pasik és a kocsma, halálvágy

Vica1333 képe

Sziasztok, már rég nem írtam..de félek szorongog, megint elkezdtem tépni ahajam a rohdt pasim miatt...

 

aki elment kocsmázni, ami nem baj.... ha nem kapcsolta vola ki a telefont...

 

amit nem is tudtam volna meg mert nem hivogatom, ha nem csönget be hozánk egy férfi, hogy másnP AZAZ  holnap foci meccse lesz a barátomnak..kérdem én , jó , de miért nem hívtátok fel? válasz: felhívtuk, de ki van kapcsolva... és átjött egy fiú, be sem mutakozott, valahonnan jött nem is ismerem...kész vagyok...  és ha megcsal???

 

a volt férjem megcsalt..és semmit se vettem észre akkor... aztán mondta hogy beleszeretett egy másik nőbe, aki már terhes is tőle.... és itthagyott a 2 éves kisfiunkkal.... elegem van nem akarok így élni.... meg akarok halni.... be is vaGYok rúgva most olyan könnyű lenne megtenni, nem?   zenét hALLGATVA, ÉS JÖN A FÁJDALOM, MAJD EGY KI SNYUGALOM JÓ SOKÁIG NYUGALOM.  jaj ez a pálinka.... ha nem lenne a fiam... miért kell nőknek nekünk szenvednünk???????????????????  mikor jön haza, mit fog mondANI, miért volt kikapcsolva? ha megérem a reggelt...


Offline
Csatlakozott: 2017 már 2

Vica, pont gondolkoztam rajta, hogy mi van veled. Mi van veled? Jobban vagy?


Offline
Csatlakozott: 2010 dec 26

Szegény gyerek​​​​​​sad


Offline
Csatlakozott: 2016 okt 6

Szia Vica?

Hogy vagy?

Mi volt?

Aggódom...


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Csak a kisfiadra gondolj, és ne bántsd magad. Valóban könnyű piásan próbálkozni, aztán ha nem sikerül, jól megbánni az egészet, mert sajnos minden próbálkozás rossz hatással van a gyerekünkre, arról meg már ne is beszéljünk, ha sikerül, az az egész életére kihat. Hülye pasi van sok, de a kisfiad egyetlen. 
Meg még az is lehet, hogy van reális magyarázat az egészre.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen