Nem vagyok túl jól...

Sweet Harmony képe

Annyira hiányzik A Szerelmem... nem tudom, hogyan lehetne ezt igazán jól megfogalmazni, tudjátok, amikor nincs ott melletted és te mindig rá gondolsz, de Ő már eltűnt hosszú idő óta... ezen nem lehet túllépni... hiába mondja mindenki a jótanácsokat... ráadásul, van valaki, aki azt mondta, Ő már az ő barátja, összejöttek... hát erre mit lehet pozitívat mondani...? Jó, megértem...? Vagy: "Oké, békénhagyom, soha többé nem keresem Életem Nagy Szerelmét..." Igaziból iszonyat rosszul vagyok, de tartom magamat... nem tudom, nem tudnám elhinni, ha örökre el kéne feledjem... most itt vagyok, távol mindenkitől, a neten is fogynak a kapcsolataim, nem keresnek a régi barátaim, és egyre inkább egyedül vagyok. De, kibírom, csak nem a legjobb... jó vicc... nagyon rossz, igaziból. Viszont erősnek kell lennem, nem függhetek más emberektől :'(


Offline
Csatlakozott: 2017 már 31

Szívből sajnálom. De mit lehet erre mondani? Várj rá, ha nincs erre esély? Persze hogy mindenki ezt mondja. Amíg ebben a kapcsolatban remènykedsz, nem tudod elfogadni a helyzetet.

Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy ismered, hisz ha jól tudom sosem láttad, nem találkoztál vele, csak facen váltottatok pár szót. Valószínűleg elképzelted, hogy Ő milyen és ebbe a KÉPbe vagy szerelmes. Nem belé, hanem egy általad kreált személybe. 

Ha alig mozdulsz ki, nincs olyan barátod, akivel személyesen is találkozol, nincs hobbid, munkád, nem tanulsz, akkor mitől lennèl jól? Mi adna sikerélményt? Örömöt? Ehhez nyitni kellene és a nyitáshoz egy szakember segítsége is jól jönne neked. Ha rettegsz, nem csoda, hogy nem szívesen mozdulsz ki és nem élvezed. Segitséggel szerintem ki tudnád nyitni a kaput és élvezni is tudnád a kimozdulást. 

Crazy és Krisz jut eszembe. Nekik is gondjuk volt a kimozdulással, ismerkedéssel, de feloldódtak ezek a félelmek. Krisz vidáman jön-megy, dolgozik, Crazy is bátrabb. Sztem megérte nekik. Téged is csak bíztatni tudlak!!! Smile


Offline
Csatlakozott: 2017 nov 27

Hogyan "ne keressem" az éltető vizet, ha "szomjas" vagyok...? :'(


Offline
Csatlakozott: 2017 nov 27

Gyakran netem sincs :'(

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen