Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

BÚÉK

Robo-san képe

Úgy látszik, újabban képes lettem reális tervek felállítására is. Mi várható tőlem az idén?

  • 1 db gyűjtőoldal az összes netes cuccomnak
  • 1 db pdf, vagy egyenesen papír alapú könyv, kalandjáték témában
  • 1 db online határidőnapló
  • 50-60 db blogbejegyzés
  • ? db jobb színvonalú játék (min. 1-2, max 3-4)

Meg még ami jön. Ennyike. A többi rizsa most nem fontos.


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Hát, igen, volt idő, amikor ezt a halálra ivási dolgot én is így láttam... érdekes, hogy én a betegségem előtt, mert utána már nem is bírtam annyit inni, hogy fennáljon ez a veszély. Na, mindegy, időközben változott a hozzáállásom... el kell mondjam, nem egyik napról a másikra...


Offline
Csatlakozott: 2018 jan 3

üdv R.!A reggeli termésben,vagyis amit ma hajnalban írtál,abban most kettő elütést találtam.Ezek persze nem hibák,meg bagoly mondja verébnek vagy hogy is van a mondás,elvégre én niemand vagyok ehhez.Energiaital ,én arra szavazok.Az alkoholproblémáról testközelből van tapasztalatom, konkrétan halálra itta magát anyukám élettársa.Tudod mit mondok? Jól tette,és lehet,hogy én még egyszer könyörögni is fogok azért,hogy kómában végezzem,és ne valami "zárt"-on "megmentők" között.Kicsit durván fogalmaztam,elnézést.


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Na, jó, reméltem, hogy valaki rákérdez, az 50-60 bejegyzés csak az underground blogomra vonatkozik, amúgy annál persze több. De ezen is több lesz várhatóan, akár a 100-at is elérheti, mivel neveztem a blogversenyre, ahol megint csak mennyiségi tartalmat is várnak a minőségi mellett. A helyesírási hibákról pedig csak annyit tudok mondani, hogy a legjobb szándék mellett is benne marad, nem olvasgatom rongyosra a bejegyzéseimet, a barátnőm szokta átnézni, aki magyar szakon végzett (többek között). De igyekszem ezen a jövőben változtatni, hogy kevesebb maradjon benne. BÚÉK.


Offline
Csatlakozott: 2018 jan 3

BUÉK Robi!

Egy állandó olvasód vagyok, mint ez köztudott.Hozzáfűzni valóm:Nem inkább úgy akartad írni,hogy 350-360 blogbejegyzés?...

 

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen