Hiábavalóság

NoGood képe
Tudom, talán illene bemutatkoznom, de szerintem nem az a fontos hogy hány éves valaki, van e gyermeke, stb.. Sőt még talán az sem fontos hogy milyen nemű.. Az emberben van valami mélyebb, mint a puszta szerepei.. Mint pl. az én nyomasztó hangulatom.. Sokkal nagyobb és mélyebb nálam, félek hogy egy nap elnyel majd.. Tudom hogy (sajnos) van okom rá pesszimistának lennem, a helyzetem kétségtelenül nem valami rózsás.. Az orvos rég lemondott rólam (a mentális egészségem illetőleg).. Tudom hogy nem jó így az életem de a lehetőségeim igencsak behatároltak. Igazából a legjobb lett volna ha meg sem születek, az életnek nem látom semmi konkrét értelmét.. Olyan vagyok mint egy nomád a pusztában..

Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Köcce! Smile


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Mondtam én olyat, h szeretem? Laughing out loud

Nèzz meg egy lepkét közelről... A két szárnya közt egy kukac...


Offline
Csatlakozott: 2019 aug 13
Ja és ide mindenki azt ír amit akar... Te meg főleg! Smile

Offline
Csatlakozott: 2019 aug 13
Az agresszió fontos dolog, olyan mint az üzemanyag, kontrollálltan hasznos, kontrollálatlanul veszélyes... Bár belőlem hiányzik majdnem teljesen, én inkább a csendes eszelős vagyok.. Igazi pókerarc. Aki tizenöt éve ismer az is néha tart tőlem, kiismerhetetlenségem miatt. A svábbogár? MINDENT utálok aminek 4-nél több lába van.. Na jó, a pillangókat kivéve, a pókoktól irtózom.

Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

No Good-i, majd szólsz, ha ne írjak ilyeneket a blogod alá... vagy más szól... és törlöm.

Szóval, mondok barinőnek: az agresszió kell a túléléshez. Teljesen ledöbbent, h miheeez? Igen. Harcolj, vagy menekülj! Az utóbbit igen ritkán választottam... 
Mert pillanatnyilag, a Földön, az ember a legfejlettebb állat. Illetve, annak tartja magát. Mert mitől lehetne egy élőlényt "fejletlennek" nevezni, aminek/akinek 8 agya van, és túléli a nukleáris sugárzást??? (Ez a Blattella germanica...) Tudom, falakat döntögetek...


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Ah, igen, legutóbb, ugye a szülinapom utáni hajnalon... (Kösz, aki bevitetett Laughing out loud ) Aszondi de. az ápoló (igen jó fej volt), h "tudja, h az éjszakás kolléga félt magától?" Hát, inkább tőlem féljenek, mint én akárkitől... Már anyámmal is "egálban" vagyunk. De tőle félek, viszont legalább már ő is tőlem. Laughing out loud :D


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Na, oszt a Btk. gátol legkevésbé... más az értékrendje, mint az enyém Smile Inkább a Szent László-i jog: szemet szemért, fogat fogért... Ennek a vége mindig a zártosztály, pardon, most úgy polkorrekt, h "pszichiátriai megfigyelő részleg". Mert ha a sz@rt kakinak nevezzük, kevésbé büdi...


Offline
Csatlakozott: 2019 aug 13
Sajnos én hajlandó vagyok cudarul viselkedni ha a közvetlen érdekeim veszélyben vannak, nem gátol a jogszabály, a törvény, tudom ez nagy hiba de.. méltányosnak érzem néha... "akiből nem válik kalapács abból üllő lesz". Az én anyám inkább manipulatív, a legjobban megvetendő tulajdonság ez számomra, még a jószándékú manipuláció sem elfogadható..

Online
Csatlakozott: 2019 júl 16

Ezt szépen megfogalmaztad, pont így érzek én is. 


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Anyám véleménye sem érdekel, egyszerűen ő az egyetlen ember, akitől f.sok.Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Lesz@rni spec.én is lesz@rom, de attól, hogy zsarolnak vele, már nem tudok eltekinteni...


Offline
Csatlakozott: 2019 aug 13
Bennem akad egy jókora adag totális érdektelenség hogy ki mit gondol rólam vagy nem tetszik a viselkedésem, a felfogásom, stb. Még a legközelebbi hozzátartozóim véleménye sem izgatott soha, mert meg vagyok győződve a saját, belső értékekrendszeremről, ezért aztán megkaptam az antiszociális billogot, de úgy érzem mennél inkább rosszallóan tekintenek rám, annál jobban érzem magam, igazából szerintem kib@szott álszent és farizeus ez a társadalomnak nevezett emberhalmaz,nem mondom hogy én kivétel vagyok de õnmagamhoz őszinte vagyok mindig, sokan még ennyire sem képesek.

Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Amikor úgy jubileumi ezredszer tettem fel azt a kérdést, h miért születtem én meg?, apám elunta, és hozzám vágta: "azért, mert anyád nem volt hajlandó angyalt csináltatni" (t. i. elvetetni). Már kezdetnek jóóóó.

*

Érdekes, én azt figyeltem meg, hogy mindenki azt a közeget szereti, ahol felnőtt. Még a kertvárostól (apám szerint külváros...) is megőrültem, pedig 26 évet töltöttem el ott. A mini lakótelepen is mindenki tudott mindent mindenkiről, na de Szt.mihályon túlzás nélkül az egész utca tudta, mikor jön a nyugdíjam, mennyi, és mennyi jattot adok a postásnak. angry Itt, a város közepén meg minden a szájamban van, és nem kell min. negyedórát várni egy buszra, ha épp lekésed. Pletykafészek itt is akad, de egyetlen szomszédot nem érdekli pl. a nyugdíjam, és nem köpik be anyámnak, h lejárok piáért. Onnan itt, a város közepén tudta, hogy kikkel, hol, mit csinálok...


Online
Csatlakozott: 2019 júl 7

Ismerös èrzès ès gondolatok. Èn is minden nap ezeket èrzem,hogy minek születtem meg mi èrtelme az èletemnek. Nincs semmi èrtelme lèteznem mert ezt mèg èletnek sem lehet nevezni csak lètezèsnek... Sad Napról-napra egyre inkább elegem van az egèszből....


Offline
Csatlakozott: 2019 aug 30
Nem az. A falu amihez tartozom, 11 km, de közvetlen a gyorsforgalmi mellett lakom, (50m) akkora a zaj, mint anno a Vorosvari út melletti lakótelepen volt Sad 2 közvetlen szomszédom van, iszonyú emberek. Egy szívás ez itt, konkrétan. (Maga a tanya koncepció jó lenne, csak nem itt, nem így). 38 évig laktam Bp-en. A város nem hiányzik.

Offline
Csatlakozott: 2019 aug 13
Isteni lehet! Én falun nőttem fel kb. 24 évig ott éltem, aztán városba költöztem... Borzasztó, ezt nem lehet megszokni max elviselni... Rengeteg zombi van, a zaj elviselhetetlen, a levegő büdös, kevés a zöld nekem...

Offline
Csatlakozott: 2019 aug 30
Én meg konkrétan nomád vagyok a pusztában Laughing out loud (tanya, még a hely neve is Puszta).

Offline
Csatlakozott: 2019 aug 13
Ha egy kisfiút lánynak nevelnek akkor ő lányként fog magára tekinteni,ha egy kislányt fiúnak, akkor ő meg fiú lesz önmaga szemében, és szerintem a nemi sztereotípiák nagy marhaságok.. Először és alapvetően mindenki Ember:) Az hogy milyen testben él csak egy dolog..

Offline
Csatlakozott: 2019 aug 13
Egyikben sem, bár igazándiból pszichológussal nem nagyon konzultáltam, anno néhány alkalommal csak, de azt hiszem talán még kedveltem is(főleg az önismereti teszteket). Vagy talán csak azért mert szimpatikus volt a pszichológus hölgy(intelligens humora miatt). A pszichiáterekről meg jót vagy semmit... Ezek közül kb. 8-cal volt dolgom (de lehet hogy többel), egyetlenegy volt amelyik nem tukmálta a "gyóccert", se a nyugtatót, sem a hangulatjavító borzalmakat. Bennem nagyon mély iszonyat van bármilyen nemű gyógyszer iránt, fájdalomcsillapítót is kb. 3-4 nap után veszek be ha addigra nem csitul a fájás. Egyébként volt egy-két agyi infarktusom is, sajnos a fehérállomány károsodott.. Ennyi jutott hirtelen eszembe:)

Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 7

NoGood írta:
Talán menthetetlen vagyok, azért? Smile azért az igaz hogy nem igazán vagyok együttműködő.. Belàtom hogy makacs és öntörvényű vagyok.. "echte" Bak ♑.. Elárulom hogy hím vagyok, bár szerintem úgyis rájönnél hamar:)

Mit jelent, hogy nem vagy együttmüködő? Terápiában vagy gyógyszerezésben? 

 Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Jaj, annyi "tévedés" van a neműségben... Még a faxom fb-n is megkérdőjelezték, h tényleg nő vagyok-e. (A profilképem kutya.) 

Engem is passzolt már le áter, h "nem mondom, h magának nincs szüksége terápiára, de én nem tudom tovább vállalni". És hogy csudálkozott, h tom, h miért... 

Most meg már... az a cél, h gyszerekkel "szinten tartsanak".


Offline
Csatlakozott: 2019 aug 13
Talán menthetetlen vagyok, azért? Smile azért az igaz hogy nem igazán vagyok együttműködő.. Belàtom hogy makacs és öntörvényű vagyok.. "echte" Bak ♑.. Elárulom hogy hím vagyok, bár szerintem úgyis rájönnél hamar:)

Offline
Csatlakozott: 2013 máj 27

szia NoGood!

engem is érdekelne, miért mondott le rólad a dokid. mondta is, vagy csak úgy érzed?

amúgy az egész bejegyzésed olyan, mintha én írtam volna Smile


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 7

Szia!

Azért mi itt kíváncsiak szoktunk lenni arra, hogy ki hány éves, fiú-é vagy leány, satöbbi. De majd csak megismerünk, ha írsz akár a blogodba, akár a fórumba. 

Elég szomorú, hogy a doki lemondott rólad... Miért? 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen