Új időpont

Anonymous képe

Na, ma reggel hívott a pszichológus, és megkaptam az új időpontomat, csütörtök reggelre. Nagy megkönnyebbülés, hogy ezek szerint mégse kell még heteket várnom a terápiám elkezdésére.

Közben ma sikerült nyélbe ütnünk a párommal egy ügyletet, amire már nagyon sok ideje vártunk, sok ideje ment a szervezés, és nagy stresszt okozott nekem. Jó érzés túllenni rajta, és remélhetőleg sok egyéb idegeskednivalót is megold a dolog (de ezt egyértelműbben a jövőben látjuk majd).

Most valamivel jobban is érzem magamat, mint a múltkor. Bár a hétvégém nagyon neurotikusan telt. Általában is jellemzőek a dühkitörések, indokolatlan vádaskodások pl. a párom felé, de ezeken a két-három óra/napnyi poklokon kívül általában tudok uralkodni magamon. Most ez nem ment, egyszerűen nem tudtam leplezni a depresszióm és az elégedetlenségemet. Nyűgös voltam, és kedvetlen, és minden apróságra kifakadtam. És persze mindegyiket szinte azonnal megbántam, így még rosszabb lett a kedvem. Szerencsére azonban, azt hiszem, kicsit ennek hatására is, volt egy olyan beszélgetésem is a párommal, ahol végre mintha még inkább leülepedett volna benne, hogy mennyire nem tudok uralkodni magamon, és hogy mennyire túlnőtt rajtam ez az egész, és mondott nekem olyanokat is, hogy ő nem fogja gáznak érezni, ha én pl. elkezdek gyógyszert szedni stb. Ez, attól függetlenül, hogy eszem ágában sincs gyógyszert szedni, azért eléggé jól esett.

Szóval most így vagyok. Most úgy érzem, eléggé tiszta a fejem, és nyugodt a hangulatom. Persze, félek, mert akármelyik pillanatban átfordulhat az ellenkezőjébe, és akkor jön megint a tömény fájdalom, meg a héten elég sok lesz a teendőm a munkahelyen is (tehát megint nem fogok sokat pihenni)... de bízok a legjobbakban.

Megosztás Viberen