Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Karácsonyi rege

Robo-san képe

Szeptember végén rendeltem egy VPS-t, amire novemberben sikerült is telelepíteni egy WordPress-t. A WordPressnek nem voltak clean URL-jei, mert a webszerver-beállítások nem engedték. Eljött a december is, leesett a hó, jött a Facebook Menlo Parkból, jött a Facebook Írországból, eljött a Jézuska, még a yandex.ru is, de a Google-nak híre sem volt. Telt-múlt az idő. Karácsonyra az oldal clean URL-t kapott, de a Google így sem tudta feltérképezni. Szomorúan nézegettem a statisztikákat. Hogyhogy Moszkvából, meg Kazahsztánból itt pörög a yandex.ru, de Hajdúszoboszlóról már nem talál ide a Google? Ekkor eszembe jutott, hogy a Google-ba is regisztrálni kell. Így is tettem, hogy még az idén megkapjam az első találatokat, és hátradőltem a kényelmes karosszékemben.

Tanulság:

Hiába van szép oldalad, ha nem regisztrálsz keresőkbe, nem jönnek hozzád a látogatók.


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 24

"Ekkor eszembe jutott, hogy a Google-ba is regisztrálni kell. Így is tettem, hogy még az idén megkapjam az első találatokat, és hátradőltem a kényelmes karosszékemben."

Smile))

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen