Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Nincs kiút?!?

vidaa424 képe

Nemrég regisztráltam, még új vagyok itt. Átmentem már sokmindenen, sajnos főként rossz dolgokon.Kezdem azzal h alkoholista anyával nőttem fel és sokszor kaptam verést. Aztán megtalált 2 rossz ember is. Ennek a két élménynek köszönhetően borzalmasan taszít a szex és az exemnek köszönhetően már félek is tőle. Túl vagyok két önygyilkossági kísérleten és érik a harmadik, csak lezárom az ügyeimet.Művészlélek vagyok és sokkal érzékenyebb mint az átlagemberek. Az exem akivel már csak a kényszer tart össze pokollá teszi az életemet. Nem vagyunk 1 hullámhosszon, h finoman mondjam. Ő iszik elég sokat és olyankor agresszív lesz. Már kétszer emelt rám kezet akkor rendőrrel vitettem el. Megütni nem mert, mert fél tőlem azért h kirúgom megint. Ezen már úgyanis 17x túl vagyunk. A mi kapcsolatunk valójában már 2 éve véget ért, de kénytelen vagyok megtürni, mert bizonyos szálak összekötnek. Anyagiak. Neki nincs lakása nekem van. Nekem pénzem nincs neki van egy kevés. Ő olyan mint a bumeráng mindig visszajön akárhányszor dobom ki. Gyülölöm az italt, de elkezdtem én is mert nagyon kínlódom amikor iszik.Most legutóbb elvittem egy Segítő helyre, beszélt pszichiáterrel, de nem tudom van-e értelme mert nem mond neki igazat (h mikor és mennyit ivott utoljára, h mennyire agresszív velem az szóba se került). Sajnos velem a doki nem beszél pedig én tudom, látom a valóságot h miket művel. Az exemben megvan az a hajlam h folyamatosan hazudik és ez engem kiborít. Azért vittem el oda mert megmondtam neki h vagy leszokik v örökre elzavarom. Akkor vállalta de nem csinálja. Maradt a régi helyzet ő iszik én meg kinlódom. Ő olyankor borzasztóan gyülölködve és paranoiásan beszél velem, fenyegetőzik és szidalmaz, ezzel mindig kikészít. Reggel meg úgy csinál mint aki semmi rosszat nem tett. Most már én is iszom nem sokat ugyan (napi 1-2 db sört). Az ő adagja 13-15 (gyógyszerre). Nem tudom már mit tegyek. Nincs munkám mert sokszor félek emberek közé menni. 10-ből 8 napot vagyok depressziós és már több mint fél éve nem írtam verseket és nem rajzoltam. Ami nagy baj mert ez volt az én saját terápiám. Összefoglalva belül halott vagyok. Ide most csak azért írok h valaki válaszol-e egyáltalán!


Offline
Csatlakozott: 2012 júl 1

Miért? egyébként sima ásványvizet szoktam inni,menteset.


spellbound02

bubisat vagy bubi nélküli ásványvizet szeretsz inni?

Kényszerből élek a szüleimmel.de haggyuk...


Offline
Csatlakozott: 2012 júl 1

Jaj Spell,komolyan kívánom Neked hogy ne tapasztald meg milyen együttélni valakivel kényszerből,tényleg..


spellbound02

bubisat vagy bubi nélkül?

még folyik az élet, amig élsz addig tehetsz, utánna már...

ha kedves vagy mással más is kedves lesz az emberekkel

feltehetően egy nagyon rossz dolgot tett, fel lehet jelenteni a rendőrségen, gondolom.de ha már együtt élsz vele akkor nem szeretnétek kéne egymást? Tipikus hiba hogy pl.  a lákásért vagy kényelemből , meg ilyen dolgok miatt együtt maradnak emberek akik nem is érzik jól együtt egymást.


Offline
Csatlakozott: 2012 júl 1

Miért? Ő törődött velem amikor terhesen agyonvert? Nem vagyok hajlandó könyörögni senkinek,én már minden tőlem telhetőt megtettem hidd el,igya halálra magát..

Nem iszom alkoholt,régen bulikban ittam.Ásványvizet iszok.


spellbound02

lola

Nem ugy gondoltam hogy fizikailag van itt Isten.Te sose ittál alkoholt az életedben? És egyébként mit szoktál inni.

Sajnálom hogy a férjeddel rossz a kapcsolatod, gondolom ráérted hogy pszichopata.Talán ha törődnél vele egy kicsit többet lehet nem inna.Persze közben szaksegitség is hasznos.


Offline
Csatlakozott: 2012 már 30
spellbound02 írta:

Szerinted Isten nincs itt?A túlvilágon piknikezik?

Ezt mire írtad? Nem értem...Ha Isten itt van és látja amit írok akkor bölcsen hallgat....hagyja h kínlódjak??? Nem tudom hol van, mit csinál...Hiszek Istenben és úgy gondolom ezt a gödröt magamnak kapartam, neki ehhez semmi köze....Ő megteremtett elindított, egyenlő esélyekkel, mint bárki mást...az h én ide jutottam az én vétkem...cs magamnak köszönhetem...

Offline
Csatlakozott: 2012 júl 1

Szia.Én pontosan tudom milyen életet éltél,én is ebben vagyok.Ugyanez szinte amit leírtál csak én nem nyúlok italhoz soha.Szóval Te elhagytad és nem lett jobb,sőt...annyira szeretnék segíteni Neked de csak közhelyeket tudok,mint pl. a te életedet Te irányítod stb..tudom ez nem elég.Sajnos aki nincs ebben,annak fogalma sincs,milyen ez,és mekkora erő kell ahhoz hogy ember tudjál maradni.Nagyon nehéz,és aki nem tud talpra állni,elbukik.Nekem már az ad erőt,hogy már csak azért sem hagyom magam.Egy hülye ember miatt nem érdemes hidd el,mert egy életed van,próbálj meg továbblépni.Én is ezt próbálom.Az esténkénti gyűlölködés és pszichopata viselkedés engem is kikészít ,már sírni sem tudok,de ő ebből táplálkozik,ha lealázhat,így én nem adom meg ezt az örömet neki.Az ilyeneknek egy kiadós bordatörés kellene,majd lejjebb venné a hangerőt,de ilyen téren én is egyedül vagyok.

Spell!Istennek ehhez semmi köze.Sosem volt itt és nem is lesz.Még a húsvéti nyuszi is valóságosabb...


spellbound02

Szerinted Isten nincs itt?A túlvilágon piknikezik?


Offline
Csatlakozott: 2012 már 30
Viszonylag rég írtam, a helyzet azóta tovább romlott. Kirugtam a pasimat és ezzel el is vágtam magam alatt a fát ahogy kell...Folyton egyedül vagyok és ez szépen lassan kikészít! Úgy érzem haladok szépen a negyedik öngyilkosság felé és remélem ezúttal sikeresen. Semminek látom értelmét v h miért maradjak...Túl sokat iszom, de ez zavar a legkevésbé Testileg kezdek tönkremenni a sok piától. Már az sem érdekel h van egy cicám aki szeret(?)akit az elmúlt hónapokban a rákból ápoltam fel....Kit érdekel ez????? Ha eltűnnék senkinek nem tünne fel? Ennek a tudata kiborít...Lehet h be kéne vennem a több száz alatatót amit összegyüjtöttem az elmúlt 3 év alatt...sok sok sok sok alkohollal tervezem....Iszom mert el vaok keseredve...nem is keveset és senki nem lesz aki kihívja a mentőket....azt hiszem így lesz a legjobb...senkinek nem leszek már a terhére....úgy érzem ez az egyetlen kiút.......Békét akarok és szeretet.és odaát ezt megkapom....Majd Isten megvígasztal......................................... Sziasztok, legyetek boldogok!!!!!
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen