Az igazságok èjszakàja

vic képe

A pszichoteràpia rendszeres làtogatàsàval egy kicsit jobb lett az àllapotom. Tegnap este felhivott az egyik baràtom hogy lesz egy összejôvetel nàlunk mennyek el. Sokat gondolkodva de igent mondtam vannak bizonyos fèlelmeim nehogy rosszul legyek.Kivàncsian vàrom hogy fogadjàk a hirt hogy pszchioteràpiàs kezelère jàrok a pszichès problèmàim miatt ès ezèrt nem is igazàn tudtam a baràti tàrsasàgot làtogatni.Ma este kiderül milyen lesz a fogadtatàsa a betegsègemnek most kiderül hogy olyan a baràti tàrsasàg mint gondoltam vagy nem este minden kiderûl vannak baràtaim vagy nincsenek.Kivàncsian vàrom a reagàlàsuk sajnos hallottam olyan esetrôl hogy valakinek pszichès betegsège lett azt elfordult tôle a kôrnyezete.Azèrt szeretem itt a buràt mert ax emberek megèrtôek egymàssal.Mondhatni egy cipôben jàrunk . Ûdv. minden buràsnak


Offline
Csatlakozott: 2016 ápr 25

Szia!

Orulok, h jobban erzed magad a terapiadtol! Bator dolognak tartom, h igy fel tudod vallalni magad es a betegsegeinket. Szerintem ez igy tok pozitiv Smile Remelem jol erzed majd magad!


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Szia vic! Szerintem érdemes ezt a kérdést nem kiélezni. Akinek nem volt komoly lelki problémája, az természetesen nehezen érti meg, mit élünk át, milyen nehézségeink vannak. Ez önmagában szerintem nem bunkóság. Még az sem bunkóság -- csak félreértés --, ha "jótanácsokkal" látnak el. Bunkóság az, ha ezért elfordulnak tőled, nem nyitottak, vagy ítélkeznek. 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen