk volna együtt. Azt sem bántam volna, ha együttlétünkkor csak megöleltük volna egymást, vagy kézen fogva sétáltunk volna. Azt sem bántam volna, ha testileg sem érintettük volna egymást, csak legalább olykor egymás közelében legyünk. Azt sem bántam volna, ha végül csak 10 év után röppentünk volna össze komolyabban, és akkor sem közeledtem volna testileg hozzá, ha ő nem akarta volna. Végül erre sem reagált semmit.

(Egyébként írta, hogy jól van.)


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

A veszteség nem volt kicsi, mert tényleg szép volt. Kreolos bőre volt. A haja és szeme is barna volt. És nagyon szerette a természetet, az állatokat. Valamint nem sminkelte magát. Nagyon kicsi az esélye, hogy egy nála is jobb lányt találjak.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Egy Atya alkotta női lélek... Mint egy illatozó, tündöklő virág, olyan gyönyörűszép!

Korábban összeröppentem egy lánnyal, de csak úgy virtuálisan, aki kihozta belőlem a rímeket. Azt hittem, hogy ő is komolyan gondolja. De sajnos tévedtem. Sok-sok spontán rímes mondatom adatott neki feleslegesen.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Az én párom nagyon szeret engem. Izgalmas lenne, ha először egy hosszú, egymás felé tartó gyalogút során talákoznánk egymással, valahol kinn a távoli természetben. A találkozáskor meg megölelnénk egymást. Imádom fürkészni a táj legtávolabbi pontjait, amik még bizonytalan körvonalúak, haloványak, vagy alig láthatóak. A páromat lenne így a legizgalmasabb felfedezni, amint a távoli horizonton feltűnne...


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Lehet, hogy a labda dobódott vissza? Köszönöm, megérdemeltem. Nem jellemző rám az a stílus.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Ezek szerint téged is szeret?


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Magány! Miért vagy ilyen hűséges?

Miért nem hagysz el végre?

Mit szeretsz annyira bennem?


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Szia!

Én is...


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Most azért írok ide, hogy menjenek lejjebb a hozzászólások.Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Nem egészen igaz rám, hogy én csak kapni akarnék... Nálam ez a téma rengetegszer megfordult a fejemben, és már régen kezdődött...

Az én magányosságom oka nem az, hogy önmagamat szeretem, hanem félek az emberektől. Aki fél az emberektől, az még jelenti azt, hogy nem szereti őket.

Olyan ember szerintem nincs, aki önzetlen lenne. Ez csak az Úrra igaz. Azt is kifogásolom, hogy van olyan ember, aki ne lenne büszke magára.

A skizofréneknél az egoizmus hibás neveltetésre is visszavezethető. Ez esetben az egoizmust regresszióként is felfoghatjuk, ami nem olyan, mint az egészségesek egoizmusa.

A kedvességemmel sose voltak gondjaim.

Ha a fejlődésünket az határozza meg, hogy nem szimpatikus emberekkel is jóban vagyunk, akkor ezt a nem szimpatikus embereknek is gyakorolniuk kéne, mert akkor ők nem fognak fejlődni.

 

 


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

A magányos ember szerintem be van szűkűlve önmagára.

Kapni akar.

Azonkívül büszke.

Én is sokszor voltam magányos.

Azt az igazi, jeges, csontig hatoló magányt éltem meg időnként.

Néha most is.

Szerintem ez egoizmus.

El kell kezdeni odafigyelni másokra és kedvesnek lenni.

Nagyon sokszor.

A fejlődés abban van, amikor azokkal vagy kedves, akik amúgy nem nagyon szimpatikusak.

S ezt gyakorolni.


törölt nick

Windstorm írta:

Ha csak úgy egyik pillanatról a másikra eltűnnék fel sem tűnne soha, hogy egy hely megüresedett... Sőt, megkönnyebbülne környezetem. Csak akkor azt nem tdom, hogy egyáltalán minek/kinek születtem meg? A motivációs hajtóerőm súlyosan károsodott.

Biztos vagyok abban, hogy valakinek számít, hogy te élsz. Ha más nem, isten bizonyára számon tartja a létezésed. Gondold el, micsoda fura dolog, hogy élünk. Ha nem kéne élnünk, akkor meghalnánk. 


törölt nick

Windstorm írta:

Elhibázott, mert nem kaptam meg a kijáró "tisztában tartást", aminek következtében beszennyeződtem. Én ezért sem akarnék gyermeket e világra, mert hiába is tartanám őt szent tisztaságban, ha a világ minden irányból, folyton ontaná magából a szennyt, a mocskot, ami megfertőzhetné tiszta lelkét. Az én gyermekeimnek csak az Új Paradicsom tisztasága lenne való, ami lelkük tisztaságát végig szavatolná az Atyjukig való visszatérésükig...

Nem a szenny a baj, hanem az, hogy sok bánat van. Meghalnak a kisgyermekek, a kisgyermekes édesanyák, sok a magányos ember. Fiatal, középkorú, idős. Az emberek nem rosszak, nem gonoszak, hanem tudatlanok. 


törölt nick

Windstorm írta:

Talált már itt egyáltalán valaki magának társat?

Nem tudom. Szerintem ez alapjában véve nem társkereső. Persze lehetne egy külön rész, ahol a társkeresők ismerkedhetnének.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Ha csak úgy egyik pillanatról a másikra eltűnnék fel sem tűnne soha, hogy egy hely megüresedett... Sőt, megkönnyebbülne környezetem. Csak akkor azt nem tdom, hogy egyáltalán minek/kinek születtem meg? A motivációs hajtóerőm súlyosan károsodott.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Elhibázott, mert nem kaptam meg a kijáró "tisztában tartást", aminek következtében beszennyeződtem. Én ezért sem akarnék gyermeket e világra, mert hiába is tartanám őt szent tisztaságban, ha a világ minden irányból, folyton ontaná magából a szennyt, a mocskot, ami megfertőzhetné tiszta lelkét. Az én gyermekeimnek csak az Új Paradicsom tisztasága lenne való, ami lelkük tisztaságát végig szavatolná az Atyjukig való visszatérésükig...


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Véletlenül töröltem a már törölt Rere hozzászólását. Sajnálom őt. Néha reagált rám. Köszönöm!


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Talált már itt egyáltalán valaki magának társat?


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

.Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Azt azért tudd, hogy én ide a Búrára társkeresési céllal jöttem.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Ez egy elhibázott kényszerszületés...


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Hétvégente el fogok menni csak úgy kerékpározni városszerte... Minden hétvégén ezt fogom tenni... Hátha valakire ráakadok... Az úticélok nem a városközpontban lesznek, hanem a városszélen, vagy azon túl...


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Csak próbálok magyarázatot adni arra, hogy miért vagyok magányos. Normális esetben mindenkinek kéne, hogy párja legyen. Isten minden gyermekével egyenlően bánik. Ha az egyiknek lehet, a másiknak is lehet. De nekem, és sokaknak mégsincs, ha beleőrül, akkor se. Sőt, még kérve se. És szerintem legalább huszonéves kor végéig meg kéne, hogy találják egymást a párok, a családalapítás végett is. Fiatal korom óta tartó aktív keresés ellenére se találok rá. A 39 év már rég nem 29.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Akkor viszont nem a gyerek tehet arról, hogy milyen körülmények közé születik.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Úgy tűnik, hogy a fogantatásnak előjoga van a megszületendő gyermek szabad akaratával szemben.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Erre nem kell reagálni... Ez is én vagyok.

Majd a naplóban is ott leszek...


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Amit meg a szülők elrontottak, sok esetben a gyereknek kell elszenvedni... Sok-sok kényszerített születés... A szülői felelőtlenség áldozatai.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Lehet, hogy az én párom 180 cm magas, és 120 kg. Ki tudja...

És lehet, hogy gyerekei is vannak...


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Gondolom Isten e kaotikus kapcsolatok ellenére is megpróbálja a párokat egymáshoz közel rendelni, mert végülis a lélek a lényeg, nem az, hogy hogy nézünk ki, milyen a testünk, kik voltak a szüleink. De nem hiszem, hogy ettől még mindenki megtalálhatná párját. Vannak olyan lelkek is, akik még mielőtt megtalálhatták volna egymást, egyikőjük meghalt, vagy meg sem született, mert elabortálták, vagy más módon vették el életét. Meg sajnos vannak olyanok is, akik a kárhozatba kerültek.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Az sem zárható ki, hogy az én szüleim sem eredetiek. Ha Isten mindenkinek párt alkotott, akkor eléggé valószínű, hogy csak azok találják meg eredeti párjukat, akik Isten parancsai szerint élnek. (Azt nem tudom, hogy mekkora mértékben kell Isten parancsainak élni, hogy párunkat legalább megtalájuk. Azt még nem tudom kizárni, hogy esetleg vannak olyan hívők is, akik vallásosságuk ellenére sem egymáséi valójában.) Akik nem Isten szerint élnek, azok már le is tértek kiszabott útjukról, és elkerülik egymást, és olyan társat találhatnak maguknak, akit nemis Isten rendelt nekik.

Gondolhatnám, hogy édesapám az csak édesapám lehet. Na de mi van, ha ő se eredeti szüleitől van? És így tovább... Hogy nem minden gyermeknek édesanyja, az édesanyja, nagyon könnyű rájönni. Sokan vannak féltestvérek. Van olyan apa, akinek több anyától is van gyereke. Neki is csak egy párja kéne, hogy legyen! Sok gyermek a felelőtlenség miatt kényszerült idegen szülőktől megszületni, néha erőszakból is. Lelkünk bár eredeti, testünk, és így családi, rokoni kötéleink már egyáltalán nem biztos, hogy eredetiek.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Szia kedves Holdfény!

Szép napot kívánok! Smile


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Szerintem te is meg én is tévelygünk. Talán az lehet, hogy szüleink nem az Isten által lefektetett úton vezettek minket, és emiatt elkerültük egymást. Lehet, hogy most kapcsolatban vagy egy olyan emberrel, aki valójában nemis a te párod.


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

De vajon tudni fogom-e, hogy Te biztosan az én egyetlenem vagy?

 


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Én itt vagyok. Te meg ott... Te nem látsz, de én látlak téged. Én világosnak, fehérnek látom magam. Téged sötétnek, peremeden szürkésnek, közepeden feketének érzékellek. Enyhén ellipszis alakod van. Kb. 25 km-re érezlek magamtól. Mozdulatlannak tűnsz. Olyan, mintha halott lennél. Vajon fel fogsz támadni?


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Ha akartál volna velem járni, akkor úgy más. De, ha még szép is vagy, nagyobb az esély rá...


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Szia Házikuszmacskusz!

Vagyok a Randihelyen, meg a Barátbookon. Ismerős a paromponthu is.

Köszi!


házikuszmacskusz

szia! van a párom.hu

nem akarsz regisztrálni?


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Köszönöm!


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 20

Elindulok megkeresni Téged... Elébem jössz?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen