Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Robo-news

Robo-san képe

Időközben annyi történt, hogy elmentem a Reblogról, és így feladtam annak a lehetőségét, hogy megjelenjek az Origón, helyette egy skizó-filozofálgatós blogot kezdtem, ami a terveim szerint kisebb portállá fog alakulni. Az ihletet nem a búra, hanem harmony valaha létezett indigó portálja adta. Ugyanúgy PHP-Fusion alapú. Nem tudom, mennyi jövője van az ilyen kisebb portáloknak manapság, próbálkozni talán még lehet. A hangvétel pszichiátriaellenes, már amennyiben szóba jön a téma. (Egyébként a nyáron volt egy egy hónapos pszichotikus epizódom, amiből megerősödve jöttem ki (pszichiátria nélkül), és mint a kisgömböc, képesnek érzem magam bekebelezni a világot). Egyre több embernek segítek tanáccsal, tippekkel, ha bajban van a skizofréniája miatt. A gyógyszercsökkentés híve vagyok, a minimálisra is akár.

A pszichoterápiát illetően R. D. Laing nézeteit osztom, akit antipszichiáternek szokás nevezni, holott nem az. Én magam radikális pszichiátriakritikának nevezem, amit csinálok, és valósítok meg mások életében is, akár, de ezt nem reklámoznám, mert távgyógyítani még nem tudok, nem vagyok egy Gyurcsók József (RIP). Amit viszont reklámoznék, ez az oldam (ha nem baj), aminek a linkje:

https://www.vilaggep.hu

Megosztás Viberen