Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

Elindult az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet munkatársainak depresszió vizsgálata, melyben EEG jelek segítségével azonosítjuk a depresszió jelenlétét, érzelmileg pozitív, negatív és semlegesebb szavak bemutatása mellett. A vizsgálat az Amerikai úti központban (1145 Budapest, Laky Adolf utca 44.) zajlik, a részvételért cserébe okosórát ajánlunk fel. A vizsgálat megközelítőleg 50 percet vesz igénybe. Részvételi szándékukat és a kutatással kapcsolatos kérdéseiket az [email protected] email címen jelezhetik. Segítségük, részvételük reményében: Dr. Kapitány-Fövény Máté (kutatásvezető)

Rosszul vagyok

purify képe

A fene egye meg, úgy rámjött valahogy a rosszullét most, az agyam helyén egy komplett fájdalom van. Nem a fejem fáj, hanem az agyam, az a sírhatnék, de nem tudok érzés.

És most nincs bennem nemi vágy, de mégis kísértést érzek az erotikus önboldogításra, pedig ilyenkor talán nem lenne szabad. Talán inkább veszek egy nagy tábla csokit és lenyelem.

Sírni akarok, de nem tudok, ez a legrosszabb.

Ez a rohadt hullámvasút soha nem ér véget.


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Amiatt szokott leginkább bűntudatom lenni, hogy ezzel sok időmet elveszem a családtól, munkától.

Köszönöm a jókívánságodat, aranyos vagy!


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Mert úgy éreztem, hogy pont amiatt jutottam a mélypontra, hogy megint a lelki/szexuális frusztrációmon rágódtam és a kislányokról szakadatlanul fantáziáltam.


Offline
Csatlakozott: 2011 máj 20

 Szia Purifiy, ezt írtad: És most nincs bennem nemi vágy, de mégis kísértést érzek az erotikus önboldogításra, pedig ilyenkor talán nem lenne szabad.

Miért nem szabad? Nem old fel olyankor egy kicsit?  Nekem nincs olyan problémám, mint neked (egyébként lány vagyok:)), de engem az "önboldogítás" általában feldob, ellazít egy kicsit, amikor durva mélyponton vagyok. Vagy utána bűntudatod van?

Egyébként abszolút átérzem az állapotod, amit írtál, és remélem tartós marad, hogy jobban vagy. Smile


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Már jobban vagyok.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen