Folyamatosan azt érzem hogy szenvedek

Titokmar képe

Nem tudom mi van de folyamatosan azt érzem hogy rosszul érzem magam a bőrömben.


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 2

Megvagy ? Lassan jó idő van mindenhol, ki kell szabadulni a falak fogságából


Offline
Csatlakozott: 2019 szep 20

Köszi a zenét első szám nem volt rossz.De inkább deathstarst hallgatok hangulathoz.Vagy arch enemy reason to believe.


Offline
Csatlakozott: 2019 szep 20

Uj gyogyszer lesz mert ez már nem hat ugy.


3
Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

De ha így maradnak a dolgok az sem lesz egy leányálom. Próbáld valahogy rendezni a lelkedet.. Én is azt teszem már ami még maradt belőle. Engem már rendesen hülyére gyógyszereztek, ne ess bele te is ebbe a hibába. indecision


Offline
Csatlakozott: 2019 szep 20

Csak attól félek még rosszabb lesz és már ennyire se tudok majd funkcionálni más gyógyszerrel


Offline
Csatlakozott: 2019 szep 20

Hát olyan rosszul voltam hogy nagyon meg akartam halni egész nap nem csak ennyire mint most


6
Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Lehet nekem akkor szerencsém volt. Simán abba tudtam hagyni amikor először kaptam. Utána már volt hogy mást is szedtem mellette és nem használt sőt rosszabbul voltam ezért hagytam abba akkor is sikeresen. De ha Rexetin nélkül olyan rosszul vagy, akkor lehet neked inkább váltani kellene.. bár most nekem sincs szakrendelés egy jó pár hónapig, ráadásul én is rosszul vagyok az Abilify-al amit jelenleg szedek úgyhogy nem tudom. Lehet 2-3 hét múlva kórházban fogok landolni akut elmezavarral, de annyira nem tud érdekelni. Neked viszont szorítok! 


Offline
Csatlakozott: 2019 szep 20

Azt próbáltam már.Majd a doki megmondja mit érdemes megpróbálni.Hogy lettél jobban ha abbahagytad?Miért érdemes inkább abbahagyni ?Nem inkább helyette kéne valami?Félek hogy az lesz mint előtte na az pokol volt.Olyan szintü szenvedés hogy azt nem akarom.


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Nekem az escitalopram (Escitil) sokáig jó volt, esetleg próbáld ki azt. Mondjuk személy szerint én volt, hogy depresszióra kaptam antidepit, egy idő után már nem hatott, abbahagytam és úgy lettem jobban. Én a helyedben megpróbálnám letenni a Rexetin-t és ha 3-4 hét után is rosszul vagy akkor meg ki lehet kipróbálni egy másikat. De mindenképpen beszélj az orvosoddal előtte. Az abbahagyásra úgyis azt fogja mondani hogy nem szerencsés, de saját tapasztalatból mondom ha valami nem hat, azt jobb abbahagyni mint összevissza emelgetni legalábbis én a dózis emeléseket még mindig csak megszívtam. Jobbulást! 


9
Offline
Csatlakozott: 2019 szep 20

Rexetint.Anno ez huzott ki a depiből most meg csak részlegesen hat.Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Én is tesó. Kitartás. Most atom részeg vagyok. szerdán beszélek az áterrel és abbahagyom a gyógyszer 10-20 napra. Sokan vagyunk így. Egy kis zene a hangulathoz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0972A320D326093C

Esetleg szabad megkérdeznem, hogy mit szedsz? (Már ha szedsz valamit.)

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen