Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

Kg-problémák és kritikák....

Nun képe

Nem tudom ,hogy mégis mi az ideális testsúly számomra... Sokak szerint úgy vagyok jó ahogy jelenleg vagyok (46-44-kg körül) anyám szerint már nem ez az ideális testsúly számomra. Akkor kérdem én... Mégis hány kg kellene lennem 153 cm-magasként?... Én jól érzem magam így ahogy vagyok. Miért akarják mások megszabni még ezt is?? :cry:  Crying   Ma.. hazamentem ,hogy összeszedjek pár ruhát otthonról. a páromékhoz átmentem tegnap este 22:00-körül ,mert egyszerűen nem tudtam otthon megmaradni és nem tudom miért de nyugtalan voltam. A szülei sőt az egész család jól fogadott. Teszem hozzá nem szívesen zavarok ilyen későn. És az emberekkel való viszonyom is furcsa. Ghost Miután beléptem az udvarba nyugodt voltam. Nyugodt voltam ,mert tudtam,hogy ott nem leszek  cseszteve semmiért. Otthon azt is megmondja  anyám,hogy mikor egyek. Például.: Ettem délben... Anyám következő mondata.: Egyél mert már 3 óra és délben ettél. Miért kell nekem akkor ennem amikor ő mondja és ő szeretné?? Könyörgöm 20 éves vagyok ha éhes vagyok kimegyek a konyhába és kiszolgálom magam. Oups Amikor eljöttem ma otthonról... és közöltem anyámmal ,hogy akkor eszek ha éhes leszek,mert van annyi eszem ,hogy kimenjek és egyek ha érzem ,hogy éhes vagyok... A válasza ennyi volt: AZT CSINÁLASZ AMIT AKARSZ LESZAROM AZT IS HA 3kg LESZEL NEM ÉRDEKEL Exclamation Mark

Voltam 56 kg. Elkezdtem fogyni rohamosan ez főként az érettségi időszakban kezdődött. Mivel stresszesnek érzem magam folyamatosan így az étvágyam is nagyban csökkent. Mint mindneki tudja azembernek sohasem egyforma az étvágya.. van ,hogy sokat tudunk enni de van ,hogy alig csúszik le pár falat és már tele vagyunk.
Mivel nem tudja ,hogy mi zajlik bennem legbelül így nem is értheti miért fogytam le ilyen hirtelen.
Folyton azzal jön,hogy biztosan fogyózni akarok. NEM.
Nem akarok fogyózni csak már mind az ami bennem van csökkenti az étvágyam.
De.. neki elmagyarázni bármit is.

A lényege ennek az volt,hogy igazából.. összevszetem anyámmal és inkább eljöttem otthonról úgy,hogy a síráskerülgetett közben..


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Persze, és főleg, hogy mennyit! Sem többet, sem kevesebbet... Dekára főz!


Offline
Csatlakozott: 2019 júl 23

Na nálunk dettó ez volt. De percre pontosan ám! Kényszeresek ezzel az evés dologgal szerintem. Nálatok is az van, hogy tudja azt is anyátok, hogy MIT kell enni?


Nun
Offline
Csatlakozott: 2019 aug 2

Az utóbbi időben alig eszem és ez feltünkt a környezetemnek... így nem tudomm minek mondjam magam...


Offline
Csatlakozott: 2017 dec 21

Amúgy te evészavaros vagy, vagy csak cseszegetve vagy?

A magasságodhoz szerintem teljesen jó ez a testsúly, főleg ha jól is érzed magad így.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

"Mint mindneki tudja azembernek sohasem egyforma az étvágya.. van ,hogy sokat tudunk enni de van ,hogy alig csúszik le pár falat és már tele vagyunk." – ezt próbáld meg megértetni az én anyámmal. Itt is "időben" kell enni, a mai napig, és én 58 éves vagyok! crying Múltkor azzal fenyegetőzött, hogy ha aznap sem eszem, bevitet kórházba... Ezt írtam akkor: "Erre mondom, mintha a kórházakban annyira szoktam volna enni... Erre ő: De akkor az ő felelősségükre!!! döglesz éhen, nem az enyémre."
Hidd el, ezek reménytelenek, mielőbb lépjél le tőle!

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen