Sztereotípia a sötét oldalról.

szakács88 képe

Kedves Olvasó!

Engedj meg nekem pár sort magamról, amikor is megpihenhettem egy kis időre életem során, annyi küzdelem és megpróbáltatás után. Sikerült végre célokat megvalósítanom és egy ideje ezeket megtartanom. Mert megadatott. Hogy megérdemlem? Igen! Sikerült egy kis időre kikecmeregnem az önvádaskodásból és mihelyst átváltottam az önelfogadásra beszívárgott az életembe a fény, amit persze továbbra is sötétség vesz körül. De még is elkezdtem valaki lenni a pislákoló fényben. A környezetem még homályos. Tapogatva megtalálok dolgokat, ráismerek személyekre. Joggal teszed fel a kérdést kedves Olvasó, hogy miért nem lépek át a fénnyel teli világba?! Azért mert túl kicsi az átjáró és nem férek át rajta, valamint ha átjutnék a fénnyel teli világba, lenne egy tátongó rés rajta ami sötétséggel szennyezné azt. Marad a félhomály, ami bizakodásra buzdít. Nekem, az elveszettnek, a vaknak, megváltozott valami.

Totyogós gyerekként látom magam a rácsos ágyban ahogy elszenvedője vagyok apám részegségének és anyám szenvedésének. Nem kellene ezt átélnem. Nem ezt érdemlem. Nem rég jöttem a világra még nem követtem el olyan bűnt, ami miatt ezt érdemelném. Telnek-múlnak az évek és a történések elkerülik a figyelmem mással foglalkozok. Elfordulok. Nem akarok tudomást venni.

Majd tizenévesen közelednék a lányhoz akibe szerelmes vagyok, de az ő szemében egy különc marslakónak látom magam. Haszontalan próbálkozás az újjászületésre, itt a csoda sem segíthet. De igen. A Drog. Bevezető az illúziók és a rövid ideig tartó valótlan dolgoknak jelentőséget tulajdonító élmények világba. És HUSS! Elszaladt 15 év! Az általam ismert világ megváltozott és én elfelejtettem hozzá alkalmazkodni. Kár érte!

Mikor felébredtem egy csomó szabállyal és szükséglettel szembesültem. Hiányoztak dolgok belőlem és körülöttem. A tücsök és a hangya meséje. Kérdés, hogy mit tanult belőle a hangya?

  

 


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Ehhez is rég hozzávauztam volna már, csak olyan hülyén jön ki, h mindenre én "osztom az észt".

Kérdésem lenne: hogyan sikerült ide jutnod? Kellett hozzá segítség (áter, lógus, terap., gyszer), vagy egyedüli küzdelem, munka?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen