újévi megmondom

Robo-san képe

Ólrájt. Év vége: játék, ivás, játék és részegen való játék. Pluszban munkanélküli lettem, de a válság egyelőre még nem gyűrűzött be, remélhetőleg nem is fog. Na, az van, hogy 2 ünnep között fennakadás volt nálam a kapcsolattartás, a kommunikáció, a stb terén mindenki felé. Bocsi, és sajnálat ezért. Ez remélhetőleg mostantól nem lesz. Csak nagyon sűrű évem volt. Szeretnék továbbra is munkanélküli alkoholista lenni, de mivel ez már túl sok lenne, ezek közül egy is elég a státuszomba, az alkoholistaságot jelenleg és ezennel felfüggesztem. Eme fantasztikus jellemváltozás pediglen szilveszterkor kezdődött nálam (mikor máskor), és tart ameddig tart, de legvalószínább, hogy márciusig, vagy még tovább. Kívánok mindenkinek sikerekben gazdag & boldog újévet, fogyasszatok Ti is mértékkel & felelősséggel! Vagy különben adjatok nekem is! Na, minden jót, legyetek jók!


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

hörr, talán igazad van, egy májusi érettségi aranyat ér, ráadásul 2-ből. azt hiszem, az 1 hónap nevetségesen kevés az angolra, ezt benéztem, néha a vágyaink nincsenek összhangban az élet forgatókönyvével, avagy műsorfüzetével, hiszen a legerősebb vágy a rablógyilkos kifosztási vágy Szent Varecza Halott László szerint, és neki mindig igaza van. szerintem ez nem olyan nagy baj, annál több idő jut a másik 2 célom megvalósítására, plusz emberi időm marad felészülni a magyar-angol levelezőre nyh-n. 


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

várjál már, örülök, hogy egyáltalán elengednek szavazni Smile


Offline
Csatlakozott: 2014 máj 7

S ne felejtsd el,jövőre parlamenti választások!Gyúrj arra is! smiley


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

BÚÉK, Parrot!

Köszi, hogy így gondolod, talán van benne igazság, némi költői túlzással. Smile 2017 első negyedévében a programom annyi, hogy megcsinálom a szoftverfejlesztői tanfolyamot, és terveim szerint elkezdek majd WP-re fejleszteni néhány sablont. Ha ettől nem lesz jobb ötletem. Márpedig nem valószínű. Meg februárban szívem szerint beadnám magyar-angolra, Nyíregyre. Egyelőre nagyon merész terv mindegyik.


Offline
Csatlakozott: 2014 máj 7

Humor nélkül az élet keserű,fájdalmas.Aki tud magán nevetni,győztes.Azt érzem,hogy te tudsz!Az elmúlt év neked nyerő volt,sőt,itt is majdnem királlyá koronáztunk.2017-ben tudod ezt űberelni?Ha az alkoholt leteszed,szerintem igen!Boldog új évet Roboman!!!!


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Köszönöm, kedves hölgyem, igyekszem rászolgálni smiley


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Imádlak, roboman Smile

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen