S.O.S. Telefonos Lelki Elsősegély Szolgálat:
 
116 - 123
 
 
Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes.
 

Valami

Sweet Harmony képe

Meg szeretném ismerni Istent és Jézus Párja szeretnék lenni.


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Jó, így már világosabb. De miért írtad, hogy megköveznének? Talán nős? Vagy kapcsolatban van valakivel? Valami családi probléma? Nekem olyan volt régebben, hogy ki nem állhatott az akkori párom családja, úgy össznépileg, egy perverz bunkónak tartottak...aztán megszerettek, sőt, nagyon megszerettek, annak ellenére, hogy ugyanolyan maradtam, mint voltam...csak meg kellett ismerni jobban...sajnos már sokan meghaltak közülük...a leány nem hiányzik, de az anyja, az apja, meg a nővére igen...krva betegség...mindegy, ez csak mellékes infó volt... Tehát, mi a hiba..?


Offline
Csatlakozott: 2017 nov 27

Én sem bántam meg laughheart

Remény, nos Ő Életem Igaz Szerelme, a neve Marcell, de itt nem írhatok Róla túl sokat. Ő A Világ Legcsodálatosabb és Leggyönyörűbb Fiúja heartheartheart


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Szerintem se bánta meg. Ha elrontunk valamit, de utána megjavítjuk, azzal fejlődhetünk is, nem feltétlenül olyan katasztrófális dolog valamit elrontani, néha csak más szemmel kell ránézni...persze, az, hogy mi van elrontva, meg mi nincs, az elég szubjektív...

Ki az a Remény? Miért köveznének meg?


3
Offline
Csatlakozott: 2017 nov 27

Áhhh... én ha őszinte szeretnék lenni akkor nem Jézus párja szeretnék lenni, hanem Reményé. DE ezért engem +köveznek akár... de én nem gondolnám azt H Isten +bánta a Teremtését bár nem olvasok Bibliát.


Offline
Csatlakozott: 2019 dec 1

Melyik istent? A teremtőt? Szerintem nem annyira különleges, mint amilyennek sokan gondolják. Mivel, ahogy a genezis könyvében írják, és ha hihetünk neki, akkor hozzánk hasonló. Teremteni is tud, hibázni is, meg javítani is. De hogy személy-e, vagy sem, az kérdéses. A „mi képünkre” furcsa leírás, feltételezhető, hogy többen is voltak, de kik? Mondjuk ez itt nem olyan lényeges. De az igen, hogy mi a teremtő másolatai vagyunk, valamilyen formában. Ha jól megismered magad, és másokat, akkor látni fogsz valamit istenből is. Szerintem.

Jézus párja? Miért nem leszel olyan, mint Jézus? Taníts és gyógyíts, akkor olyan leszel, mint ő. Nem kell szerintem, hogy a párja legyél. Vagy másképp gondolod?


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Kolostorba akarsz vonulni apácának?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen