Windstorm blogja

Windstorm képe

Értékeléseim

Windstorm képe

Az én házam körül, az én világomban

A ház, ahol csak én lakom, vagy ez a vályogház lesz, itt a városszélen, vagy egy tanya.  Csend, a természet hangja honol körbe-körbe. Sehol egy gép a földeken, utakon. Földút mindenütt.

Windstorm képe

Napló

A csütörtöki viharban sok kukorica meg- ill. kidőlt. De egy közülük sajnos kitört. Akkor kikaróztam őket, mert még csak épphogy látszódtak terméskezdeményeik, a csövek csúcshajtásai.

Windstorm képe

Kazincbarcika

De jó is lenne elmenni mamámhoz, ott aludni, és másnap a délutáni buszjárattal Kazincbarcikára menni a keresztszüleimhez, vagy 3 hétre.

Windstorm képe

Kibillenés

Reggel korán keltem, mert nem tudtam aludni. Kimentem kerti munkát végezni. Fél 10 után reggelizni készültem volna, de nem volt itthon kenyér. Anyukámat nem akartam felébreszteni, had aludjon.

Windstorm képe

Érdekel, szeretem

Talán tudásszomjam is kóros? Nem tudom. De én mégis ragaszkodom hozzá, hogy tudásom egyre gyarapodjon. Pozitívan hat önértékelésemre. A mai napon is olyan jó volt gondolkodni. Gondolkodni édes.

Windstorm képe

Magány

Már megint ráerősített. Képtelen vagyok ellene tenni. Miért? Minek vagyok én magányos? Senkinek nem kellek. Egyedüllétre teremtettem? Az nem lehet, mert akkor nem fájna.

Windstorm képe

Városba menet

Először elbicikliztem a rendelőig. Onnantól félve a zebrán átívelő kerékpárúton át az alkatrészboltig.

Windstorm képe

Gyerek vagyok

Venni fogok aszfaltkrétát. Annyira tetszik a poháron lévő mosolygós virág, hogy feltétlenül le kell nekem is rajzolni a járdánkra.

Windstorm képe

Ne panaszkodjak!

Talán a vallásosságom miatt nem kedvelnek egyesek, nem tudom. Lehet... Vagy pedig rosszul érzékelem, hogy mikor szokás reagálni, és hogyan bizonyos bejegyzésekre, bejegyzéseimre.

Megosztás Viberen