Kutyaharapást szőrivel...

purify képe

...tartja a népi bölcsesség. Gondolkoztam, hogy mi az én legnagyobb bajom.

Az, hogy nem élhetem át újra és újra, amit gyerekkoromban néhány kislánnyal átéltem. Azt az erotikát. A fantáziáim végül is erről szólnak.

Most lehet, hogy találtam egy gyógyírt. Az interneten keresztül beszélgetek nőkkel a gyerekkori élményeikről. Némelyikük olyanokat ír, hogy...(és ezt most még ide sem merem leírni).


Bosie

ehhez csak annyit, h némyely tizenkét évesnek nagyobb szexuális tapoasztalata van, mint nekem a negyven évemmel...:)

értem én a szempontjaidat, csak gyermeki naivitásról nem tudnék már beszélni röhögés nélkül. <12 korosztály


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Igen, de amikor a felnőttek sem értik még igazán az internet nyilvánosságát, akkor hogy várhatjuk el ezt egy serdülőtől? A gyermeki naivitást nem illik kihasználni.

Azzal értek egyet, ami a tartalomszolgáltatók szövetségének nyilatkozatában szerepel ezzel az üggyel kapcsolatban:

"A szövetség egyúttal reményét fejezte ki, hogy a kislányok nővé válásával együtt járó tetszeni akarást kifejező magatartás megjelenítését – amelyet a való világban minden csetlésével, botlásával elfogadunk – a digitális világban szexuális zaklatással akadályozó, rejtőzködő, hasznot húzó személyek nyilvánosság és bíróság elé kerülnek."

Tehát bármennyire is hibát követnek el ezek a kislányok (vagy a szüleik), azt még sem lehet megtenni, hogy "pedofil" kontextusba helyezzük a képeiket névvel, címmel...

A fiatal lányok közül sokan szeretik magukat megmutatni kortársaiknak, akár ruha nélkül is és ez a tetszeni akarás végül is nem egy természetellenes dolog szerintem. Csak nem gondolnak bele, hogy olyanoknak is tetszhet a kép, akinek nem szánták.

Én korábban gondolkodtam egy olyan blog indításán, amelyen nyíltan beszélnék a kislányok iránti érzéseimről és ezt legális kislány fényképekkel illusztráltam volna. De épp amiatt letettem erről, hogy a fényképen szereplő kislány nem akarna pedofil témájú oldalon szerepelni.


Bosie


ami azt illeti, engem a hülye kis pitsák jobban felidegesítettek, mint a blog vagy mi készítői. senki nem kényszerítette őket, h kirakják a pucér seggüket  a netre. rohadt dühös vagyok az ilyenek miatt. mikor lesznek már képesek felfogni az emberek, h az internet=nyilvánosság, és ha nyilvánosságot akarnak, igenis vállalják a következményeket. a másik weboldal, amit ugyanez a cég csinált, ha jól tudom, az valóban szemétség volt (az exek képei). teljesen jogosan szedték le és (remélem) büntették meg őket.


3
Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Eddig nem is tudtam róla.

Tényleg közzétették tini lányok közösségi oldalakról levadászott képeit névvel, címmel? Mert ha igen, az ritka nagy mocsokság.

Ha mindezt a "pedofilok elleni harc" jelszava mögé bújva, akkor duplán mocsokság. Hogy lehet a pedofilok elleni harc ürügyén visszaélni tini lányok adataival?


Bosie

a pedomacis botrányról van véleményed? nekem van, épp az előbb szállt el az éterbe...na mindegy, rohadtul felidegesített:///


Bosie

van benne valami...


6
Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Néha elmondom, ha úgy érzem, hogy lehet. Van olyan, akinek még tetszik is.


Bosie

végül is érthető, ez van legközelebb a "valósághoz" úgy, h senkit nem veszélyeztet.
az illető nők tudják, h miért beszélsz velük a dologról?


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Nem tudom.

Az biztos, hogy ennél jobbat eddig nem kapott a fantáziám. Igazából két, bár összefügg bajom van. Az egyik a vágyaim: ez nem gyógyÍtható. Beszedhetek valamit, vagy őrt állíthatok minden gondolatom mellé, de szenvedés az egész. A másik probléma a függőségem, hogy néha már másra sem tudok gondolni...miközben lehetőségem alig van a kielégülésre (maszti).

Eddig is tápláltam a fantáziámat, de az nem volt ilyen jó.


9
Bosie

ez aztán ad a fantáziádnak...nem lesz tőle sokkal nehezebb?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen