Második bejegyzés

szomorúfűzfa képe

Úgy döntöttem leírom őszintén a panaszomat. Nem tudom mások küzdenek-e hasonlóval. Szóval az a problémám ha vendégek jönnek /ismerősök/ az az érzésem, hogy olvassák a gondolataimat. Rám van írva minden. Főleg ha a SZEMEMBE néznek. Én se tudok a szemükbe nézni.

Köszönöm, hogy elolvastátok, ha van javaslatotok vagy hasonló problémával küzdötök, légyszi segítsetek.


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

nyugi, nem olvassák...


Offline
Csatlakozott: 2016 jún 20

Szia Szomorúfűzfa!

Ez szerintem elő szokott másokkal is fordulni, velem is, ha rosszabb passzban vagyok, és szerintem sokakkal is még. Az emberek félnek, hogy megbánják őket, mert nem csak jó emberek vannak.nem csak jó a világ, sajnos!

Ha jó a gyógyszered, szereted, és jobban vagy tőle, akkor kevésbbé gyakori talán, hogy ilyenekre gondolj,

Ha én rosszabbul vagyok, - valaki bántott, fáj valami, vagy csak fáradtabb vagyok, -arra szoktam gondolni, hogy engem nem szeretnek az emberek, pl.ha  egy helyen vagyok- v kikerülnek-, mert nem akarnak velem beszélni,- mert hülye vagyok, buta vagyok, ilyen-meg -olyan vagyok, és ez látszik rajtam kívülről, és ezért nem szeretnek engem.

Ez nagyon kellemetlen érzés, mert sokszor van, és állandóan tudatosítani kell magamban,hogy ez nem így van, és, hogy az emberek magukkal vannak főleg elfoglalva, és nem pedig veled.

Sajnos te tudod ezt irányítani, mert ezek a te gondolataid, és egyébként ez nem látszik rajtad kívülről egyáltalán, mert nem olvashat más gondolatadban, csak te magad!

Remélem jobban leszel!

Anna


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

szia szomorúfűzfa! néha nekem is van olyan érzésem, hogy "olvassák" a gondolataim, de számomra ez többnyire jó érzés, mert olyanokkal fordul elő, akikkel nagyon jól ismerjük és szeretjük egymást (a gyerekeimmel és a párommal). Az emberek többnyire csak annak a gondolatait tudják eltalálni, akit nagyon jól ismernek, és az övét is csak egy ismert szituációban.

Ha számodra ez egy ijesztő élmény, mindenképpen érdemes lenne róla beszélni a dokiddal, mert lehet, hogy képzelődsz, de nem tudod féken tartani ezeket az ijesztő gondolatokat.

Ha tudatosítod magadban, hogy nem tudja senki olvasni a gondolataidat -- legfeljebb nagy vonalakban következtetni rájuk a viselkedésedből --, az nem enyhíti ezt a parát?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen