Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

A meglepő igazság rólam

realpain képe

 

 

#motiváció #inspiráció #siker #célok #élet Ki vagyok én? Péter Botond vagyok. Nagy szenvedélyem az, hogy újrafogalmazzam, hogyan néz ki a siker, és a teljes mértékben a pénzre összpontosító valamiről a boldogságra fordítsam. Hiszek az emberek szeretetében és törődésében, ha ez vezeti őket akkor megtalálják az utat. Szeretnék minden embernek segíteni abban, hogy virágzó bőséges szuper életet éljen. Mindenkinek megvan az elhivatott dolga, ez az enyém. Nem magamnak dolgozom, nektek dolgozom, tehát ha végeztem azt akarom, hogy mindannyian emlékezzenek, hogy valaki többet törődött velük mint saját magával. Azt akarom, hogy ti is jobban törődjetek mással mint magatokkal. Vannak itt olyan emberek, akik többet dolgoznak a telefonjaik fejlesztésén, mint az elméjük fejlesztésén. Meg fogsz halni. Csinálj valamit. Mindig az előttem levő élet sokkal fontosabb mint a mögöttem levő. Nincs tökéletes döntés, csak élet van. Meg fogsz halni. Csinálj valamit. Olyan dolgokról beszélek, amiket megéltem.


Offline
Csatlakozott: 2022 jan 21

A meglepő igazság az, hogy egy ''szabó petike típusú hurrá optimizmus minden ellenére'' egyénnel állunk szemben.

Aki egy coach, önbizalomnövelő tréner, aki megváltást ígér, ha megveszed cuccait, megnézed videóit, hiszen ő is túllép mindenen. nulláról újrakezdi, se keze, se lába, mégis felmegy a padlásra.

 

 


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Nekünk semmi. Neki az, hogy megnézik a bullshit videóit.


Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Ebben mi a segítség?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen